TJ Jiskra JAROMĚŘ

MENU



Sezóna: 2005/06 2006/07 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11

jaromer
16.6.07 Žáci - 22. kolo

ÚSPĚŠNÁ SEZÓNA S NEÚSPĚŠNÝM KONCEM!!!

Nová Paka : Jiskra Jaroměř 3:3 (0:1)
Branky: Holeček 2x, Tlustý
Sestava: Kořen(Sodomka)-Kašpárek, Koval, Brožek, Velc(Mušák)-Peša(Kaválek), Čenovský, Vokál(Rosushchan) - Ryba(Tlustý), Jirka, Holeček

K poslednímu utkání jsme zajížděli na ,,neoblíbené" hřiště a prostředí do Nové Paky. V tomto zápase šlo víceméně již ,,JEN" o čest a pár tabulkových cílů. Hráči vědomi si tohoto faktu nepřistoupily i přes rady a prosby trenérů k zápasu zrovna zodpovědně a výkony většiny z nich byly podprůměrné. Utkání začíná vlažně a prvních 15minut se téměř fotbal nehraje a je to spíše nakopávaná. Ve 24.minutě již udeří to když se Aleši Holečkovi podaří přelstít ofsajdovou past domácích - vedeme 1:0. Tímto stavem zkončil i první poločas. Do druhého poločasu jdeme s cílem navýšit počet vstřelených branek na kontě soupeře ovšem marně...po 10ti minutách druhé půle si maličký hráč domácích pohraje s naší obranou a je srovnáno 1:1! Netrvá to ani 5minut a již prohráváme!!!Martin Sodomka neudrží lehký balón a soupeř lehce doráží na 2:1 ve svůj prospěch. Tento gól nás nabudí k větší aktivitě a v 50.minutě je srovnáno, to když se po závaru ve vápně prosazuje Tadeáš Tlustý 2:2!!V 55.minutě je ještě veseleji, neboť po pěkné kombinační akci se prosazuje znovu Aleš Holeček, vedeme 3:2!!!Když už se zdá, že si odvezeme vydřené 3 body tak po jednom z rohových kopů a následném závaru v našem vápně domácí srovnávají stav na 3:3. Do konce zápasu se již nic zajímavého nestane a tak si odvážíme ,,POUZE" bod...

Trenéři Lebedinský, Čekal: Hráči rozhodně nepodali takový výkon jaký by byl hoden prvního týmu tabulky a na jaký mají. I přes tento fakt ovšem děkujeme celému týmu za předlouhou a přetěžkou sezónu, kterou odehráli fantasticky. Přejeme ročníku 92 (Sodomka, Rosushchan, Kašpárek, Čenovský, Kaválek,Mušák, Jirka, Tlustý, Vokál) co nejvíce štěstí v dorostenecké kategorii a ročníku 93 (Kořen, Koval, Velc, Brožek, Peša, Ryba, Holeček, Nosek) co nejvíce bodů v Krajském přeboru.

jaromer
10.6.07 Žáci - 21. kolo

ABSOLUTNÍ TRIUMF! KRAJSKÝ PŘEBOR JE NÁŠ!

Starší žáci ..... čti více...
Jiskra Jaroměř : Vrchlabí B 11:0 (4:0)

Branky: Holeček 3x, Kašpárek 2x, Tlustý 2x, Jirka, Čenovský, Vokál, Mušák
Sestava: Kořen(Sodomka) - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosushchan(Velc) - Kaválek(Vokál), Čenovský, Ryba(Peša) - Holeček, Tlustý(Mušák), Jirka

Jednoznačné utkání, které jsme měli po celý průběh zápasu ve své moci. Klíčovým okamžikem byl gól Aleše Holečka již v 7.minutě z naší první šance, kdy se prosadil po centru z pravé strany 1:0. Ve 26 minutě udeřilo podruhé to když po samostatném úniku zvýšil opět Aleš Holeček ,,jesličkami" gólmana na 2:0. Když už se zdálo, že do kabin půjdeme za tohoto stavu udeřil 2x během 5ti minut obrozený kanonýr Tadeáš Tlustý střelami z hranice vápna, kdy šel důrazně za balónem. Poločas jsme vyhráli 4:0 a bylo již více než jasné, že vše dobře dopadne...Do druhého poločasu jdeme s odhodláním neinkasovat a zahrát si fotbal a pokud možno vstřelit co nejvíce gólů. Hned po příchodu z kabin se náš první útok na branku proměnil v gól, který střílí v těžké pozici Míra Jirka 5:0. Tři minuty nato se trefil i ,,mozek" týmu Martin Čenovský to když nachytal gólmana hostí z přímého kopu snad ze 40ti !!!!! metrů 6:0. V 53.minutě se skóre měnilo znovu když se po pěkné kombinaci záložní řady dostal do zakončení Aleš Holeček a zvýšil na 7:0. Hned 3.minuty nato se po skrumáži v hostujícím vápně prosadil tvrdou střelou ,,sváteční střelec" Petr Vokál 8:0. Poté přišly chvíle ,,našeho Kabáta" !!!. Během 2.minut se svými drzými průniky z pozice záložníka prosadil Martin Kašpárek.Nejprve prostřelil k úžasu všech z nulového úhlu dělovkou gólmana hostí (9:0) a svou ,,dvouminutovku" dokonal střelou z vápna do šibenice hostující branky 10:0 !!!. Hosté byli v té chvíli na ručník ovšem dostali do pověstné rakve ještě jedenáctý hřebíček v podání vydařeného úniku Kuby Mušáka 11:0 !!!!!Tímto drtivým výsledkem dali hráči TJ Jiskra Jaroměř jasně najevo své postupové ambice a nenechali nikoho na pochybách o vítězi utkání. Trenéři Lebedinský, Čekal: Děkujeme VŠEM hráčům za předvedený výkon v utkání. V obrovském vedru se vydali ze všech sil přesně podle našich instrukcí Jsme hrdí, že trénujeme takovýto tým, který má ducha a táhne za jeden provaz.

FOTKY Z OSLAV POSTUPU V pondělí další fotografie!

jaromer
4.6.07 Starší žáci - rozhovor

Aleš Holeček odpovídá!!

Dnešní rozhovor jsem připravil s Alešem Holečkem!

Aleši, ty si hráčem starších žáků, kteří bojují o pro Jaroměř historický úspěch a to postup do Krajského přeboru. Dopadá na tým nervozita ze zodpovědnosti?
No myslim ze trochu ano. Je to pro nas hodně duležité a doufame ze to dotáhneme do vítězného konce. Akorát nás teď čeká velmi težké utkaní proti Vrchlabí B, jestli tento zápas zvládneme tak v to věřim.

To je pravda, příští neděli hrajete od 9:30 s Vrchlabím B, budeš se na tento zapas nějak speciálně připravovat?
No asi ano. Budu se snažit tvrdě makat na tréninku a nedělat si z toho prdelky.

V posledních zápasech máte problémy v koncovce, čím to?
To by mě taky zajímalo, asi se nedokažeme pořádně soustředit a pak to odflákneme a uspěcháme.

V průběhu jara si začal chodit hrávat i za dorost, na to že jsi teprve prvním rokem ve starších žákách je to docela fyzicky náročné že? Jak se ti hraje proti starším soupeřům? Někteří jsou starší skoro o šest let!
No je docela to dost fyzicky naročné, ale jde to docela v klidu zvládnout. Ale abych řekl pravdu, tak se mi hraje daleko lépe v dorostu než v žácích. Proti starším klukům se mi hraje prostě lépe a více se snažím.

A co ty a přestup do nějaké vyšší soutěže? Rozhodně jsi nejžádanějším hráčem TJ Jiskry Jaroměř.
Zatiím jsem dostal 2 nabídky: první z FC Hradec Králové a druhá je z RMSK Cidlina. Rad bych ještě příští rok odehrál tady a pak bych odešel někam do vyšší soutěže. Snad mi to vyjde!

Tak ti přeju ať se ti vydaří dosáhnout všech fotbalových cílů, které máš před sebou a hlavně ať můžeme co nejdříve slavit postup do Krajského přeboru. Děkuju za tvuj čas.
Taky děkuji.

jaromer
2.6.07 Žáci - 20. kolo

Absolutní triumf ve Smiřicích - 17 branek!!

Starší žáci ..... článek brzy...
Smiřice : Jiskra Jaroměř 1:7 (1:2)
Branky: Čenovský 4x, Jirka, Mušák, Koval z pen.
Sestava: Kořen - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Nosek, Čenovský, Holeček - Ryba, Tlustý, Jirka

Trenéři Lebedinský, Čekal: Na utkání jsme vzhledem k vzájemné bilanci se Smiřicemi v poslední době odjížděli s mírnými obavami, ovšem s jednoznačným odhodláním uspět a potvrdit své postavení v tabulce!!! Zápas jsme měli po celý průběh jednoznačně ve své moci a domácí se zmohli pouze na daleké výkopy a odkopy svého gólmana resp. stopera. Je jen škoda, že naši útočníci zahazovali jednu šanci za druhou a nedokázali bezmocného soupeře dorazit dalšími góly a to opět v ,,nepovedeném" prvním poločase. Toto střelecké trápení podtrhla hrubka Káji Kořena, který za stavu 1:0 v náš prospěch pustil střelu z přímého kopu z poloviny hřiště doprostřed brány1:1!!!!!!!Druhý poločas po domluvě v kabině hráči předváděli totální - útočný fotbal a odměnou jim byly další branky v síti domácích vesměs po hezkých kombinačních akcích. Absolutní pochvalu za předvedený výkon a snahu v utkání zaslouží autor 4 branek - Martin Čenovský. Za týden (nedělě - 9:30) nás čeká snad nejdůležitější zápas sezóny, kdy v domácím utkání přivítáme nevyzpytatelného soupeře a to: Vrchlabí ,,B", kde jsme na podzim trestuhodně prohráli 6:3!!Věříme, že hráči budou chtít tento nepovedený výsledek a výkon odčinit a předvedou maximální výkon....

jaromer
27.05.07 Žáci - 19. kolo

Kamarádi odjížděli bez bodu!!

