21.10.2012 Starší přípravka - 9.kolo Krajského přeboru

VÝBORNÝ VÝKON V TŘEBŠI

Jaroměř – TJ Slavia/Sokol Malšovice HK 2:0 (1:0) Kudrnáč, Rind

Jaroměř – Sokol Třebeš Hradec Králové 2:4 (0:2) Kudrnáč, Kuna

Sestava: Horčička, Kudrnáč, Kuna, Vach, Smetana, Žák, Rind, Adamovič, Babušík, Báno, Beran, Chroust, Traxler

 

Pouze dva soupeři nás čekali v 9. kole na hřišti v Třebší v Hradci Králové, domácí Sokol a spojená družstva TJ Slavie Hradec Králové se Sokolem Malšovice.

Spojení družstev Slavie/Malšovice byl naším prvním soupeřem dnešního turnaje. Z naší strany výborný zápas - ujímáme se vedení na začátku utkání, s přehledem bráníme, vychází nám přechod do útoku a v druhém poločase přichází uklidnění gólem Šimona Rinda. Turnaj rozehráváme vítězstvím 2:0.

V druhém zápase tohoto turnaje s domácí Třebší pokračujeme v dobrém výkonu, ale góly dává soupeř, po prvním poločase prohráváme 0:2. Druhá polovina zápasu je boj, kdy se snažíme, dotáhnou náskok soupeře a ten zase chce rozhodnout zápas vstřelením třetí branky. Nám se podaří vyrovnat brankami po krásné střele Jirky Kudrnáče a z dalšího útoku dorážkou Denise Kuny. Když jsou kluci rozjetý, snaží se zápas otočit, ale soupeř po dvou brejcích do naší otevřené obrany upravuje výsledek na konečných 2:4.

Z tohoto turnaje je pozitivní poznatek, že kluci i když prohrávali o dva góly, dokázali skóre zápasu dotáhnout a o výsledek se ještě poprat. Dnes opravdu dobrý výkon, za který kluci zaslouží pochvalu.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.