Tři vyhrané poločasy, avšak průměrný výkon starší přípravky = výhra a prohra

9. kolo KP starších přípravek - skupina G - Jaro - 27.5. 2018 - hřiště Stěžery

V neděli, 27.5.2018 jsme odehráli předposlední turnaj této sezony. Tentokrát se hrálo na hřišti našich "spoluhráčů" ze Stěžer. Úkol byl jasný. Odčinit naše nepovedené vystoupení z minulého týdne. Šanci na to jsme měli hned v prvním utkání proti Hradecké Slavii, která nás před týdnem o jednu branku porazila. Druhým soupeřem byl kvalitní tým Chlumce n. C./RMSK Nový Bydžov.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Slavia HK 21:7 (14:6)

Branky: Poděbradský 4x, Dítě 3x, Machač 2x, Prokš, Baudyš, (Stěžery: Lounek 4x, Zadrobílek 3x, Balcar 2x, Veldon)

Dnešní zápas proti Slavii jsme začali daleko pokorněji než před týdnem, kdy jsme si mysleli, že se soupeř porazí sám a krutě jsme narazili. Dnes jsme první poločas proti "béčku" Slavie byli od úvodního hvizdu lepším a fotbalovějším týmem a rychle jsme odskočili na rozdíl tří golů, soupeř pak po naší chybě snížil. I přes to jsme dál hráli solidní kombinační fotbal a přidali další branky, skore se zastavilo na čísle 8:1. Stěžery na druhém hřišti vítězí 6:5. Druhý poločas proti kvalitnějším Slávistům se nám nedaří začátek a soupeř se ujímá vedení. Naše hra nebyla ideální, kupili jsme spoustu chyb a nepřesností. Po deseti minutách se naše hra zlepšila, vycházela nám kombinace a zaslouženě jsme poločas otočili na konečných 3:1. S vítězstvím Stěžer 7:1 činí celkové score 21:7.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - Chlumec/RMSK 13:15 (6:8)

Branky: : Poděbradský, Baudyš, Mrkos, Machač, Dítě, (Stěžery: Zadrobílek 3x, Lounek 2x. Balcar 2x, Veldon)

O druhém soupeři jsme věděli, že bude daleko těžší a fotbalovější, což se také potvrdilo. První poločas nás čekali kluci z Bydžova. Od začátku jsme dělali až moc chyb v rozehrávce a nemohli jsme se dostat do tempa. Tento náš rozjezd soupeř také potrestal vedoucí brankou. Poté jsme se trochu zvedli a hrál se vyrovnaný duel a podařilo se nám i vyrovnat. Po další chybě však ve 12. minutě opět prohráváme 2:1. Tento stav náš tým nenechal klidným a tlačili jsme se za vyrovnáním. Tlak sílil a my byli jednoznačně lepším týmem. Avšak nebyli jsme schopni proměnit i ty nejvyloženější šance, a proto tento stav vydržel až do konce poločasu. Vedle Stěžery prohrávají s Chlumcem 6:5. Právě Chlumec byl našim dnešním posledním soupeřem. Opět se nám nedaří vstup do utkání a brzy prohráváme 1:0. Poté ale přichází naše dnešní nejlepší pasáž, ve které jsme soupeře k ničemu nepustili a dařilo se nám golově zakončovat naše akce. Výsledkem toho bylo vítězství 4:1. Škoda jen, že jsme nepřidali branek víc, šance na to určitě byly. Bohužel poslední poločas se nepovedl Stěžerům. Prohráli ho s Novým Bydžovem 6:3, a tak odcházím těsně poraženi.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnešní náš výkon bych zařadil do kategorie těch průměrných. Jsem určitě rád, že kluci nepředvedli stejnou hrůzu jako před týdnem, avšak tým má určitě na víc. Dnes byla vidět touha po lepším výsledku, i slušná bojovnost. Naopak se nám nedařila kombinace tak, jak bychom chtěli a řešení některých situací nebylo dobré, naopak zbytečně pohrkané. Škoda těchto zbytečných těsných proher které znamenají, že nejsme v tabulce tak vysoko, jak bychom být chtěli a měli. To však není tolik důležité. Teď se chceme připravit na poslední turnaj hraný opět ve Stěžerách a zakončit sezonu dobrým výkonem a potvrdit naše kvalitně odehrané jaro.

Sestava: Pospíšil - Mrkos, Bedlek, Machač, Wache, Chejnovský - Poděbradský, Baudyš - Dítě, Pitor, Prokš, Pechanz 

Děkujeme všem rodičům a příbuzným za dopravu a podporu a těšíme se za týden.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.