Starší žáci ..... čti více...
Jiskra Jaroměř : Hostinné 6:2 (1:0)
Branky: Aleš Holeček 4x, Roman Kaválek 2x
Sestava: Kořen(Sodomka), Kašpárek, Koval, Brožek, Roschuschan (Velc)- Peša(Vokál), Čenovský, Ryba (Vokál), Jirka, Kaválek (Nosek), Holeček.

Domácí měli po celý zápas místy až drtivou převahu, hosté se spoléhali pouze na brejky, které směřovali na rychlého Jakoubka. Kdyby domácí hráči proměnili všechny své (vyložené) šance, mohl být výsledek dvouciferný.
Trenéři: Tomáš Čekal, Jiří Lebedinský: zbytečná nervozita našich hráčů se projevila na proměňování našich šancí a to zejména v prvním poločase.

D.K.

jaromer
20.05.07 Žáci - 17. kolo

Starší žactvo v čele!!

Starší žáci ..... čti více...
Jiskra Jaroměř : MFK Úpa B 4:2 (1:1)
Branky: Holeček, Jirka, Tlustý, Koval
Sestava: Kořen - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Vokál(Kaválek), Čenovský, Jirka - Mušák(Ryba), Tlustý, Holeček

Trenéři Čekal Tomáš, Lebedinský: V Růžovce se od začátku zápsu odehrávala obrovská bitva o čelo tabulky. Nám se vydařily vždy vstupy do obou poločasů, neboť vždy hned zkraje jsme se ujali vedení. Za stavu 2:1 jsme opět neproměnily v domácím prostředí pokutový kop a až do konce zápasu to byly obrovské nervy o výsledek, neboť hosté se představily jako velice kvalitní tým. Definitivní pojistka přišla až v 70. minutě kdy se z nepřímého kopu zahrávaném ve vápně hostů prosadil Aleš Holeček. Získaly jsme tak velice důležité 3 body a při ztrátě Chlumce jsme se opět dostali do čela krajské třídy žáků!!!! Nesmíme se ale nechat tímto umístěním ukolébat, neboť nás čekají ještě 4 velice těžká utkání ve kterých to rozhodně nebude jednoduché... Příští zápas nás čeká opět v neděli na domácím hřišti proti Hostinnému...

jaromer
14.5.07 Starší žáci - rozhovor

Rozhovor s Jirkou Lebedinským!!

Dnešní rozhovor pokračuje na novou tradici pondělních povídání. Tentokrát jsem vybral Jirku Lebedinského.

Dnes si byl Jirko vybrán k rozhovoru, jelikož se pomalu, ale jistě blíží koncovka soutěžního ročníku 2006/07 a všechny čtenáře by určitě zajímalo jaké šance na postup mají naši starší žáci?
Myslím si, že naši starší žáci mají šanci na postup velikou (největší za dobu co jsem u týmu), ovšem největší problém je v tom, že to není pouze v našich nohách a rukou....

Co tedy rozhodne? Myslíš si, že jsou naši žáci schopni neztratit do konce ročníku ani jediný bodík?
Rozhodne to, jestli někdo dokáže obrat o body stále se lepšící Chlumec a samozřejmě jak říkáš i to, aby naši hráči neztratily ani bod. Věříme s Tomášem Čekalem svému týmu i tomu, že jsme schopni vyhrát do konce sezóny všechny naše zápasy, i když víme že to bude nesmírně těžké.

V posledních měsících se kolem tebe vyrojilo mnoho spekulací ohledně tvého odchodu do FC Hradec Králové. Řekl by si rád něco na toto téma?
Tuto otázku jsem víceméně čekal...Jak na ni odpovědět???Ano dostal jsem oficiální nabídku jít trénovat mládež do jednoho z nejlepších klubů v republice v tomto odvětví, který dle žebříčků předčí i AC SPARTA PRAHA aj. Musím říci, že je to obrovská šance a čest, ale má to i své PROTI a tím je v první řadě moje rodina a vztah k Jiskře Jaroměř.

Minulý čtvrtek vyvrcholila FAJN LIGA galavečerem ve velkém sále divadla. Jaký byl první ročník?
Jaroměřská FAIN LIGA 2007...To je obrovsky obsáhlé téma. Vzhledem k tomu, že jsem jejím organizátorem společně s p. Romanem Bedlekem nerad bych se hodnotil, ale musím říci, že jsme byly s výsledkem prvního ročníku navýsost spokojeni a již se těšíme na ročník další...

Co šance našeho Ačka na postup? Udržíme postupové pozice?
Trochu nemile mě zaskočilo snížení náskoku našeho ,,A" týmu, který se ztenčil z 9ti bodů na pouhé 3 body. Pořád ale věřím, že to letos konečně dopadne, i když je ještě hodně zápasů do konce sezóny. V návaznosti na tuto otázky bych si dovolil jednu řečnickou otázku pro hráče našeho ,,A" týmu : ,,Kdy jindy, když ne letos" ???

Děkuju za tvůj čas, a přeju mnoho úspěchů!
Taky děkuji.

jaromer
12.05.07 Žáci - 16. kolo

Pohodlné vítězství na horké půdě v Třebechovicích!!

Třebechovice : Jiskra Jaroměř 0:3 (0:2)
Branky: Jirka, Kaválek, Tlustý
Sestava: Kořen(Sodomka) - Rosuschan, Koval, Nosek(Velc), Brožek - Holeček, Čenovský, Vokál(Kaválek) - Jirka, Tlustý(Peša), Mušák(Smolík)

Trenéři Lebedinský, Čekal: Všichni hráči plnily na hřišti to, co jsme si v kabině řekli a i přes zdravotní problémy většiny hráčů z týmu předvedli velice kvalitní a disciplinovaný výkon. Potěšitelná je nula na kontě obdržených gólů, neboť ta z ,,venku" vždy potěší. Všichni hráči šli za svým cílem vyhrát od samotného začátku zápasu a byla na nich znát chuť hrát fotbal. Domácí tým jsme pustily do jediné větší šance v zápase, kterou ovšem výborně zlikvidoval Kája Kořen v brance. Jinak jsme domácí celý zápas přehrávali bojovností a kombinačním fotbalem. Nyní se musíme přpravit na veledůležité 2 zápasy na našem hřišti a to proti MFK Úpa a poté Hosinnému....

jaromer
6.05.07 Žáci - 15. kolo

Pecka na hadry!!!

Jiskra Jaroměř : Harant Pecka 9:0 (3:0)
Branky: Tlustý 3x, Čenovský 3x, Holeček 2x, Mušák
Sestava:Kořen(Sodomka) - Rosuschan(Nosek), Koval, Brožek, Kašpárek - Kaválek, Čenovský, Vokál(Peša) - Mušák(Velc), Tlustý(Jirka), Holeček

Trenéři Lebedinský, Čekal: Výsledek utkání byl od počátečního hvizdu rozhodčího pouze otázkou výše skóre. Hosté za celý zápas neohrozily ani jednou naší branku. Mile nás překvapilo ,,zmrtvýchvstání" našich útočníků (Tlustý, Mušák), kteří se snad ,,probrali" v pravý čas....Naši hráči podali soustředěný a kvalitní výkon až do samého konce zápasu i za rozhodnutého stavu, za což zaslouží pochvalu. Tento výsledek nás ovšem nesmí ukolébat - NAOPAK, neboť příští zápas zajíždíme na horkou půdu do Třebechovic...

jaromer
2.05.07 Žáci - Pohár 2. kolo

Žáci nepřekvapili a v poháru končí!!

Jiskra Jaroměř : Olympia HK A 2:6 (1:2)
Branky: Kašpárek, Čenovský
Sestava: Kořen - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Holeček, Čenovský, Kaválek(Nosek), Vokál(Velc) - Tlustý, Mušák(Ryba)

Ve čtvrtfinále krajského poháru starších žáků zavítal do růžové vedoucí celek Divize C a to FC Olympia ,,A" !!!!Nutno říci, že se kluci s těžším soupeřem na velkém hřišti snad nikdy neutkali a bylo se tedy nač těšit....Utkání začíná zostra a hosté se ujímají chytře vedení již v 5.minutě po krásné kolmé akci. Naši hráči se však nevzdali ba naopak a nutno říci, že po celý zbytek poločasu jsme byly více než vyrovnaným soupeřem diviznímu týmu!!!!!!Po jednom z rohových kopů jsme ve 20.minutě dokonce vyrovnali na 1:1, kdy se nádherně trefil přes celé vápno hlavou Martin Kašpárek!!!!!!Když už se zdálo, že půjdeme do šaten za neuvěřitelného stavu 1:1 ,,vyrobil" Roman Kaválek naprosto zbytečný a hrubý penaltový faul a hosté se z penalty s poločasovým hvizdem rozhodčího ujímají vedení 1:2. Nicméně i tento stav se zdál před zápasem jako SCI-FI....Do druhého poločasu vstupujeme s velikým odhodláním vyrovnat zápas a vynutit si pokutové kopy. To se nám ve 40minutě daří, kdy se do míče ze 30ti metrů opřel Martin Čenovský a nádhernou ranou vymetá všechny pavouky v soupeřově síti!!!! 2:2 !!!!!!!!!Hra je v tuto chvíli vyrovnaná a náš další gól visí na vlásku. Přijde ovšem zbytečné zaváhání našeho beka při odkopu balónu a hosté jdou do vedení 2:3!!! Tento stav vydržel až do 50.minuty. Od 55.minuty se však bohužel naplno projeví fyzická převaha hostujícícho týmu a náš tým je pod neuvěřitelným tlakem z čehož pramení zbytečné fauly a nepokrývání soupeřových protihráčů. Výsledkem toho jsou 3góly během posledních 10ti minut utkání. Prohráváme tak rozdílem 2:6.....

