St. přípravka předvedla heroický výkon proti prvnímu v tabulce, dvě výhry

18. kolo KP starší přípravky 1.6.2014 - hřiště Jičín

FK Jaroměř : SK Jičín 10:0 (4:0)

Branky:  Macháň 3x, Kvapil 2x, Smetana 2x, Kudrnáč, Puška, Kuna

Dnes nám šlo vše do karet. Krásné počasí, v prvním zápase jednodušší soupeř na rozehrání. Fungovala nám rozehrávka od obránců k záloze, která rozdávala míče do gólových šancí, kde naši útočníci s přehledem zakončovali. Hrálo se na polovině soupeře, když se nějaký ten útočník dostal k nám na polovinu, tam ho s přehledem odzbrojil dnes výborný rychlonohý stopér Honza. V druhé polovině také zahrál výborně Pepča v záloze. S přehledem nahrával do krásných příležitostí útočníkům. Musíme také přivítat Ondru Macháně do našeho klubu střelců s hattrickem.

FK Jaroměř : FK Náchod/Nové Město n.M. 1:0 (1:0)

Branky:  Kuna

Nejlépe odmakaný zápas jarní sezóny. Opravdu super výkon proti prvnímu týmu v tabulce. Tentokrát to byl úplně jiný zápas než s předchozím Jičínem. Na nic nebyl čas, soupeř tlačil a byl všude. I osobní souboje velice bolely. Z počátku se hodně hrálo na naší půlce, takže Lukáš měl dost místa na rychlý protiútok za obranu soupeře. Krásně dotáhl míč až do vápna, kde s přehledem nahrál dobíhajícímu Denisovi, a ten už zavěsil do prázdné branky. Po této brance se hra celkem vyrovnala. Naši záložníci si vzali minulé zápasy k srdci a výborně dostupovali útočníky, kteří neměli čas na střelbu. To nechci snižovat výkon našeho brankáře, který také zachránil nějaký ten gól. Výborně Tede, dnes bez obdržené branky ,jen tak dál. V závěru zápasu byl tlak od soupeře obrovský. Ještě Martin po rohu zachránil míč na naší brankové čáře, stál kde měl, děkujeme. Byli jsme moc rádi, že rozhodčí odpískal konec zápasu, ve kterém se náš tým radoval z vítězství. Bylo to vidět i na našich borcích v šatně, že si sáhly na dno, ale o to měli větší radost, že uspěli. A proto ten fotbálek hrajeme!

Každý turnaj jmenovitě vyzdvihujeme nejlepší hráče, takže dnes si zaslouží pochvalu tito hráči: Ted, Váva, Déňa, Laďoch, Pepča, Radim, Péťa, Jarda, Hanyz, Happy, Marťas, Lukin, Ondra, Tom, Šíma (za fandění a morální podporu) !!!

Také děkujeme rodičům za dopravu a povzbuzení našich hráčů.

Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Tichý, Žák, Smetana, Paradi, Kuna, Kadaník, Kvapil, Vacek, Puška, Hepnar, Pásler, Macháň

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.