TJ Jiskra JAROMĚŘ

MENU

Tabulka střelců podzim-jaro 2009/10

Realizační tým

Tréninky – Podzim 2010 - Fotbalový areál Růžovka


SOUPISKA HRÁČŮ ST. ŽÁCI

Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
30.6.09 Jiskra Jaroměř

Úspěch Starších žáků na turnaji v Hostinném

Obhajoba loňského vítězství na fotbalovém memoriálu Antonína Plecháče v Hostinném nezačala pro Jiskru Jaroměř dobře.

První den zahájili turnaj s domácím celkem Tatranu Hostinné prohrou 1:2, kdy za náš tým skóroval pouze z penalty Honza Veselý. Ve druhém zápase jsme se střetli s tradičním rivalem RSCM Rozkoš a opět se nám po chybách obou gólmanů (Veselý, střídal Krška) zápas nepodařil dovést do vítězného konce, se skórem 0:2. Poslední zápas prvního hracího dne jsme sehráli s atraktivním soupeřem FSG Bensheim (D) , který přivezl na turnaj smíšený tým děvčat a chlapců. Výsledek 1:0 , o který se zasloužil krásnou střelou kapitán Jirka Souček , nás katapultoval na třetí místo v červené základní skupině, které nám po velikých obavách zaručilo účast ve čtvrtfinále.

Druhý hrací den nás čekal ve čtvrtfinále vítěz modré základní skupiny Bohemians Praha. Jelikož čtvrtfinálové boje se hráli vyřazovacím způsobem, bylo důležité pouze vítězství. Bohemka hrála na turnaji nejhezčí fotbal ze všech týmů, ale taktika Jiskry Jaroměř a důsledné plnění trenérských pokynů dovedli zápas až na pokutové kopy. Štěstí se přiklonilo na naší stranu a zvítězili jsme 4:3. Tím pádem jsme se kvalifikovali mezi čtyři nejlepší týmy turnaje do semifinále. Zde nás čekal další zajímavý tým z Polska Wlokniarz Zgierz. V semifinále se nám podařilo nastolit stejnou hráčskou taktiku a hráli jsme zodpovědně od obrany. Bohužel se nám ani přes 100% šanci Víti Špačka nepodařilo zvítězit v základní hrací době a tak přišli na řadu opět pokutové kopy. Po třech pokutových kopech nebylo stále rozhodnuto a tak trenéři nasadili nejjistějšího a chladnokrevného penaltového exekutora Petra Hlavatého a ten neváhal a proměnil 6 penalt po sobě. Nervy drásající drama dostávalo do kolen nejen hráče a trenéry, ale i přihlížející diváky. Tíhu okamžiku neunesl polský střelec a v osmé sérii minul. Jiskra Jaroměř šla do finále obhájit loňské vítězství. Do finále se s námi probojoval také divizní tým Slavoj Stará Boleslav. Tentokrát však taktika trenérů a výkon hráčů nestačil na výborně hrající a vyspělý celek Slavoje. Nejtěsnějším možným rozdílem zvítězil soupeř 0:1. Náš tým však nesmutnil, jelikož druhé místo Jiskry Jaroměř bylo pro všechny velikým překvapením.


Při závěrečném ceremoniálu byli oceněni: All star team – gólman Jan Veselý, obránce Petr Hlavatý, nejlepší gólman turnaje Jan Veselý, nejmladší hráč turnaje Lukáš Valčík.

Jiskru Jaroměř reprezentovali: Jan Veselý, Josef Krška, Petr Hlavatý, Jakub Kubín, Tomáš Chadim, Jakub Chadim, Michal Houžvička, Adam Pešina, Viktor Špaček, Adam Horák, Roman Ulrych, Karel Hekele, Jiří Souček, Tomáš Dušánek, Petr Panenka, Tomáš Sodomka, Jakub Emlar, Lukáš Valčík, Trenéři – František Valčík, Tomáš, Chmel.

Poděkování patří všem zúčastněným hráčům za jejich výkony, všem zúčastněným rodičům a fanouškům, kteří pro kluky připravili takměř domácí prostředí se vším všudy a především organizátorům za skvěle připravený turnaj

Hoši děkujem a za rok zase v Hostinném. František Valčík a Tomáš Chmel.

tomik

jaromer
13.6.09 Jiskra Jaroměř

Starší žáci opět sahali po bodech!!!

SK Jičín - Jiskra Jaroměř 3:2 (2:2)
Branky: Souček, Špaček
Sestava: Veselý - Hlavatý (60. Emlar) , Kubín, Houžvička, Chadim T. - Horák A., Ulrych, Hekele, Dušánek T. - Špaček, Souček

Začátek zápasu byl jasně v naší režii, kdy jsme vystřelili během úvodních pár minut 3x na branku domácích. Ti se dostali do dvoubrankového vedení po laciných chybách naší obrany!Rozhodnuto mohlo být ve 20.minutě, kdy domácí kopali penaltu, kterou ovšem Veselý chytil. To naše borce nakoplo do ještě větších obrátek a během 5ti minut jsme srovnali po gólech našich útočných věžích Součka a Špačka! Druhý poločas se hrál neuvěřitelný fotbal ,,nahoru - dolu" kdy mohli oba týmy strhnout vítězství na svou stranu a kdyby zápas skončil 6:6 nikdo by se nemohl divit. Je pravda, že domácí měli více vyložených šancí, ale všechny vychytal dnes skvěle chytající Jan Veselý! 10minut před koncem byl ve vápně domácích jednoznačně faulován kapitán Souček, ovšem penalta se nekopala! Krutou tečku za tímto nádherným zápasem tak udělali domácí, kteří se minutu před koncem z brejku a následné minele ve vápně dostali do vedení po našem vlastním gólu! Kluci po zápase lehli na zem a ukápla nejedna slza...:( Kluci fotbal je krásná hra a dnes jste všem ukázali, že fotbal hrát umíte - děkují trenéři Chmel a Lebedinský

jaromer
7.6.09 Jiskra Jaroměř

Starším žákům bodík o kousek unikl!!!

Jiskra Jaroměř : Sokol Třebeš 2:3 (1:2)
Branky: Souček (z pen.), Pešina
Sestava: Veselý - Kubín, Špaček, Houžvička, Chadima T. (50. Emlar) - Horák, Hekele, Ulrych, Dušánek - Souček, Hlavatý (24. Pešina)

Do utkání jsme vstoupili s odhodláním potrápit tradičního soupeře, který bojuje o konečnou třetí příčku a jak vývoj utkání ukázal, tak jsme naše přesevzetí splnili.
Fotbalovější soupeř měl častěji míč na svých kopačkách, ale do zakončení se dostával pouze sporadicky. I tak si během prvních dvaceti minut vypracoval dvoubrankové vedení. Nejprve se prosadil po rohu a druhou branku zaznamenal z pokutového kopu po zmatcích v naší obraně. Jiskra nesložila zbraně a hrozila z nebezpečných protiútoků, které zakládal Honza Veselý dlouhými výkopy. Do poločasu snížil na rozdíl jediné branky vystřídavší Pešina, který se jeden na jednoho nemýlil po té, co se nenápadně prosmýkl mezi soupeřovými obránci, kam krásně nasměroval svoji přihrávku Ulrych.
Druhé dějství se neslo opět ve znamení kombinačního fotbalu hostujícího celku z Třebše, kterému se ale i tak nedařilo podle jejich představ a když zvýšili své vedení na 3:1 zdálo se být rozhodnuto. Pět minut před koncem jsme z vytěžili z rohového kopu penaltu, když brankář Veselý zabojoval a po ruce obránce hostí rozhodčí nařídil pokutový kop. Souček se nemýlil. V hektickém závěru jsme si již příležitost nevypracovali a tak jsme podlehli zdatnému soupeři se ctí 2:3.

jaromer
17.5.09 Jiskra Jaroměř

Další porážka = konec trenérského dua Horák, Valčík!! K týmu dosazen Tomáš Chmel!!!