Trenéři Lebedinský, Čekal: Jsme hrdí na toto mužstvo, které trénujeme, neboť to co předvedli proti vedoucímu týmu celostátní divize je neuvěřitelné. Průběh utkání nás mile překvapil - kluci si sáhlo až na naprosté dno svých sil...V závěru zápasu se projevila fyzická převaha a připravenost hostů. Jediné co nás malinko na tomto zápase mrzí je snížení koncentrace našich hráčů v posledních 5ti minutách zápasu, kdy si svým přístupem a ,,srandičkami" zkazily dojem z výborného zápasu...Na pohár je třeba zapomenout a plně se soustředit na mistrovská kola, kde nás čeká zápas na domácím hřišti proti nevyzpytatelnému týmu z Pecky....

jaromer
29.04.07 Žáci - 15. kolo

Jednoduchý zápas jsme zvládli!

Červený Kostelec : Jiskra Jaroměř 1:6 (0:3)
Branky: Kašpárek 2x, Holeček 2x, Ryba, Sodomka
Sestava: Kořen - Rosuschan, Koval, Brožek - Kašpárek, Nosek, Čenovský, Vokál - Sodomka, Tlustý, Holeček

Trenéři Lebedinský, Čekal: Utkání jsme měli po celý průběh ve své moci a zaslouženě vysoko zvítězily. Ovšem i přes vysoké vítězství nás zklamal přístup některých hráčů k zápasu a to hlavně ve 2.poločase, kdy jsme svou nekoncentrovaností, individuálními chybami a laxním přístupem umožnily domácím opticky hru vyrovnat. Ve středu nás čeká ,,pohodový" pohárový zápas proti FC OLYMPIA ,,A" !!!!!!

jaromer
22.04.07 Žáci - 14. kolo

Střelecký kolaps Starších žáků

Jiskra Jaroměř : Předměřice 0:0

Branky: :((
Sestava: Kořen - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Ryba, Čenovský, Peša - Tlustý, Mušák, Holeček

Trenéři Jaroměře: Lebedinský, Čekal: V růžové ulici se hrál fotbal krajské úrovně k čemuž přispěli kvalitou oba týmy. Hosté z Předměřic se prezentovali jako velice kvalitní tým s výbornou technickou i fyzickou vybaveností. Hráči domácích měli přesto po celý zápas územní převahu, ovšem ani jednu ze svých vyložených šancí nedokázali proměnit v gól a to včetně té největší - penalty v 50.minutě. Největší šance hostů se rodily díky střelám z dálky, když ta nejslibnější skončila na levé tyči domácí branky. Domácím nepřálo vůbec štěstí v zakončení a tak si hosté za bojovný výkon odváží bod. Pro domácí je tento výsledek vzhledem k průběhu utkání ztrátou.

jaromer
18.04.07 Žáci - Pohár

Penaltové čarokněžnictví našich žáků

Jiskra Jaroměř : Dobruška 3:2 (1:1) po pokutových kopech
Branky: Tlustý, Holeček Aleš

Trenéři Jaroměře: Lebedinský, Čekal: Domácí hráči byly od začátku zápasu lepším týmem, ovšem nepromenily i ty nejvyloženější šance a vstřelily pouhé 2 góly. Hosté naopak vytěžily z minima maximum a své 2 šance ke skórování dokonale využily. Zápas tak skončil v normální hrací době rermízou 2:2. O postupujícím do dalšího kola poháru starších žáků tak museli rozhodnout pokutové kopy. V těch se přiklonilo štěstí k domácím a tak po zásluze postupují.

jaromer
14.04.07 Žáci - 12. kolo

STARŠÍ ŽÁCÍ V ČELE 1. TŘÍDY! (Chlumec ztratil)

Starší žáci ..... čti více...
Žacléř : Jiskra Jaroměř 0:2 (0:0)

Branky: Holeček Aleš 2x
Sestava: Sodomka - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Peša, Čenovský, Velc - Holeček, Mušák, Jirka

K druhému mistrovskému zápasu jarní sezóny jsme zajížděli na horkou půdu do Žacléře. Tento tým nedostává moc gólů, své zápasy prohráva minimálním rozdílem a na domácím hřšiti téměř neztrácí body. Proto jsme na tento zápas jeli s velikými obavami o výsledek a ty se víceméně vyplnily. Obrovské hřiště, nekvalitní terén a bojovnost domácích, kteří bránily v 6ti lidech na vápně nám dělalo od začátku problémy, ovšem celý průběh utkání jsme měli ve své moci dlouho však bez gólového efektu. První poločas jsme nastřelily tyč a měli i další šance, ale žádná změna skóre se nekonala...Do druhého poločasu jsme vstoupily s ještě větším odhodláním vstřelit gól, ovšem hned ze začátku druhého poločasu vychytal Martina Čenovského neuvěřitelným zákrokem gólman domácích. Prosadily jsme se až ve 40.minutě po rohovém kopu,kdy dělovkou rozvlnil síť domácích Aleš Holeček, vedeme 1:0 !!!!!!Průběh hry je stále stejný, ale stále se nedaří odskočit na přijatelný výsledek, který by nám dodal více klidu. To se podařilo až 2minuty před koncem opět Aleši Holečkovi, kterého ideálně vysunul do šance Martin Čenovský 2:0!!!Do konce zápasu se tak již nic nezměnilo a konečné skóre 0:2 pro Jiskru Jaroměř má obrovskou cenu, neboť jak se ukázalo Chlumec doma nečekaně ztratil se Smiřicemi, a tak jsme po tomto zápase v čele krajské A.třídy starších žáků na prvním místě o 2 body právě před Chlumcem...Příští zápas nás čeká na domácí půdě proti Předměřicím, které hrají na jaře výborně...

Lebedinský Jiří, Čekal Tomáš

jaromer
8.04.07 Žáci - 12. kolo

STARŠÍ ŽÁCI DOTAHUJÍ ČELO!!

Starší žáci ..... vice info zde ...
Jiskra Jaroměř : Chlumec n. C. 2:1 (1:1)

Branky: Čenovský, Holeček
Sestava: Sodomka - Rosuschan, Koval, Brožek, Kašpárek - Peša, Čenovský, Ryba - Holeček, Kaválek, Jirka

Trenéři: Lebedinský, Čekal: Hráči Jaroměře svázáni nervozitou z důležitého zápasu vstoupily do utkání aktivně, ovšem své úvodní šance neproměnily. Ujal se až průnik Aleše Holečka, kdy jeho následný centr proměnil v gól Martin Čenovský. velký Tlak Jaroměře pokračoval i nadále a hosté hrozily pouze z brejků. Ve 35.minutě hosté vyrovnali střelou z přímého kopu ze 30ti metrů. Hned v první minutě druhého poločasu se podařilo domácím zvýšit vedení díky Aleši Holečkovi. Poté již oba týmy nedopustily žádnou změnu skóre a tak si domácí naprosto zaslouženě připsali první jarní body a uštědřily tak Chlumci první porážku v soutěži.

jaromer
1.04.07 Žáci - příprava

Skalice byla ráda zhe neodjela s desítkou!!

Starší žáci .... více info zde
Jiskra Jaroměř : RSCM Rozkoš 9:1 (3:1)
Branky: Jirka 3x, Holeček 2x, Čenovský, Vokál, Dyrc, Mušák
Sestava: Jirka, Tlustý, Nosek, Sodomka, Vokál, Mušák

K poslednímu z ,,ostrých" přípravných zápasů jsme si pozvali na výborně připravené hlavní hřiště v růžovce tým RSCM Rozkoš. Konečný výsledek utkání ovšem neodpovídá jeho vývoji a to zejména v prvním poločase. Hosté pozorně bránily a jejich offsajd systém slavil dlouhou dobu úspěch. Po fatální chybě při rozehrávce Karla Kořena v brance šli dokonce do vedení. Po tomto gólu jsme přidali na důrazu a střídající Míra Jirka svými 2 zásahy otočil skóre v náš prospěch. Ve druhém poločasu jsme již hosty k ničemu kromě 4 rohů nepustily a tak utkání skončilo zaslouženě vysokým vítězstvím našeho týmu. Opět se ale ukázaly některé typy hráčů, kteří nedali zápasu zdaleka tolik co ostatní...Ve středu 4.4. 2007 sehrajeme poslední přípravný zápas před sezonou a to s týmem DFC Slavia Hradec Králové (ženy).

Lebedinský, Čekal

jaromer
25.03.07 Žáci - příprava

Bojovný a zodpovědný výkon starších žáků proti silnému Kostelci!!

