TJ Jiskra JAROMĚŘ

MENU



Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
14.6.08 Žactvo KP - 26. kolo

Čekal junior trefil 5. příčku!!

Jičín : Jiskra Jaroměř 1:1 (1:0)
Branky: Čekal Tomáš

Sestava: Kořen – Velc, Koval, Brožek, Novotný – Ryba, Holeček, Souček, Ulrych – Bartoš (36. Peša), Čekal Střídání:35.min Peša Dominik za Bartoše Martina

K poslednímu utkání Krajského přeboru zajížděli naši starší žáci na půdu 4. týmu tabulky. Z důvodu školních výletů a zranění byl náš tým oslaben o 5.hráčů základní sestavy proto nám museli pomoci hráči z mladších žáků.Do tohoto zápasu jsme nastupovali s úkolem neinkasovat branku,vyvarovat se chybám v obranné činnosti a spoléhat se na rychlé brejky a standartní situace.Tyto pokyny jsme plnili do 20.minuty zápasu,kdy po náší chybě ve sředu hřiště se domácí hráči ujali vedení krásnou střelou z poza vápna.Od této chvíle jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem a bylo jen otázkou času kdy vstřelíme vyrovnávací branku. Ve 42.minutě zápasu se po trestném kopu Aleše Holečka nejlépe zorientoval ve vápně domácích Tomáš Čekal a vstřelil vyrovnávací branku. Remíza byla zasloužená a musím všem hráčům poděkovat za předvedený výkon.

jaromer
6.6.08 Žactvo KP - 25. kolo

Pořádná kanonáda!

Kostelec n. O. : Jiskra Jaroměř 1:9 (0:2)
Branky: 3x Holeček A., 2x Novotný Michal, Bartoš, Ryba, Koval, Dyrc

Sestava: Kořen – Brožek, Peša (Ryba), Velc – Novotný, Nosek, Holeček A., Koval – Bartoš (Ulrych), Dyrc – Hřivna (Souček)

V tomto kole zajížděli naši starší žáci na hřiště posledního týmu tabulky a bylo otázkou, jak si s tímto faktem poradí.
První poločas byl z naší strany neurovnaný, proto byl poločasový výsledek jen 2:0. Po poločasové domluvě a prostřídání některých hráčů se naše hra zlepšila a domácí hráči nevědeli, jak na nás. V prvních 10-ti minutách druhého poločasu jsme jim nastříleli 5 branek. Do konce utkání jsme pokračovali ve slušné hře a jen neproměňování VYLOŽENÝCH šancí nám bránilo nastřílet bezmocným domácím hráčům vytouženou 10.
Trenéři T.Čekal a J.Koller: Veliká škoda že někteří hráči své vyložené šance nedokáží s klidem řešit a využít je. Pochvalu zaslouží Jirka Souček, který odehrál svůj nejlepší zápas v sezoně.

jaromer
1.6.08 Žactvo KP - 24. kolo + ml. ž. B 27. kolo

Starší žáci: Styďte se!

Jiskra Jaroměř : Dobruška 0:1 (0:0)
Branky:

Utkání s týmem z chvostu tabulky nezačali domácí vůbec dobře a v prvním poločase pustili soupeře do několika nebezpečných šancí. Houževnatý tým z Dobrušky v druhém poločase vstřelil branku a závěr zkušene zvládl a zvítězil. Trenér Jaroměře Čekal: Trapný výkon domácích nestojí za žádný komentář. Soupeř nás předčil ve všech herních činnostech. V posledním zápase před domácím publikem jsme předvedli nejhorší výkon sezony, za který by se stydělo i SK Vrátno v pralesní lize.

jaromer
24.5.08 Žactvo KP - 23. kolo

Na výhru se čekalo měsíc!!

Náchod-Deštné : Jiskra Jaroměř 1:2 (0:2)
Branky: Dyrc, Holeček A.

Sestava: Kořen K. - Novotný, Koval, Nosek, Velc - Ulrych (Souček), Brožek, Holeček, Ryba - Dyrc, Lazarik (Hekele)

K dnešnímu zápasu jsme zajížděli s úkolem odčinit domácí prohru z podzimního zápasu a získat 3.body. Tomuto faktu jsme podřídili taktiku a to se nám vyplatilo. Domácím jsme v prvním poločase byli vyrovnaným soupeřem a po brankách Aleše Holečka v 18. minutě a Perta Dyrce v 26. minutě jsme v poločese vedli 2:0. ¨
Do druhého poločasu jsme šli s úkolem ještě naše vedení zvýšit. Vyložená šance Kuby Ryby však zůstala nevyužita. Poté nás domácí zatlačili na naší polovinu. Ve snaze zvrátit nepříznivý výsledek nám tvrdě zatápěli a to i díky přeskupení svých řad. Z toho plynulo nedorozumění v naší obraně a zákrok Pavla Kovala na pronikajícího domácího útočníka v našem vápně a správně nařízený pokutový kop, který domácí s přehledem proměnili do konce zápasu to byl boj o udržení jednobrankového vedení. Toto jsme zvládli a na konci zápasu jsme všichni mohli radostí zvednout ruce nad hlavu. V neposlední řadě musím pochválit hlavního rozhodčiho p. Humlera za skvěle zvládnutý zápas.
Trenér Tomá Čekal: Kluci děkuji za 3 body, po dlouhé době jsem byl s Vaším výkonem spokojen. Body z Náchoda se nevozí káždý den.

jaromer
17.5.08 Žactvo KP - 22. kolo

Starší bojovali, ale na body to nestačilo!!

Jiskra Jaroměř : Olympia HK B 2:3 (1:2)
Branky: Dyrc, Koval

Sestava: Kořen - Lazarik (Souček), Nosek, Koval, Velc - Ryba, Brožek, Seifert, Ulrych - Hekele (Novotný), Dyrc

V utkání hraném na velmi těžkém terénu se z vítězství radovali hráči Olympie. Zápas místy připomínal spíše boj nežli fotbal. Domácí šli ve 23.minutě do vedení po skvěle zahraném přímém kopu Pavla Kovala. Hosté však nesložili zbraně a do poločasu Jiskře vstřelili dvě branky. Do druhé poloviny vstoupila lépe domácí Jiskra a Petr Dyrc v 37. minutě srovnal stav na 2:2. Šťastnější hosté 20 minut před koncem, po skrumáži ve vápně domácích, vstřelili vítěznou branku na konečných 3:2. Přes snahu domácích se tento stav nezměnil a 3 body si z Růožvky odvezli hosté.
Trenér Tomáš Čekal: Dnenší zápas ovlivnilo hlavně počasí, první poločas lépe zvládli hráči hostí. Po poločasové domluvě a střídání se hráči domácích vzchopili ovšem na zvrat a vítězství to nestačilo. Družstvo domácích si za druhý poločas zaslouží pochvalu.

jaromer
10.5.08 Žactvo KP - 20. kolo

Starší v Trutnově prohráli s jasně lepší Úpou!!