Nový Bydžov B : Jiskra Jaroměř 6:1 (3:0)
Branky: Veselý
Sestava: Veselý - Kubín, Špaček, Hekele, Chadima T. (20. Emlar, 50. Chadim J.) - Souček (36. Krška), Houžvička, Hekele, Ulrych - Dušánek, Hlavatý

Do Nového Bydžova jsme opět odjížděli s odhodláním připsat si nějaký ten bodík do tabulky a pomoci tak mladším žákům alespoň malým dílkem k záchraně. Sestava byla poznamenána zraněním Michala Valčíka, který je až do konce soutěže mimo hru se zlomenou klíční kostí. Poprvé tak dostal od začátku důvěru v brance Honza Veselý.
Od úvodních minut jsme ale na hřiště nastoupili jako spící pany a jednoznačnými vládci hřiště byli domácí (stačilo by napsat naší obrané poloviny, protože na polovině soupeře se takřka nehrálo). Tým Nového Byžova se prezentoval hlavně větším hladem po vítězství, naše odhodlání bohužel zůstalo v autobuse. Již v 9. minutě se tak domácí ujali vedení, když se prosadili přas naši levou stranu a po pěkné přihrávce doklepl míč do prázdné kasy nepokrytý útočník Cidliny. Po chvíli to bylo již 2:0 a opět v tom byl nedůraz a hrubá chyba na levé straně. Bezduchý výkon všech našich řad pak korunoval soupeř pár minut před polovinou, když přidal třetí hřebíček do naší rakvičky.
O poločasové přestávce bylo v kabině pořádně dusno a útočné řady posílil převléknuvší Veselý. Utkání ale pokračovalo ve stejném duchu a tak jsme se jen modlili, aby zbývajících pětatřicet minut uběhlo co nejrychleji a soupeř nám nenasázel větší kotel. Čtvrtá branka v naší síti byla opravdu nádherná, domácí útočník se prosadil přes dva naše obránce a krásně trefil šibenici u vzdálenější tyčky. Páté branky Cidlina docílila z přímého kopu, když se všichni hráči ve zdi míči uhnuli a Krška zůstal i proti druhé brance ve své síti bezmocný. Šestou branku pak dovezl do naší branky skvěle hrající domácí útočník který prošel snad přes šest pozorujících kolíků, kteří se vydávali za naše obránce. V poslední minutě pak korigoval na 1:6 jediný náš alespon trošku nebezpečný hráč - Veselý.

Trenéři Horák, Valčík: "V průběhu jara tým podával místy i velmi dobré výkony a bylo na něm znát citelné zlepšení oproti podzimní části soutěže, čemuž významě prospěla i kvalitní zimní příprava. V domácích zápasech s Hořicemi či Vrchlabím nebo i v Provodově a možná i v Náchodě nám chybělo k bodům snad jen štěstíčko, "umění vyhrávat" či kvalitnější řešení dvou herních situací v celém zápase. Tentokrát tým postrádal bojovnost a nasazení a pravděpodobně stratil důvěru sám v sebe. Tým pod našim vedením získal pouhé 4 body z 63 možných a tak po té co jsme nabídli naše funkce k dispozici rozhodla trenérská rada o našem zaslouženém odvolání. Starším žákům tak bude ve středu představen nový trenér - Tomáš Chmel, kterému tímto přejeme mnoho zdaru a věříme, že on za pomoci p. Lebedinského je ten pravý, který je z týmu schopen dostat to nejlepší a připravit tak všechny kluky na závěrečná kola tak, aby konečně potvrdili že fotbal hrát umí a vylepšili si tak dle našeho názoru nezaslouženou 13. příčku průběžné tabulky."

jaromer
9.5.09 Jiskra Jaroměř

Vrchlabí bylo k poražení, na body si musíme ještě počkat!!

Jiskra Jaroměř : Vrchlabí 1:4 (1:2)
Branky: Veselý
Sestava: Emlar - Kubín, Špaček, Souček (55. Chadim T.), Valčík - Dušánek (40. Panenka P. 55. Honsnejman), Houžvička, Hekele, Ulrych (55. Pešina) - Veselý (57. Chadim J.), Hlavatý

Do utkání vstoupili jednoznačně lépe hosté, kteří si v prvních minutách vynutili velký tlak, jenž se jim ale v branku proměnit nepodařilo. Vedení jsme se poprvé na jaře ujali my! Dlouhý výkop Emlara propadl za stopery soupeře a Veselý chladnokrevně trefil do černého 1:0. Bohužel odpověď na sebe nenechala dlouho čekat a Emlarovi po několika vynikajících zákrocích ze začátku utkání propadl jednoduchý míč pod tělem a bylo srovnáno. Hosté se těsně před poločasem při ošetřování Veselého ujali i vedení, když soupeřův útočník usměrnil do brány přetěžký centr.
Do druhého dějství jsme nastoupili s cílem získat první jarní bodíky, ale nepřesná hra obrané řady a nedostatečné nasazení řady středové znamenalo zvýšení soupeřova vedení na 1:3. V závěru se na hřiště dostala celá lavička a utkání se pouze dohrávalo.

jaromer
3.5.09 Jiskra Jaroměř

Bezbrankový poločas jsme do zdárného konce nedotáhli!!

Náchod-Deštné B : Jiskra Jaroměř 4:0 (0:0)
Branky:
Sestava: Krška (45. Emlar)- Mirga, Kubín, Špaček, Valčík - Souček, Houžvička, Ulrych (60. Dušánek), Horák A. - Veselý, Hlavatý (36. Hekele)

Do Náchoda jsme přijeli v plné síle a se soupeřem, se ktrým jsme na podzim dokázali bodovat, jsme chtěli hrát vyrovnanou partii.
Ta se hrála v prvním poločase, domácím patřil střed hřiště, ale do zakončení se dostávali spíše sporadicky. Nebezpečnější jsme tentorkrát na umělé trávě v Bělovsi byli my! První šance přišli v 10. a 17. minutě, kdy dobře zahraná standartní situace našla na penaltě Veselého, který nejprve trefil brankáře a poté přesně umístil míč k tyči, ale skvěle se předvedl domácí brankář. Veselý byl také u naší další příležitosti, když si dobře pokryl míč a postupoval sám na brankáře, bohužel si míč v rozhodující chvíli ukopl. Následovala velká příležitost domácího Náchoda, ale útočník netrefil branku z malého vápna.
Do duhého dějství domácí prostřídali a šikovnost jejich lavičky se projevila již o dvě minuty později, když se ujali vedení po pěkné individuální akci. Jaroměřští však nesložili zbraně a při Součkově i Valčíkově šanci nechybělo málo k vyrovnání a když se neujali ani další standartní situace, na které jsme v Náchodě spoléhali, tak se prosadil soupeř, který přidal druhou branku. Stále jsme se snažili o zvrat skóre, ale domácí již pevně drželi otěže utkání ve svých rukou a v samotném závěru přidali z mnoha šancí ještě třetí a čtvrtý zářez na svoje kopačky.
Bojovný fotbal plný soubojů a nepřesností mnoho fotbalové krásy nepředvedl, kdybychom proměnili alespoň nějakou šanci mohl nám přinést bodovou radost. V dnešním zápase se značně projevila absence Huňáka, se kterým odešlo do Olympie i deset z našich dvaceti podzimních branek.

jaromer
24.4.09 Jiskra Jaroměř

Lepší soupeř po zásluze zvítězil!!