Starší žáci .... více info zde
Jiskra Jaroměř : Kostelec n. O. 5:2 (3:2)

Branky: Čenovský 2x, Jirka, Mušák, Velc
Sestava: Sestava: Kořen - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Peša,Čenovský, Kaválek - Jirka, Tlustý, Holeček
(Střídali: Dušek, Velc, Mušák, Sodomka)

K jednomu z posledních přípravných zápasů před sezónou jsme si pozvali silný celek z druhé skupiny krajské třídy ,,B" a to Kostelec nad Orlicí. Soupeř byl od začátku velice nepříjemný a jeho hra na silové a brejkové útočniky nám dělala veliké problémy. Do stavu 2:2 jsme vždy dotahovali gólové manko, kdy se naše obrana nedokázala dohodnout a přebrat si své hráče. Po mírné domluvě se toto změnilo a do konce prvního poločasu jsme stihly jít poprvé do vedení na 3:2. Druhý poločas začali kluci ve stejném tempu jakým zakončily druhý a odměnou byl trenérům a přítomným divákům líbivý fotbal plný nasazení a hezkých kombinačních akcí. V těchto fázích soupeř odpadl fyzicky a naši hráči se dostávali do řady gólových šancí, které ovšem nevyužily. Výsledkem našeho snažení byl konečný stav 5:2. Potěšil nás výkon, přístup a hlavně nasazení VŠECH hráčů a to včetně střídajích. Nyní zbývají již jen 2 týdny k očekávanému začátku sezony. Budeme se snažit vyladit mírné herní detaily a zapracovat na pohodě v týmu a standardních situacích....

Lebedinský Jiří a Čekal Tomáš

jaromer
19.03.07 Starší žáci - příprava

Nedělní kanonáda!!

Jiskra Jaroměř : České Meziříčí 12:2 (5:1)
Branky: Tlustý 4x, Jirka 3x, Holeček 3x, Kašpárek, Koval

Utkání v jednoznačné režii domácích borců, kteří si s chutí zastříleli. Velice dobrý zápas jako už tradične odehral Aleš Holeček, Pavel Koval či Martin Čenovský. V útoku se pak skvěle představila staronova akvizice Mira Jirka.

jaromer
28.2.07 Starší žáci - přátelsky

Další přátelská utkání starších žáků

Minulý víkend se našim starším žákům opět dařilo, připsali si dvě cenná vítězství!

FC Hradec Králové ml. žáci A - TJ Jiskra Jaroměř 0 : 1 (0:1) Sestava: Sodomka - Kašpárek, Koval, Peša, Jirka - Ryba, Holeček, Rosuschan, Brožek - Starzinský, Kaválek
Góly: Starzinský

Hráno: UT Hradec Králové

V pořadí již ke čtvrtému přátelskému utkání si nás tentokrát pozval ligový tým mladších žáků FC HK (ročník 94). V tomto utkání jsme postrádali řadu hráčů v čele s Martinem Čenovským a tato ztráta se ukázala proti technickému soupeři jako klíčová a i když jsme v utkání zvítězily herní projev mužstva byl více než špatný. Aleš Holeček na vše nestačil a tak nám stačil jediný slepený gól k vítězství v tomto zápase. V prvním poločase jsme soupeři ještě stačily ovšem druhý poločas jsme si doslova vytrpěli s p. Kovalem a Rybou na lavičce a pouze se bránily soupeřovým nájezdům. Pochvalu za toto utkání si zaslouží snad jen Martin Sodomka.


TJ Velešov Doudleby n. Orlicí : TJ Jiskra Jaroměř 2:5 (2:2)

Sestava: Sodomka - Plachetka, Koval, Peša, Rosuschan - Ryba, Čenovský, Kaválek - Holeček, Starzinský, Jirka
Góly: Jirka 2x, Čenovský, Ryba, Holeček

Hráno: UT Černíkovice

O den později jsme nastoupily po mlžném výkonu s ligovým hradcem proti lídrovy krajské třídy skupiny ,,B". K utkání se naštěstí uzdravil Martin Čenovský a na hře týmu to bylo hned viditelně znát. Utkání jsme ale nezačaly vůbec dobře a hned z rozehrávky se v první minutě ujímají domácí vedení z pokutového kopu po faulu Michala Rosuschana. Kluci nezpanikařily ba naopak a odměnou byl jim i trenérům líbivý fotbal plný hezkých kombinačních akcí. Kdybychom v tomto utkání proměnily všechny naše šance (Holeček, Jirka, Čenovský, Ryba) tak by utkání skončilo dvojciferným rozdílem. Jednoznačně nejlepším hráčem zápasu byl výborný Martin Čenovský, dále pak Kuba Ryba, Roman Kaválek a opět člen maldších žáků Tomáš Plachetka. Příští víkend nás čeká opět dvojzápas a to na UT v Náchodě s tamním ..B" mužstvem a o den později v Jičíně proti domácím.....

Lebedinský Jiří

jaromer
20.2.07 Starší žáci - turnaj

4. místo na turnaji v České Skalici!

Starší žáci se zúčastnili turnaje v České Skalici a rozhodně nezklamali! Připsali si dokonce i remízu s AC Sparta Praha 2:2!

Očekávaná chvíle obhajoby loňského prvenství na halovém turnaji v České Skalici právě nastala!!!Oproti loňskému roku se dala čekat daleko těžší bitva, neboť na letošní ročník se přihlásila následující mužstva: Skupina A: AC Sparta Praha ,,A", RSCM Rozkoš, Baník Žacléř, Baník Vamberk a naše TJ Jiskra Jaroměř, Skupina B: FK Náchod Deštné ,,A", Sokol Doubí, MFK Nové Město, Loko Meziměstí a Slovan Broumov. Ve skupině jsme v prvním zápase zvítězily nad RSCM Rozkoš 3:2(Koval, Čenovský, Rosuschan). Poté jsme přehráli Baník Žacléř 3:0(Holeček, Kašpárek, Čenovský) a dále pak Baník Vamberk 3:2(Čenovský 2x, Holeček). K poslednímu zápasu ve skupině jsme nastoupily s počtem 9ti bodů proti největšímu favoritovy turnaje a to týmu AC Sparta Praha. Tento tým netřeba komentáře a vzhledem k tomu, že měl na svém kontě rovněž 9 bodů, když všechny své 3 dosavadní soupeře vyprovodil 7:0 a více jednalo se o přímý souboj o prvenství ve skupině. Vzhledem ke kvalitám a dosavadním výsledkům soupeře jsme nastoupily s taktikou úporné a zodpovědné obrany od půlící čáry ovšem hned v 1.minutě inkasujeme první gól a 3 minuty nato další. Již se zdá, že utkání bude jednoznačnou záležitostí ovšem Pavel Koval snižíl na 2:1 a v té chvíli to začlo v hale doslova vřít. Tým Sparty vedený Martinem Frýdkem běsile bušil do naší obrany, ta ovšem odolávala a 3 minuty před koncem po našem útoku jsme dokonce vyrovnali, kdy se trefil Martin Čenovský !!!!! 2:2!!!!. Utkání končí tímto stavem, i přesto, že jsme měli ke konci zápasu 2 obrovské šance na vítězství !!!!!! K semifinálovému zápasu jsme nastoupily proti ligovému Náchodu, ovšem s podobnou taktikou jako proti Spartě jsme neuspěli a po hrubých individuálních chybách jsme zbytečně inkasovali a prohráli 3:1(Čenovský). K poslednímu zápasu o bronz jsme se již značně unaveni utkali s týmem Slovan Broumov, který patří ke špici Krajského přeboru. Tento zápas byl hodně vyrovnaný a i přesto, že jsme měli více šancí než soupeř a nastřelily i břevno jsme se rozešli po normální hrací době bez branek. Na řadu tak přišly pokutové kopy. Hned ten první neproměnil Aleš Holeček a tak když soupeř proměnil i svojí 3. penaltu bylo rozhodnuto....zase ,,BRAMBORA"....Kluci bojovali každý zápas nadoraz a největším dárkem jim byl bezesporu remízový zápas s týmem AC SPARTA PRAHA 2:2. O tomto zápase většina přítomných v hale a konci turnaje prohlásila , že to byl nejhezčí zápas celého dne....Nejlepším střelcem týmu byl se 7góly Martin Čenovský.
Tým TJ Jiskra Jaroměř reprezentovali: Dušek, Sodomka - Rosuschan, Koval, Peša, Kašpárek - Holeček, Jirka M., Čenovský, Mušák

Lebedinský Jiří

jaromer
20.2.07 Starší žáci - příprava

Vysoké vítězství nad Č. Meziříčím!

TJ Jiskra Jaroměř - České Meziříčí 7:0 (2:0)

Branky: 3x, Čenovský 2x, Ulrych, Rosuschan

Sestava:Sodomka - Rosuschan, Kašpárek, Peša, Plachetka - Brožek, Horák, Holeček, Huňák - Ulrych, Čenovský

Hráno na ÚT v Černíkovicích.

Ke třetímu přípravnému utkání na velkém hřišti jsme nastoupily opět na zcela neznámém hřišti a to na nové UT v Černíkovicích. K tomuto utkání jsme si pozvali účastníka krajské třídy skupiny ,,B" a to České Meziříčí. Do utkání vstupujeme v silně kombinované sestavě z různých důvodů, a proto nám musí vypomoci hráči mladších žáků (Ulrych, Plachetka, Horák, Huňák). V tomto utkání jsme měli po celou dobu navrch ovšem dlouho se nám nepodařilo vstřelit branku. Hráči působily ze začátku zakřiknutým dojmem a mnozí zprvu nechápali kde a co mají hrát. Toto se ovšem postupem času zlepšovalo a výsledkem toho byla zkvalitněná hra hlavně ve druhé půli. Výborný zápas odehrál na postu pravého obránce mladší žák Tomáš Plachetka...Hosté sice měli nějaké šance, ty ovšem končily téměř vždy před naším vápnem a když už došlo k zakončení byl připraven skvělý Martin Sodomka!!!. Nyní nás čekají již jen utkání s týmy hrajícími vyšší soutěže. V neděli 18.2.2007 odjíždíme s ročníkem 1992 na nabitý turnaj do České Skalice, kde se utkáme s týmem AC Sparta Praha!!!!! Tímto patří ještě jednou dík trenérům mladších žáků za ochotu a zapůjčení 4 borců, bez kterých bychom nedali dokupy 11 hráčů....

jaromer
4.2.07 Starší žáci - turnaj

Úspěšný turnaj na Olympii!