MFK Úpa A : Jiskra Jaroměř 5:2 (3:1)
Branky: Holeček A., Seifert

Sestava: Kořen - Velc, Nosek, Broek, Novotný - Souček, Koval, Holeček, Ryba - Hřivna, Dyrc; Střídající: Ulrych, Bartoš, Hekele, Lazarik, Seifert

Domácí hráči potvrdili své postavení v tabulce krajského přeboru a po zásluze vyhráli. Tento fakt však ovlivnily HRUBÉ chyby našich krajních obránců, po kterých jsme inkasovali 3.branky!!

Nejlepším hráčem na hřiti byl Pavel Koval, který bez chyby uhlídal nejlepšího hráče domácích Patrika Doubice. Škoda nevyuití našich dvou vyložených brankových příležitostí.
Trenér Tomáš Čekal: Před zápasem jsem nabádal všechny hráče ať přistoupí k utkání zodpovědně a bojovně. Někteří tyto moje pokyny neplnili (Novotný Michal, Velc Patrik) a tím jsme domácím usnadnili, cestu za rychlím tříbrankovým vedením. Pochvalu si zaslouží Koval Pavel a Aleš Holeček za super přístup k tomuto utkání.

jaromer
5.5.08 Žactvo KP - 19. kolo + ml. ž. B 22. kolo

Dvůr odváží 4 body!!

Jiskra Jaroměř : Dvůr Králové n. L. 1:1 (0:1)
Branky: Velc

Sestava: Kořen - Velc, Brožek, Nosek (Souček), Novotný - Ulrych (Hekele), Holeček, Koval - Dyrc, Ryba (Seifert), Hřivna (Bartoš)

Trenér domácích Tomáš Čekal: Vývoj zápasu hodně ovlivnila branka hostů již v 5.sekundě zápasu!!! kdy brankář Kořen podcenil střelu hostujícího hráče Faltuse. Po zbytek poločasu se hrál důrazný fotbal s velkými šancemi na obou stranách. Domácí brankář měl možnost vše napravit, když kopal v 15.minutě penaltu po faulu na Holečka, ta ale zkončila na tyči hostující branky!!!
Do druhého poločasu nastoupili o něco lépe domácí a tlačí se před branku soupeře. Soupeř však podniká velmi nebezpečné brejky z nichž 2x nastřelil tyč...Do konce zápasu se hrál fotbal ve velkém nasazení od obou týmů, kdy oba chtěli strhnout vítězství na svou stranu. Vzhledem k průběhu zápasu a šancím na obou stranách je remíza pro oba týmy zaslouženým výsledkem. Domácí hráči podali velmi špatný výkon a kapitán Holeček na vše sám nestačil...Hosté naopak zanechali v Růžové ulici velmi sympatický dojem a jejich postavení v tabulce určitě neodpovídá jejich kvalitám.

jaromer
26.4.08 Žactvo KP - 18. kolo

Rychnov k nám byl naštěstí milostivý!!

Rychnov n. K. : Jiskra Jaroměř 4:0 (3:0)
Branky: :'(

Sestava: Kořen - Velc, Brožek, Koval, Novotný - Peša, Horák A., Holeček, Bartoš - Souček, Lazarik; Střídající: Hekele, Ulrych, Seifert, Valčík

K zápasu 18. kola naši starší žáci zajížděli na půdu lídra KP - FK Rychnov n. K. oslabeni o čtyři hráče základní sestavy. Chtěli jsme uhrát se soupeřem alespoň bod. Tato naše představa se rozplynula již v 7.minutě, kdy jsme inkasovali první branku. Po obdrženém gólu naši hráči vyrovnali hru a z toho pramenily šance, které jsme však nedokázali proměnit.V 18.minutě po průniku Aleše Holečka do vápna a následném faulu, zůstala píštalka hlavního rozhodčího p. Filipa němá a „JASNÝ“ pokutový kop se nekopal. Tato situace naše hráče odzbrojila, fyzicky a technicky lépe vybavení domácí nás do konce zápasu přehrávali ve všech herních činnostech.
Trenér Tomáš ČEKAL: Někteří z našich hráčů si musí uvědomit, že přístup k těmto zápasům musí být úplně jiný, hlavně se plně soustředit a plnit pokyny trenéra.

jaromer
20.4.08 Žactvo KP - 17. kolo

Nové Město odjelo bez bodu!!

Jiskra Jaroměř : Nové Město n. M. 3:2 (2:2)
Branky: Hekele, Hřivna, Kořen /z pen./

Sestava: Kořen - Peša (Souček), Valčík, Velc, Novotný – Lazarik, Nosek, Holeček A., Seifert (Hřivna) – Dyrc, Hekele (Bartoš)

V Růžové ulici byl k vidění podprůměrný žákovský fotbal. Oba týmy hrály velmi nepřesně a neurovnaně. Vítězství se tak nakonec přiklonilo na stranu šťasnějších domácích.

jaromer
12.4.08 Žactvo KP - 16. kolo + ml. ž. B 18. kolo

Rozhodla branka do šatny!!

Sokol Třebeš : Jiskra Jaroměř 3:0 (1:0)
Branky: -
Sestava: Kořen - Bartoš, Špaček (23. Plachetka), Velc, Novotný (60. Kubín) - Souček, Peša, Nosek (43. Lazarik), Hekele (36. Seifert) - Ryba, Dyrc

K utkání na půdu Třebše jsme odjížděli s cílem dát šanci hráčům ročníku 94. Tito kluci toho v tomto ročníku nenahráli mnoho a to bylo na hřišti i znát!
V prvním poločase měl domácí sokol mírnou převahu a jeho branka v poslední minutě rozhodla celé utkání.
V druhém poločase Jiskra nedokázala soupeři konkurovat v žádné herní činnosti.
Trenér Horák: Jak zápas ukázal tak náš ročník 94 je velice špatném fotbalovém stavu, doufejme že si kluci uvědomí o co běží a začnou na sobě pořádně pracovat, a zaslouží si tak více minut strávených na hřišti - na střídačce se totiž fotbal nenaučí! Velké poděkování patří starším klukům, kteří dělali co mohli, ale bohužel to nestačilo.

jaromer
6.4.08 Žactvo KP - 15. kolo

Žactvo doma nezískalo ani bod!!

