Starší přípravka podzimním mistrem KP skupiny ,,A"

7. kolo KP starší přípravky 27.10.2013 Hlušice
FK Jaroměř – TJ Sokol Roudnice/TJ Sokol Lhota p.L. 0:2 (0:1)
FK Jaroměř – FK Chlumec n.C./RMSK Nový Bydžov 1:1 (0:1)
Branky: Puška
FK Jaroměř – TJ Sokol Třebeš Hradec Králové 2:0 (1:0)
Branky: Puška, Smetana


Sestava FK Jaroměř: Vach, Kudrnáč, Pásler, Rind, Puška, Horčička, Tichý, Žák, Hepnar, Smetana, Paradi, Kuna


V neděli jsme vyrazili do Hlušic, k poslednímu kolu podzimní části KP, jako lídr tabulky, kde jsme se utkali s domácími Chlumec/RMSK NB, Třebší a Roudnicí/Lhota p. L. Jednalo se vlastně o finálový turnaj, kde každý ze zúčastněných mohl tuto skupinu, za určitých konstelací vyhrát.
Po našem vstupu do tohoto turnaje s Roudnicí/Lhota p. L. se nám vítězství začalo vzdalovat. Náš ospalý začátek a agresivní hra soupeře, který nás v prvním poločase k ničemu nepustil, nevěstilo nic dobrého. V průběhu druhého poločasu jsme hru sice srovnali, ale na vítězství jsme nemohli v žádném případě pomýšlet.
Proti Chlumci/RMSK NB jsme byli rozhodnuti se o výsledek poprat a tak se trochu uklidnit, před posledním zápasem. Hra se již srovnala, ale byli jsme to právě my, kteří jsme první inkasovali. Ve druhém poločase jsme soupeře takřka na naší polovině neviděli, ale dát gól byl pro nás problém. Ten nakonec padl po teči z přímého kopu a následné nastřelování soupeřova brankáře již zvrat nepřinesl.
Tak do posledního zápasu proti Třebši jsme šli s jedinou možností, pokud chceme zůstat první, musíme vyhrát. Věděli jsme, že jde o silného soupeře, a že to bude boj, bylo zřejmé hned od prvního hvizdu. Máme trochu navrch a dostáváme se do jednogólového vedení, ale polevit nemůžeme, abychom udrželi protihráče co nejdál od naší branky. Ve druhém poločase přidáváme druhý gól, ale do závěru ještě chybí hodně času, kde by soupeř ještě mohl výsledek korigovat. Je pravdou, že kluci se tak nějak semkli a závěr odjezdili a šli jasně za svým cílem, který proměnili ve vítězství a postarali se o to, že na čele tabulky naší skupiny zůstane napsáno FK JAROMĚŘ!!!!
Nervy drásající turnaj jsme nakonec zvládli a můžeme se začít chystat na zimní halovou sezónu, po které se na jaře utkáme s nejlepšími oddíly kraje ve finálové skupině.
Každopádně bych klukům chtěl poděkovat za to, co dokázali a poblahopřát k dosaženému super výsledku. Poděkování samozřejmě patří také rodičům, když zrovna nezlobili, za pomoc a podporu a věřím, že nejlepší odměnou jim je hrdost na výsledek, ke kterému kluci dokráčeli.

PořadíTýmZápasyVRPSkóreBody
1   Jaroměř 18 10 5 3 48:25 35
2   Chlumec/RMSK 18 9 5 4 52:27 32
3   Roudnice/Lhota 18 9 3 6 39:31 30
4   Třebeš 18 9 1 8 36:19 28
5   Slavia HK/Nový Hradec 16 7 1 8 29:29 22
6   Černilov 16 6 1 9 17:33 19
7   Olympia HK B 16 1 2 13 10:67 5
Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.