Dne 3.2. se uskutečnil v Hradci Králové turnaj pořádaný týmem FC Olympia HK. Tento turnaj je vyhlášen svou kvalitou a tradicí. Na tomto turnaji v letošním ročníku startovala mužstva: FC Vysočina Jihlava, Dukla Praha, OEZ Letohrad, Slavia HK, Olympia HK, RMSK Cidlina a konečně naše Jiskra Jaroměř. Jako jediné mužstvo nemáme 2 týmy starších žáků jako ostatní týmy a byly jsme rovněž z nejnižší soutěže ze všech účastníků a tak se dal očekávat jeden výprask za druhým. Dalším faktem bylo to, že všechny ostatní týmy střídaly 2-3 čtveřice hráčů a náš tým měl v brance Káju Kořena s dvěma naštíplímy prsty a dále pak 2 hráče mladších žáků(Huňák, Bartoš). Ze starších to byla pouze šestice statečných: Holeček, Koval, Brožek, Peša, Ryba, Velc...Hraje se systémem každý s každým a vzhledem k tomu, že nedorail tým Vysokého Mýta hrálo se těžkých a dlouhých 20minut!!!!! K prvnímu utkání jsme nastoupily proti domácí Olympii a tohoto soupeře jsme zaskočily aktivní hrou a vyhráli jednoznačně 6:1!!!!Po tomto zápase jsme nastoupily proti ,,spolubydlícím" z Letohradu a v tomto důležitém zápase jsme bohužel prohráli 2:4, když za stavu 1:0 pro nás nedal Aleš Holeček sólo a ještě nastřelil tyč a když se k tomu přidala jediná slabá chvilka našeho gólmana a vlastní gól bylo vymalováno. Ke třetímu zápasu jsme nastoupily proti Dukle Praha a tento tým jsme porazily 3:2, když jsme vedli již 3:0, ovšem vždy od 10.minuty jsme odcházeli z pochopitelných důvodů fyzicky!! K dalšímu zápasu jsme nastoupily proti silné Cidlině a již značně unaveni jsme ji podlehli 3:1.V pátém zápase jsme porazily jednoznačně hradeckou Slavii 6:2 a na svém kontě jsme tak měli již neuvěřitelných a nečekaných 9bodů!!!Před posledním zápasem z bezkonkureční Jihlavou, která všechny své předešlé zápasy vyhrála 3:1 a větším rozdílem byl náš tým již značně zdecimován zraněními (Kořen, Brožek, Ryba) a tak bod, který by nám zaručil 3. místo (Letohrad měl také 9.bodů) se zdál téměř nemožný! Do zápasu jsme vstoupily s taktikou ,,totální" obrany na půlce a tato taktika byla správná...V 10.minutě jsme se dokonce ujali vedení, když se po úniku trefil bombér Aleš Holeček. V tu chvíli to začlo v hale vřít, neboť všichni nám fandily...v 15.minutě neuhlídal po rohu Dominik Huňák svého hráče a ten dost šťastně srovnává na 1:1!!! Zbývá 1:30 do konce a kopeme roh, ovšem kluci tuto situaci nezvládnou a z protiútoku inkasujeme druhý gól. Poslední minutu vrháme všechny síly do útoku, ovšem ani Pavel Koval ani Aleš Holeček se nedokáží proti silnému soupeři prosadit. Výborný zápas tak končí a a kluci mají v šatně slzy v očích.... Nutno tímto vyzdvihnout celý tým za silnou vůli, chování a předvedené výkony v turnaji, které ocenily i ostatní trenéři jiných týmů. Tento fakt navíc umocnilo individuální ocenění pro Aleše Holečka, který se stal s 10ti góly nejlepším střelcem celého turnaje!!!! Kluci díky !!!

Lebedinský Jiří Pavel Koval st.

článek čtěte zde .......

jaromer
20.1.07 Starší žáci - příprava

První přípravna st. žáků v novém roce vítězná!

TJ Jiskra Jaroměř - SK Týniště nad Orlicí 2:1 (0:0)

Branky: Kašpárek M., Čenovský

Sestava:Sodomka(Dušek) - Rosuschan, Koval, Peša, Kašpárek - Kaválek, Holeček, Čenovský, Tlustý - Mušák, Ryba

Hráno v Rychnově nad Kněžnou.

K vůbec prvnímu přípravnému utkání venku jsme nastoupili po dlouhé zimní přestávce a díky klimatickým podmínkám již 31.1.2007. Na výborně připravenou UT v Rychnově jsme si za složitých organizačních peripetií nakonec pozvali loňského účatníka krajského přeboru žáků a to SK Týniště nad Orlicí. Po příjezdu na místo zápasu bylo na klukách vidět, že za zářivých světel tohoto areálu se jim chce hrát a že zde nechají vše...Toto nadšení z kluků a nejen z nich (rodiče, trenér) opadlo poté co jsme spatřily našeho soupeře o kterém jsme se nejdřív domnívaly když se na hřišti rozcvičoval, že se jedná o dorost Náchoda či Dvora Králové, neboť všech 12!!!! kluků bylo výškově a hlavně fyzicky lépe vybaveno než náš nejvyšší hráč Martin Kašpárek a navíc při srovnáním s Pešou, Brožkem, Rybou se dal očekávat jednoznačný zápas, ovšem bylo tomu naopak. Kluci na svého soupeře s chutí vlétli a zatlačily ho na jeho polovinu a bylo jasné, že je pouze otázkou času, kdy vstřelíme první gól. Ten se ovšem nepodařil vstřelit ani při vyložených šancích Kuby Ryby, Aleše Holečka a Martina Čenovského!!!Soupeř hrozil z dlouhých nákopů daleko za polovinu od stopérů a golmana, ovšem naše bezchybná obrana v čele s Pavlem Kovalem a kabátem nebezpečí vždy zažehnala. Po našem úvodním náporu, kdy se průběhu hry divily i přítomní rodiče se hra mírně vyrovnala a byl to soupeř, který měl těsně před poločasem jednoznačnou gólovou šanci po špatném odkopu Martina Sodomky. Ten toto hrozící nebezpečí naštěstí rychle zažehnal a obětavým skokem pod nohy soupeřů šanci chytil. Kluci evidentně přepálily začátek a tak museli postupně střídat i Aleš Holeček a Michal Rosuschan, aby nabrali síly do druhého poločasu. Ten zahajujeme stejně jako ten první a Honza Dušek nemá v brance snad žádnou práci. Přichází naše další 100%šance v podání Martina Čenovského, Radka Brožka, ale hlavně Tadeáše Tlustého, který snad z půl metru překopává vysoko zcela odkrytou branku po krásné nahrávce Aleše Holečka. Po těchto šancíh již konečně udeří a to po ,,nejzábavnějším" momentu celého zápasu. Na hranici pokutového uzemí je faulován náš hráč a k míči se nemá ani Čenda ani Holdy a tak se tohoto úkolu zcela ,,HAPPY" zhostí ,,kabát"...... Počká až si soupeř postaví zeď a nedal na rady trenéra: ,,Martine Ty to nekopej" a dloubne lehce balón (alá Ronaldinho) přes síť a ten skončí naprosto profesionálně v brance u levé tyče, kdy se za ním golman pouze podíval!!!!Vedeme 1:0!!!! Po tomto gólu se dvoumetroví hráči týniště položily a naše akce na 1.dotek ohrožují dále jejich branku. Po další takového akci se již konečně trefuje Čenda z úrovně penalty po nahrávce Holdyho a vedeme již 2:0!!!Zbývá asi 15minut do konce a na všech hráčích je vidět, že již čekají na hvizd rozhodčího, neboť tento fyzicky náročný zápas jim vzal všechny síly. Když už se zdá, že udržíme krásný výsledek s nulou vzadu tak se po odrazu balónu dostává ke střele hostující hráč a z 25ti metrů trefuje přesně šibenici naší branky a Honza Dušek jde po balónu zbytečně...2:1!!!Utkání rozhodně splnilo plně svůj účel a na hráčích byla vidět chuť pracovat a hrát lépe a lépe což je pro zimní přípravu a trenéra důležité zjištění. V tomto utkání je nutno vyzdvihnout celou obranu (Rosuschan, Koval, Peša, Kašpárek) ale absolutně nejlepším a bezchybným hráčem byl Martin Kašpárek, který odehrál snad nejlepší zápas v žákách vůbec na čemž se schodli všichni přítomní..... Nyní nás čeká v sobotu nabitý turnaj na Olympii pro ročník 93 za účasti Jihlavy, Letohradu, Olympie, Cidliny a dalších divizních a ligových týmů...Na závěr bych ještě rád poděkoval Tomáši Holečkovi a Vojtovi Desenskému za bezchbyné a obětavé odmávání tohoto zápasu.

Jiří Lebedinský

jaromer
2.11.2006 - Starší žáci TJ Jiskra Jaroměř

Zhodnocení podzimní části sezóny 2006/2007!!