Jiskra Jaroměř : Olympia HK "B" 1:4 (1:3)
Branky: Špaček
Sestava: Emlar (46. Krška)- Špaček, Kubín, Houžvička, Valčík (26. Mirga) - Hekele (45. Pešina), Souček, Ulrych, Dušánek (54. Chadim T.) - Horák A. (61. Chadim J.), Veselý

Do utkání se čtvrtým týmem tabulky, který má za cíl stát se Přeborníkem kraje jsme nastupovali s cílem získat alespoň bodík.
Naše předsevzetí však naboural hned v úvodu roh soupeře, kdy jsme nepohlídali první tyčku a bylo 0:1. Hosté drželi otěže utkání pevně v rukou a připravili si hned několik slibných příležitostí, ale jejich zakončení bylo horší než tragické. Jiskra se pomalu dostávala do hry a byla nebezpečá hlavně při standartních situacích. Po jedné z nich postupovali Veselí se Špačkem směrem na branku, Špaček byl ztržen a Veselému míč odskočil, píšťalka sudího však zůstala němá a tak vyrovnání přinesla až situace následující. Ulrych dobře vystřelil z přímého kopu a Špaček dorazil míč hlavou do otkryté branky - 1:1. První jarní branka však v konečném součtu téměř nic neznamenala, protože dozadu špatně hrající Hekele i střelec branky Špaček nechali o minutu později hráče Olympie směle zakombinovat a bez povšimnutí proniknout do pokutového území a nakonec i pohodlně vstřelit branku - 1:2. Hosté přidali do poločasu ještě třetí, rozhodující branku. Ta přišla 2 minuty před přestávkou po střele z 20-ti metrů na kterou nepochopitelně nedosáhl Emlar.
Do druhého poločasu jsme nastupovali s dvoubrankovým mankem (na jaře už tradičně) a i přesto, že jsme se snažili naordinovat hráčům do hlavy jak utkání zvrátit, tak na hřišti to k vidění nebylo. Odevzdaný výkon, 3 žluté karty a jedna penalta znamenali konečný výsledek 1:4.
Vítězství hostů bylo zcela zasloužené, kdybychom tak udrželi s nějakým soupeřem alespoň jednobrankovou ztrátu do druhého dějství... Chválím bojovný výkon především v prvním poločase.

jaromer
18.4.09 Jiskra Jaroměř

Dobré nasazení odvála obdržená branka!!

MFK Úpa : Jiskra Jaroměř 5:0 (2:0)
Branky: :(

K dalšímu mistrovskému utkání jsme zajížděli na hřiště prvního celku tabulky s divizními ambicemi - MFK Úpa.
Hned od úvodu se domácí chopili míče a počali s dobýváním naší branky. Na naši obětavou defenzivu však našli recept až v 15. minutě, kdy Špaček sáhl zbytečně k faulu v pokutovém území a domácí dostali výhodu penalty, kterou s přehledem proměnili. Druhou branku přidala Úpa po chybě v rozehrávce, na kterou už naše rozhozená defenziva nedokázala zareagovat. Bojovný výkon znamenal poločasovou ztrátu 0:2.
V druhém dějství jsme neudrželi úroveň nasazení z prvního poločasu a prostřdání všech hráčů z lavičky vneslo do hry i velké zmatky z naší strany a domácí upevnili své vítězství dalšími brankami.
Konečný výsledek 5:0 pro domácí Úpu je hrozivý, ale vzhledem k podzimní porážce 11:0 jsme s výsledkem spokojeni. V příštím kole se budeme snažit potrápit Olympii Hradec Králové.

jaromer
11.4.09 Jiskra Jaroměř

Dobrý výkon v první půli na lepší Hořice nestačil!!

Jiskra Jaroměř : Jiskra Hořice 0:3 (0:2)
Branky: :(
Sestava: Emlar (63. Krška)- Špaček, Kubín, Hekele, Valčík (61. Chadim J.) - Souček, Houžvička, Ulrych, Horák A. (63. Honsnejman)- Dušánek, Pešina (59. Chadim T.)

Druhé jarní kolo přivezlo do Růžovky 6. tým tabulky - Jiskru Hořice, která v minulém kole porazila Nové Město 7:1.
Jaroměřští bohužel zase nezačali nejlíp a již v 2. minutě jsme 0:1 prohrávali po chybě pravé strany, na které se ještě nerozkoukali jinak dobře hrající Valčík se Součkem. Celý první poločas se hrál svižný fotbal, ve kterým byla lepší právě domácí Jiskra Jaroměř, ale bohužel žádná z našich příležitostí se neujala a tak hosté trestali po rychlém protiútoku, když ve 20. minutě využili své lepší fyzické vyspělosti a domácí dostihli balón až ve vlastní síti.
V druhém poločase byli pro změnu pány na hřišti hosté, kterým vše vycházelo a tak v pohodě hlídali výsledek a připsali si ještě třetí úspěch a zaslouženě zvítězili 3:0.
Domácí hráči zaslouží pochvalu za bojovný výkon, obvzláště pak Tomáš Dušánek, který se statečně pral s hostující obranou.

jaromer
6.4.09 Jiskra Jaroměř

Z Provodova bez bodu!!

RSCM Rozkoš : Jiskra Jaroměř 4:0 (2:0)
Branky: :(
Sestava: Emlar - Špaček (65. Honsnejman), Huňák, Kubín, Valčík - Hekele (64. Dušánek), Houžvička, Souček (65. Chadim T.), Horák A. - Veselý (70. Chadim T.), Ulrych (68. Pešina)

K utkání se soupeřem v boji o udržení v krajském přeboru jsme zajížděli s jednoznačným odhodláním zvítězit.
Naše plány nabourala hned první mninuta, kdy naše obrana nepokryla rohový kop domácích a ve 20. vteřině jsme prohrávali 0:1. Ve zbytku prvního poločasu jsme měli územní převahu a hrozili z několika rohů a rychlých protiútoků. Byla to ale Skalice, kdo vstřelil další branku. Z nenápadné akce po pravé straně soupeř vystřelil a u Emlarem vyraženého míče byli první domácí - 0:2 ve prospěch Rozkoše.
Druhá branka notně nahlodala naše sebevědomí, ale i přesto jsme do druhého poločasu vstoupili aktivně. Do kolen nás poslal až Novákův přímý volný kop, na který si Emlar špatně postavil zeď a bylo 0:3. Závěr zápasu jsme spíše dohrávali, domácí předvedli několik pohledných akcí a vylepšili skóre ještě na 4:0 ve svůj prospěch.
Odehráli jsme vyrovnané utkání, ve kterém nás posílený soupeř předčil hlavně v důrazu v pokutovém území. O výsledku utkání rozhodla naše nepozornost a nedůslednost v bránění první standartní situace, po které se soupeř dostal do vedení. Děkujeme Dominikovi Huňákovi, že nám pomohl alespoň v prvním jarním utkání a přejeme mu mnoho úspěchů v Hradecké Olympii.

jaromer
30.3.09 Jiskra Jaroměř

Generálka skončila porážkou!!

