SOUSTŘEDĚNÍ ST.PŘÍPRAVKY A ML.ŽÁKŮ DOLNÍ KALNÁ 2015

Středa – příjezd a ubytování probíhá bez problémů, ideální počasí, hřiště a stravování u chatek,to nemá chybu.Děti si užívají první noc v chatkách a bez rodičů.

Čtvrtek – začínáme tvrdou rozcvičkou, výběh pahorku, hygiena, výborná snídaně a nástup k dopolednímu tréninku.Počasí přeje, tráva zeleňoučká,jen kdyby tady ty vosy nebyly! Opět získáváme pozapomenuté fotbalové návyky. Odpoledne nás totiž čeká přátelské utkání v Hostinném. Po výborném obědě nabíráme síly a sjíždíme za dnešním soupeřem.

Pokusíme se připojit pár fotek,a až jich bude víc, dodáme odkaz, kde si je budete moci stáhnout. Takže pár fotek: http://fotbaljaromer.rajce.idnes.cz/Dolni_Kalna/

Starší přípravka:

FK Jaroměř : Tatran Hostinné      9 : 3

Branky: Škodová 4x, Skalický 3x, Pražienková, Kordina

Mlaďáci v tomto zápasu vlítli na soupeře ve kterém řádily naše dvě dívčí hvězdy.Sekundoval velice dobře pohyblivý Skalda. Zahrál velice dobře i zbytek týmu a veze si zasloužené vítězství.

FK Jaroměř : Lánov   1 : 2

Branky: Skalický

Na druhý zápas přijel vyrovnaný soupeř. Jelikož po náročném dnu docházeli síly, nebyli naši borci schopni střelit více branek.Opět to byl ale test, ve kterém jsme zjistili jak na tom opravdu jsme.

Pátek – „heslo dne – jen kdyby ty vosy tady nebyly“. Rapidně se nám množí děti se štípancema od vos. Už jsme spotřebovali kýbl Fenistilu. Začínáme den náročnou ranní rozcvičkou s čerstvým tréňou Rezkem.Po snídani pokračujeme dopoledním tréninkem a s přípravou na odpolední přípravný zápas s týmem z Kounic, kteří stejně jako naše družstvo má soustředění ve stejném kempu. Po odpoledním klidu testujeme naše borce ve skoku dalekém z místa a z rozběhu. Pořadí skoku s rozběhem je 1.Macháň, 2. Hepnar, 3. Kudrnáč a z místa 1. Kordina a Kudrnáč, 2. Macháň, Hepnar a Žák, 3.Kvapil. Přidali jsme i nohejbal a plážový volejbal na krásném bílém písečku.A teď k zápasu:

FK Jaroměř : Sokol Kounice 6 : 5

Branky: Smetana, Kudrnáč, Žák, Hepnar, Puška, Rind

Přihrávky: Musil, Kudrnáč 2x, Puška, Rind

Utkání bylo velice vyrovnané, soupeři byli pohyblivý a technicky dobře vybavení. Vítězství bylo těsné. Je vidět, že máme co zlepšovat. Vyšší vítězství jsme si vynahradili až v penaltách, kde jsme jasně zabodovali 13:7.

Sobota – „ heslo dne – to zas je v áleji nablito“. V noci, kdy se polovina starší přípravky pozvracela, si musíme přiznat, že soustředění skončilo. Ráno bilancujeme ztráty a zjišťujeme, že jsou hratelní jen mladší žáci. Starší přípravka odjíždí o den dřív domů a mladší žáci vyrážejí na domluvený přátelák do Vrchlabí.

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.