TJ Jiskra JAROMĚŘ

MENU

Tabulka střelců podzim-jaro 2009/10

Realizační tým

Tréninky – Podzim 2010 - Fotbalový areál Růžovka


SOUPISKA HRÁČŮ ST. ŽÁCI

Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
19.6.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - Turnaj starších žáků Doudleby - 19.6.2010

Jaroměř udělal průvan v Doudlebách , kdy bez obdrženého gólu zvítězila a ještě jsme si odvezli nejlepšího střelce a nejlepšího hráče!!!

1. zápas Jiskra Jaroměř - Holice 4:0
Góly: 6´Panenka, 16´Špaček, 28´Čekal, 31´Horák A.

2. zápas Jiskra Jaroměř - Doudleby n O. 1:0
Góly: 19´Panenka

3. zápas Jiskra Jaroměř - Dobruška 5:0
Góly: 6´Kubín, 10´Horák A., 16´Valčík, 26´Čekal, 33´Panenka

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Sodomka, Horák J. - Vlk, Panenka, Emlar, Klíž - Horák A., Čekal - střídal Špaček

V sobotu jsme zajížděli na turnaj Memoriál Milana Rokla na pozvání p. Hoffmana (Fotbal v kraji) do Doudleb. Jelikož se chystáme příští týden na jiný tradiční turnaj do Hostinného, brali jsme tento turnaj jako přípravu. V prvním zápase jsme se sice rozehrávali, ale soupeř také a tak než se stačil rozkoukat v 6´ Péťa Panenka načal naše úspěšné vystoupení v Doudlebách. Přidali jsme poměrně snadno ještě 3 branky a tak dílčí úspěch byl na světě. V druhém zápase jsme se na vítězství poměrně nadřeli a vůbec to nebyl jednoznačný zápas. Šťastnější jsme ale byli my a tak jsme si nejtěsnějším vítězstvím zajistili předběžně po předchozích výsledcích 1. místo. S tímto vědomím jsme šli do zápasu s Dobruškou a pohoda na hřišti byla znát. Z kluků spadly veškeré zábrany a začali si fotbal užívat. Výsledek 5:0 mluví za své. Soupeř byl zlomen a my jsme bez ztráty bodu zvítězili v tomto dobře zorganizovaném turnaji. Jelikož kluci hráli výborně, zvítězili jsme i v anketě nejlepší střelec a nejlepší hráč. Nejlepšího golmana zvolili golmana domácího celku za jeho dobře chytnutou penaltu, ale měl namále, jelikož náš Pepa Krška neobdržel ani branku. Výborný turnaj, výborný fotbal, skvělý výsledek.

Konečné pořadí:
1. Jiskra Jaroměř (1.A třída HK) 9 bodů, skóre 10:0
2. Doudleby n O./Častolovice (1.B třída HK) 5 bodů, skóre 6:2
3. Holice (KP Pardubice) 3 body, skóre 3:6
4. Dobruška (KP HK) 1 bod, skóre 1:9

Nejlepší střelec turnaj: Petr Panenka, Jiskra Jaroměř 3 góly
Nejlepší hráč turnaje: Filip Klíž, Jiskra Jaroměř
Nejlepší golman: golman Doudleb

Další akce starších žáků - Turnaj v Hostinném 25.- 27.června


tomik

jaromer
13.6.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 21. kolo - 13.6.2010

Opětovná střelecká neschopnost a jediná chyba v obraně nás připravili o 3. místo!!!

Jiskra Jaroměř - Vrchlabí "B" 0:1 (0:1)

Góly: :-(((((((((

Opět jsme na soupeře začali hrát naplno hned od začátku. V úvodu jsme mohli vést snadno po samostatném uniku Špačka, který se ovšem v posledních dvou kolech trápí a gól nedal. Po té se hra uklidnila a obě strany hráli naplno. Ovšem pak přišla 18´ kterou jsme se připravili ao dobré celkové letošní umístění. Kubín se snažil vrátit na Kršku malou domů a ten jeho nápad neopětoval a vyrazil proti němu. Po zjištění, že balon nemá podklouzl a všichni zúčastnění už jen bezmocně přihlíželi jak útočník Vrchlabí snadno zakončuje nebráněn do prazdné brány. Jaroměřáci se ovšem nepoložili a stále makali naplno. Jaroměř už do konce utkání i přes veškerou snahu srovnat nedokázala a tak po bezbrankové druhé půli, jsme odešli do kabin poraženi a s vědomím, že tato hloupá chyby nás stála 3. místo v tabulce. Bohužel i takový je fotbal.
Letošní sezónu zakončíme na 4. místě 1.A třídy krajské soutěže, což je pro kluky obrovský úspěch, za který vděčí předvším sami sobě. Spousta kluků se meziročně velmi, velmi zlepšila. A to co se týče herní, tak i lidské povahy. 4. místo si kluci zaslouží plným právem. Za trenéry gratulujeme.
Další akce starších žáků - Turnaj Memoriál Milana Rokla v Doudlebách nad Orlicí 19.června

Konečné výsledky a tabulka po 21. kole 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
6.6.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 20. kolo - 6.6.2010

Na začátku jsme nebyli schopni vstřelit gól , zatím co soupeř z brejku hned skóroval!!!

Javorka - Jiskra Jaroměř 2:2 (2:0)

Góly: Horák Adam, Panenka Petr

Od začátku jsme na soupeře vletěli a okupovali jeho branku. Ale jelikož jsme nebyli schopni vstřelit branku, naše převaha přešla v jednu velkou křeč. Soupeř využil našich zaváhání a ze dvou jediných protiútoků v 1. půli vstřelil nejprvé gól a pak po faulu Michala Valčíka ve vápně přidala ještě jeden. Půle byla pro nás vysvobozením. Kluci se otřepali a znovu na soupeře nastoupili do plných.
Druhá půle byla zcela v režii Jaroměře a jen další a další neschopnost jaroměřských útočníků nenechala domácí odejít s pláčem. Jaroměř dokázala pouze snížit skóre na 2:2 a to je s tou množství šancí málo. I tak patří klukům dík, za předvedenout hru v druhém poločase.
Příští zápas 21. kolo Jiskra Jaroměř - Vrchlabí "B" (hraje se v Růžovce) neděle 13.6.2010 9:30

Aktuální výsledky a tabulka po 20. kole 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
30.5.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 19. kolo - 30.5.2010

Napravený výkon z minulého kola přinesl kanonádu domácích a nulu pro golmana!!!

Jiskra Jaroměř - FK Nová Paka 8:0 (5:0)

Góly: 2´,16´, 28´ Špaček, 26´ Horák Adam, 31´ Panenka Petr, 40´ Horák Honcek, 45´ Müller Lukáš, 68´ Chadima Jakub

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Chadima T., Sodomka,- Chadima J., Panenky Petr, Horák H., Klíž - Horák A., Špaček, střídali Müller, Pešina, Čekal

V dnešním jednom z posledních zápasů jsme kladli důraz na pěkný fotbal. Kluci se hned od začátku chopili taktovky a tak jsme poměrně snadno a rychle vedli ve 2´ 1:0. Špaček měl dneska asi svůj den, což dokazují jeho další góly v 16´ a v 28´. Hatrick v začátku zápasu nám velmi pomohl. Mezi góly Špačka se vešel ještě Adam "Méďa" Horák, který se pokusil vystřelit na bránku a golmanovi Paky se míč nešťastně svezl po mokrých rukavicích za jeho záda. Ještě před koncem prvního poločasu se v 31´ podařilo vstřelit branku Panenkovi. Skóre 5:0 po půli jsme nečekali.
Soupeř se z první půle nedokázal vzepřít a tak jsme pokračovali ve vítězném tažení. Hned ve 40´ se trefil poprvé na jaře Honcek Horák a vzápětí ve 45´ se vůbec poprvé za starší žáky trefil i Lukáš Müller vypůjčený z mladších žáčků. Ke konci se ještě v 68´ šikovně prosadil Kuba Chadima a tak se konečné skóre zastavilo až vysoko na 8:0. Kluci si jeden z posledních jarních zápasů určitě užili a myslím si, že své rodiče, kteří se na ně přišli podívat určitě nezklamali.
Příští zápas 20. kolo Javorka - Jiskra Jaroměř (hraje se na hřišti Lázní Bělohrad) neděle 6.6.2010 13:15

Aktuální výsledky a tabulka po 19. kole 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
23.5.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 18. kolo - 23.5.2010

Lepší Chlumec nás porazil na domácí půdě!!!

Jiskra Jaroměř - FK Chlumec nad Cidlinou 1:3 (0:2)

Góly: Špaček

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Chadima T., Horák H., Vlk - Chadima J., Panenky Petr, Klíž - Horák A., Špaček, střídali Müller, Pešina, Čekal

V dnešním zápase jsme si spoustou chyb v našich řadách prohráli domácí zápas sami. Za poznámku stojí snad jen dobrá práce Chlumce po podzimní části, kdy skvěle posílili svůj kádr z okolních vesnic.
Příští zápas Jiskra Jaroměř - FK Nová Paka 30.5.2010 9:30

Aktuální výsledky a tabulka před 19. kolem 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
19.5.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 17. kolo - 16.5.2010

S Úpou jsme neudržely remízu, Vrchlabí "B" opět v čele tabulky, my druzí!!!