Jaroměř - Červený Kostelec 3:4 (0:0 ; 1:3 ; 2:1)
Branky: 2x Souček, Hekele

Ani na definitivně poslední přípravný zápas jsme se nesešli v kompletní sestavě, ale i tento zápas splnil svůj účel a uzdravení hráči se před veledůležitým zápasem v Provodově snad dostatečně rozehráli.
Se soupeřem z Červeného Kostelce jsme vždy hráli vyrovnaná střetnutí, ve kterých jsme až na jednu domácí vyjímku vždy tahali za kratší konec. I tentorkát přijel třetí tým 1. třídy dobře připraven a tak se hrál vyrovnaný fotbal.
Zápas byl rozdělen netradičně na tři třetiny. V té první se hrál opatrný fotbal a převahu měli spíše hosté. Druhá třetina již přinesla branky, po třech hrubých individuálních chybách se prosadil soupeř a jaroměřský Hekele stav pouze korigoval.
Do závěrečného dějství jsme vstoupili aktivněji mi a po zásluze jsme dvěma brankami Součka vyrovnali. V závěru se hrálo nahoru - dolu a obě mužstva sahala po vítěztví. To se nakonec po nesmyslném vyběhnutí Kršky soupeři podařilo a odjíždí z Jaroměře s vítězstvím 4:3.

jaromer
28.3.09 Jiskra Jaroměř

Poslední příprava nedopadla nejlépe.

Jaroměř - Hostinné 2:2 (0:2)
Branky: Houžvička, Ulrych (z pen.)

Sestava: Emlar - Chadim T., Horák A., Kubín, Valčík - Hekele, Houžvička, Pešina - Dušánek, Chadim J., Prokop; Střídal: Ulrych

Na další přípravný zápas jsme si pozvali tradičního soupeře - Tatran Hostinné.
Soupeř z Krkonoš nás hned na začátku utkání dokonale zaskočil a naše oslabená základní jedenácka se nestačila divit. Aktivní hra "Tatranek" nás přikovala na naši polovinu a znamenala poločasovou ztrátu 0:2.
Do druhého dějství jsme vyztužili střed zálohy a začali vystrkovat růžky. Snížení na 1:2 přišlo po "vymodlené" penaltě, kterou s přehledem proměnil Ulrych. Jiskra pokračovala v aktivní hře a zasloužené vyrovnání přišlo po nebojácném průniku a pěkném zakončení Houžvičky.
Po nepříznivém vývoji v prvním poločase je výsledek 2:2 uspokojivý, avšak z historického hlediska se jedná o výsledek alarmující, neboť s Tatranem Hostinné jsme zažili první "nevítězné" utkání v žákovské kategorii za posledních /minimálně/ pět let.

Jaroměř - Dvůr Králové 0:10 (0:2)

Sestava: Krška - Valčík, Ulrych, Kubín, Chatim T. - Pešina, Hekele, Horák A., Dušánek - Mirga, Emlar; Střídal: Emlar

Jaroměřští stačili na soupeře puoze v prvním poločase, ve kterém dobře dostupovali útočníky soupeřovi a drželi je v dostatečné vzdálenosti od naší branky. V druhém poločase nás Dvůr přehrával a k ničemu nepustil, předváděné hře odpovídá i výsledek.

jaromer
12.3.09 Jiskra Jaroměř

Další přátelské utkání!

Nové Město n. M. - Jaroměř 1:1 (0:1)
Branky: Horák A.

Sestava: Krška - Valčík, Houžvička, Ulrych, Kubín - Dušánek, Souček, Pešina (50. Zapadlo) - Chadim J. (50. Kálal - 65. Chadim J.), Horák A., Emlar

K utkání jsme zajížděli pouze s jedenácti hráči (včetně dvou brankářů).
I přes "slepenou" sestavu jsme odehráli dobrý zápas, ve kterém jsme z minima vytěžili maximum. Domácí začali dobře a hned několikrát se dostali do vyložené šance, které s přehledem likvidoval dnes na jedničku chytající Krška. Naše jediná šance zápasu přišla ve 20. minutě, kdy Houžvička ve středu obešel tři hráče, přihrál Součkovi, který nacukroval Horákovi míč na malé vápno a bylo 1:0. Takto skončil i poločas.
Ve druhém dějství nás Nové Město ještě více přišpendlilo na naši polovinu. Výsledkem jejich tlaku bylo zasloužené vyrovnání na 1:1.

Dvůr Králové - Jaroměř 7:1 (3:0)
Branky: Souček /z pen./

Sestava: Emlar (35. Krška) - Valčík, Huňák, Ulrych, Špaček - Horák A., Houžvička, Souček, Pešina - Mirga (50. Emlar), Dušánek

Dvůr od začátku až do konce byl lepším týmem a po zásluze zvítězil.

jaromer
22.2.09 KLEC 2009 - Turnaj SŽ

TURNAJ NA UT - KLEC 2009!

V neděli 1. března se v Růžovce uskutečnil turnaj starších žáků 4+1 na umělé trávě u bufetu.
Turnaje se zúčastnili týmy: Jaroměř A, Třebechovice, Dobruška, Ziebice (PL), Rozkoš, Mix team (Jaroměř B) a hlavním partnerem je internetový obchod www.sport-saller.cz, kterému tímto patří velký dík za poskytnutí ceny vítězi turnaje.

Po velice vyrovnaných bojích, rozhodoval o konečném umístění na prvních čtyřech místech až poslední zápas turnaje.
Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu týmu z České Skalice, která prohrála jediný zápas a to s domácí Jiskrou. Na druhém místě se umístila družina z partnerského města Ziebice (PL), která také prohrála pouze jedinkrát. A bronzové medaile vybojovali Třebechovice.

Domácí A tým vstoupil do turnaje vydřeným vítězstvím proti Mix teamu (Jaroměř B) 4:2. Druhý zápas zastihl naše kluky na vrcholu sil, když jsme získali skalp pozdějšího vítěze České Skalice 2:1. V zápase s Třebechovicemi jinak velmi dobře hrající tým zradila koncovka a přišla první porážka 0:1. Vítězství jsme si připsali i v zápase s Dobruškou - 2:1. Do posledního zápasu turnaje se Ziebicemi jsme šli s vědomím, že vítězství o čtyři branky nás posune na první příčku, remíza na druhou a v případě porážky na nás zbudou pouze bramborové medaile. Vyrovnaný zápas bohužel rozhodla jediná chybička našich obránců a prohráli jsme po dobrém výkonu 0:1. Celkově tedy 4. místo, 9 bodů a aktivní skóre 9:7. Kluci odehráli velmi dobrý turnaj, bohužel při nich v rozhodujících chvílích nestálo štěstí.
Rezervní družstvo již tak úspěšné nebylo, nepřipsalo si ani bod při hrozivém skóre 3:20. Ovšem je třeba vyzdvihnout skvělé výkony v zápasech se Ziebicemi a Jaroměří A, za které si kluci zaslouží velkou pochvalu.

