Starší přípravka odehrála první venkovní a velmi kvalitní turnaj

STP (ročník 2006) - 25.3.2017 - SPORT HRADEC Cup - UT Malšovice.

sobotu 25.3.2017 jsme odehráli první venkovní turnaj s názvem SPORT HRADEC Cup na umělce v Malšovicích. Na turnaji bylo 8 kvalitních týmů, a tak kluky nečekal žádný jednoduchý zápas, což se beze zbytku potvrdilo. 

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř – SK Vysoké Mýto 1:2

Branky: Libich

Hned v prvním zápase jsme se utkali pro nás s neznámým soupeřem. Ten byl nesmírně kvalitní a nakonec i celý turnaj zaslouženě vyhrál bez ztráty kytičky. Soupeř byl po celý zápas lepší, a i když jsme ke konci zápasu vyrovnali hru, na vyrovnání skóre to nestačilo - zasloužená prohra.

FK Jaroměř – FK Pardubice 4:1

Branky: Libich, Holub, Vojtíšek, Hemelík

Ve druhém utkání přišlo veliké zlepšení v naší hře a od začátku jsme hráli s chutí a byli lepším týmem. Spoustu dalších šanci jsme pak ještě neproměnili.

FK Jaroměř – FC Nový HK 0:1

Branky: :(

Velmi kvalitní zápas z obou stran. V jeho průběhu jsme byli lepším týmem, ale nedokázali jsmě proměnit ani jednu z našich vyložených šancí. Škoda, že se neujala bomba Lebedy po rohovém kopu, která skončila na tyči. Minimálně bod jsme si zasloužili, což sportovně uznal i trenér soupeře.

FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš 1:2

Branky: Dufek

Další těžký zápas ve kterém jsme chtěli uspět. Soupeř hrál však velmi dobře a důrazně. Nedal nám metr hřiště zadarmo. Bohužel jsme udělali o pár chyb navíc, a tak jsme těsně prohráli, i když si troufám říct, že jsme byli o kus lepším týmem.

FK Jaroměř - FK Černilov 2:1

Branky: Vágner 2x

Sice jsme vyhráli, ale výkon nebyl optimální. Se soupeřem jsme se trápili a nebyli jsme schopni hrát pořádně naši hru. Nakonec jsme však i přesto zaslouženě zvítězili.

FK Jaroměř – RSCM Rozkoš 1:1

Branky: Kašpar

Jednoznačně nejtragičtější zápas turnaje. Skalice hrála celý turnaj pouze v 5ti lidech, navíc její nejlepší hráč tento zápas chytal. Kluci však hráli naprosto tragicky a nebyli schopni i přes trvalou převahu vícekrát skórovat. Jedním slovem katastrofa.

FK Jaroměř – MFK Trutnov 0:2

Branky: :(

Mírně zlepšený výkon oproti zápasu se Skalicí. I přesto byl soupeř lepší a zaslouuženě zvítězil.

Celkové pořadí turnaje: 1. SK Vysoké Mýto, 2. MFK Trutnov, 3. TJ Sokol Třebeš, 4. FC Nový HK, 5. FK Jaroměř, 6. FK Pardubice, 7. FK Černilov, 8. RSCM Rozkoš

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Byl jsem zvědavý, jak se kluci popasují s prvním venkovním turnajem, navíc velmi kvalitním, kde nebylo slabých soupeřů. První polovina turnaje byla velmi dobrá a kluci hráli opravdu dobře. Bohužel však poslední 2 zápasy byly z naší strany jedním slovem katastrofa. Celkově jsme dělali hodně individuálních nevynucených chyb, které nás v zápasech s takovýmito soupeři budou stát vždy vítězství, případně body. Navíc někteří hráči hrají tak, jako by je to ani nebavilo a zřejmě budeme muset příště nominovat pouze hráče, kteří chtějí opravdu hrát....Pochvala dnes pro Matese v brance a Matyáše Libicha.

Rodičíům děkujeme za dopravu a fandění.

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Libich, Kašpar, Bělohlávek, Dufek, Holub, Vágner, Hemelík, Vojtíšek, Rehák

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.