FKM Úpa "B" - Jiskra Jaroměř 2:1 (0:1)

Góly: Špaček

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Chadima T., Horák H., Sodomka - Chadima J., Panenky Petr, Panenka Marek - Horák A., Špaček střídali Vlk, Klíž, Petiška, Muller, Pešina

Do dnešního zápasu jsme lépe vstoupili my. Již od začátku od 5´ jsme zásluhou Špačka vedli 0:1. Po důrazu před brankou se dostali k odraženému balonu hned dva hráči. Adam Horák ještě nahrál právě Špačkovi už do prázdné brány. Ještě pár minut po tom se opět dostal do zakončení Špaček, ale tentokrát se rozvonilo pouze břevno. V dalším dějství si vytvářel postupný tlak soupeř, a vše vrcholilo ke konci poloviny, kdy naše rozhozená obrana nebyla schopná udržet se soupeřem krok. Vysvobozením pro nás byl až hvizd rozhodčího v půli. V druhém dějství se hrál opět aktivní fyzicky náročný fotbal na obou stranách.
Soupeř se do střelecké listiny zapsal až v 50´, kdy zahrával roh a náš obránce si špatně pohlídal útočícího hráče a ten hlavou skóroval. Po té jako by jsme ještě nabrali vítr do plachet a opět jsme měli dobře našlápnuto. Pětiminutovka, ve které se nám podařilo soupeře zatlačit na jeho polovinu, však pro nás gól nepřinesla. V posledních chvílích zápasu se hrálo opatrně , nikdo nechtěl udělat chybu. Ale bohužel chyba přišla a to na naší straně po nedůrazu v obraně v poslední minutě zápasu si útočník Úpy Zdržálek pohrál s obranou, se stoperem a následně i s golmanem. Remíza by byla pro oba týmy spravedlivá, ale i takový je fotbal. Výborný fotbal se šťastným koncem pro domácí.
Příští zápas Jiskra Jaroměř - FK Chlumec nad Cidlinou 23.5.2010 9:30

Aktuální výsledky a tabulka po 17. kolem 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
9.5.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 16. kolo - 9.5.2010

Po zaváhání ředních týmů tabulky jsme se vyhoupli do čela tabulky!!!

Jiskra Jaroměř - FK Mladé Buky 6:0 (3:0)

Góly: Špaček 2, Chadima J., Vlk, Valčík, Čekal

Sestava: Krška - Valčík, Panenka, Chadima T., Horák H. - Chadima J., Emlar, Špaček - Horák A., Kubín, Čekal střídali Vlk, Klíž, Muller

Zápas, ve kterém jsme očekávali nevyspitatelného soupeře z Mladých Buků jsme rozjeli přímo parádně. Hned v první minutě zápasu utekl Špaček a dělovkou načal dnešní bodové nedělní hody. Stav 1:0 nám dodal klid do našich řad a kluci si hned od začátku zápas užívali. Hned to bylo o dobrém fotbale a o radosti ze hry. V 10´ přidal další gól Chadima Jakub, který doslova přeloboval golmana skvělým obloučkem. 2:0. Do půle skóroval znovu Špaček a to ve 14´. Polovina utkání 3:0. Hned na začátku jsme malou chvilku čekali na soupeře, který se pozdržel v kabinách. Přemýšleli jsme, co se asi v kabinách upeklo, ale vývoj od počátku druhé půle bylo jasné, že soupeř je zlomen. Na trávě bylo pouze jedno družstvo a to domácí. 37´ Vlk po skvělé individuální akci prostřelil golmana. 4:0. Skoróval dnes konečně i obránce Michal Valčík, který si na vstřelení branky počkal, až do 52´. Již v předešlých zápasech měl možnost Valčík zakončit, ale až dnes se to po skvělé práci a přihrávce Horáka podařilo. Horák předváděl dnes skvělé fotbalové dovednosti. V návaznosti na euforii se Valčík posadil znovu a to když našel ve vápně v 67´ Tomíka Čekala, který zakončil dnešní gólovou nadílku Mladých Buků. Výsledek 6:0 a hlavně skvělý pocit z krásného fotbalu hřeje nás trenéry a musí hřát i všechny zúčastněné. Kluci děkujeme, tohle byl fotbal.
Dnešní zápas potvrdil naší skvělou formu a bude jen na nás, aby jsme dobře sehráli příští týden přímý souboj a čelo tabulky s FKM Úpou B. Dnešní zaváhání celků Vrchlabí "B" a právě FKM Úpy "B" a hlavně naše dnešní vítězství nás vystřelili až na vrchol tabulky.
Příští zápas FKM Úpa "B" - Jiskra Jaroměř 16.5.2010 10:15

Aktuální výsledky a tabulka po 16. kolem 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
5.5.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A předehrávka 22. kolo - 5.5.2010



Baník Žacléř - Jiskra Jaroměř 0:6 (0:3)

Góly: Horák Adam 2, Kubín, Čekal, Vlk, Emlar + vlastní

Sestava: Krška - Valčík, Panenka, Chadima T., Horák H. - Klíž, Špaček, Pešina - Vlk, Kubín, Čekal střídali Horák A., Emlar

Předehrávku posledního kola jsme jeli sehrát na horské hřiště Baníku Žacléř. I zbytky sněhu na sjezdovkách napovídali, že dnes bude velká zima. Zima pravděpodobně zaúřadovala opět i na začátku zápasu, kdy se nám opět nedařilo vstřelit branku. A byl to právě soupeř, který otevřel skóre. Kuba Emlar si po vystřídání v 17´ vzal na starosti zahrání rohu a obránce si ve snaze odkopnout balón sklepl míč za záda golmana. 0:1. To kluky rozpohybovalo natolik, že od této chvíle byl na hřišti jen jeden tým. Další gólová situace vyvstala v 23´, kdy krásným středovým pasem našel dnes výborně hrající Tomáš Čekal Adama Méďu Horáka a ten s přehledem sobě vlastním zakončil. 0:2. V dobrém rozmaru z dobré příhry se opět Čekal dostal do útočného postavení po přihrávce Emlara a z levé strany levou nohou zakončil. 24´ Čekal na 0:3. Soupeř byl zlomený a bezzubý. I přes to se stav do půle neměnil. Po uvodním hvizdu druhé části se taktovky opět ujmula Jaroměř a postupně utočila na žacléřskou branku. Po několika nepodařených útočných pokusech si na nahrávku od Adama Horáka naběhl kapitán Kuba Kubín a nechytatelnou dělovkou do růžku vstřelil svůj teprve druhý jarní gól. Po té se opět útočilo pouze na jednu branku, leč celý fotbal byl značně znehodnocen chtíčem všech hráčů Jaroměře vstřelit gól. Po nahrávce Klíže se v 57´ k dalšímu gólovému zakončení dostal svým vůbec prvním gólem Lukáš Vlk. 0:5. V 66´ se podruhé podařilo zakončit Adamu Horákovi, který byl ve správný okamžim na správném místě, kdy Čekal vyslal střelu na brankaře, od něho se balón odrazil a Méďa pohodlně zakončil do prázdné branky.
Dnešní zápas bylo nutné vyhrát, aby jsme napravili prohru na Olympii. Je třeba poznamenat, že četností možnosti k zakončení se zápasy shodovali. Dnes jsme vyhráli a tím se udrželi v těsném kontaktu s vedoucími celky tabulky Vrchlabím B a Úpou B.
Příští zápas Jiskra Jaroměř Mladé Buky 8.5.2010 9:30

Aktuální výsledky a tabulka před 16. kolem 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
2.5.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 15. kolo - 2.5.2010



FC Olympia HK - Jiskra Jaroměř 3:0 (3:0)

Góly: :-(

Sestava: Krška - Valčík, Panenka, Chadima T., Horák H. - Chadima J., Pešina, Emlar - Kubín, Horák A., Čekal střídali Špaček, Klíž, Vlk

Na dnešní zápas jsme zajížděli nezvykle až v neděli odpoledne. Od začátku jsme si byli jisti, že Olympie nasadí 3 hráče z áčkové sestavy, jelikož áčko Olympie hráje až ve středu a tak se také stalo. Olympie nastoupila proti nám v čele s Huňákem (odchovancem jaroměřského fotbalu) a tak nezbývalo, než se poprat o chtěné body. Jaroměř nezačala svůj zápas určitě dobře. Hned na začátku druhé minuty se středem hřiště protáhl vysoký hráč Olympie a bránící Valčík ho nešikovně zastavil ve vápně . Rozhodčí nařídil pokutový kop. Kop byl skvěle kopnutý, i přes to si Pepa Krška na balon alespoň šáhl. 1:0 pro domácí. V této chvíli nezbývalo, než se do toho pořádně opřít. Nedařilo se nám vstoupit do zápasu a tak z toho vznikla i další chyba, o kterou se opět zasloužila obrana, kdy nestačila na skvěle běhajícího útočníka Olympie. Ten utekl a zavěsil. 2:0. Bohužel i třetí gól vznikl v dnes špatně hrající obraně, nedůraz při výkopnutí balónu vedl až k odraženému balónu pro Huňáka a ten s přehledem proměnil. 3:0 byl krutý výsledek po první půli. Po změně stran se hra Jaroměře neúměrně zlepšila a Olympie vystřídala na lavičku 3 hráče Áčka, odevřel se prostor pro Jaroměř. To jsme se snažili také náležitě využít. Naše otevřená hra, 4 útočníci, a několik ložených gólových šancí(špaček, Chdima J., Panenka) na našic kopačkách stále nevedl po celých 20 minut bohužel k žádnému gólu. A tak po navrácení na hřiště soupeřových áčkařů, nezbývalo než dobývat tvrz zvanou branka Olympie. Bohužel jsme se z žádné gólové trefy neradovali. V druhé půli byla naše hra určitě lepší, neinkasovali jsme, ale ani jsme se nebyli schopni gólově prosadit. Prohra nám srazila hřebínek.

Příští zápas Žacléř - Jiskra Jaroměř 5.5.2010 15:30

Aktuální výsledky a tabulka po 15. kolem 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
26.04.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 14. kolo - 26.04.2010



Jiskra Jaroměř - Červený Kostelec 1:0 (0:0)

Góly: 38´ Panenka Petr

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Sodomka - Chadima T., Panenka, Emlar - Chadima J., Horák A., Špaček, Hlavnička střídali Čekal, Pešina, Klíž, Vlk, Muller

Dlouho očekávaný domácí zápas byl hned od počátku velmi vyhecovaný na obou stranách. Hned v úvodu utkání jsme vstřelili gól, který ovšem mladý pomezní rozhodčí posoudil jako gól z ofsajdového postavení, což nebylo zcela v pořádku. I tak jsme měli po celou dobu první půle více ze hry. I tak se ale do půle výsledek neměnil. Poločas 0:0. Po poločase trenéři přistoupili ke změnám v sestavě a úpravě herního systému a tak se hned na začátku v 38´ trefil zdárně poprvé v sezóně Petr Panenka. Zápas se dohrával ve velkém nasazení na obou stranách. Domácí si těsné vedení pohlídali, ale bohužel další gól nepadl. Jaroměř po velké bitvě na čele tabulky vyhrála 1:0.


