Starší přípravka na posledním finálovém turnaji nejprve výborný výkon, potom ostuda...

PŘIDÁNA FOTOGALERIE

10. kolo finálové skupiny STP - 4.6.2017 - hřiště Česká Skalice.

Na poslední finálový turnaj STP jsme zajížděli na pěkné hřiště do České Skalice. Po dlouhé době jsme se sešli defakto úplně kompletní a věřili jsme v plný bodový zisk. To se nám však nepodařilo, když jsme předvedli 2 rozdílné výkony, jako den a noc.

FK Jaroměř - MFK Trutnov 6:8 (3:3)

Branky: Karel 2x, Hemelík, Vágner, Mrkos, Rehák

Trunov, jako jistého vítěze naší ,,finálovky" jsme chtěli moc porazit a nutno říci, že jsme k tomu byli hrozně blízko. Ještě v průběhu druhého poločasu jsme vedli o 2 góly. Soupeř se však nevzdal a skóre utkání nakonec otočil v psledních minutách zápasu v náš neprospěch. I přesto ale výborný výkon obou našich týmů a veliké poděkování klukům.

SP FK Jaroměř - MFK Trutnov, 4.6.2017, foto: Václav Mlejnek Trutnovský Matěj Široký (bílý dres) útočí na branku Matěje Lebedinského.

SK Rozkoš - FK Jaroměř 19:8 (9:3)

Branky: Libich 2x, Rehák 2x, Karel, Vágner, Hemelík, Mrkos

Tak, jak jsme odehráli zápas s Trutnovem, tak přesně naopak jsme k tomu přistoupili se Skalicí. Od začátku zápasu jsme hráli naprosto bez zájmu a bojovnosti, což na soupeře, který vyhrál zaslouženě prostě stačit nemohlo. Mdlý výkon se ve 2. poločase u obou týmů lehce zlepšil, ale i přesto jsme si v posledním zápase sezóny uřízli pěknou ostudu.

SP FK Jaroměř - MFK Trutnov, 4.6.2017, foto: Václav Mlejnek Brankář Michal Dufek.

Áčko podalo první zápas, kromě úvodu, výborný a bojovný výkon. Na konci prvního zápasu se ale bohužel zranil Romča Kašpar a jeho absence v utkání se Skalicí byla bohužel znát více, než jsme si mysleli. Navíc do 2. poločasu se Skalicí nenastoupil kvůli naštíplému malíčku ani Jířa Karel. I přesto byl výkon týmu v tomto zápase ostudný a kluci by to měli zvládnout i bez těchto 2 hráčů úplně jinak a lépe. Veliká pochvala dnes pro Matyáše Libicha, který jako jediný odehrál výborně oba zápasy.

Béčko víceméně kopírovalo druhý tým. Bojovný a kvalitní výkon s Trutnovem a hra bez nasazení a zájmu se Skalicí. Kluci si hlavně nedokázali přihrát vícekrát za sebou, což je hrozná škoda. V obranné činnosti to ještě šlo, ale směrem dopředu se tým velmi trápil. Navíc někteří starší hráči určitě nepodali takový výkon, jaký by se od nich očekával...

Jiří Lebedinský, Jiří Poděbradský - trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj se nám hodnotí těžko, vlastně lehce. Výborný výkon, s odpovícajícím nasazením, v utkání s Trutnovem, který jsme měli defakto na lopatě. Poté však přišel ostudný výkon s předposlední Skalicí. Je to škoda, neboť končit úspěšnou sezónu (účast ve finálové skupině a zřejmě 6. místo z 26ti týmů), takovýmto výkonem je prostě škoda...

Sestava FK Jaroměř ,,A": Dufek - Kašpar, Vojtíšek, Hemelík, Libich, Karel, Vágner, Mrkos

Sestava FK Jaroměř ,,B": Lebedinský - Bělohlávek, Holub, Hofman, Poděbradský, Rehák, Pospíšil, Hanák, Bedlek

Rodičům děkujeme za dopravu a fandění v průběhu celé jarní části.

SP FK Jaroměř, 4.6.2017, foto: Václav Mlejnek Foto 3x: Václav Mlejnek

Fotogalerie k zápasu:   - web FK Jaroměř, autor Václav Mlejnek.


Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.