KLEC 1. 3. 2009 - STARŠÍ ŽÁCI
Rozkoš 13:6 12
Ziebice 9:5 12
Třebechovice 12:5 9
Jaroměř 9:7 9
Dobruška 7:7 3
Mix team 3:2 0

Jaroměř : Mix team 4:2
Rozkoš : Ziebice /PL/ 3:1
Třebechovice : Dobruška 2:1
Jaroměř : Rozkoš 2:1
Mix team : Dobruška 0:3
Ziebice /PL/ : Třebechovice 2:0
Rozkoš : Mix team 3:0
Třebechovice : Jaroměř 1:0
Dobruška : Ziebice /PL/ 1:3
Rozkoš : Třebechovice 2:1
Mix team : Ziebice /PL/ 1:2
Jaroměř : Dobruška 2:1
Třebechovice : Mix team 8:0
Dobruška : Rozkoš 1:3
Ziebice /PL/ : Jaroměř 1:0

jaromer
8.2.09 JISKRA JAROMĚŘ

Zimní příprava!

Nové Město n. M. : Jaroměř 1:2 (0:1)
Branky: Hekele, Souček z pen.

Sestava: Emlar - Sodomka, Ulrych, Huňák, Valčík - Pešina, Houžvička, Souček, Hekele - Mirga, Dušánek

K přípravnému zápasu jsme zajížděli opět do Nového Města na umělou trávu, kde jsme se střetli s tamnějším MFK NM.
Od úvodního hvizdu se hrálo vyrovnané utkání a jestli měl někdo více ze hry, tak to byla Jiskra. Naše mírná převaha se nám podařila zužitkovat ve 25 minutě, kdy se po ose Houžvička, Ulrych, Huňák, Sodomka, Dušánek, Souček dostal míč k Hekelemu a ten z malého vápna propálil vše co mu stálo ve hře. Na druhé straně se dvakrát blískl promrzlý Emlar a poločas skončil 1:0 pro Jaroměř.
Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil a po faulu na Součka jsme zvýšili z pokutového na 2:0. V závěru utkání již oboum týmům docházely síly a v poslední vteřině soupeř sňížil na 1:2.

jaromer
6.2.09 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Ostudná porážka!

Jiskra Jaroměř : RSCM Rozkoš 1:14
Branky: Houžvička

Sestava:
Emlar, Krška - Souček, Houžvička, Pešina, Hekele, Mirga Z., Sodomka, Dušánek, Ulrych

Další přípravný zápas sehraný na UT u bufetu tento pátek nedopadl dobře. Bezduchý fotbal znamenal vysokou porážku.

jaromer
25.1.09 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Starší žáci opět vítězně!!

Jiskra Jaroměř : Dobruška 6:4 (3:1)
Branky: Horák A 4x, Huňák, Hekele

Sestava:
Emlar - Zapadlo, Ulrych, Horák J., Kubín - Souček, Horák A., Houžvička, Hekele - Dušánek, Huňák (střídal Valčík)

Na UT v Novém Městě n. M. jsme se střetli s Dobruškou a opět padalo spoustu branek (poslední vzájemný zápas 6:8)
Jaroměřští kluci byli o poznání lepším celkem a díky lehké nápadité kombinační hře jsme Dobrušku přikovali na její polovinu. Soupeř hrozil jen vyjímečně z rychlých protiútoků. Poločas skončil 3:1 a za zmínku rozhodně stojí branka Adama Horáka, kterou se mu podařilo vsítit po krásném centru přes celé pokutové území nádhernými nůžkami.
V druhém poločase měl soupeř výhodu dvou pokutových kopů a mocně dotahoval, ale v pohodě hrající ofenziva Jaroměře soupeři vždy odskočila na rozdíl dvou branek. Pochvalu zaslouží Tomáš Důšánek, který patřil k nejlepším na hřišti i přestože odehrál teprve druhý fotbalový zápas.
Celý program přípravy

jaromer
18.1.09 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Starší žáci začali přípravu úspěšně!

Jiskra Jaroměř : RSCM Rozkoš 9:5 (0:3 ; 4:1 ; 5:1)
Branky: 5x Horák A., Ulrych, Mirga, Dušánek, Souček / bez záruky ;)

Sestava:
Emlar - Huňák, Souček, Horák A., Sodomka, Mirga Z., Dušánek, Ulrych

Prní přípravné utkání pro nás začalo nepěkně a po úvodní části jsme prohrávali již o tři branky. Tým se však nepoložil a zlepšeným pohybem si vynutil několik chyb soupeře, které po zásluze potrestal.

jaromer
8.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Hokejová přestřelka body nepřinesla!!

Dobruška : Jiskra Jaroměř 8:6 (5:3)
Branka: 4x Huňák, Souček, Ulrych

Sestava:
Emlar (50. Krška) - Špaček, Ulrych, Kubín, Mirga Z. (37. Chadim T.) - Hekele (36. Chadim J.), Houžvička, Horák A., Pešina - Huňák, Souček

K utkání na půdu přímeho konkurenta v boji o udržení v Krajském přeboru jsme odjížděli v plné sestavě odhodláni připsat si na své konto první podzimní vítězství.

Již od úvodních minut bylo jasné, že se utkání promění v mohutnou přestřelku plnou pohledných zakončení a hrubých chyb v obraně. Bohužel větší chyby předváděla naše obrana, která nechala soupeře za první poločas pětkrát vystřelit na naši branku a jelikož brankář Emlar se nepotkal zrovna s famózní formou, tak se šlo do kabin za stavu 5:3 pro domácí.

Druhé dějství otevřeli domácí, kteří hned v 11. vteřině scela pohodlně prošli do našeho vápna a domácí útočník zakončoval do prázdné brány. Za tohoto stavu se zdálo být rozhodnu a když navíc Dobruška přidala další dvě branky, tak jsme byli zralí na ručník. ALE v 55. 60. a 65. minutě jsme snížili na rozdíl pouhých dvou branek a v infarktovém závěru měli dostatek šancí na vyrovnání. To se nám však nepodařilo a všechny tři body zůstaliy spravedlivě domácí Dobrušce.

jaromer
2.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Z Nového Města "pouze" s bodem!!

Nové Město n. M. : Jiskra Jaroměř 1:1 (1:0)
Branka: Špaček

Sestava:
Emlar - Huňák, Ulrych, Kubín, Mirga Z. - Hekele, Houžvička, Souček, Horák A. - Chadim T. (13. Pešina, 35. Panenka), Špaček

Na umělou trávu do "bezbodového" Nového Města jsme zajížděli s jasným cílem zvítězit a připsat si tak první tříbodový zisk v sezóně.
V prvním poločase jsme chteli zodpovědně bránit a připravit si tak soupeře na úder v druhém dějství. Hned z počátku se hrál vyrovnaný fotbal, míč byl ale častěji na kopačkách domácích vinou naší nepřesné rozehrávky. V 6. minutě po nedorozumění Ulrycha s Emlarem náš brankář fauloval a nařízenou penaltu domácí proměnili. Do konce první poloviny se obraz hry nezměnil, hrálo se na polovině hřiště a míč měli na svých kopačkách častěji domácí, kteří ale nebyli příliš nebezpeční.
O přestávce jsme přeskupili řady a začali hrát jednoduchý přímočarý fotbal, jenž na domácí platil. Veliká aktivita všech hráčů Jiskry byla překvapením pro všechny přítomné, neboť na hřiště přišel úplně jiný tým. Nové Město se zachrňovalo pouze za cenu bezadresných odkopů, které naše obrana okamžitě vracela před branku domácích. Velice dobrý výkon nám přinesl i ovoce a podařilo se nám nastřelit tyčku a vstřelit dvě regulérní branky.
A tady bych rád maličko odbočil: sudí Petr Vašíček pískal celé utkání velice nepřesně /NA OBĚ STRANY/ a dalo by se říci že "z kruhu". Ve 45. minutě jsme zahrávali přímý volný kop, který se na velkém vápně odrazil od domácího hráče do tyče a Adam Horák míč dorazil do branky. Po krátkém váhání rozhodčí Vašíček zvedl pravici a branku neuznal pro ofsajd, kterému se divil celý stadion včetně domácí lavičky a domácího asistenta na pomezí, který celou situaci dobře viděl a jehož praporek zústal dole!!! Nepozornost p. rozhodčího nás bohužel stála body, neboť domácí rychle rozehráli a následné vysvětlení situace, že již v momentě kopu byl Adam za obranou soupeře byla vskutku směšná!
Druhou branku vstřelil ranou z vápna Špaček, který se trefil přesně k tyči. Otěže zápasu jsme pevně drželi ve svých rukách my a navíc jsme byli až do 65. minuty velice nebezpeční. To domácí poslali vše co měli do útoku a výsledkem byly dvě velké šance, které však zázračně lapil Emlar.
Bod byl pro nás z Nového Města málo, ale tým si zaslouží hlavně za druhý poločas velkou pochvalu. Za týden v Dobrušce nás čeká stejně důležitý zápas.