Příští zápas FC Olympia HK - Jiskra Jaroměř 2.5.2010 14:00

Aktuální výsledky a tabulka po 14. kolem 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
18.04.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 13. kolo - 17.04.2010



Probluz x Jiskra Jaroměř 1:3 (0:1)

Góly: 2´, 69´ Špaček, 48´ Kubín

Sestava: Krška - Valčík, Horák J., Sodomka, Chadima T. - Chadima J., Panenka, Emlar, Špaček - Horák A., Kubín, střídali Čekal, Pešina, Klíž, Vlk


Dnes jsme jeli na větrnou hůrku do Probluze. Již ve 2´ Horák Adam vysunul Špačka a Víťa si pokryl balón před obráncem a parádně zakončil 0:1. Hned ve 3´ se dostal do gólovky i Kuba Chadima, ale vystřelil jen do golmana. Po zbytek první pětatřiceti minutovky jsme hráli na hřišti s mirnou převahou, ale skóre se po 1. poločase již neměnilo. 0:1.
Po domluvě v kabině, kdy jsme jim kladly na srdce, že je třeba trpělivosti a nepolevit. Kluci pokyny plnili a tak ve 48´ založil opět dobře hrající Adam Horák útok, nacentroval na Kubu Kubína a ten šanci proměnil svým prvním jarním gólem. I po zbytek zápasu jsme měli mírnou převahu a tak jediným okamžikem zaváhání, byla chyba obrany, nedůrazné odehrání balónu o branky a soupeř slabé chvilky využil a pod padajícím Krškou zavěsil 1:2. I po té se kluci nedali a ještě více přidali a tak není divu, že se hrálo až do konce na plno. O tom svědčí i druhý dnešní gól Víti Špačka, který se ve vápně nebojácně pustil do souboje s golmanem domácích a balón získal a snadno zavěsil. 1:3.
Kluci byli dnes lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli na půdě soupeře.

Rozhovor s Petrem Panenkou:

Jak se Ti dnes hrálo?
Dobře. Líbilo se mi tam. Hrál jsem dnes oba zápasy za starší i za mladší a tak jsem si dobře zaběhal. Myslím si, že 6 bodů z Probluze je skvělý výkon.

Stoper. Jak si se popasoval s touto novou úlohou?
Šlo to. Myslím si, že jsem to hrál dobře. Jsem si vědom jedné hrubky, což není tak špatný výkon.

S kým se Ti hraje lépe? Starší nebo mladší žáci?
Je to pro mě něco jiného. Určitě se cítím lépe se staršíma klukama. Byli jsme společně i na soustředění a tak se počítám spíše do starších s kterými si více fotbalově rozumím.

Příští zápas Jiskra Jaroměř x Červený Kostelec 25.4.2010 9:30

Aktuální výsledky a tabulka po 13. kolem 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
12.4.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - 1.třída SŽ sk.A 12. kolo



TJ Jiskra Jaroměř - Tatran Hostinné 4:0 (3:0)

Góly: Horák A., Chadima J., Klíž, vlastní

Sestava: Krška - Valčík, Horák J., Sodomka, Chadima T. - Chadima J., Panenka, Emlar, Špaček - Horák A., Kubín, střídali Čekal, Pešina, Klíž, Vlk


Od začátku jsme si vytvářeli šance a tak již v 2´ Panenka výborně nahrál Horákovi A. a ten s přehledem zavěsil. 1:0. V 9´minutě jsme zahrávali rohový kop a k němu se postavil dnes opět výborně hrající Tomáš Chadima. Krásným kopem našel bráchu Jakuba a ten se hlavou nemýlil. 2:0. Ještě před koncem poločasu ve 29´ centroval Kubín a zmatená obrana si vstřelila vlastní gól. Za stavu 3:0 se šlo do kabin. Ve druhém poločase se již hrálo v pohodě a kluci se dopředu moc nehrnuli. Ve 45´však našel dlouhým pasem Chadima Jakub Klíže a ten utekl sám na bránu a golmana svým klasickým způsobem přeloboval. V 61´se ještě jednou dostali naši k zakončování opět po rohu Tomáše Chadima. K vysokému balonu se postavil Michal Valčík, ale nejprve jen do golmana, k odraženému balónu se ještě dostal Víťa Špaček, ale ten pro změnu branku z bezprostřední blízkosti minul. Stav 4:0 vzdržel až do konce utkání a tak domácí zaslouženě vyhráli na domácí půdě 4:0.



Trenér
František Valčík:

Co bys řekl k dnešnímu zápasu?

Určitě kluci k dnešnímu zápasu přistoupili lépe než s Javorkou a je nutno vyzdvihnout výkon hráčů Panenky, Tomáše Chadimy a důležitý byl i opět skvělý výkon našeho golmana Pepy Kršky. Naopak nás trochu zklamal Adam Pešina, který po pauze kvůli zranění hlavy nepředvedl nejlepší výkon. Jinak tři body jsou doma a průběžné druhé místo je skvělé.

Příští zápas Probluz x Jiskra Jaroměř 17.4.2010 9:30

Aktuální výsledky a tabulka po 12. kolem (máme k dobru jeden zápas s Žacléřem -předehrávku 22.kola) 1.třída SŽ sk.A zde


tomik

jaromer
7.4.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - dohrávka 9.kola z podzimu...



TJ Jiskra Jaroměř - FC Javorka 2:1 (2:0)

Góly: Emlar, Špaček

Sestava: Krška - Valčík, Horák J., Sodomka, Chadima T. - Chadima J., Panenka, Emlar, Špaček - Horák A., Kubín, střídali Čekal, Pešina, Klíž


Hned v 1´ si vytvořili šanci hosté z Javorky. Na štěstí pro nás se skóre neměnilo. V 6´ jsme se již ke střelbě dostali i my. Ovšem Kubín trefil pouze golmana propagační střelou šajtlí. Z autu se v 8´ prosadil Horák Adam, který skvěle nacentroval na hlavu Emlara a ten do odkryté branky dal svůj první jarní gól. 1:0. Útočilo se na obě branky, ale skóre se měnilo až v 26´, kdy si Emlar dali balón s Panenkou a ten krásným pasem středem vysunul Špačka a po souboji s obráncem dloubl střelu přímo za záda golmana Javorky. 2:0. Stav se do 1. půle již nezměnil a tak domácí odcházeli do kabin s nadějným výsledkem 2:0. Na trávu jako by vyběhli dva úplně odlišné celky než v prvním poločase. Hosté přidali a domácí se jen stěží snažili něco na soupeře vymyslet. Ve 47´ už tlak hostí vyústil v ruku ve vápně, kdy nešťastně rukou při obranné práci hrál Panenka. Nařízenou dobře kopnutou penaltu nebyl schopen Pepa Krška chytit. 2:1. I tak to byl právě golman, který svým výborným dnešním výkonem podržel domácí. Penalta určitě vzala domácím vítr z plachet a hosté se snažili této situace využit. I tak už skóre 2:1 vydrželo až do konce utkání a domácí ubránili svůj náskok. Nutno podotknouti, že hosté ze hry gól nevstřelili. Takže dohrávka se vydařila a Jaroměř má 3 body doma.

Hráči utkání: Chadima Tomáš, Josef Krška

Rozhovor
Kuba Emlar, dnešní kapitán

Co se to stalo v druhé puli na hřišti? Proč se nehrálo jako v první půli?

Nevim, možná se to rozhodilo střídáním zálohy a my jsme pak nebyli schopni podržet balón. Po penaltě jsme spolu úplně přestali mluvit na hřišti.

Příští zápas Jiskra Jaroměř x Hostinné 11.4.2010 9:30

Aktuální výsledky a tabulka před 12. kolem (máme k dobru jeden zápas s Žacléřem -předehrávku 22.kola) 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
25.3.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci v přípravném zápase s krajským týmem

úterý 23.3.2010
Jiskra Jaroměř – Slovan Broumov 1:1 (0:0)
Branky: Valčík


Na přípravné utkání k nám v týdnu přijel celek krajského přeboru Slovan Broumov. Ze začátku byla hra jen oťukávaná z obou stran. Ve spoustě soubojích jsme soupeři nestačili, bzli jsme i pomalejší. I tak jsme se snažili se soupeřem držet krok a nepovolit. Až v druhé půli se načal gólový příděl a to hned 3 minuty po hvizdu rozhodčího. Po dobré rozehrávce se dostal k balónu Kubín, ale byl zády k brance soupeře a tak přiťukl balón na dobře vytaženou obranu a Michal Valčík skvěle umístěnou střelou z dobré třetiny hřiště přeloboval gólmana. Po té jsme soupeře dokonce ve spoustě soubojích byli schopni přehrávat a začali jsme hrát náš fotbal. Byl to nyní soupeř, který jakoby rázem nevěděl co hrát. V 64´ však po dobrém pasu přebíhal útočník Broumova z levé strany na pravou a střední záložníci jen sledovali nehnutě jak se kolem nich dostal do šance a sám zakončil. Do konce utkání bylo ještě několik příležitostí skórovat, ale stav se již nezměnil. Vyzdvihnout bych chtěl především výkon Michala Valčíka, za jeho hru. Dobře se uvedl i golman Pepa Krška, který svým výkonem přispěl k dobrému výsledku. V příštím přípravném zápase v sobotu 27.3.2010 v 9:30 přivítáme opět krajský celek a to Třebechovice.

Hráč utkání: Michal Valčík, Josef Krška

Trenéři

jaromer
16.3.2010 Jiskra Jaroměř

Prohra ve finále Starších žáků na Stěžerské zimní lize - 14.3.2010 Stěžery

Třebeš HK – Jiskra Jaroměř 10:8 (0:2)
Branky:Panenka 3, Špaček, Kubín 2, Čekal, Sodomka

Sestava:Krška (Vlk)- Sodomka, Panenka, Valčík, Horák H., Chadima T., Klíž - Emlar, Kubín, Horák A., Špaček Čekal, Chadima J.