Tabulka 1. třídy sk. A - Starší žáci

Umístění na 2. místě s počtem 27 bodů a náskokem 5 bodů na třetího bych před sezónou jistě bral, ovšem je nutno si říci i pár neuspokojivých faktů. Tím prvním je 16 obdržených branek což rozhodně není z 11ti zápasů optimální, neboť celkem 12 z těchto 16ti gólů jsme dostali pouze ve 2 zápasech na hřištích soupeřů a to na hřišti lídra z Chlumce nad Cidlinou (6:2) a také v nečekaném výprasku ve Vrchlabí s tamním "B - týmem"( 6:3). Druhým záporným faktem je ztráta 4 bodů na vedoucí Chlumec nad Cidlinou, který ani jednou za celý podzim neprohrál a tudíž i kdybychom ho doma v 1. kole porazily budeme muset dále čekat na jeho ztrátů bodů a sami pouze vítězit, aby se dalo přemýšlet o prvním místě krajské třídy st. žáků sk. A, což byl cíl před sezónou. Pokud zhodnotíme kádr je nutno jednoznačně pozitivně hodnotit docházku hráčů na tréninky i zápasy. Naopak mínusem je přístup některých hráčů (Brožek, Kašpárek, Holeček...) jak k tréninkům tak k zápasům. Tým ukázal touhu vítězit, neboť jsme zvládli sérii 2 těžkých zápasů v Úpě a Hostinném, ovšem proti slabším soupeřům se nám již dlouhodobě nedaří (viz. Smiřice, Vrchlabí atd...). Pokud by se měli hodnotit individuality v týmu tak je to jednoznačně pilíř obrany a to Pavel Koval, dále pak mozek záložní řady Martin Čenovský a konečně bombér v útoku Aleš Holeček. Další hráči ne že by nebyly oporami týmu, ovšem chybí jim vyrovnanost výkonů, jednou zahrají famózně, poté totálně vyhoří... Cílem pro jarní část sezóny je jednoznačně dotáhnout se na vedoucí Chlumec a pokud možno se snažit ho předstihnout a vyhrát 1.třídu st. žáků sk A!!! K tomuto cíli je ovšem nutno podstoupit velice tvrdou a kvalitní zimní přípravu, která začne 4. ledna. 2007.

Jiří Lebedinský

STATISTIKA ZDE.....

jaromer
30.10.06 Žáci 11. kolo

Nová Paka si odváží z Růžovky KOTEL!!

Jiskra Jaroměř : Nová Paka 6:0 (3:0)
Branky: Čenovský 3x, Holeček Aleš 2x, Kaválek

Sestava Jaroměře: Dušek - Vokál, Nosek, Koval, Rosuschan - Peša, Holeček, Ryba - Kaválek, Starzinsky, Čenovský

K poslednímu mistrovskému zápasu přijel nevyspytatelý soupeř z Nové Paky. Utkání se hrálo za vytrvalého deště na velmi podmáčeném terénu. Domácím hráčům tento fakt vůbec nevadil a do soupeře se schutí zakousli a pohlednými kombinacemi se dostávali do gólových šancí, ovšem nedali ani ty nejvyloženější v podobě samostatných nájezdů. Ve 22. minutě už udeřilo a Martin Čenovský chytře střílí první branku. Těsně před poločasovou přestávkou domácí přidali další dva góly a šli do kabin s pohodlným vedením 3:0. Do dalšího dějství vstoupila Jiskra opět výborně a během pěti minut již vedla 5:0. Následovalo mírné vyrovnání hry a hosté se dostali ke své jediné šanci v zápase, ovšem neproměnili ji a domácí tak přidali poslední gol po pohledné akci. Trenér děkuje všem hráčům za předvedené výkony v podzimní žásti sezóny.

jaromer
22.10.06 Žáci 10. kolo

Tragické žactvo rozdávalo body!!

Vrchlabí B : Jiskra Jaroměř 6:3 (3:1)

Branky: Čenovský 3x

Sestava: Sodomka - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Peša, Čenovský, Vokál - Holeček, Kaválek, Tlustý

Toto utkání snad nelze hodnotit, snad jen slovy, že výkonem zklamal celý tým vyjma snad Martina Čenovského, který zaznamenal hattrick. To, že domácí nastoupily posíleni o hráče A mužstva nehraje ve výsledku žádnou roli. Z 6ti gólů jsme si 3 dali sami a to po hrubých chybách gólmana resp. obrany. Hráči zklamali svým přístupem již ve 2. zápase po sobě a je tedy jen na nic jak se postaví k poslednímu a veledůležitému zápasu doma s Novou Pakou. Více slov netřeba...

jaromer
15.10.06 Žáci 9. kolo

V Růžovce body nerozdáváme!!

Jiskra Jaroměř : SK Smiřice 3:0 (2:0)

Branky: Čenovský, Holeček, Starzinský

Sestava: Kořen - Mušák, Koval, Brožek, Rosuschan - Peša, Čenovský, Ryba - Tlustý, Kaválek, Holeček

Po dvou týdnech, kdy jsme zajížděly na hřiště soupeřů nás čekal v růžové ulici poslední celek tabulky a to SK Smiřice. S tímto soupeřem jsme v loňské sezóně ztratily 4 body a tak všichni rodiče i trenér věřily vzhledem k postavení Smiřic v tabulce v pohledný fotbal se spoustou gólů v soupeřově síti, ovšem opak byl pravdou...Utkání začíná a hned v první minutě je vidět s jakou taktikou hosté do růžovky přijely...Při prvním kontaktu stopéra hostů s balónem letí míč daleko, daleko od hřiště....Hosté brání v 7 lidech na vápně a na polovině mají 3 hráče do brejku. Našim hráčům se nedaří tuto obranou hráz dlouho překonat a po sérii šancí ze hry přichází gólová situace z rohového kopu, kdy ne příliš jistý zákrok hostujícího gólmana uklízí do sítě Martin Čenovský 1:0. Po tomto gólu hra upadá do stále stejného scénáře: My nepřesně útočíme, hostí se štěstím naše šance odvrací...Naše trápení ukončil až těsně před odchodem do šaten ranou z hranice vápna Aleš Holeček 2:0!!!Mizerný výkon domácích hráčů pokračuje k překvapení všech i ve 2. poločase. Hra postrádá myšlenku, finální nahrávku a hlavně chuť něco vymyslet...v 50minutě se po centru z křídelního prostoru ve skluzu trefuje ALeš Starzinský na 3:0. Toto skóre vydrží až do konečného hvizdu rozhodčího. Utkání tak zanechalo na většine diváků a hlavně u trenéra veliké rozčarování nad přístupem některých hráčů a to hlavně opor týmu. Nezbývá než doufat, že to byla pouze vyjímka a že takovýto výkon se již více nebude opakovat. Je nutné se soustředit na 2 poslední zápasy podzimní sezóny a prvním z nich bude hned za týden horká půda ve Vrchlabí...

jaromer
7.09.06 Žáci 8. kolo

Na "domácím" hřišti se tradičně dařilo!!

Tatran Hostinné : Jiskra Jaroměř 0:3 (0:1)

Branky: 33min. Tlustý, 46min. Holeček, 50min. Čenovský

Sestava: Sodomka - Vokál, Koval, Brožek, Rosuschan - Peša, Čenovský, Ryba - Tlustý, Kaválek, Holeček

V 8. kole jsme zajížděly na "horkou" ovšem velice známou půdu našeho tradičního soupeře a to Tatranu Hostinného. Bylo to druhé utkání v řadě na soupeřově hřišti z čela tabulky a tak bylo o co hrát, neboť další výhrou bychom se definitivně odpoutali od našich pronásledovatelů, kteří byly před tímto zápasem na 3. respektive 6 místě. Do utkání nemůže nastoupit náš krajní obránce Martin Kašpárek a tak jeho místo zaujímá Petr Vokál a s tímto úkolem si poradil na výbornou!!Utkání začíná úvodním vzájemným oťukáváním ovšem bez výraznějších šancí. V 7.minutě zahrává přímý kop Martin Čenovský ovšem jeho střelu zastavuje břevno domácí branky a Radek Brožek z jasné pozice střílí nad. V 15.minutě po další standardní situaci hlavičkuje Aleš Holeček ve velice dobré příležitosti mimo. Jsme to nadále my kdo tlačí domácí k jejich vápnu ovšem ani další šance Aleše Holečka se neujme a tak se na to již domácí hráči nemohou dívat a ve 22.minutě po ztrátě míče, který ,,zadrbal" útočník Aleš Holeček na domácím vápně mají největší šanci prvního poločasu, ovšem rychlý protiútok 5:4 řeší zbrkle. Hra je v tuto chvíli velmi neurovnaná. Ke konci poločasu spaluje naše další super šance postupně Peša a po něm i Martin Čenovský. Když už se zdá, že poločasový stav bude 0:0 natlačí se po nahrávce Holečka mezi stopery Tadeáš Tlustý a v pádu skóruje k obrovké radosti výborných jaroměřských fandů 0:1!!! Jdeme do šaten....Poločasová bouřka týkající se neproměňování šancí se ze začátku druhého poločasu neujala a jsou to bohužel domácí, kteří se více tlačí do zakončení ovšem naše obrana pracuje zodpovědně.Ve 46.minutě se dostává do obrovské šance opět Tadeáš Tlustý, jeho střela končí ale pouze na tyči, ovšem z pohotové dorážky zvyšuje naše vedení Aleš Holeček!!!0:2!!!Domácí jsou v tuto chvíli na kolenou a v 50 minutě je doráží náš tým definitivně kdy po rohovém kopu se trefuje z voleje Martin Čenovský 0:3!!!V tuto chvíli máme utkání již ve své moci a pětinásobným prostřídáním ztratí hra plynulost a tak se daří domácím spálit snad jejich největší šanci, kdy centrovaný balón z pravé strany prochází úplně celým vápnem a to k úžasu všech přítomných. Utkání končí naším důležitým vítězstvím 3:0 kdy jen nepromňování šancí hlavně Matina Čenovského a Aleše Holečka ušetří domácí od většího přídělu. Zbývá se připravit na poslední 3 zápasy sezóny a pokusit se v nich bodovat naplno a čekat na ztrátu Chlumce....Příští zápas doma proti lepšícímu se týmu Smiřic!!!!

jaromer
30.09.06 Žáci 7. kolo

Starší jsou druzí a unikají svým pronásledovatelům!!