jaromer
27.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Pohledný fotbal zničili hrubé chyby!!

Jiskra Jaroměř : Jičín 0:8 (0:4)
Branka: :(

Sestava:
Krška (42. Emlar) - Huňák, Houžvička, Horák A., Mirga Z. - Hekele (50. Bartoš), Ulrych, Souček, Pešina - Chadim T. (45. Chadim J.), Seifert

Jaroměřští hráli v prvním poločase na své poměry pohledný fotbal, soupeř se prosadil v krátkém časovém intervalu dvakrát z rohového kopu a na tento direkt tým již nenašel odpověď. Druhý poločas byl z naší strany čekáním na konec.

jaromer
25.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Třebeš zesměšnila naše starší žactvo!!

Třebeš : Jiskra Jaroměř 15:1 (10:1)
Branka: Huňák

Sestava:
Emlar (36. Krška) - Souček, Houžvička, Valčík, Bartoš (36. Sodomka) - Hekele, Ulrych, Seifert (42. Chadim J.), Pešina (12. Chadim T.) - Huňák, Horák A.

O výsledku utkání bylo rozhodnuto již v 8. minutě, když domácí vedli 5:0. Naše obrana hned několikrát totálně probadla při bránění kolmých přihrávek a pronikajících křídelních hráčů soupeře. Výkon všech hráčů týmu byl absolutně neuspokojivý a odevzdaný.

jaromer
11.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Žáci odmakali poločas, pak už na Dvůr nestačili!!

Jiskra Jaroměř : Dvůr Králové 2:6 (1:1)
Branka: 2x Ulrych

Sestava:
Emlar (63. Krška) - Chadim T., Kubín, Houžvička, Huňák (63. Chadim J.) - Hekele (58. Sodomka), Panenka (54. Bartoš), Souček, Horák A. - Ulrych, Seifert (45. Pešina)

Starší žáci Jiskry hráli po dlohé době o body i po přestávce. Dvůr Králové byl po celé utkání lepším týmem, ale brankově svoji převahu vyjádřil až ve druhém poločase.
V prvním dějství domácí bojovali a jezdili, chuť po bodech byla na našich hráčích více než patrná a odměnou nám byla vyrovnávací branka těsně před poločasem.
Utkání rozhodla branka "z šatny" v 37. minutě po nedůrazném odkopu z velkého pokutového území. Obdržený gól nás poslal na kolena a soupeř si pohodlně zastřílel.

jaromer
21.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Špatná hra obrany a další debakl!

Broumov : Jiskra Jaroměř 6:0 (4:0)
Branky: :(

Sestava:
Emlar (25. Krška) - Bartoš (20. Mirga), Kubín, Houžvička, Huňák - Hekele, Horák A., Souček, Ulrych (40. Chadim J.) - Špaček (45. Horák J.), Seifert (50. Valčík)

Do utkání jsme nevstoupili vůbec špatně a naše aktivní hra dělala domácím značné problémy. Domácí však využili hrubých chyb a neschopnosti našich zadáků odkopnou míč. Výsledkem slepených branek byl náš "odevzdaný" výkon.
Domácí vyhráli zaslouženě.

jaromer
27.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Další porážka starších žáků!

Jiskra Jaroměř : Nový Bydžov B 0:5 (0:4)
Branky: :(

Sestava:
Krška (57. Emlar) - Bartoš, Špaček, Kubín, Horák J. - Pešina (48. Valčík), Houžvička, Ulrych, Horák A. - Chadim J. (10. Huňák), Ulrych

Výsledek byl přímo úměrný předváděné hře. Jiskru opět srazily na kolena hrubé chyby v obraně a v Broumově tedy nastane VELKÝ TŘESK v sestavě.

jaromer
21.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Vrchlabí rozhodlo do poločasu!

Vrchlabí : Jiskra Jaroměř 6:1 (4:0)
Branky: Huňák

Sestava:
Emlar - Mirga, Horák A., Kubín, Horák J. (50. Bartoš) - Seifert (15. Valčík, 67. Čekal), Houžvička, Ulrych, Hekele - Huňák (60. Chadim J.), Souček

V úvodu se zdálo, že utkání bude mít vyrovnaný průběh, ale opak byl pravdou. Domácím se podařilo v prvním poločase třikrát skórovat po dlouhém, křižném nakopnutém míči na krajního záložníka. Poločasový stav 0:4 v náš neprospěch je o to smutnější, že trenéři před těmito situacemi několikrát důrazně varovali.
Ve druhém dějství jsme byli aktivnějším celkem a vytvořili jsme si dostatek brankových příležitostí na vyrovnání hrozivě nepříznivého stavu, ale Horákova, Součkova i Ulrychova zakončení byla opakovaně nedůrazná a tak jsme z Krkonoš odjeli s výpraskem.
Pochvalu si zaslouží za své první utkání v jaroměřském dresu Michal Houžvička, který byl hlavně ve druhém poločase velice platným hráčem.

fotky z utkání zde

jaromer
13.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Doma opět pouze bodík, stále čekáme na vítězství!

Jiskra Jaroměř : Náchod-Deštné B 1:1 (0:1)
Branky: Huňák

Sestava:
Emlar - Sodomka, Horák A., Kubín, Horák J. - Pešina (45. Valčík), Ulrych, Seifert, Hekele - Huňák, Souček

Utkání začala aktivněji domácí jiskra, která měla v úvodních deseti minutách více ze hry, ale Součkova střela skončila pouze na spojnici a otěže zápasu převzal soupeř. Náchod se do přestávky ujal vedení a měl i další příležitosti ke vstřelení branky.
Druhý poločas byla Jaroměř jasně lepší, ale dlouho se nedokázala prosadit, to se podařilo až Huňákovi v 50. minutě. Závěr utkání se hrál ve vysokém tempu a vedení na svoji stranu mohli strhnout oba dva celky. Branka však již nepadla a body se zaslouženě dělili.

jaromer
7.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě

Olympia HK B : Jiskra Jaroměř 7:3 (2:1)
Branky: Horák A., Ulrych, Huňák

Sestava:
Krška (40. Emlar) - Sodomka (15. Hekele), Horák J., Špaček (50. Mirga Z.), Kubín - Seifert, Souček (36. Pešina), Ulrych, Horák A. - Valčík (55. Čekal), Huňák

Domácí byli od první minuty fotbalovější a obrana Jiskry nestačila zachytávat rýchlé samostatné průniky "šavlí". Po rýchlé třetí brance v úvodu druhého poločasu se utkání spíše dohrávalo a nám se díky částečnému nasazení podařilo alespoň ještě 2x skórovat.

jaromer
31.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Oslabené žactvo prožilo další černý den!