Hned v úvodu jsme výborně vstoupili do zápasu s kraským celkem z Třebše a poměrně snadno vedli 2:0. Po té se hra přelévala a útočilo se na obě branky. Žádný z týmu nechtěl dnes připustit prohru o 1. místo v celém zimním turnaji. Naši kluci makali, navzájem se povzbuzovali a burcovali. Šance na obou stranách, výborné obranné zákroky obou obran a skvělé výkony brankářů. I tak vypadalo finále Stěžerské zimní ligy. Do druhého poločasu jsme šli s jedno brankovým vedením 5:4. Avšak hned v úvodu druhého dějství jsme inkasovali 3 rychlé góly a soupeř byl na koni. Kluci tlačili, nechtěli za žádnou cenu prohrát, trenér stáhl hru pouze na dvě čtyřky. Dokonce jsme srovnali skóre na 8:8. Ke konci se však štěstí více drželo na kopačkách soupeře a ten nám opět utekl o dvě branky. Strhla se obrovská bitva o každý centimetr, ale již jsme nebyli schopni odpovědět. Dnešní zápas prohráváme 8:10, ale s vědomím, že jsme bojovali jako lvi a všichni táhli za jeden provaz a o to přeci v každém sportu jde především. Kluci byli zklamáni, ale za trenéry musím konstatovat, že jsme zimní ligu sehráli s hlavami nahoře a určitě se nemáme za co stydět. Druhé místo je mezi krajskými týmy více než dobrý výsledek. Za sebe a i za zúčastněné rodiče, kteří si určitě přišli na své, Vám kluci děkuji a gratuluji.

Trenér

tomik

jaromer
28.2.2010 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - Svou bojovností v závěru si kluci zajistili boje o 1. místo v Zimní lize...

Semifinále

TJ Jiskra Jaroměř - Slavie HK 9:8 (2:6)

Góly: Pešina, Špaček , Čekal, Horák A., Chadima T, Kubín 3, Horák H.,

Sestava: Krška Pepa – Lustig Petr, Chadima Tomáš, Emlar Jakub, Sodomka Tomáš, Kubín Jakub, Klíž Filip, Horák Adam, Chadima Jakub, Čekal Tomáš, Špaček Víťa, Pešina Adam, Vlk Lukáš, Horák Honcek

V semifinále Zimní stěžerské ligy nám los přiřkl Slavii HK. Soupeře, který s námi nemá dobré zkušenosti. Většinou v závěru jsme schopni tento celek přehrát. To se do puntíku stalo i dnes. Začátek byl z naší strany opět velmi vlažný a soupeř se se svými dobrými nájezdy snadno dostal do vedení. V tomto duchu probíhala celá první půle, kdy se skóre zastavilo až na 2:6. S tím bylo třeba něco dělat. V druhé půli soupeř už né tak snadno střílel góly do naší branky. Ale i přes to stále nebylo ono. Trenéři změnili taktiku a tak se začalo střídat pouze po jednom a řady hráčů se stáhli na pár vyvolených jedinců. To přineslo své ovoce, když jsme po obrovském náporu na soupeřovu branku vstřelili 4 rychlé góly a soupeř nestačil vyrovnávat tempo. I přes to ale i on odpověděl a minutu před koncem to bylo již 8:8. V poslední minutě dobře nacentroval Méďa Ada Horák před golmana soupeře a Víťa Špaček po důrazném souboji s hlavou doklepl balón za záda dobře chytajícího soupeřova ochránce svatině. Výborný zápas se šťastným koncem. Emoce, bojovnost, nasazení. To vše dnes kluci ze sebe vydali na 100%. V boji o 1. místo nás čeká celek Třebše HK. Za trenéry musíme říct, že to dneska kluci zvládli. Děkujeme za pěkný fotbalový zážitek.

tomik

jaromer
14.2.10 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - Výhrou jsme si zajistili 1.místo před play off a lepší los...


TJ Jiskra Jaroměř - Dohalice 16:4 (9:0)

Góly: Emlar 3, Špaček 3, Klíž 2, Čekal 2, Horák A. 2, Chadima T., Chadima J., Kubín, Valčík

Sestava: Krška Pepa – Lustig Petr, Panenka Petr, Valčík Michal, Chadima Tomáš, Emlar Jakub, Sodomka Tomáš, Kubín Jakub, Klíž Filip, Horák Adam, Chadima Jakub, Čekal Tomáš, Špaček Víťa, Pešina Adam



Dnes jsme kladly největší důraz na vstup našich hráčů do hry. V minulosti nám na této zimní lize utekl začátek hry a tak hráči měli podchytit a strhnout hru na sebe hned v úvodu utkání. To se na 100% také povedlo a soupeře jsme v počátku k ničemu vážnějšímu nepustili. V tomto trendu se odehrála celá první půle a tak jsme pohodlně po půli vedli 9:0. Druhá půle byla již o udržení výsledku a přidání dalších gólů. To se nám dařilo a tak si dnešní utkání kluci fotbalově užili. O tom svědčí i výpis střelců v dnešním zápase, kdy branku vsítilo hned několik střelců. Snad jen konec nám tentokrát utekl a v posledním střídání jsme obdrželi dvě branky. Nic to však na konečné výhře nezměnilo a s přehledem jsme vyhráli a umístili se po základní části na průběžném 1. místě. To nám zaručuje mírnější los a to Slavii HK. Je faktem , že skupina čtyřech nejlepších je velmi vyrovnana, ale oproti Třebši a domácím Stěžerům mám za to, že se se Slávií vypořádáme nejlépe. Klukům nezbývá než po prázdnivé pauze poděkovat a říct, že se moct těšíme na vyřazovací boje. Bude to skvěle zapadat do naší zimní přípravy.

tomik

jaromer
23.1.10 Jiskra Jaroměř

Starší žáci - místo posunu na 1. místo v zimní lize potupná prohra...


TJ Jiskra Jaroměř - Libčany 3:6 (1:5)

Góly: Špaček , Klíž, Panenka

Sestava: Krška Pepa – Lustig Petr, Panenka Petr, Valčík Michal, Chadima Tomáš, Emlar Jakub, Sodomka Tomáš, Vlk Lukáš, Kubín Jakub, Klíž Filip, Horák Adam, Horák Jan, Chadima Jakub, Čekal Tomáš, Špaček Víťa



V sobotu jsme si jeli na zimní ligu do Stěžer pro 3 body a to byla také příčina naší prohry. Byli jsme si příliš jistí. V začátku jsme nestihli soupeře podchytit a ten velmi snadno zvyšoval vedení již v prvních minutách. Skóre po 5-ti prvních minutách se zastavilo až na 0:4. Kluci se nestihly ještě ani zahřát a už museli dohánět ukrutné manko. Ve zbylém čase jsme se již horko těžko prosazovali před soupeřovou brankou. Kluci se prali o lepší skóre, ale nedařilo se jak v přihrávkách tak i v koncovce. Málo platné byli skvělé kombinace na jeden dotek, samostatné nájezdy na golmana, střely z dálky. Trápení pak narostlo už jen v zoufalost. 1. půle pro nás dopadla katastroficky 1:5. Druhou půli jsme již 2:1 vyhráli, ale co na plat. Neuvěřitelně jsme se na každý vstřelený gól nadřeli. A opravdu nás taky opustilo pověstné fotbalové štěstí. Dnes jsme si nezasloužili vyhrát. Na závěr nutno dodat, že by bylo lepší pro příští ročníky zimní st. ligy průkazné soupisky? jelikož jak rozhodčí, tak i divákům a v neposlední řadě nám trenérům bylo jasné, že s dorostenci (jako u Libčan - nevyhráli jediný zápas a jak nyní hráli) by se nám také hrálo jinak. V každém případě i to je pro nás příprava na jaro.

tomik

jaromer
16.1.10 Jiskra Jaroměř

Starší žáci opět zvládli další zápas zimní ligy a porazili soupeře z krajského přeboru ...


TJ Jiskra Jaroměř - Třebeš HK 13:6 (4:3)

Góly: Špaček 4, Kubín 2, Kotlant, Sodomka, Chadima Jakub 2, Čekal, Klíž, Horák Adam

Sestava: Krška Pepa – Lustig Petr, Panenka Petr, Chadima Tomáš, Emlar Jakub, Sodomka Tomáš, Vlk Lukáš, Kotlant Matěj, Kubín Jakub, Klíž Filip, Horák Adam, Chadima Jakub, Souček Lukáš, Čekal Tomáš, Špaček Víťa,



Dneska jsme jeli na zimní ligu se smíšenými pocity. Minule jsme sice vyhráli, ale čekal nás soupeř z krajského přeboru, který zatím neprohrál. Hned od začátku jsme byli aktivnější. Soupeř se ještě držel, ale první kdo vstřelil branku jsme byli my. Ještě do poloviny jsme nastříleli soupeři 4 góly a soupeř se dlouho hledal pouze s jedním gólem ke konci půle však naši kluci polevili a soupeř se takřka dotáhl až na rozdíl jedné branky. Nedali jsme však několik jasných gólovek a tak to byla hlavní výtka trenéra o přestávce. Po půli si kluci vzali trenérova slova k srdci a poměrně snadno jsme zvýšili vedení až na skóre vysoko 13:3. Ke konci zápasu se nepovedlo jedno střídání. Soupeř toho využil a hned za sebou nám dal další 3 branky. I tak jsme s přehledem přehráli krajského soupeře a zvítězili rozdílem třídy 13:6.



tomik

jaromer
13.12.09 Jiskra Jaroměř


Domácího soupeře jsme s přehledem uhráli...