MFK ÚPA B : Jiskra Jaroměř 3:4 (0:2)
Branky: Holeček, Tlustý, Čenovský, Vlastní(Ryba)

Sestava: Sodomka - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Vokál(Starzinský) , Čenovský, Ryba - Tlustý, Kaválek(Mušák), Holeček

K dalšímu těžkému zápasu jsme zajížděly na horkou půdu do Horního Starého Města k souboji s týmem pod názvem MFK Úpa ,,B". Jedná se o druhý velice těžký zápas v řadě s týmem z čela tabulky a navíc první ze série 2 důležitých zápasů na soupeřově hřišti. V tomto utkání šlo o přímý souboj o 2.místo tabulky, neboť Úpa měla před utkáním 13 bodů a náš tým bodů 15. Cíl byl před utkáním tedy jasný, hlavně neprohrát!!!! V utkání máme snad poprvé v sezóně výškovou převahu a utkání začínáme zostra ovšem Martin Čenovský trefuje dlouhým centrem pouze břevno domácí branky. Od 10. minuty s hra více než vyrovnává a domácí nás přitlačí k našemu vápnu, ovšem bez výraznějších šancí. Ve 21.minutě se po úvodním okukování dostal do šance Aleš Holeček a s ledovým klidem proměňuje 0:1!!! Neuběhne ani 5. minut a je to znovu Aleš Holeček, který svým důrazem doslova ,,rozboural" domácí obranu a balón se v tu chvíli kutálí tak tak do domácí svatyně ovšem na pomoc přispěchal pohotově Tadeáš Tlustý a dotlačil míč za brankovou čáru, vedeme 0:2!!! Dále jsme lepším týmem ovšem nic vážnějšího se nestane a tak jdeme do kabin s poločasovým vedením 0:2. O poločase jsme si řekli, že je potřeba makat dál a kluci to bezezbytku plní a ve 40.minutě je to Martin Čenovský, který s přehledem skóruje a zvyšuje naše vedení na 0:3!!!Chvilku nato se při obranném zákroku zraní stoper Pavel Koval a ještě jako ,,kulhající" vběhne na hřiště ovšem hned při svém prvním kontaktu s hráčem vyrobil penaltu pro domácí, kteří ji se štěstím proměňují 1:3!!!. Domácí jsou v tuto chvíli na koni, ovšem jsme to opět my kdo se ujímá slova a v 53.minutě si po závaru v domácím vápně střílí Úpa ukázkového vlastence, vedeme 1:4 a vše zdá býti již hotovo, ovšem byly to ještě nervy.....Hra se po tomto gólu mírně uklidnila a my jsme kontrolovaly utkání ovšem pouze do 60.minuty, kdy domácí hráč nevěděl co s balónem tak napřáhl snad ze 30ti metrů a skákavý balón proklouzl k překvapení všech za zády našeho gólmana 2:4!!! Domácí tento gól nabudil a ihned z rozehrávky v 61 udělá naše (jinak bezchybná) obrana fatální chybu a dovoluje dát domácím kontaktní gól na 3:4!!!! Do konce zbývá 10minut a jsou to domácí, kteří nás sevřely na naší polovině. Naše obrana jim naštěstí více nedovolila a ke konci jsme to byly naopak my kdy jsme měli další obrovské šance včetně nastřelené tyčky. Utkání tak končí naším zaslouženým vítězstvím proti velice silnému domácímu týmu, který měl navíc 2 posily z A týmu. Tímto vítězstvím jsme se odpoutaly od našich pronásledovatelů a nezbývá než si přát vyhrát i druhý zápas venku a to hned za týden na horké půdě letos velice kvalitního týmu Tatranu Hostinné....

jaromer
24.09.06 Žáci 6. kolo

Další 4 body do tabulek!!

Jiskra Jaroměř : Třebechovice 2:0 (1:0)
Branky: Holeček Aleš 2x

Sestava: Sodomka - Kašpárek(Nosek) , Brožek, Koval, Rosuschan - Peša, Čenovský, Vokál - Ryba(Tlustý), Kaválek(Starzinský), Holeček
K dalšímu důležitému utkání jsme nastoupily na domácím hřišti proti týmu z popředí tabulky a to proti Třebechovicím. Soupeř se dle výsledků a informací prezentuje velice taktickou hrou a pevnou obranou. Když k tomu přidáme jasnou výškovou převahu proti našim hráčům šel z tohoto soupeře před zápasem veliký respekt. Utkání začíná a naši hráči se pomalu tlačí na soupeřovu polovinu hřiště ovšem dlouho se hraje bez šancí. V 10minutě se dostává do zakončení po krásné kombinaci s Martinem Čenovským Aleš Holeček a zblízka nedává jinak výbornému gólmanu hostí žádnou šanci a střílí náš první gól v zápase 1:0!!!. Náš tlak pokračuje a hosté se ze své poloviny dostávají jen obtížně a výsledkem toho jsou další šance Martina Čenovského a Aleše Holečka ovšem ani jeden z nich nezachová při zakončení chladnou hlavu. Už se zdá, že poločas odehrajeme v pohodě, ovšem posledních 5.minut poločasu si vybrali naši hráči slabší chvilku a s vědomím, že bude přestávka polevily a dovolily tak hostům ohrozit naší branku z rohového kopu. Toto nebezpečí naši hráči naštěstí zažehnaly a tak jdeme do kabin pouze s ,,hubeným" vedením 1:0. Do druhého poločasu vstupují naši hráči velice ospale a dovolujeme hostům vyrovnat hru a jsou to hosté, kteří mají častěji míč na svých kopačkách, ovšem nebezpečí zažehnáme vždy včas. Po slabší desetiminutovce přebíráme opět otěže zápasu a tlačíme se na hostující branku, ovšem stále bez gólového vyjádření. Hra je v tuto chvíli neurovnaná a bez šancí na obou stranách a to díky pozorným obranám obou týmů. 5minut před koncem se zraňuje náš obránce Martin Kašpárek a hosté toho využívají a mají snad největší šanci v zápase ovšem v brejku 4:3 se neprosazují. Do konce zápasu zbývá 5.minut a hosté přeskupily řady a snaží se za každou cenu vyrovnat a tak se nám otevírá prostor pro brejkové situace ovšem Starzinský ani Tlustý je nevyužívají. Z posledního protiůtoku dojde k faulu na našeho hráče ve vzdálenosti 30metrů od hostující branky. Balón si staví ,,dělostřelec" Aleš Holeček a ranou k tyči rozhoduje zápas na konečný stav 2:0. Vítězství jsme si naprosto zasloužily, neboť jsme nepustily za celý zápas hosty do žádné vyložené šance a další nula na našem kontě obdržených gólů je potěšitelná. Náš tým teď zajíždí 2x na hřiště soupeřů a to sice na hřiště MFK Úpa ,,B" kde to bude přímý souboj o 2. místo v tabulce!!!!!Týden nato zajíždímě na horkou půdu do Hostinného......

jaromer
16.09.06 Žáci 5. kolo

Z Pecky vezeme 3 body!!

Harant Pecka : Jiskra Jaroměř 0:6 (0:4)
Branky: 2x Holeček A., Čenovský, Koval, Kaválek, Tlustý

Sestava: Sodomka - Kašpárek, Koval, Brožek, Rosuschan - Mušák, Čenovský, Vokál - Holeček, Starzinský, Kaválek
Střídání: Brožek - Nosek, Mušák-Velc, Starzinský - Ryba, Kaválek - Tlustý, Čenovský - Peša

Na hřiště nováčka z Pecky jsme jely s velkými obavami co se týče hrací plochy a zázemí a dalo by se říci, že se rychle naplnily již jak jsme zpatřily hřiště...Když se začali domácí hráči trousit 40minut před utkáním do kabin náš tým byl již převlečen a v pohybu na hřišti. Nutno říci, že jsme měli při pohledu na 3 velké domácí hráče a malinké hřiště vsazené mezi stráň a tribunu veliké obavy, které se naštěstí v zápase nevyplnily....Utkání začínáme v rozestavení 4-3-3 s pokynem hrát na co nejméňe doteků a často střílet. Toto nařízení trenéra plní hráči hned od začátku a odměnou nám je stálý tlak, který korunuje v 8.minutě Aleš Holeček krásnou střelou z 25ti metrů do šibenice domácí branky 0:1!!!Náš tlak pokračuje a 15minut nepouštíme domácí hráče vůbec na naši polovinu s vyjímkou jediného průniku domácího kapitána, který končí rohovým kopem. V 16minutě uníká domácí obraně agilní kapitán Aleš Holeček a domácí obránce ho zastavuje pouze za cenu faulu zezadu a po něm následuje zasloužená červená karta!!!Minutu nato je to znovu Aleš Holeček kdy svým důrazem uklidňuje tým a zvyšuje naše vedení na 0:2!!!Ve 25.minutě sehrají kluci krásnou akci a po narážečce z lajny od Aleše Holečka se bez přípravy krásně trefuje Martin Čenovský 0:3!!!Již se zdá, že poločasový stav vydrží ovšem po závaru ve vápně se orientuje výborně Roman Kaválek a zvyšuje vedení na 0:4 a tím jdeme do kabin...O přestávce bylo hráčům důrazně řečeno, že musejí pokračovat v trpělivé hře, ovšem po značném prostřídání hráčů vzal tento úkol za své a dlouho se nemůžeme prosadit, i když máme jednu šanci za druhou. Při tomto útočení naši hráči zapomínají na bránění a domácím se daří občas zaměstnávat naší obranu, ovšem ta nebezpečí zažehná naštěstí vždy ještě před naším vápnem. Po sérii šancí a ofsajdů Pavla Kovala se tento hráč konečně na postu útočníka trefuje a zvyšuje naše vedení na 0:5!!!Po této brance je hra stále více neurovnaná a nepřesnost v naší koncovce má za příčinu řadu zahozených šancí. Utkání se tak blíži téměř ke svému konci ovšem poslední slovo zápasu si bere Tadeáš Tlustý a střelou z úrovně penalty dává konečnou podobu výsledku na 0:6 v náš prospěch. Hráči zaslouží pochvalu za trpělivý výkon hlavně v prvním poločase ovšem je nutno si uvědomit, že s takto naivní hrou jakou jsme předváděly ve 2.poločase to bude s těžšími soupeři daleko složitější...

jaromer
10.09.06 Žáci 4. kolo

Mladší žáci upevnili vedení na čele 1. třídy!!