Jiskra Jaroměř : RMSK Cidlina B 2:3 (0:0)
Branky: Ryba, Dyrc

Sestava: Kořen – Velc, Brožek (Plachetka - Lazarik), Koval, Novotný – Peša, Ulrych (Hřivna), Holeček, Nosek – Dyrc, Ryba

Trenér Jaroměře Tomáš Čekal:První půle nabídla taktickou a nezáživnou podívanou. Do druhého poločasu jsme vstoupily vlažně a nechali hosty po schrumáži ve vápně jit do vedení - 0:1. Hráče to však nepoložilo a během dalších pěti minut jsme otočili brankami Ryby a Dyrce na 2:1. Hosté ale také nesložili zbraně a takřka v zápětí vyrovnali na 2:2. Když už se zdále, že zápas skončí zaslouženou dělbou bodů vstřelili hosté dvě minuty před koncem vítězný gól z rohového kopu.

jaromer
30.3.08 Žactvo KP - 26. kolo

Super neděle! Žáci mají 6 bodů!!

Jiskra Jaroměř : Broumov 2:0 (2:0)
Branky: Kořen /z pen./, Dyrc

Sestava: Kořen – Brožek, Velc, Koval, Peša (55. Souček) – Seifert (40. Hřivna), Nosek (69. Lazarik), Holeček, Ulrych (60. Plachetka) – Dyrc (50. Hekele), Ryba

V prvním domácím mistrovském zápase jsme v Růžovce přivítali mužstvo Broumova okupující 2.místo.Do utkání jsme nastupovali s ůkolem odčinit prohru na soupeřově hřišti a dotáhnout se na čelo tabulky. Začátek zápasu byl v naší režii a po bezvadném důrazu ve vápně a následujícím faulu na J. Rybu proměnil Karel Kořen chladnokrevně pokutový kop. Druhou branku přidává po dobře kopnutém rohu Alešem Holečkem a skvělém naběhnutím na zadní tyč Petr Dyrc. Hostující tým zahrozil ojedinělými, ale nebezpečnými protiůtoky, které však naše obrana nebo brankář zlikvidovali. Do druhého poločasu vstupujeme ještě aktivněji ale naše šance nedokážeme proměnit. Soupeř se v druhém dějství nezmohl ani na skorigování výsledku a tak po zásluze zůstávají 3 boby doma v Růžovce.
Trenér Tomáš Čekal: Všichni kluci si zaslouží poděkování za odpovědný a bojovný výkon a touze získat vítězství, další dík je pro p. Kršku, který nám skvěle připravil hrací plochu.

jaromer
26.3.08 Žactvo - příprava

Starší žáci přeletěli Třebechovice!!

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 10:3 (6:1)
Branky: 3x Ryba, 2x Holeček A., 2x Koval P., Hřivna, Velc, vlastní
Sestava: Kořen – Velc, Břožek, Plachetka - Ulrych, Holeček, Nosek, Souček - Koval, Hřivna, Ryba; Střídali: Bartoš, Lazarik, Seifert, Peša, Dyrc

K poslednímu přípravnému zápasu naši starší žáci museli z důvodu nepříznivého zajíždět do Černíkovic (umělá tráva).
Za nevlídného a deštivého počasí jsme poslední přípravný zápas zvládli až na 3 obdržené branky. Naše obranná činnost měla nepatrné skulinky a to dnes naši soupeři využili. Na druhou stránku útok a počet vstřelených branek nás musí jen těšit. (Pro zajímavost Třebechovice v celé podzimní části Krajské soutěže obdrželi jen 11.branek!) Hlavně druhý poločas po vystřídání 5. hráčů byl místy neurovnaný, ale konečný výsledek hovoří za to, kdo byl na hřišti pánem.
Velké poděkování si zaslouží rodiče (p. Plachetka, p. Souček, p. Ryba)za pomoc při dopravě na tento přípravný zápas.
30. března tj. příští neděli nás čeká 1. mistrovský zápas KP starších žáků, tímto jste všichni zváni a přijdte podpořit náš tým.
Začátek v 9:30 na domácím hřišti v RŮŽOVCE!

jaromer
16.3.08 Žactvo - Příprava

Hostinné - oblíbený soupeř!!

Jiskra Jaroměř : Hostinné 9:0 (1:0)

Branky: 3x Koval, 2x Dyrc Petr, Velc, Ryba, Nosek, Huňák
Sestava 1. poločas: Kořen – Souček, Horák J., Plachetka, Lazarik – Pešina, Špaček, Ulrych, Horák A. - Huňák, Seifert
Sestava 2. poločas: Kořen – Velc, Brožek, Novotný - Peša, Holeček, Nosek, Ryba- Koval, Dyrc, Hřivna

K prvnímu domácímu přátelskému zápasu na přírodní trávě si naši starší žáci pozvali soupeře z Hostinného. Za deštivého a nevlídného počasí Jiskra Jaroměř jasně dominovala a to hlavně ve druhém poločase, kdy se prosadila i střelecky. Od trenéra St. žáků Tomáše Čekala zaslouží všichni hráči velikou pochvalu, hlavně sestava z 1. poločasu, která byla složená z ročníků 94 až 96! Kluci to zvládli na výbornou a svoji snahu korunovali krásným gólem do šatny.
Druhý poločas jsme soupeře jasně přehráli a bylo jen otázkou, jakým skóre zápas skončí.
Příští týden v neděli nás čeká na domácím hřišti soupeř z Doudleb n. O., hrající Krajskou soutěž sk. B. Všichni fanoušci jsou tímto zváni do Růžovky, začátek tradičně v 9:30 hodin.

jaromer
9.3.08 Žactvo - Příprava

Pohodlná vítězství na závěr Zimní ligy!!

Žamberk : Jiskra Jaroměř 1:4 (1:2)
Branky: 2x Ryba, Lazarik, Holeček
Sestava: Kořen - Kubín, Velc, Plachetka, Špaček - Nosek, Holeček, Horák A., Souček - Lazarik, Huňák; Průběžně střídali: Novotný, Peša, Ryba, Seifert

Pohodlné vítězství se zrodilo již v prnvím poločase, kdy omlazený tým pod taktovkou Aleše Holečka dvakrát udeřil. Žamberk zdramatizoval druhý poločas proměněnou penaltou, ale posílená sestava mu v druhém poločase nedala šanci.

jaromer
11.2.08 Žactvo - Příprava

Zasloužené vítězství!