TJ Sokol Stěženy – TJ Jiskra Jaroměř 8:12 (2:5)

Góly: Kubín Jakub 4, Špaček Viktor 2, Horák Adam, Emlar Jakub, Chadima Tomáš, Chadima Jakub, Panenka Petr, Klíž Filip

Sestava: Krška Pepa – Lustig Petr, Panenka Petr, Chadima Tomáš, Valčík Michal, Horák Honcek, Emlar Jakub – Kubín Jakub, Špaček Viktor, Klíž Filip, Horák Adam, Pešina Adam, Chadima Jakub

Na třetí adventní neděli 13.12.2009 jeli Starší žáci Jiskry Jaroměř Fotbal na svoje již druhé vystoupení na prestižní Zimní stěžerské lize. V druhém zápase nás čekal domácí celek TJ Sokol Stěženy HK, který jako znalý povrchu domácího prostředí mohl být pro naše svěřence velmi vážným soupeřem. Do zápasu jsme vstoupili velmi houževnatě a s vervou, leč první gól vstřelil soupeř a my jsme poměrně snadno prohrávali 0:1. Potom však již převzali otěže jaroměřští a ještě do poloviny utkání strhli vedení na svou stranu. Stav 2:5 byl pro naše barvy dobrou devizou do druhého poločasu. Zde již kluci nepolevili a i po závěrečném nápor domácích zaslouženě zvítězili v poměru 8:12. Vysoké výsledky jsou v této halové lize ( venkovní nafukovací hala) typické. Kluci si užili poslední svůj letošní vynikající fotbalový zážitek a tak pevně věřím, že přes Vánoce naberou síly a v lednu to zase rozjedeme na plné obrátky.

Trenér Tomáš Chmel, František Valčík:
Na klucích bylo vidět již po příjezdu, jak budou přistupovat k dnešnímu zápasu. Tolik fotbalu chtivých hráčů, by si jistě přál každý fotbalový trenér. Přesně tak se vyvíjel i samotný zápas a tak i za počátečního nepříznivého stavu kluci zabrali a poradili s domácím mužstvem. Za to jim patří dík a tak chceme jim vzkázat, že je s nimi radost pracovat. Takže kluci šťastné a veselé svátky a po novém roce zase zabereme na plno. Hoši děkujem….

tomik

jaromer
28.11.09 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - Stěžerská zimní liga

Infarktový začátek, snový konec

Slavia HK : Jiskra Jaroměř 8:8 (7:2)

Branky: 5x Horák A., 2x Chadima Jakub, Horák Honcek

Sestava: Krška - Chadima Tomáš, Panenka Petr, Lustig Petr, Valčík, Horák Honcek - Emlar, Horák Adam, Klíž, Chadima Jakub, Čekal, Pešina

V sobotu 28.11. jsme sehráli první zápas ve skupině s hradeckou Slávií. Vstup do zápasu se nám nepodařil, jelikož než se kluci rozkoukali prohrávali snadno na kobercovém povrchu již 6:0. Slavia vstoupila do zápasu velice aktivně a využila všech našich zaváháních v obraně. Ke konci první půle se kluci zklidnili a již začali postupně strhávat převahu na svou stranu. Dva góly Adama Horáka nás nakopli. Do druhé půle jsme nastupovali s velmi nepříznivým skóre, ale kluci se nevzdali a naopak se všichni vyburcovali ke skvělé remíze, kdy jsme poslední gól dávali minutu před závěrečným hvizdem. Všem za předvedený výkon děkuji.

Hráč zápasu: Horák Adam

Děkuji všem rodičům za dopravu na zápas.

Trenér


tomik

jaromer
31.10.09 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 11. kolo

Doma jsme nepřipustili žádné překvapení...

Jiskra Jaroměř - Baník Žacléř 7:0 (4:0)
Branky: Horák Adam 3, Horák Honcek, Klíž, Špaček, Panenka

Sestava: Krška - Valčík, Sodomka, Chadima T. - Klíž (25´Vlk)Panenka (25´ Lustig),Horák J., Pešina (25´Souček) - Špaček, Chadima J. ( 25´Čekal), Horák A.

Zápas s posledním týmem tabulky nepřinesl žádné překvapení. Domácí zaslouženě vyhráli a nepustili soupeře do žádné větší šance.


Hráč kola: Horák Adam, Sodomka Tomáš



Aktuální výsledky a tabulka po 11. kole (jeden zápas 9. kola máme k dobru) 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
26.10.09 Jiskra Jaroměř - Starší žáci

Zápas s Javorkou přeložen

Domácí zápas 9. kola 1. třídy Starších žáků byl přeložen na 7.11. na 9:30. Hraje se na hřišti v Růžovce. Ještě tento víkend tj. 31.10. sehrajeme opět doma zápas 11. kola s posledním týmem tabulky se Žacléřem. Začátek je opět v 9:30 . Tímto jste všichni zvání podpořit jaroměřský fotbal začínajících hvězd fotbalu.

Hned po sehrání utkání SŽ následuje zápas žáků mladších.

Váši trenéři Chmel a Valčík

tomik

jaromer
25.10.09 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 10. kolo

Z Vrchlabí bohužel bez gólu...

Vrchlabí - Jiskra Jaroměř 3:0 (2:0)
Branky: :-(

Sestava: Krška - Sodomka, Kubín, Chadima T., Emlar - Klíž, Panenka, Horák A., Horák Honza - Špaček, Chadima Jakub, Střídali: Lustig, Vlk, Valčík, Čekal, Souček

Předpoklad silného krajského soupeře se potvrdil hned, jak jsme v neděli nastoupili na hřiště Vrchlabí. Vrchlabské áčko si vytrpělo v sobotu povinnou výhru na hřišti Třebechovic (Třebechovice ještě nevyhráli v Krajském přeboru 09/10 ani jednou) a tak jsme doufali, že "áčkaři" zůstanou pro tentokrát doma. Bohužel opak byl pravdou. Již od pohledu bylo jasné kdo bude na hřišti pánem. Uvědomělý golman domácích, který hrál i přes očividné zranění toho byl pouze a jen důkazem. A obranu domácích nevyjímaje. Nezbývalo, než se k tomu postavit čelem. Kluci vstoupili do zápasu velmi vlažně a tak soupeř útočil hlavně po chybách v našich řadách. První potrestání přišlo po faulu před velkým vápnem v 10´ kdy Krška ještě první střelbu vyrazil před sebe, ale obranci nechali pohodlně vrchlabské útočníky dorazit loptu do naší sítě. V 19´ se po špatně sehrané naší akce zmocnili balonu domácí a skvělou kombinaci na jeden dotyk přes celé igrisko překonali golmana Kršku podruhé. Naše chvíle přišla až 4´ před prvním hvízdem špatně pískajícího sudího. Kuba Emlar skvěle našel českou uličkou Fildu Klíže, ten se však osamělého postavení před golmanem zalekl a jen zadrbal svůj pokus mimo branku.
Za tohoto stavu se šlo i do kabin. V kabině kluci pravděpodobně pečlivě naslouchali, jelikož začátek druhého poločasu patřil 100% jaroměřským, kteří hned na 3x ohrozili domácí branku. Bohužel však všechny pokusy spolehlivě ničil dobře hrající golman domácích. Klukům po nevydařených pokusech prosadit se v útoku postupně ubývali síly a rozhodčí jim také nebyl zrovna nakloněn a sílu jim nepřidávalo ani jeho špatné posouzení standartních situací, z čehož pramenili také dvě žluté karty pro naše svěřence. Bohužel i z jedné takové špatně odpiskané standartní situace jsme inkasovali potřetí. Konečný písk rozhodčího se stavem 3:0 určitě neodpovídal dění na hřišti a je třeba poděkovat našim klukům, obzvláště na pozvednutí hlav v poločase, kdy se určitě i soupeř orosil. Výkon rozhodčího bych v tomto zápase komentoval za fan klub jaroměřského fotbalu jako žalostný. Není se potom čemu divit klukům, že kolikrát nemýstně komentovali jeho výroky, i když je stale učíme posouzení rozhodčích nekomentovat. Prohráli jsme. Ale teprve druhá prohra v letošní sezóně nás opět posouvá jen směrem nahoru, alespoň co se týče zkušeností a ponaučení se z chyb a určitě se máme opět v čem zlepšovat.

Hráč kola: Filip Klíž

ŽK : Emlar, Valčík



Aktuální výsledky a tabulka po 10. kole (jeden zápas máme k dobru) 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
10.10.09 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 8. kolo

Druhou půlkou jsme dostali soupeře do kolen...

Nová Paka - Jiskra Jaroměř 1:6 (1:2)
Branky: Kubín, Horák Adam 2, Panenka, Špaček 2

Sestava: Krška - Sodomka, Kubín, Chadima T., Emlar - Klíž, Panenka, Horák A., Pešina - Špaček, Chadima J., Střídali: Lustig, Vlk, Horák J., Čekal