Jiskra Jaroměř : Červený Kostelec 10:0 (3:0)
Branky: Holeček 3x, Kašpárek 3x, Brožek 2x, Kaválek, Starzinský

Utkání začíná opatrně, neboť jsme se s tímto týmem utkaly v žákovské kategorii vůbec poprvé a tak nikdo nevěděl co od Kostelce čekat. Po náznaku šancí Aleše Holečka a Martina Čenovského se trefil po standardce prvně jmenovaného Radek Brožek 1:0!!! Uběhlo pouze 5.minut a Aleš Holeček se prokličkuje obranou domácích a konečně se v tomto zápase trefuje, 2:0!!!v 17.minutě máme výhodu zahrávání pokutového kopu po faulu na Kubu Rybu ovšem Pavel Koval tuto penaltu neproměnil. Tým tak uklidnil až ve 29.minutě Opět Radek Brožek a dalekonosnou střelou z hranice vápna do šibenice zvyšuje na 3:0 a tak končí i 1. poločas.Do druhého poločasu vstoupily domácí hráči s ještě větším odhodláním a pokyny trenéra daleko více střílet ze střední vzdálenosti to se vyplácí hned ve 36.minutě kdy nepříliš povedená střela Aleše Holečka končí v hostující síti, kterou kvůli zraněním a různým problémům háji již 3. brankář.....Další 2.minuty nato se dostal ke slovu velmi aktivně hrající Martin Kašpárek a po krásné akci s Alešem Holečkem skóruje na 5:0. V tento moment hosté zcela odcházejí a je již jen otázka času kdy bude početná návštěva v růžové ulici skandovat oblíbené: deset, deset!!!Ve 43. minutě těsně před vystřídáním vsítí chytrý gól Roman Kaválek 6:0!O sedm minut později se prokličkuje obranou hostí znovu Aleš Holeček a zvyšuje naše vedení na 7:0. V 53.minutě se po rohovém kopu trefil i obvyklý střelec z těchto situací Aleš Starzinský 8:0!!!V posledních 6ti minutách se ještě 2x trefil Martin Kašpárek a dovršil tak hattrick. Utkání končí za konečného stavu 10:0!!! Hráči zaslouží pochvalu za nasazení v celém zápase i za to, že jsme doma opět neinkasovaly gól.

jaromer
02.08.06 Žáci 3. kolo

Starší žáci otočili zápas v Předměřicích!!

Předměřice : Jiskra Jaroměř 1:3 (1:0)

Do Předměřic jsme si jeli i přes nedávnou domácí porážku v přípravném zápase s tímto soupeřem 3:5 pro potřebné 3 body, ovšem byly to nervy....Od první minuty se aktivně tlačíme před branku domácích, ovšem náš nedůraz v koncovce a neproměněné šance nám neumožňují vstřelit gól. To se povedlo ovšem po 15ti minutách domácím hráčům a to první střelou z 30ti!!!!!!! metrů na naší branku kdy nás nepodržel gólman a tuto střelu pustil za svá záda, prohráváme 1:0!!! Po tomto gólu jsou naši hráči chvíli jako opaření, ovšem stále mačkáme domácí hráče na jejich polovině, ovšem bez větší šance a to jen díky nedůrazu našich útočníků a tak končí první poločas těžko uvěřitelným vedením domácích 1:0. Hráčům bylo v kabině důrazně řečeno co musí zlepšit a tak jsme do druhého poločasu vlétli na domácí ještě s větším tlakem ovšem dlouho se ne a ne prosadit. ve 40minutě máme šanci zahrání penaltového kopu, ovšem náš penaltový exekutor Martin Čenovský nedává a tak nervy pokračují.... A to až do 45minuty, kdy si domácí brankář sráží po závaru ve vápně balón lehce do své sítě, srovnáno 1:1!!! Náš tlak ještě více narůstá a domácí hrozí jen sporadicky z brejků, které se naší obraně v čele s bezchybným Pavlem Kovalem daří zastavovat daleko před vápnem naší branky.V 55minutě se po krásné kombinaci s Alešem Holečkem dostává ke krásné gólové střele Martin Čenovský a krásně zvyšuje naše vedení na 1:2!!! V tuto dobu máme již zápas plně v moci ovšem pojistku přidáme až v 65minutě, kdy se opět trefuje z úhlu Martin Čenovský. Je dokonáno, vyhráli jsme 3:1, ovšem i přes vítězství bylo ve hře spoustu nedostatků, které je potřeba rychle odstranit.

jaromer
31.08.06 Starší žáci - PAVEL KOVAL ODPOVÍDÁ

1. historický rozhovor na fotbaljaromer.ic.cz!!


Návštěvník našich stránek číslo 10000 se pomalu blíží a tak pro oživení zařazuji první rozhovor našich stránek. Pavla Kovala jsem vyspovídal tajně po icq 31. srpna a odpovědi byly doopravdy zajímavé:

Co si myslí Pavel Koval o utkání v Chlumci nad Cidlinou?
"No podle mě to bylo hrozné."

Jak se ti hrálo na širokém hřišti v Chlumci nad Cidlinou?
"Byl špatný trávník a klouzalo se mi to blbě a v dešti se špatně hraje."

Jak se to stalo, že jste obdrželi 6 branek?
"Neměli jsme svého stopera a tak musel jít na něj hrát Martin Kašpárek a Petr Vokál, který to už dlouho nehráli a vždycky šli do přečíslení na nás a byli na nás moc rychlí."

Co je třeba zlepšit do utkání v Předměřicích, aby se podobný výsledek neopakoval?
"Nedělat si z toho prdelky a zlepšit nahrávky!"

Jaká příčka by podle tebe seděla starším žákům po první polovině soutěže?
"6, 7 nebo 8."

To si moc nevěříš!
"No tak jestli takhle budem hrát, tak to asi takhle dopadne."

Co říká Pavel Koval na utkání Mladších žáků? Čekal jsi že budou mladší žáci mít po dvou odehraných kolech více bodů nežli vy, starší??
"Ne nečekal, myslel jsem, že budou slabí, ale nejsou!! Njn co se dá dělat?!"

Viděl si něco na utkání Mladších žáků, z čeho by jste si měli vzít příklad?
"No bojovnost, musím/e se zlepšit!"

Cecila pro fotbaljaromer.ic.cz!!

jaromer
30.08.06 Starší žáci 1. kolo

Starší přivezli z Chlumce 6 gólů v hrbu!!

Chlumec n. C. : Jiskra Jaroměř 6:2 (2:1)
Branky: Holeček A. 2x

Ke druhému utkání jsme zajížděly na hřiště nevyzpytatelného Chlumce n.C. s cílem uhrát alespoň remízu. Tento cíl vzal ovšem za své již ve 3mintě kdy šly aktivní domácí hráči rychle do vedení 1:0. Nám se sice podařilo vyrovnat dalekonosnou střelou Aleše Holečka, když už se ovšem zdálo, že uhrajeme přijatelný poločasový stav 1:1 tak v poslední minutě se po chybě našich obránců podařilo domácím skórovat na 2:1. O poločase jsme si s hráči řekli co dělají špatně a co je potřeba dělat lépe, ti si ovšem z tohoto nevzali vůbec nic, ba naopak, a tak na nás domácí doslova vlétli a výsledkem toho byla jejich jasná, až nečekaně nepříjemná převaha a skóre se zastavilo až na konečném stavu 6:2 pro domácí. Trenér Jiří Lebedinský musí dlouho pátrat kdy dostal tým starších žáků v mistrovském zápase 6 gólů, bylo to před 2 roky v Třebechovicích......Výkon a hlavně přístup některých hráčů dal trenérovi jasně najevo kdo chce a kdo nechce dát fotbalu vše...Jsem rád, že starší žáci sledovaly z tribuny utkání maldších žáků a věřím, že si z tohoto utkání vezmou příklad, neboť jedině takovýmto bojovným a obětavým výkonem se dá v této vyrovnané soutěži bodovat!!!.

Lebedínský Jiří

jaromer
27.08.06 Žáci 2. kolo

Šestibodový úvod!!

Starší žáci .... čti více
Jiskra Jaroměř : Žacléř 3:0 (2:0)
Branky: Čenovský z pen, Ryba, Starzinsky

Domácí se do svého soupeře s chutí zakousli hned od začátku a vstřelili 2 rychlé branky. Hra se poté mírně vyrovnala, ovšem domácí byli po celý zápas lepším týmem a jen neproměněné šance domácích hráčů ušetřily hosty od většího debaklu. Hráči Jaroměře tak vkročili do sezony pravou nohou.
Lebedínský

jaromer
Trenéři


Lebedinský Jiří
Telefon: 604 187 273
E-mail: jiri.lebedinsky@karsit.cz