Nově Město n. M. : Jiskra Jaroměř 0:6 (0:2)
Branky: Holeček A. 2x, Koval, Kořen (pk), Seifert, Hekele
Sestava: Kořen - Brožek, Plachetka, Novotný, Velc - Nosek, Koval, Holeček A., Peša - Ryba, Hekele; Střídali:Exner, Bartoš, Seifert

V neděli 10.2.2008 se starší žáci TJ Jiskra Jaroměř ve třetím kole zimního turnaje utkali s Novým Městem. První 20-ti minutovka bylo takové to oťukávání od vápna k vápnu, bez pořádného zakončení. Ke konci poločasu naši hráči víc zpřesnili hru a to přineslo ovoce.Po přesně zahraném rohovém kopu vedeme po hlavičce P.Kovala 1:0. Tato branka nás uklidnila a do konce poločasu přidáváme ještě dva góly. Na 2:0 skóruje M. Seifert po kličce hostujícímu brankářovi a na poločasových 3:0 Aleš Holeček, přesnou střelou do levého horního rohu branky.
I druhý poločas pokračuje v naší režii. Na 4:0 skóruje za značky pokutového kopu K.Kořen. Nové Město, kromě spousty zbytečných faulů, nepředvedlo skoro nic a brankář Kořen byl bez práce. V závěru zápasu se ještě gólově prosadil K.Hekele a podruhé Aleš Holeček, když nachytal všechny soupeřovi hráče na švestkách a trefuje se přímo z rohu!!!!!!

jaromer
29.1.08 Žactvo - Příprava

Drtivé vítězství!

Rychnov n. K. : Jiskra Jaroměř 0:11 (0:5)
Branky: viz článek
Sestava: Kořen K. - Brožek, Plachetka, Novotný, Velc - Seifert, Holeček, Koval, Bartoš – Dyrc, Hřivna; Střídající: Peša, Ulrych, Souček, Ryba

Nezvykle v pondělí navečer za umělého osvětlení odehráli naši starší žáci druhé kolo zimního turnaje v Rychnově n./Kněžnou, s týmem domácího Rychnova. Jaroměřští, nabuzení nedělním úspěchem na halovém turnaji v České Skalici, doslova na domácí hráče vlétli a v 16. minutě vedli po brance Petra Dyrce a dvou Aleše Holečka 3 : 0. Našim hráčům vycházelo skoro vše a po gólech Pavla Kovala v 24. minutě a Michala Novotného v 34. minutě, byl poločasový výsledek stanoven na 5:0!! I začátek druhého poločasu vyšel Jiskře na jedničku a stav zápasu se měnil po brankách Mirka Seiferta v 36. minutě a Romana Ulrycha v 37. minutě. Přes veškerou snahu se „rezervnímu týmu“ domácích hráčů nepodařilo vymyslet styl hry, který by na jaroměřské platil. Do konce utkání se ještě do listiny střelců zapsali Roman Ulrych a Pavel Koval, oba shodně po 2 brankách. Konečný výsledek byl pro domácí hráče KRUTÝ 0:11!!
Trenér T. Čekal: Jsem spokojen s výkonem celého mužstva. Sestava byla proti minulému zápasu změněna a to podle mě přineslo ovoce. Dík všem klukům za přístup k zápasu.
Tomáš Čekal

jaromer
29.1.08 Žactvo - Připrava

Ze Skalice opět jako šampioni!

Naši starší žáci odehráli první letošní halový turnaj v České Skalici „TIPSPORT CUP 2008“
Tohoto halového turnaje se zúčastnilo 6 týmů z královehradeckého kraje.Turnaj se odehrál systémem každý s každým, kdy hrací doba byla 2krát 10 minut.
K prvnímu zápasu jsme nastoupili proti diviznímu FK Náchod-Deštné „A“. Po poločasové prohře 0:2 se o naše překvapivé vítězství proti papírovému favoritovi zasloužili Pavel Koval, střelec 2 branek a Holeček Aleš, taktéž 2 branky. Ve druhém utkání jsme si hladce poradili s domácí RSCM Rozkoš 5:1 (Holeček A. 3x, Koval, Ulrych). Třetí zápas se nám opět povedl a vítězství nad FK Náchod-Deštné „B“ bylo zasloužené 5:1 (Seifert 2x, Holeček A., Koval, ??). Ve čtvrtém zápase na turnaji nás čekal Slovan Broumov, kterému jsme po špatném a netaktickém výkonu podlehli 1:3 (Holeček A.) V závěrečném zápase nás čekala 1. FK Nová Paka. Toto naše poslední utkání na turnaji jsme zvládli na výbornou a po výhře 3:1 (Koval 2x, Peša) jsme všichni mohli slavit celkové vítězství v turnaji a zisk překrásného poháru. ¨
Nejlepším střelcem tohoto turnaje se stal hráč Jiskry Jaroměř Aleš Holeček s 8 brankami.
Za Jiskru Jaroměř se tohoto turnaje zúčastnili: Kořen Karel, Velc Patrik, Novotný Michal, Peša Dominik, Seifert Miroslav, Ryba Jakub, Ulrych Roman, Holeček Aleš, Koval Pavel. Všichni jmenovaní si zaslouží pochvalu a dík od trenéra T.Čekala!!!

Celkové pořadí turnaje:
1. Jiskra Jaroměř 12 bodů
2. FK Náchod-Deštné "A" 10 bodů
3. Slovan Broumov 8 bodů
4. RSCM Rozkoš 5 bodů
5. 1.FK Nová Paka 4 body
6. FK Náchod- Deštné "B" 1 bod.

Tomáš Čekal

jaromer
29.1.08 Žactvo - Příprava

Totální triumf v utkání zimní ligy!

Rychnov n. K. : Jiskra Jaroměř 0:11 (0:4)
Branky: ??
Sestava: : ??

ČLÁNEK BUDE BRZY DOPLNĚN

FC Hradec Králové "95" : Jiskra Jaroměř 4:1 (3:0)
Branky: Holeček A.
Sestava: Kořen - Holeček – Brožek – Velc – Novotný – Peša – Nosek – Ulrych – Ryba – Plachetka – Seifert; Střídající: Souček, Hekele

Toto utkání proti mladším žákům FC Hradec Králové jsme odehráli na umělé trávě v H.K. Od začátku tohoto zápasu bylo znát, kdo je na hrací ploše pánem. Domácí hráči nás během celého zápasu nepustili skoro k ničemu. U každého míče byli dřív, skvělé zpracování míče, přesná rozehrávka a 100% nasazení. Někteří naši hráči se ani nestačili divit, co se vlastně děje!!! Poločas skončil 3:0. Konečný výsledek 4:1, branku Jaroměře vstřelil A. Holeček.
Pochvalu zaslouží jen brankář Kořen, Holeček Aleš, který hrál z důvodu neúčasti Pavla Kovala stopera a Roman Ulrych. Ostatní naši hráči zůstali za očekáváním.
Tomáš Čekal

jaromer
20.1.08 Žactvo - Příprava

Nevydařený vstup do zimního turnaje!