Dnes jsme hráli na půdě novopackého celku. Trenéři sem nejezdí rádi, jelikož odsud většinou Jiskra odjížděla z pořádnou nadílkou. Kluci vlítli do zápasu s vervou a pokyny trenérů na rychlý gól vyslyšel nejlépe Víťa Špaček, který oteřel skóre již ve 3 minutě, kdy mu to parádně přihrál Panenka. v 15´ prošel Áda Horák obranou, ale pálil pouze do golmana. V 17´ roztáhli kluci hru doprava kam Jakub Chadima potáhl míč až do rohu hřiště a obloučkem do vápna před branku přesně na "Méďu", Adam sklepl zpátky na Panenku a ten se z takměř penaltové značky dělovkou nemýlil. 0:2.
V 30´ dal o sobě vědět i soupeř. Stoper Kuba Kubín neměl komu nahrát a soupeř využil jeho zaváhání, utočník domácích se balónu a utekli spolu s druhým protihráčem sami na naší branku. Pepa Krška dobře vyběhl, ale proti dvěma útočníkům bez obrany byl bezmocný. Do konce poločasu jsme měli více ze hry my i když by se zdálo, že jsme gólem podali soupeři hozenou rukavici. Dvě šance jsme však neproměnili a tak jsme šli přemýšlet do kabin za stavu 1:2, jaké pokyny budeme hráčům tlouct do hlávek.
Ve druhé půli jsme začali dle trenérských pokynů pěkně z ostra. Hned pět minut po druhém zahajovacím písknutí utekl náš sprintér Víťa "Špagr" Špaček a prosadil se po přihrávce Ády "Méďi" Horáka. Jeho střelba byla neomylná. 1:3. Hned v zápětí se prosadil střelecky i Jakub Chadima, který svou pravačkou nastřelil břevno a dobře pozičně postavený "Méďa" měl již snadnou práci s doklepnutím míče za brankovou čáru do otevřené prázdné brany. Soupeř šel do kolen. Kluci jako by neměli dost, byli stále při chuti a soupeře přehrávali ve všech řadách. Ve 49´ sehráli jaroměřští záložníci a útok výborně útočnou akci na jeden dotek, která gradovala vysunutím Adama Horáka Panenkou tzv. českou uličkou a Áda se trefil mezi nohy packého golmana.1:5. To však neřekla Jaroměř poslední slovo. To přišlo v 59´, kdy dobře založil akci Filda Klížů na Adama Horáka a ten skvěle posunul na přesunutého Kubína na útok a Kuba šajtlí napravil chybu po které padl jediný gól do naší branky.
Stav 1:6 je velice příznivou zprávou pro všechny jaroměřské trénéry, jelikož již všichni víme, že v Nové Pace se dá sehrát přesvědčivé utkání a vyhrávat. Klukům opravdu nezbývá jen poděkovat za dobrý výkon. Vyzdvihnout bych chtěl především Adama Horáka, který byl dnes u všeho a také zlepšení Jakuba Chadimy a Péti Lustiga. Za zmínku také stojí říct, že jsme doposud obdrželi nejméně gólů ze všech manšaftů a to 5 a to je zatím velmi uctihodná bilance. Hoši děkujeme, ale sezóna nekončí. Ještě toho spolu dost zažijeme.

Hráč kola: Adam Horák

ROZHOVORY
Tomáš Chmel, trenér
Jak jsi se těšil na dnešní zápas?
Dneska jsme hráli opět s nepříjemným soupeřem, o kterém toho moc nevíme. Z výsledků bylo patrné, že většinou hráli se soupeři vyrovnanou partii. Již z minula máme všichni zažité velmi nepříjemné prostředí včetně správce, který je velmi přísný. Nevěděli jsme co můžeme dnes čekat, ale klukům přicházím na chuť a věřím jim. Jsou dobře připraveni.
Čemu přičítáš důraz z dnešního úspěchu?
I když to někomu může přijít zvláštní, dneska to kluci vyhráli hlavně chutí do fotbalu. Rychlost, dynamika, technika se dají naučit, ale chuť celého družstva uspět a chuť hrát fotbal, na to musí kluci přijít sami. Dneska se jim to opět skvěle podařilo a velký důraz přičítám hlavně komunikaci hráčů na hřišti. Kluci o sobě vědí a společně soupeře dostávají do kolen.

Již v sobotu nás čeká soupeř Javorky, který je prozatím na dosah všech ostatní na čele tabulky a tak stejně jako mladší žáci tímto vyzíváme všechny rodiče a přátelé kopané přijďte fandit na náš stadión v Růžovce v sobotu 17. října od 9:30. Naši žáci zatím předvádějí skvělý výkon a tak si ho nenechte ujít. Kdo je nejlepší???? Jaroměř, Jaroměř, Jaroměř...

Aktuální výsledky a tabulka po 8. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
04.10.09 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 7. kolo

Pohodová výhra v Chlumci...žáci dokonale odplatili prohru mužů "A"

Chlumec - Jiskra Jaroměř 4:0 (1:0)
Branky: Kubín 2, Horák Adam, Emlar

Sestava: Krška - Sodomka, Panenka, Chadima T., Emlar - Klíž, Chadima J., Horák A., Pešina - Špaček, Kubín, Střídali: Lustig, Vlk

V neděli na svátek Františka jsme zajížděli na hřiště chlumeckého celku. Den před tím zde chlapské áčko prohrálo 1:0 a tak vidina odplaty byla na snadě. Kluci začali hrát s chutí a s odvahou a tak hned od začátku bylo jasné kdo bude na hřišti pánem. V 7´ nastřeli hned 3 tyče za sebou a nikdo nebyl schopen dostat míč za brankovou čáru. V 17´ se konečně trefil po rohu Kuba Kubín, jako černý kůň Jaroměře. Počkal si na održený balón a svoji dělovkou hradbu těl před sebou prostřelil. 1:0. Po té jako by z hřiště zmizeli všichni hráči a tak nevýrazný konec první půle nepřinesl žádný větší fotbalový zážitek. Za zmínku snad stojí jen akce ve 34´, kdy se před naši branku dostali hned 2 hráči, kteří o sobě však nevěděli a tak z toho nebylo nic, jelikož střílející hráč již neměl sílu zakončit a Pepa Krška pomalou střelu chytil. O nudě se však nedá mluvit v půli druhé, kdy jaroměřští hned v 36´ opět zásluhou kanonýra Kubína přidali další branku. Kuba si šikovně došel přes dva obránce až před vápno a rozhodl se sám zakončit střelou do víka. Střela z dobrých 20 metrů letěla přesně. Golman neměl šanci. ve 45´minutě již nezbývalo domacím než faulem zastavit náš sílíci tlak na branku soupeře. Ke kopnutí standartky z uctihodných 25 metrů se postavil Jakub Emlar, zvaný Emlardhinu a parádně trefil míč, který obloučkem a ten spadl až za golmanovi záda. 3:0. v 55´ minutě ještě pojistil výhru opět po rohu Méďa Áda Horák, který se opět dostal k odraženému balonu a pohodlně doklepl balon do branky. Jaroměř již svůj naskok pohodl ubránila a aktivně útočila až do konce. Další gól se již vstřelit nepodařil a tak po skvělém výkonu celého mužstva Jiskry vyhrala Jaroměř zaslouženě 4:0. Trenéři děkuji klukům za skvělý fotbal.

Hráči kola: Jakub Kubín a Jakub Emlar

ROZHOVORY
Jakub Kubín, útočník
Co říkáš na dnešní zápas? Byl jsi spokojen s rolí útočníka?
Jo! Obránci Chlumce byli dnes velmi důrazní a bylo se mezi nimi těžké se prosadit. Jsem šťastný, že jsem dal dva góly a také proto, že jsem dostal od trenérů důvěru a mohl hrát útok.
Co Ti vyhovuje více útok nebo role stopera?
V útoku mě to baví, protože nemám takovou zodpověnost jako na postu stopera.

Jakub Emlar, předstoper
Jak se Ti hrálo na postu předstopera? Zdálo se, že tě to baví a post Ti vyhovuje?
Hrálo se mi velmi dobře, soupeř mne nechával volnýho a tak jsem měl dost prostoru pro hru. Potom jsem mohl dokonce pohodlně i zaútočit.
Gól který jsi dal s velkým rozeběhem jsi měl promyšlený?
Ano. Přesně takhle jsem to zamýšlel. Chtěl jsem to tak. Pěkně vymést pavouky u šibenice. A přesně tak jsem to i udělal. Krásný gól.

Aktuální výsledky a tabulka po 7. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
28.9.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - Pohár KFS

V Poháru KFS Jiskra Starší žáci končí...
Na svátek Svatého Václava jsme jeli s klukama hrát turnaj o postup do dalších bojů Poháru KFS do Solnice. Již od samého začátku bylo jasné, že s organizací tohoto turnaje si pořádající Solnice nedala moc práce. Příchod pořadatele v 9:15 (začátek 1. zápasu byl v 10 hod) toho byl důkazem. Tomuto nakonec velmi nepodařenému turnaji nepřidali ani o mnohem laksnější nominovaní rozhodčí. Turnaj byl hraný velmi nešťastným způsobem se třemi vylosovanými manšafty dvojzápasem (jeden 2x 30 min). Upozorňuji, že týmy měli v nohách víkendové mistrovské zápasy. K nám byl los ještě nakloněn, jelikož jsme alespoň nehráli jako Solnice nebo Náchod dvakrát hned dva zápasy po sobě. I tak byl i náš druhý zápas, už jen slepým výstřelem do pouště. Nejlépe se s tím popral celek Náchoda B, který pod vedením svého trenéra Panenky předvedl dvakrát vyrovnaný výkon. Pokud by snad vedení KFS mělo v plánu ještě nějaký takovýto podobný experiment s pořádáním něčeho takového i příští rok, Jiskra Jaroměř se určitě nepřihlásí. Je to jen ztráta času a čekání na zranění některého z unavených hráčů. A teď k turnaji samotnému:


Jiskra Jaroměř - Solnice 1:3 (1:1)
Branky: Panenka
10´ zahrávala Jaroměř již 2 rohový kop, z něj Čekal hlavou minul a odražený míč Kubín dělovkou do břevna. 21´ dobře přiklepl Áda Horák Panenkovi a ten proplul mezi obránci a sám zakončil. Soupeř ovšem ještě do poloviny zahrával standartku a z ní se jim podařilo po nádherném fotbalovém signálu srovnat na 1:1. Bezmocný Krška jen vzlovil míč z bránky. Poločas 1:1. 45´ Chadima opět pouze do golmana. Po té náš tlak na branku sílil a z toho vznikla i penalta po odehrání solnického obránce rukou. Na penaltu v 50´se neodvážil Špaček a tak trenéři zvolili Panenku, který ovšem nedal. To kluky dostalo do kolen a po té se to s námi vezlo. 51´, neboli hned minutu po penaltě a po faulu Tomíka Chadimy před našim vápnem soupeř opět standartkou zasunul míč přesně k břevnu a za záda Pepy Kršky. V 57´ soupeř ještě přidal hřebíček do rakve jaroměřské naděje na postup do dalších bojů v Poháru KFS. Tento zápas se nesl v duchu nedisciplinovanosti našich svěřenců a četných faulu, kterých soupeř dokázal náležitě využít. Vše se dělo i přes domluvu hráčům v kabině, kde bylo jasně řečeno fauly nedělat.