Jiskra Jaroměř - MFK Úpa 0:11 (0:7)
Branky:

Sestava:
Emlar - Sodomka (58. Krška), Horák J., Špaček, Mirga Z., Huňák - Bartoš, Souček, Ulrych, Pešina (36. Hekele) - Čekal

Jednoznačné utkání v režii hostujícího celku.

jaromer
27.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Další ztracené body!

Jiskra Jaroměř - Dobruška 3:3
Branky: 2x Huňák, Seifert

Sestava: Krška - Sodomka, Horák J., Špaček, Mirga Z. (36. Bartoš) - Hekele (36. Panenka P.), Souček, Ulrych, Pešina - Huňák, Seifert

Do zápasu jsme vstoupili skvěle a v první minutě se ujali vedení brankou Huňáka. Hrál se vyrovnaný fotbal s šancemi na obou stranách a jelikož větší chyby v obraně vytvořila domácí Jiskra tak soupeř stihl do poločasu nejen vyrovnat, ale i v poslední minutě gólem do šatny strhnout vedení na svoji stranu.
Druhý poločas začali lépe hosté a odměnou jim bylo dvoubrankový náskok 3:1. Domácím trvalo hodně dlouho nežli se vůbec probudili a začali se alespoň snažit. V posledních dvaceti minutách se nám podařilo zvýšit nasazení a bojovnost a v 70. minutě dokonce srovnat stav na 3:3. Více jsme již bohužel nestihli a tak se body dělili.

jaromer
24.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Z Hořic s ostudou!

Hořice : Jiskra Jaroměř 9:1 (4:1)
Branky: Ulrych

Sestava: Emlar (36. Krška) - Sodomka (36. Mirga Z.), Horák J., Špaček, Bartoš (50. Novák) - Hekele, Seifert, Ulrych (36. Čekal), Pešina - Huňák, Souček

Soupeř byl od začátku utkání lepší a i přes dvě sporné branky v prvním poločase se šlo do kabin s jejich naprosto zaslouženým vedením. Jaroměřští vymýšleli neuvěřitelné chyby pramenící z nesoustředěnosti a z nedůrazu v osobních soubojích.
Do druhého poločasu jsme po vystřídání vstoupili aktivně, vytvořili si šance a fyzicky vyspělejšího soupeře zatlačili na jeho polovinu. Ve 45. minutě Hořice pronikli po dlouhé době na naši polovinu, prudkou střelu Krška neudržel a to byl konec našeho snažení. Hořice nám v příštích sedmi minutách naložili další 4 branky a tak se vracíme s ostudou.

jaromer
16.8.08 Starší žáci - 1. kolo

Vyrovnýní přišlo v druhé nastavené minutě a v oslabení!

Jiskra Jaroměř : RSCM Rozkoš 2:2 (1:1)
Branky: Hekele, Horák A.
ČK: 48. Kubín

Sestava: Emlar - Kubín, Horák J., Špaček, Huňák - Hekele, Seifert, Ulrych, Horák A. - Valčík (38. Mirga, 48. Panenka P.), Souček

V prvním poločase byla domácí Jaroměř aktivnější, když v 8 minutě se po přímém kopu Špačka dostal ve vápně k míči Horák A. a střelou nedal brankáři šanci. Poté následovalo několik neproměněných šancí (Souček, Valčík, Špaček). Hosté udeřili dvě minuty před koncem poločasu, kdy po chybě Špačka na polovině hřiště utekl Lexman a střelou na zadní tyč vyrovnal - 1:1.
Po přestávce začali hostě aktivněji, nejvíce hrozili Lexman s Novákem. Druhý jmenovaný se prosadil ve 45 minutě a zvýšil na 2:1 pro RSCM Rozkoš. O dvě minuty později nestačil jaroměřský Kubín na pronikajícího Nováka, zatáhl za záchranou brzdu, sudí jistě vytáhl červenou kartu a Kubín musel do sprch. Domácí pak ve hře udržel dobrými zákroky Emlar. Oslabená Jaroměř vrhla v nastaveném čase všechny síly do útoku, na poslední roh se do soupeřova vápna nastěhovalo všech deset hráčů domácích, včetně brankáře, po nejistém zákroku obrany Rozkoše vystřelil Hekele a vyrovnal na 2:2.
Trenéři Horák, Valčík: Do utkání jsme nastupovali s jasným cílem zvítězit. V prvním poločase jsme si vypracovali dostatek brankových příležitostí, ale bohužel jsme je nevyužili a soupeř nás za to potrestal. V druhém poločase byli lepší hosté, nás ale semklo vyloučení Kubína a vyrovnýní bylo po boji zasloužené.

jaromer
10.8.08 Příprava

S Hostinným opět střílečka

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 2 (2:2)
Branky: Pešina, Ulrych

Starší žáci proti deseti hráčům Třebechovic FYZICKY nezvládli závěr a ostudně prohráli.

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 7:1 (3:0)
Branky:3x Horák A., Ulrych ... ???

Proti žákům tentokrát stál tradiční soupeř přípravných zápasu - Hostinné. Po dvojím zaváhání tentokrát kluci zvládli roli favorita a navíc si s chutí zastříleli.

jaromer
2.8.08 Příprava

Žáci fyzicky odpadli a Skalice zvítězila

Jiskra Jaroměř : RMSK Rozkoš 3:4 (2:2)
Branky: 2x Huňák, Hekele

Sestava:Krška - Sodomka, Špaček, Horák J., Bartoš - Horák A., Seifert, Ulrych, Hekele - Huňák, Souček
Průběžně střídali: Novák, Valčík, Čekal, Emlar, Pešina

Do utkání jsme vstoupili aktivněji, ale soupeř z České Skalice se dvakrát ujal vedení. Vyrovnání na 1:1 a na 2:2 zařídil po svých průnicích Huňák.
Z kraje druhého poločasu jsme se ujali vedení 3:2 a byli jsme opět lepším týmem na hřišti avšak v posledních deseti minutách našim starším žákům došli síly a Skalice využila svého tlaku a vyhrála 4:3.
Horák, Valčík: Se stejným soupeřem vstoupíme na domácím hřišti za čtrnáct dní do mistrovské soutěže, věříme že tři přípravné zápasy, které nás ještě čekají, zlepší naší hru a úvodní kolo krajského přeboru zvládneme a zvítězíme.

jaromer
20.7.08 14:30 DENMARK SOCCER FESTIVAL

Jiskra ubytována v dějišti turnaje

1. den
Výprava 46 účastníků zájezdu na Dánský fotbalový festival během cesty rychle dohnala mírné zpoždění, které jsme nabrali při odjezdu.
Cesta probíhala hladce, jenom Tomáše Čekala st. polil šílený občan Pšoncka a majitel kiosku u dálnice močkou. Bambuča si teda bude navždy pamatovat, že na záhony se nečůrá!!
Velkým zážitkem pro všechny byla cesta na trajektu, kterým jsme v 6:00 ráno vyrazili z Německa směr Dánsko /nejzelenějším námořníkem byl Franta Valčík/. Do dějiště turnaje jsme dorazili jako jedna z prvních výprav v 10:30. Nedělní večer vyplnilo karaoke.