Jiskra Jaroměř : Choceň 0:1 (0:0)
Branky: :(
Sestava: Sestava: Kořen – Koval, Brožek, Velc, Novotný – Bartoš, Nosek, Peša, Holeček – Seifert, Hřivna Střídající : Dyrc, Souček, Plachetka, Hekele, Ulrych

Trenér Čekal: V sobotu 12.1. 2008 vstoupili naši starší žáci do zimního turnaje v Rychnově. Jako první náš soupeř se představila S.K. Choceň, která hraje rovněž krajský přebor na pardubicku. Pro naše hráče to bylo první utkání na velkém hřišti po vánoční přestávce a na mnoha hráčích to bylo znát.
Oboustranně se hrál neurovnaný fotbal od vápna k vápnu, s velkým množstvím nepřesností, za což může neznalost povrchu, na kterém se hrálo (umělá tráva) a dosti silný vítr. První poločas skončil nerozhodně 0:0.
Po změně stran byla hra i nadále vyrovnaná a čekalo se, kdo první vstřelí branku. Ta nakonec padla 5 minut před koncem do jaroměřské branky. Po faulu jednoho z obránců Jaroměře se z hranice vápna trefil hráč soupeře, na jeho střelu brankář Křen nedosáhl. Naši hráči, v čele s Alešem Holečkem a Pavlem Kovalem, se snažili o vyrovnání, ale jejich střely vždy končily mimo branku soupeře.

jaromer
4.11.07 Žactvo - 14. kolo

Úspěšný podzim zakončen ve Vrchlabí!

Vrchlabí : Jiskra Jaroměř 1:2 (0:1)
Branky: Holeček, Seifert
Sestava: Kořen - Velc, Brožek, Nosek, Novotný - Peša(Hekele), Holeček, Ulrych(Bano), Bartoš(Horák) - Ryba, Seifert

Trenéři Čekal, Lebedinský: Na poslední zápas sezony do Vrchlabí jsme odjížděli zdecimování zraněními a nemocemi. Když se k tomu ještě přidala absence potrestaného stopera Pavla Kovala (červená karta z Broumova) a 4 mladší žáci v týmu dal se očekávat velmi tuhý boj. Utkání se hrálo na velice těžkém a podmáčeném terénu. I přes výše uvedené absence a problémy se sestavou jsme měli po celý zápas hru pod kontrolou a zaslouženě zvítězily. ,,Kaňkou" na utkání bylo zbytečné drama v závěru zápasu, kdy domácí vykřesali jiskřičku naděje a 5.minut před koncem vstřelily kontaktní gól. Na více jim však nezbyl čas, a tak všechny body putovali zaslouženě, ale utrápeně do Jaroměře. Všem hráčům děkujeme za fantastický podzim, neboť nás jako nováčka před sezónou ani ve snu nenapadlo, že se budeme v tabulce pohybovat tam, kde se pohybujeme...

jaromer
27.10.07 Žactvo - 13. kolo

Starší žáci bojovali - přesto to nestačilo!

Broumov : Jiskra Jaroměř 3:1 (2:0)
Branky: Holeček
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný(Plachetka) - Ryba(Seifert), Nosek, Peša(Bartoš), Ulrych(Lazarik) - Holeček, Dyrc(Souček)
ČK: Koval

Trenéři Čekal, Lebedinský: Na utkání do Broumova jsme jeli s velkými obavami, a to jak z kvality domácího trávníku, tak hlavně z kvalit domácího týmu, který v domácím prostředí málokdy ztrácí body... Od začátku utkání se do nás domácí na jejich ,,oraništi" pěkně opřeli, ovšem 2 jejich obrovské šance zlikvidoval výborný Kořen v brance. My jsme zahrozily také, ovšem ze 2 vyložených šancí jsme dokázali nastřelit pouze tyč Seifertem, a tak přišel trest v podobě prvního domácího gólu, který padl hlavou po centrovaném míči do vápna 1:0 . Druhý gól padl po hrubé individuální chybě Ulrycha, který se nebyl schopen vrátit se svým hráčem, který pohodlně doklepl do prázdné branky 2:0. Za tohoto stavu se šlo také do kabin. Do druhého poločasu vstupujeme aktivně a s odhodláním zvrátit zápas v náš prospěch. Domácí přehráváme, ovšem do žádné vyloženější šance se nedostáváme, naopak naše obrana je v řádné pernamenci a to zejména díky výbornému domácímu útoku(Semerák-Volhejn), který má málokterý tým v soutěži... Po akci zmíněných hráčů padl i třetí gól v naší síti a to v 55.minutě - 3:0. Ani za tohoto stavu se nevzdáváme a snažíme se alespoň zkorigovat a tak se po samostatné akci v 60minutě prosadil náš nejlepší hráč Aleš Holeček, který snižuje v 60.minutě na 3:1. Více už bohužel nestihneme, a tak odcházíme poraženi ve velice bojovném a napínavém zápase. I přes porážku si zaslouží náš tým pochvalu za výkon v utkání. Na druhou stranu je ovšem nutno objektivně uznat vysoké kvality domácího týmu, který působil velice kompaktním dojmem a byl určitě naším nejsilnějším soupeřem v letošním ročníku KP st. žáků. Závěrem je nutno vyzdvihnout i výborný výkon rozhodčího Davida Bárty, který přispěl k vysoké úrovni zápasu svým bezchybným výkonem.

jaromer
21.10.07 Žactvo - 12. kolo

Vyrovnané souboje s Jičínem neskončili dobře!

Jiskra Jaroměř : Jičín 1:3 (1:0)
Branky: Koval
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Ryba(Seifert), Peša, Nosek, Holeček - Dyrc, Lazarik(Ulrych)

jaromer
14.10.07 Žactvo - 11. kolo

Žactvo zaznamenalo další 100% víkend!

Jiskra Jaroměř : Kostelec n. O. 6:1 (3:0)
Branky: Koval 2x, Dyrc 2x, Holeček, Souček
Sestava: Kořen - Plachetka, Brožek, Koval, Velc(Novotný) - Holeček(Bartoš), Ulrych, Peša(Seifert) - Ryba, Dyrc

Trenéři Lebedinský, Čekal: Soupeř se od první minuty prezentoval v Jaroměři odevzdaným dojmem. Domácí hráči jako by se však báli hrát a hlavně střílet góly, neboť to co nejsme schopni proměnit za šance je až neuvěřitelné. Konečné skóre je tak vzhledekm k tomuto faktu pouze takové jaké je! Šanci v zápase dostali všichni hráči mladšího ročníku z lavičky, kteří až na vyjímky určitě nezklamali a jsou příslibem do budoucna. Nyní nás čekají 2 velice těžké zápasy s Jičínem doma a Broumovem venku v nichž bychom velmi rádi uspěli co nejlépe...

jaromer
7.10.07 Žactvo - 10. kolo

Starší nadelili domácím "bůra"!