Sestava: Krška - Sodomka, Kubín, Chadima T., Horák H. - Klíž, Panenka , Horák Adam, Pešina - Špaček, Emlar Střídal: Lustig, Chadima J., Čekal, Müller, Zapadlo, Vlk



Jiskra Jaroměř - Náchod B 0:4 (0:0)
Branky: :-(
Ve druhém zápase jsme již o počátku věděli, že pokud chceme pomýšlet na postup, musíme dle minitabulky porazit celek Náchoda B (zrovna porazili Solnici 7:0) skórem o pět gólů více pro nás. To připadalo v úvahu ještě po první půli. Předvedli jsme poměrně vyrovnanou fotbalovou partii, a stav 0:0 mohl být obohacen o dva góly, které jsme měli v 1 poločase na svých kopačkách. Pokoušeli jsme ještě kluky vyhecovat k soustředění se a k závěrečnému nátlaku. To se nám však nepovedlo a hned v prvních minutách druhého dějství vyrobila obrana hrubou chybu a z toho již velice šikovný útočník Náchoda neměl moc práce s přehozením golmana Vlka. Náchod se opět vyšvyhl na koně a využil dokonale rozhozené obrany ke vstřelení dvou dalších rychlých golů. Po té bylo jasné, že postup je pryč a tak po zranění nejprve Panenky a později i stopera Kubína zápas dohráli naši věčně střídající hráči. Ti dostali ještě jednu branku, ale fakt, že si mohli v klidu zahrát fotbal s kvalitním soupeřem byl pro trenéry i pro hráče zadostiučinění.
Sestava: Vlk - Sodomka, Kubín, Lustig, Horák H. - Klíž, Panenka , Horák Adam, Zapadlo - Špaček, Čekal , Střídal: Pešina, Chadima J., Müller, Chadima T., Krška, Emlar


Konečná tabulka
1. Náchod B 6 bodů, skóre 11:0,+/- +11
2. Solnice 3 body, skóre 3:8, +/- -5
3. Jaroměř 0 bodů, skore 1:7, +/- -6

Za nás trenéry bylo milé překvapení učinkování vypůjčených ml. žáků Lukyna Müllera a Martina Zapadla, kteří neměli z hrou se staršími kluky žádné problémy a svoje herní úlohy zvládly skvěle. Naopak nás mrzí chování některých starších žáků, kteří kolikrát dokázali svým chováním narušit náladu v týmu. Nebylo jednoduché udržet koncentraci hráčů. Hodinové zpoždění, které pouhé tři zápasy mezi sebou nabrali, bylo opravdu moc i nás. Klukům chci poděkovat a jen připomenout, že teď nás čeká Chlumec a těm už nic nedarujeme. Jiskra Jaroměř!!!! Nám na tom ho..... záleží, ať si bijou zvony na věži....

Trenéři Chmel-Valčík


tomik

jaromer
26.9.09 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 6. kolo

Dva body ztraceny v poslední minutě!

Jiskra Jaroměř - FKM Úpa B 1:1 (0:0)
Branky: Špaček

Sestava: Krška - Horák J., Kubín, Emlar, Lustig - Klíž, Panenka P., Horák A., Pešina - Čekal, Špaček; Střídali: Chadima J., Souček L., Vlk

O posvícení k nám přijel celek z Trutnova Úpa B na sehrání mistrovského utkání 6. kola 1. třídy sk. A starších žáků.
V 6. minutě vysunul Pešina Horáka a ten krásně kolmo na Klíže, ten však na nahrávku nedosáhl.
11. minuta Čakal vysunul Klíže, jenž překonal brankáře, ale míč do branky nedolétl, neboť obránci včas zastavili jeho cestu.
14. minuta Horák Adam skvěle pronikl do soupeřova pokutového území, ale trefil pouze vzdálenější tyčku. Dobíhající Čekal balón do prázdné branky minul.
21. minuta po skrumáži Panenka z pozavápna zakončoval nad.
27. minuta také Špaček přestřelil.
Po dobře odehrané půli smírně 0:0-
V druhém poločase zahrozili hned dvakrát hosté, ani jednu z vyložených příležitostí ale nevyužili a i do třetice ze standartní situace dobře zasáhl brankář Krška. Ve 49. minutě dobře nacentroval Horák na Čekala a ten hlavou o5 pouze vedle. Po nesčetných šancích utekl v 67. minutě ŠPAČEK a nekompromisně zavěsil. V 70. minutě však hosté zahráli velmi důrazně ve vápně Jiskry a z toho vstřelili šokující (na Chmelovo srdce útočící) vyrovnávací branku.
Rozcházíme se s kvalitním soupeřem zaslouženě 1:1. I jeden nás pousouvá kupředu. ;ó)

Aktuální výsledky a tabulka po 6. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
19.9.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 5. kolo

Trápení s Mladými Buky jsme dovedli ke konečnému vítězství....důležité jsou tři body

Až ve 27´nám k prvnímu gólu dopomohl soupeř malou domů, kdy z nařízené standartní situace uprostřed vápna přistrčil Adam Horák Víťovi Špačkovi a ten svojí dělovkou prostřelil hradbu obránců i golmana. 0:1. Dalších šancí bylo nespočet, ale Jaroměř již nebyla schopná projít přes obranu domácích, kteří bránili po celou dobu utkání v 8-9 lidech, což dělalo našim svěřencům veliké problémy. 80% zápasu jsme odehráli na polovině soupeře. Soupeř se po dobu zápasu do vážnější akce nedostal. Zápas byl pro nás z těch méně podařených. Takto se s předposledním celkem nehraje. V každém případě 3 body jsou pro nás skvělé. Utrpěli jsme vítězství.

Rozhovor:
Zdeněk Sodomka, vedoucí týmu
Proč kluci nevstřelili více branek?
Kluci neplnili to, co si v poločase v kabině s trenérem řekli. Stála bolest našich hráčů je také v trefování protihráču před sebou a také trefování golmana v jasné gólové situaci.
Jak se Ti líbil dnešní zápas?
Z pozice čárového sudího to bylo dobré. Nemusel jsem vůbec běhat. Hrálo se totiž převážně na půlce soupeře.
Jakub Emlar, útočník
Co se dneska na hřišti dělo?
Nedávali jsme šance, hlavně Víťa. Tlačili jsme to furt do plné obrany a tam bylo stále přehuštíno.
Pochval a pokárej někoho dneska na hřišti.
Chválim Adama Horáka za jeho aktivitu a kritizuju Honzu Horáka za že byl jeho herní projev jak spící pana.

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Chadima T., Sodomka - Klíž, Panenka , Horák Adam, Pešina - Špaček, Emlar , Střídal: Lustig, Chadima J., Čekal, Souček, Horák J. , Kálal nenastoupil - trenér zapoměl jeho registračku

Trenéři Chmel-Valčík

Aktuální výsledky a tabulka po 5. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
16.9.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - příprava

V Hostinném nastoupili i hráči ze střídačky....

K další přípravě jsme zajeli na půdu hostinnského klubu Tatran. již od začátku byla vidět značná převaha našich svěřenců a to také vyústilo v gól v 8´ Petra Panenky. Šancí měla Jaroměř dost a dost, ale z nepočítaně akcí využil v první půli už jen Špaček v 19´. Druhou půli jsme nechali hrát naše rezervy a je nutno říct, že si vůbec nevedli špatně. To také vedlo k dalšímu gólu, kdy Tomík Čekal nádherně našel Jakuba a ten se nemýlil. Chadima Jakub 0:3. Takto se i zápas dohrál.

Sestava: Krška (35´Vlk)- Valčík (35´ Lustig), Kubín (35´ špaček), Chadima T., Sodomka (35´ Horák H.), Klíž (35´Emlar), Panenka Petr (35´Klíž), Horák A. (35´Sodomka), Pešina (35´Souček L.), Špaček (35´Čekal), Emlar (35´Chadima J.)

Trenéři Chmel-Valčík

tomik

jaromer
12.9.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 4. kolo

Doma jsme si poměrně snadno poradili s celkem Olympie HK "B"...

Nevěděli jsme co máme od dnešního soupeře očekávat a i tak dle toho vypadal i začátek. Oťukávaná skončila ve 14´, kdy poprvé zahrozili domácí. Víťa Špaček utekl obraně a šel sám na brankaře, ale brankař Olympie byl pozorný a tuto šanci ještě zvládl. V zápětí ještě zahrozil Adam "Méďa" Horák, ale opět jen do brankaře. Tlak na soupeřovu branku sílil a tak ve 30´ jsme po pěkné kombinaci šli do vedení. Kuba "Emlardinho" Emlar sklepl elegantně do zadu na Ádu Pešinu a ten s přehledem přehodil golmana hostí. 1:0. Ve 33´ jsme zahrávali rohový kop a po skrumáži se štěstím Adámek Horák levým kolenem poslal soupeře do šaten přemýšlet, jak a co hrát. Poločas 2:0. V druhém dějství zahrozil párkrát i soupeř, kdy ve 45´ nejprve zakončoval do boční sítě, a v 51´ po samostaném úniku Pepa Krška dobře pokryl svou bránu a útočník se zalekl a střílel vedle. Po zbytek zápasu již domácí soupeře k ničemu nepustili a v klidu a zaslouženě vyhráli 2:0. Výborný výkon Adama Pešiny, který ač nemá výšku bojoval, jako lev.

Sestava: Krška (65´Vlk) - Valčík, Kubín, Chadima T., Sodomka - Klíž, Panenka , Horák Adam, Pešina - Špaček, Emlar , Střídal: Lustig, Chadima J., Čekal, Souček, Horák J.