2. den
V pondělí jsme vstali v 7 hodin ráno a plni očekávání vyrazili do cetra fotbalového svátku. Po snídani jsme za deštivého a větrného počasí odehráli první zápasy. Po kratším volnu všichni členové výpvy fandili staršímu týmu proti "optickému" favoritovi turnaje - Skied (NOR). Závěr dne vyplnil trenérský večírek (žranice a zápas místní ligy, který rozhodl Libor Sionko ná nádherném Národním stadionu) a hráčská diskotéka (přímo v centru turnaje - kupovidu se naše děti neztratili a i přes neznalost cizých jazyků se se švédkama domluvili).

3. den
Časné vstávání ještě před šestou hodinou nesli všichni velice těžce, ale přežili jsme to. Každý tým odehrál jedno soutěžní utkání a žáci navíc jeden přátelák. Odpoledne vyrazilo 25 dobrodruhů do zábavního parku Bakken, ze kterého jsme si přivezli nezapomenutelné zážitky.
POZOR POZOR POZOR! Zápas žáků s Brazilci byl kontumován!! Zítra hrají o 2. místo ve skupině!!

4. den
Po dopoledních zápasech jsme nalazeni na vítězné vlně očekávali přímý souboj o finále s Přerovem, který bohužel pro naše barvy nedopadl dobře. Žáci se stihli vykoupat v 19-ti stupňovém moři. Večerního zájezdu na zápas Brondby IF : Juventus Turín se zúčastnilo 39 zájezdníků, kteří si úžasnou fotbalovou atmosféru a Pavla Nedvěda na hřišti dokonale vychutnali.

5. den
Dorostu nakonec scházel jediný gól do finále! A žáci si zajistili skvělé 7. místo! Úspěšnou reprezentaci Jaroměře jsme zakončili koupáním ve 21-stupňovém moři na prosluněné pláži. Do Růžovky jsme dorazili v pátek, krátce po 9. hodině.

TURNAJOVÁ TELEVIZE NA INTERNETU

STRÁNKY TURNAJE

AKTUÁLNÍ PŘEDPOVĚD POČASÍ

VÝSLEDKY ONLINE


ŽACTVO (Under 13, Kategorie: E - Boys born 1995)


21.7. 11:00 TJ Jiskra Jaroměř : Club da Turma (BRA) 0:3 (0:0)
POZOR!!! Club da Turma vyloučen z turnaje! proto jsme kontumačně vyhráli 2:0!!
Sestava: Emlar - Seifert (21. Čekal, 33, Fassati), Kubín, Horák J., Pešina - Horák A., Špaček, Ulrych, Panenka - Huňák, Hekele (14. Kálal, 21. Klíž, 43. Souček L.)

Do utkáni jsme vstoupili velice aktivně a soupeře zatlačili do pokutového území! Bohužel se nám nepodařilo ze dvou naprosto vyložených šancí vstřelit branku a tak zůstalo pouze u převahy. Do duhého poločasu vstoupili naši kluci jako "spící pany" a Club da Turma vstřelil úvodní branku, po které naši kluci absolutně odpadli a tak se skóre zasavilo na 0:3.¨
Trenéři Horák, Valčík:Porážka by nám nevadila, pokud by byl soupeř lepší, avšak vstup našich kluků do druhého polčasu byl vskutku tragický a tak jsme dostali naloženo. K dalšímu utkání nastoupíme proti favoritovi turnje Asker 1. Lotyšský tým nepřijel a tak se budeme snažit sehnat nějakého atraktivního soupeře alespoň k přátelskému zápasu.

22.7. 08:00 TJ Jiskra Jaromer : Asker 1 (NOR) 0:3 (0:1)
Branky: :(
Sestava: Emlar - Huňák, Kubín, Horák J., Sodomka - Horák A., Špaček, Ulrych, Panenka - Hekele, Kálal; Střídali: Pešina, Lustig, Klíž, Hlubůček, Valčík

Utkání s týmem z jiné dimenze jsme odbojovali a odmakali a výsledek 3:0 je pro nás přijatelný. Prvoligový tým z Norska nás předčil ve všech herních činostech, ale naši kluci se nevzdali. Tým se již soustředí ná rozhodující zápas o 2. místo ve skupině!!

22.7. 12:00 TJ Jiskra Jaromer : FK Gauja Valmeira 2:0 /kontumačně
soupeř nedorazil!!

23.7. 11:00 TJ Jiskra Jaroměř : SG Lagenhorn/Enge (GER) 1:1 (0:0)
Branky: Horák A.
Sestava: Emlar - Pešina, Horák J., Kubín, Sodomka - Seifert, Špaček, Ulrych, Panenka - Huňák, Horák A.; Průběžně střídali: Hekele

V tomto utkání jsme byli jednoznačně lepším týmem, avšak do vedení šel po poločase soupeř, který využil jediného průniku na naši polovinu. Po urputném a téměř nefotbalovém boji se nám nakonec podařilo alespoň srovnat stav Adamem Horákem.

Boje o 5. místo:

24.7. 08:00 TJ Jiskra Jaromer : IFK Klagshamn (SWE) 1:7 (0:2)
Branky: Hekele

V prvním poločase byl soupeř aktivnější, ale jediné dvě šance co si vypracoval jsme mu vytvořili my obrovskýma hrubýma chybama v obraně!
Druhý poločas se z naší strany spíše dohrával, šanci dostala kompletní lavička.

24.7. 12:00 TJ Jiskra Jaromer : Lincroft Middle School (ENG) 2:1 (2:0)
Branky: Huňák, Seifert

Do utkání jsme nastoupili v plné sestavě, ale i ta měla s důrazným soupeřem potíže. Díky přesné hře v defenzivě jsme se pomalu otrkali a začali vystrkovat růžky. Dokonce se nám podařilo vypracovat si dvoubrankové poločasové vedení.
V druhém dějství jsme opět prostřídali a dali šanci širšímu kádru. Hrál se vyrovnaný fotbal a soupeři se podařilo pouze snížit na 2:1 a tak se naši žáci umístili na krásném celkovém 7. místě.

22.7. 12:00 TJ Jiskra Jaromer : SV Wacker 04 3:5 (1:0)
Branky: Seifert 2x, Kálal

Hráli: Čekal, Kálal, Horák J., Horák A., Kubín, Lustig, Klíž, Seifert, Hlubůček, Fassati, Špaček, Souček, Emlar, Hekele, Sodomka, Valčík

Utkání zorganizované hlavně proto, aby si zahráli všichni hráči nemělo úroveň a i přesto, že jsme 10 minut před koncem vedli 3:1 tak jsme si se slaboučkým soupeřem připsali porážku 3:5.

jaromer
18.6.08 Žactvo příprava

Starší žáky čeká náročná příprava!!

I starší žáci vstoupí do nového soutěžního ročníku s novým trenérským duem.
Trenéři Jakub Horák a František Valčík začnou přípravu na Dánském fotbalovém festivalu.
Po návratu čekají naše starší žáky 4 přípravné zápasy. První trénink je naplánován na středu 30. července v 16 hodin.

jaromer
Trenéři


Horák Jakub
Telefon: 737 939 441
E-mail: hhokk@centrum.cz

ICQ: 353 795 282