Dobruška : Jiskra Jaroměř 0:5 (0:2)
Branky: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný(Plachetka) - Ulrych(Bartoš), Nosek, Holeček, Peša(Seifert) - Dyrc(Exner), Ryba(Lazarik)
Sestava: Brožek 2x, Nosek, Koval, Holeček

Trenéři - Lebedinský: Utkání, které jsme výsledkově jednoznačně zvládli se určitě nerodilo jednoduše. Domácí hráči hráli sympatický a obětavý fotbal a několikrát se dostali po našich hrubých chybách při zkažené přihrávce na dostřel Kořenovy branky. Na naší hře byla řada chyb a to ať u krajních beků, přes záložníky i útočníky, kteří opět nevstřelily ani gól. I přes tyto ,,negativa" je však potřeba tým pochválit, že když se zrovna nedaří herně jde to bojovností. Jednoznačné absolutorium za dnešní výkon zaslouží Pavel Koval, který odehrál na postu stopera bezchybný a fantastický zápas.

jaromer
30.9.07 Žactvo - 9. kolo

Nedělní tragédie na domácím bojišti!

Jiskra Jaroměř : Náchod-Deštné B 2:3 (2:0)
Branky: Brožek, Holeček
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Peša, Holeček, Ulrych, Nosek(Bartoš) - Ryba, Dyrc(Souček)

Trenéři Čekal, Lebedinský: V prvním poločase jsme byly po celou dobu lepším týmem, lépe jsme se pohybovali a vstřelily i 2 hezké branky. Do druhého poločasu jsme nastoupily s cílem navýšit vedení a dotáhnout do té doby naprosto jasné utkání do zdárného konce. Tyto pokyny domácí hráči nesplnily a to co se dělo prvních 20.minut druhého poločasu bylo pro přítomné diváky a hlavně pro nás jen těžko pochopitelné. Hráči Náchoda v rozmezí 8!!!!! minut od 40 - 48.minuty naprosto ovládli hru a předváděli fantastický fotbal. Vstřelily zkoprnělým domácím hráčům, kteří hráli absolutně bez pohybu 3 branky a doslova tak otočily výsledek utkání. Co naplat, že jsme měli v závěrených 10ti minutách 2 vyložené šance, ovšem ani z malého vápna jsme nedokázali vstřelit alespoň vyrovnávací branku. Jsme zklamání otřesným přístupem týmu v prvních 20ti minutách 2. poločasu. Hostům k vítězstvím gratulujeme.

jaromer
23.9.07 Žactvo - 8 kolo

Starší žáci opět zabodovali

Starší žáci ... čti více!
Olympia HK B : Jiskra Jaroměř 3:5 (1:3)
Branky: Koval, Ryba, Dyrc, Brožek, Holeček
Sestava: Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Ryba, Ulrych(Lazarik), Holeček(Hekele), Peša - Dyrc(Plachetka), Nosek

Trenéři Čekal, Lebedinský: Na utkání do Hradce jsme odjížděli s jednoznačným cílem přetrhnout černou sérii 2 prohraných zápasů což se nám nakonec podařilo. Po již zmiňovaných dvou prohrách, kde nám totálně selhala koncovka se naštěství v tomto zápase probudilo hned 5. střelců a tak bylo naše konečné skóre takové jaké bylo...Zápas byl od začátku herně vyrovnaný, ovšem naše fyzická převaha nad ročníkově slabším soupeřem byla znát hlavně v osobních soubojích a rychlosti. Domácí nás zase přehrávali technickou hrou. Dojem z výsledku kazí akorát posledních 10.minut, kdy jsme za stavu 1:5 stáhli Aleše Holečka a po tomto střídání jsme dostali 2 zbytečné branky. Hráčům děkujeme za přístup a výkon v utkání. V neděli nás čeká doma další těžký zápas s Náchodem ,,B"....

jaromer
16.9.07 Žactvo - 6. kolo

Starší žáci prohráli podruhé v řadě!

Jiskra Jaroměř : MFK Úpa 0:1 (0:0)
Branky: :(
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Ryba(Seifert), Holeček, Ulrych, Bartoš(Souček(Plachetka) ) - Dyrc, Lazarik(Nosek)

Trenéři Čekal, Lebedinský: V souboji o první místo tabulky byl k vidění v Růžové ulici v Jaroměři velice kvalitní fotbal plný nasazení a chuti hrát od obou týmů. V prvním poločase byly lepším týmem hosté, kteří se několikrát dostali nebezpečně na dostřel domácí brance, ovšem své šance řešily zbrkle. Domácí hrozily v prvním poločase z rychlých protiůtoků při kterých hostům vždy pořádně zatrnulo...Do druhého poločasu nastupují domácí aktivněji a prvních 10.minut druhého poločasu patří jednoznačně jim. Po úvodním tlaku domácích se hra vyrovná a jsou to opět hosté, kteří mají více míč na svých kopačkách a dostávají se do šancí. V 52.minutě přišel klíčový okamžik celého zápasu. Jinak velmi jistý a spolehlivý gólman domácích Kořen trestuhodně podcenil centrovaný míč do vápna, ten při odskoku změnil úplně směr a dostal se tak za jeho záda, kde na brankové čáře číhal nejlepší hráč hostí Doubic a z těžkého úhlu vstřelil vítězný gól. Domácí po tomto gólu vrhli všechny síly do útoku, ovšem obrovské šance Ryby a Kovala z malého vápna zůstaly bohužel nevyužity. Po závěrečném hvizdu rozhodčího se vyvčerpaní domácí hráči svalily ve středovém kruhu na trávník a se slzami v očích litovali prohraného zápasu. Co na plat, že přítomní diváci i hosté viděli tento zápas jako remízový. Hostům k vítězství blahopřejeme.

jaromer
8.9.07 Žactvo - 5. kolo

Mladší žáci to dokázali! Mají 1. vítězství!

RMSC Cidlina B : Jiskra Jaroměř 2:0 (0:0)
Branky: :(
Sestava: Kořen - Novotný, Koval, Brožek, Velc - Peša, Ulrych(Kroka), Holeček, Nosek - Dyrc(Hekele), Ryba(Souček)

Trenéři Čekal, Lebedinský: Do Nepolis jsme jeli s cílem prodloužit naší neporazitelnost, ovšem všchno bylo jinak a hlavně všechno bylo špatně....První poločas snesl až na pár vyjímek ještě přísné měřítko, ovšem ve druhém tomu již tak nebylo...Utkání by se dalo shrnout tak, že domácí zvítězily zaslouženě, neboť ze svých 3, 100% šancí proměnily 2, naopak naši útočníci se předháněli kdo zahodí větší šancí. Neproměnily jsme 7, 100% šancí na gól a to: (Dyrc 3x sám před brankářem, Ryba 2x samostatný nájezd, Souček 1x sám před brankářem a ke všemu nám stoper domácích 2x vykopl míč směřující do branky). Hráče sráželo do kolen již zmíněné neproměňování šancí, neboť fotbal se hraje na góly a ne na šance. Věříme, že si všichni naši hráči uvědomí zodpovědnost ke kolektivu a vynahraní nám toto ,,trauma" již tuto neděli doma v zápase s MFK Úpa....

jaromer
8.9.07 Žactvo - 5. kolo

Starší v čele Krajského přeboru!!