Trenéři Chmel-Valčík

Aktuální výsledky a tabulka po 4. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
5.9.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 3. kolo

3. kolo v Červeném Kostelci

Starší žáci v sobotu zavítali na hřiště kvalitního soupeře Červeného Kostelce. První poločas se bojovalo jen ve středu hřiště, pouze Jaroměř zahrozila z útoku a to míč skončil na tyčce domácích. Poločas 0:0. Po přestávce se styl hry nezměnil a ani jedno mužstvo nebylo schopno si vytvořit gólovou šanci. V 50´ Jaroměř nevyužila standartní situaci a dle rčení "Nedáš dostaneš" i náš soupeř z rychlého protiútoku potrestal laksní návrat jaroměřské obrany. 1:0. Za tohoto stavu soupeř více zahltil svoji polovinu hřiště a tím nepustil naše útočníky před kosteleckou branku. I když na šance to bylo pouze 1:1 a remízový výsledek by byl pro oba spravedlivý. Takto soupeř získal 3 body do tabulky.


Rozhovor:
Víťa Špaček, kapitán
Jak hodnotíš vývoj dnešního zápasu?
Neumíme si nahrát a proto jsme se nedokázali prosadit.
V čem byl soupeř lepší?
My jsme byli po celou dobu lepší, měli jsme převahu, ale nedokázali jsme to nikdy dotáhnout do gólu.

Tomáš Chmel, trenér
V čem vidíš příčinu dnešního neúspěchu?
Ve hře našeho týmu byly chyby, ale po většinu času jsme měli balón na kopačkách my, Tlačili jsme, koncovka tentokrát nevycházela podle našich představ i díky výbornému stoperu domácích a bohužel pro nás soupeř z jediné šance v zápase skóroval. Ani závěrečný nápor , který jsme předvedli doma s Probluzí se nekonal a tak jsme bohužel porpvé letos prohráli. Jsme však na úplném začátku rozjeté sezóny a tak doufám, že si z toho vezmeme všichni ponaučení a posílí nás to do dalších bojů o mistrovské body.

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Sodomka, Horák J. - Klíž, Kálal , Horák Adam, Pešina - Špaček, Panenka - Střídal: Kotlant, Lustig, Emlar, Čekal

František Valčík

Aktuální výsledky a tabulka po 3. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
29.8.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 2. kolo

Kluci vydřel další důležité body...kapitán Špaček již 5 gólů ve dvou kolech...

V sobotu 29.8. k nám na další mistrovské utkání 2. kola přijelo mužstvo z Probluze. Hned od počátku začal hrozit několika šancemi domácí Špaček. I když se mu z počátku nedařilo branku vsítit, třetí pokus v 19´ byl již neomylný. 1:0. Takové skóre vydrželo až do poloviny. V druhém dějství však již začali úřadovat i hosté, kterým vstup na hřiště v prvních minutách druhé půle vyšel skvěle. Po tlaku na jaroměřskou branku přišel nejprve faul ve vápně - penaltu problužští proměnili a v zápětí ještě soupeř zvýšil po chybě v obranné činnosti již na 1:2. Deset minut před koncem se slova opět ujali domácí a svou bojovností v závěru utkání nejprve v 59´ snížil po náhravce střídajícího Pešiny opět Špaček a v 69´ po šťastném odrazu zakončil svým oblíbeným dloubákem i Filip Klíž. Stav 3:2 byl výsledkem výborného závěru domácích s hektickým koncem, kdy i minuta nastaveného času nám všem pocuchala nervy, leč kluci si tvrdě vydřené vítězství již nedali vzít.

Sestava: Krška - Valčík, Kubín, Sodomka, Pešina - Klíž, Panenka Petr, Horák Adam, Horák Jan - Špaček, Emlar - Střídal: Kotlant, Lustig, Vlk, Kálal,

Trenéři Chmel a Valčík

Aktuální výsledky a tabulka po 2. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
27.8.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci - 1. kolo

První vyhraný mistrák, i díky Vikiho hatricku....

Ve středu 26.8. jsme jeli do Hostinného na přeložený zápas 1.kola 1. třídy starších žáků. Hned od prvních minut bylo jasné kdo bude na vyšším travnatém povrchu dominovat. Již na začátku měli kluci hned několik slibných akcí. Po našem počátečním neuspěchu vstřelit branku, se pokusil zahrozit i soupeř. Po chybě v obraně utekl utočník Hostinného a šel sám na branku Pepy Kršky, který dobře odhadl situaci a vyběhl proti. Útočník se brankaře zalekl a branku netrefil. Ve 12´ minutě již začal uřadovat Víťa Špaček. Nejprve však trefil tyč a ve 13´ ještě branku přestřelil nad. V 15´ Honza Horák jen prověřil svou střelou golmana balónem do náruče. Pak už se v 18´ konečně trefil Špaček a na potřetí proměnil. 0:1. Kluci tlačili a presovali soupeře a tomu nezbývalo, než se jen bránit a tohoto tlaku jsme nakonec i využili. Ve 24´ už rozhodčímu nezbývalo než odpískat po faulu na Méďu penaltu. Tu však Panenka neproměnil. Další gól padl tedy až po přihrávce Špačka a prosazení se Adama Horáka. Jeho průnik do vápna a chytré podržení balonu a neukvapení se zakončil s přehledem . Zvýšili jsme na 0:2. Minutu před koncem prvního dějství Špáča nekompromisně na 3:0. Po celou dobu si kapitán Víťa Špaček vytvářel od obrany hostí svým důrazem a rychlosti neuvěřitelný respekt. Do druhé půle nastoupili domací s pár změnami v útoku, ale my jsme zvladli reagovat a ani nové utočníky jsme po vyměněn stran obranců k ničemu vážnějšímu nepustili. Ve 41´ jsme na dvakrát netrefili prázdnou bránu a tak další gól padl až po nádherném pasu od Matěje Kotlanta na Kubu Kálala, ten si balón srovnal na nohu a parádně prostřelil golmana domácích 0:4. V 65´ opět krásně vysunul Kotlant Špačka a ten využil své rychlosti a utekl obraně sám na branku a na dvakrát golmana prostřelil. Důraz v souboji Špačka s golmanem domácích nám přinesl 5-tý gól. 0:5. Dvě minuty před koncem ještě jednou perfektně vysunul Kotlant Panenku, ale ten v tomto zápase neměl mušku a již po nekolikáté nedal. V tomto zápase bych chtěl pochválit celý náš tým za skvělý výkon, jelikož všichni se snažili ze sebe vydat vše a i když nám chybělo spousta důležitých hráčů zvládli jsme premiéru letošní sezóny na výbornou. Takže velká gratulace všem a díky. Děkuji i zúčastněným rodičům za podporu, kolikrát se zdá, že jejich ratolesti hrají v jejich přítomnosti lépe a zodpovědněji. Děkuji také vedoucímu týmu p. Sodomkovi za pomoc.

Sestava: Krška ( 60´ Vlk)- Lustig, Kubín, Sodomka, Pešina - Kálal, Panenka Petr, Horák Adam, Horák Jan - Špaček, Emlar - Střídal : Kotlant

Trenéři Chmel a Valčík

Aktuální výsledky a tabulka po 1. kole 1. třídy Starších žáků zde


tomik

jaromer
25.8.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci

První mistrák sehrajeme na půdě hostinského klubu, kde se nám dařilo na posledním turnaji...

Kdy: 26.8.2009
Kde: hřiště Hostinné
Sraz: 14:00 Růžovka
Odjezd: 14:15 autobusem
Návrat: ohadem cca ve 20:00

Tak už je to tady. První mistrák v sezóně. Vždy velmi důležité srovnání jak se kdo na sezónu připravil. Jelikož však nemáme ještě celý manšaft po kupě, spousta hráčů je ještě v prázdninovém režimu, bude se nám hrát o něco složitěji. Nemůžeme ukázat tu pravou sílu, kterou náš tým určitě má.

Další akce:
28.8. pátek trénink Růžovka 16:00 - 17:30
29.8. sobota mistrovské utkání Probluz, hřiště Růžovka, sraz 8:30,začátek 9:30
31.8. pondělí trénink Park u jídelny 16:00 - 17:30

Tímto srdečně zveme všechny rodiče na domácí utkání.
Trenéři


Aktuální výsledky a tabulka po 1. kole 1. třídy Starších žáků zde

tomik

jaromer
20.7.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci

Tak nám to pánové začalo...

Na první informativní schůzce se sešlo 10 hráčů a bohužel ze zbylých 14 se omluvil pouze jediný hráč. Takhle by to teda nešlo kamarádi....Slušnost je se náležitě omluvit. Příprava na podzim 09 bude vypadat nasledovně:
11.8. út Informativní schůzka
12.8. st Trénink 17:00-18:30
14.8. pá Trénink 17:00-18:30
16.8. ne Přípravné utkání Rychnov nad Kněžnou, Růžovka, sraz 9:00, začátek 10:00
17.8. po Trénink - spojený s ml. žáky 16:00 - 17:30
19.8. st Přípravné utkání Dobruška, Růžovka, sraz
21.8. pá Trénink - spojený s ml. žáky 16:00-17:30
24.8. po Trénink 16:00-17:30
26.8. st 1. kolo, Hostinné, hřiště Hostinné,sraz 14:00, odjezd 14:15, začátek 16:00
28.8. pá Trénink 16:00-17:30
29.8. so 2.kolo, Probluz, hřiště Růžovka, sraz 8:30, začátek 9:30
Doufám, že se nám podaří co nejdříve se sehrát. Není na to moc tréninků a tak doufám, že k tomu všichni budete přistupovat na 150%.

Trenéři

Aktuální výsledky a tabulka 1. třídy Starších žáků zde

tomik

jaromer
20.7.2009 Jiskra Jaroměř - Starší žáci

Letní příprava starších žáků na sezónu 2009/2010

Letní příprava starších žáků nám začne informativní schůzkou v úterý 11.8.2009 v 17 hod.
Na této schůzce si řekneme vše podstatné a upřesníme si přípravné a mistrovské zápasy. Pokud by někdo nemohl na schůzku přijít omluvenky přijímám na tel.:777077991. Počítám však, že se sejdeme všichni!
Přeji Vám všem příjemný prázdninový odpočinek a prosím buďte na sebe opatrní kamarádi. Hlavně si odpočiňte od fotbalu, jelikož v přípravě a v následující sezóně si ho užijeme dost a dost. Takže vzhůru na prázdniny.
Váš trenér Tomáš Chmel
tomik