Dvůr Králové : Jiskra Jaroměř 1:2 (1:1)
Branky: Kroka, Holeček
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Peša(Nosek), Kroka, Holeček, Bartoš(Ulrych) - Ryba(Plachetka), Dyrc(Seifert)

Trenéři Jaroměře - Čekal, Lebedinský: Dnes to byl nesmírně těžký zápas s houževnatým, leč rozháraným a nervózním týmem Dvora Králové. Do Dvora jsme jeli s cílem navázat ne výborný start do soutěže, i když jsme věděli, že to bude nesmírně těžké. Po našem neustálém tlaku a dvou 100% šancích, které jsme ovšem trestuhodně neproměnily, se po centru z levé strany dostal k odraženému míči domácí hráč a zcela nekrytý překonal střelou z vápna poprvé v této sezóně naší obranu v čele s golmanem Kořenem - 1:0!. Byly jsme zvědavi co udělá inkasovaný gól a nepříznivý stav s naším týmem, ovšem hráči se rychle oklepali a po sérii rohových kopů se po zmatku v domácím vápně dostal k dorážce Radek Kroka a srovnáva do šatny na 1:1. Druhý poločas začíná hned z rozehrávky naší obrovskou šancí, ovšem Kuba Ryba nepromění sólový nájezd. Náš tlak pokračuje a ve 47.minutě se opřel do střely z 25ti metrů Aleš Holeček a zvyšuje naše vedení na 1:2!!! Po tomto gólu se domácí snaží o změnu skóre, ovšem svou nedisciplinovaností a tvrdými zákroky na naše hráče se sami připravují o trvalejší tlak. Naše vítězství je vzhledem k průběhu zápasu zasloužené, neboť jsme si vypracovali více gólových šancí než domácí a hlavně jsme vstřelily více gólů...Chválíme celý kolektiv, že i po prvním inkrasovaném gólu v naší síti sebral síly a otočil nepříznivý výsledek.

jaromer
2.9.07 Žactvo - 4. kolo

FAMÓZNÍ JÍZDA STARŠÍCH ŽÁKŮ!

Jiskra Jaroměř : Rychnov n. K. 1:0 (0:0)
Branky: Holeček
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Souček (Ulrych), Holeček, Peša, Kroka - Dyrc (Nosek), Ryba (Hekele)

Trenéři Čekal, Lebedinský: V souboji doposud neporažených týmů byl k vidění bojovný a pohledný fotbal. První poločas byli mírně lepším týmem domácí. Do druhého poločasu vstoupili aktivně ambiciozní hosté. Jejich tlak byl místy až drtivý, ovšem pouze po vápno bez nebezpečnější šance či střeli na bránu Jiskry. V 60. minutě se z ojedinělého protiútoku opřel z úhlu do střely Aleš Holeček a tvrdou ranou doslova PROSTŘELIL golmana hostí. V hektickém závěru již domácí náskok ubránili a připsali si tak velmi cenné vítězství proti silnému soupeři. Všichni hráči Jiskry zaslouží za předvedený výkon absolutorium.

jaromer
29.8.07 Žactvo - 3. kolo

Obě série pokračují!

Starší žáci ... čti více!
Jiskra Jaroměř : Vrchlabí 4:0 (2:0)
Branky: Koval, Holeček, Kroka, Ryba
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Ryba, Peša, Kroka, Souček - Dyrc, Holeček

Domácí hráči vlétli na soupeře z Vrchlabí s chutí a hned ve 2.minutě se po opakovaném rohovém kopu ujali vedení díky hlavičce Pavla Kovala - 1:0. Druhý gól domácích přišel ve 28.minutě, kdy se prosazuje Aleš Holeček a obstřeluje gólmana hostí - 2:0.Do druhého poločasu vstupují hosté s chutí zvrátit nepříznivý výsledek, ovšem hned ve 36.minutě se domácí ujímají vedení 3:0 po samostatné akci Radka Kroky. Po tomto gólu se zápas spíše jen dohrával za stálé převahy domácího týmu. Definitivní podobu výsledku tak dal v 66.minutě hezkým gólem Jakub Ryba - 4:0. Vítězství domácího celku je naprosto zasloužené, a i přesto, že hosté podali sympatický výkon, neohrozily ani jednou za celý zápas vážněji branku domácích.

jaromer
26.8.07 Žactvo - 2. kolo

Starší vítěsně, mladší bez bodů!

Nově Město n. M. : Jiskra Jaroměř 0:2 (0:0)
Branky: Holeček, Koval
Sestava: Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Kroka(Dyrc), Peša, Nosek(Plachetka), Bartoš(Ulrych)/(Souček) - Holeček, Ryba

Trenéři Čekal, Lebedinský: První poločas se hrál fotbal plný nepřesností na obou stranách, kdy více ze hry měli hosté. Jejich aktivita byla odměněna ve 13.minutě, kdy ovšem neproměnil Aleš Holeček penaltu. Vstup do druhého poločasu měla Jaroměř vynikající a přišpendlila domácí k jejich brance. Po sérii 3 neúspěšných rohů za sebou a nastřeleném břevně se dostal za obranu domácích Aleš Holeček a chladnokrevně skóruje 0:1. Po tomto gólu domácí ožijí a je jich plný trávník. Hosté jsou všude pozdě a domácí jsou při chuti.
Jejich aktivita je však většinou zastavena ještě před vápnem hostí. Drtivý tlak domácích trval pouze do 59.minuty, kdy si chytře za obranu hostí naběhl Pavel Koval a dostal se přes 2 nedůrazné obránce až k zakončení a levačkou prostřelil domácího gólmana. Vítězství hostů je za předvedený výkon po celý průběh zápasu zasloužené.

jaromer
19.8.07 Žactvo - 1. kolo

Starší urvali první přeborové body!

Jiskra Jaroměř : Třebeš 2:0 (1:0)

Branky: Holeček 2x
Sestava: Kořen - Velc, Koval, Brožek, Novotný - Kroka(Hekele), Ulrych(Lazarik), Peša(Plachetka), Bartoš(Seifert) - Holeček, Ryba(Dyrc

Trenéři domácích Lebedinský, Čekal: V premiérovém zápase v krajském přeboru přijel do Růžové ulice dle našeho názoru jeden z nejkvalitnějších týmů Krajského přeboru a to Sokol Třebeš. Domácí hráči se tohoto faktu nezalekli a podali obětavý a bojovný výkon. V prvním poločase byla převaha domácích místy až drtivá, ovšem domácí útočníci neproměnily i ty nejvyloženější šance a nastřelily ještě tyč a břevno. Ve druhém poločase hosté přeci jen přidali na obrátkách, ovšem pozorná obrana domácích je do žádné vyložené šance nepustila a tak si domácí připsali možná trochu nečekané, ale rozhodně zasloužené první 3 body v Krajském přeboru starších žáků.

jaromer
15.8.07 Žactvo - Příprava

Starší žáci porazili DFC HK!

Starší žáci ... čti více
Jiskra Jaroměř : DFC SLAVIA HK 5:1 (2:1)
Branky: Holeček 2x, Ulrych, Koval, Novotný
Sestava: Sestava: Kořen - Novotný, Brožek, Velc, Plachetka - Ulrych, Kroka, Seifert - Ryba, Hekele, Šábrt - - - Průběžně střídali: Holeček, Koval, Krška

K poslednímu přáteláku jsme si před sezonou pozvali ligový tým hráček DFC Slavia HK, který tvořil ročník 91-93. Utkání jsme záměrně začali bez Aleše Holečka a Pavla Kovala a nutno říci, že i přes tento fakt se s tím tým vyrovnal víceméně dobře. Dlouho byl zápas vyrovnaný možná s větší převahou našeho týmu. Soupeř nás převyšoval v osobních soubojích a někdy i v rychlosti což je nepříjemné zjištění. Tým teď již čeká poslední trénink před ostrým startem do Krajského přeboru s Třebší dne 19.8.2007 od 9:30 v Růžovce!!

jaromer
12.8.07 Žactvo - Příprava

Výsledky žákovské přípravy:

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 2:1 (0:0)
Branky: Holeček, Brožek (z pen.)
Sestava: Kořen - Novotný, Brožek, Nosek, Bartoš - Seifert, Holeček, Ulrych, Hekele - Kroka, Ryba- - - Průběžně střídali: Koval, Plachetka

Trenér Lebedinský: Domácí hráči nijak nepřesvědčily svou hrou a podali nelíbivý výkon, i přesto dokázali opět zvítězit.... Opět zklamali někteří jedinci od kterých se očekává v sezóně mnohem více. Opět jsme nebyly kompletní, navíc Pavel Koval nemohl odehrát zápas na 100%, ovšem na toto se nelze vymlouvat. Je potřeba zvýšit tréninkové usilí hráčů a dbát na pokyny trenérů...Ve středu od 16:00 nás čeká poslední přípravný zápas před sezónou s DFC Slavia Hradec.

jaromer
5.8.07 Žactvo - Příprava

Spokojenost s výsledkem, se hrou nikoliv!!

Jiskra Jaroměř : Náchod-Deštné B 4:3 (3:0)
Branky: Holeček 3x, Lazarik
Sestava: Krška - Velc, Koval, Brožek, Seifert - Peša, Kroka, Bartoš - Holeček, Ryba, Ulrych - - - Průběžně střídali: Hekele, Lazarik

Trenér Lebedinský Jiří: Ke druhém přátelskému zápasu před historickou sezónou jsme si na výborný pažit do ,,růžovky" pozvali účastníka Krajského přeboru a to rezervu Náchoda - Deštného. Do zápasu vstupujeme s určitým respektem a očekáváním s čím na nás soupeř vyrukuje. I přes herní převahu Náchoda se ujímáme již v 8.minutě vedení, kdy Aleš Holeček využil zaváhání hostujících hráčů při jejich útočné standardce a nájezdem z půlky hřiště dostává náš tým do vedení 1:0!!!. Po tomto gólu se hra mírně vyrovná a hrajeme s Náchodem vyrovnanou partii. V 15.minutě se po krásné akci (Velc-Lazarik) trefuje opět bomber Aleš Holeček - vedeme 2:0!!!Ve 20.minutě je to již o 3 góly to když se dostává po chybě obrany do zakončení opět kapitán týmu Aleš Holeček a zvyšuje na 3:0!!!Tímto stavem i končí první poločas. Do druhého poločasu vstupujeme s odhodláním vstřelit ještě nějaký gól a předvést hezkou hru. První úkol se nám víceméně daří to když se ve 40minutě krásně trefuje pod břevno Lazarik. Naše hra se však po tomto gólu přiblížila k bodu mrazu!!! Soupeř je všude rychlejší a vůbec se nedostáváme ke hře - na akce Náchoda se v této chvíli dá koukat. Hosté nás zcela ničí kombinační hrou a odměnou jim jsou 3 góly v rozmezí 15ti minut - 4:3!!!! Ke konci již oběma týmům dochází síly a tak si připisujeme trochu šťastné vítězství 4:3!!! Toto utkání jasně ukázalo, že tým je postaven na 2 hráčích a těmi jsou Pavel Koval a Aleš Holeček. Je jen smutné, že se k nim zbytek týmů vůbec nepřiblížil, když ne fotbalově tak alespoň po stránce bojovnosti. Na hřišti musí MAKAT všech 11 hráčů a nespoléhat se pouze na 3-5 hráčů...To si musí hráči přebrat ve svých hlavách do dalších tréninků a zápasů. Pochvalu za výkon a statečnost zaslouží Pepa Krška v naší brance a samozřejmě Aleš Holeček s Pavlem Kovalem za vyčerpávající výkon...

jaromer
29.7.07 Žáci - připrava

ÚSPĚŠNÁ VSTUP DO PŘIPRAVY!!!

Třebechovice : Jiskra Jaroměř 1:5
Branky: Holeček 2x, Kroka, Seifert, vlastní
Sestava: Emlar - Plachetka, Koval, Brožek, Novotný - Peša, Kroka, Bartoš - Holeček, Dyrc, Seifert --- Průběžně střídali: Velc, Lazarik, Souček

První přípravné utkání našich starších žáků na novou sezónu skončilo vítězně, a to na půdě v Třebechovicích, kde jsme se utkali s tamním SK. Od začátku utkání jsme měli územní převahu, kterou jsme korunovali góly a zaslouženým vítězstvím. Řada našich šancí zůstala ještě nevyužita. Většina hráčů podala solidní výkon, ovšem stále je na čem pracovat.

jaromer
Trenéři


Lebedinský Jiří
Telefon: 604 187 273
E-mail: jiri.lebedinsky@karsit.cz