8.9.2012 - Starší přípravka - 3.kolo Krajského přeboru

8.9.2012 Starší přípravka - 3.kolo Krajského přeboru

DOMÁCÍ PŘEDSTAVENÍ STARŠÍ PŘÍPRAVKY PŘINESLO I PRVNÍ VÍTĚZSTVÍ

Jaroměř – AFK Hronov 1:4 (1:3) Šíma Rind                                                                  Jaroměř – TJ Tatran Hostinné 3:0 (1:0) Ráďa Smetana 2x, Déňa Kuna           Jaroměř – FC Spartak Rychnov nad Kněžnou 1:7(1:3) Milouš Chroust

Sestava: Horčička, Kudrnáč, Kuna, Molnár, Štohanzl, Vach, Chroust, Báno, Puška, Beran, Smetana, Adamovič, Žák

Ve třetím kole jsme přivítali na domácím hřišti v „Růžovce“ soupeře z Hronova, Hostinného a Rychnova nad Kněžnou. Za krásného ještě letního počasí jsme vstupovali do tohoto turnaje s předsevzetím a touhou již konečně okusit pocit vítězství a to hlavně před domácím obecenstvem.

V prvním zápase se projevila trochu psychika z odpovědnosti domácího utkání, která nám svazovala nohy a tak hlavně po individuálních hrubých chybách jsme inkasovali góly, které znamenaly vítězství Hronova a naší další smolnou prohru. Před druhým zápasem se nám podařilo vysvětlit klukům, jakých chyb se dopouštěli, na co mají dát pozor a hlavně je uklidnili!! A hned v dalším zápase proti Hostinnému, začali plnit, co jsme si o přestávce řekli a zároveň se vstřelenými góly se začaly přibližovat vytoužené výhře, když Ráďa ke gólu, který dal již v prvním poločase, přidal ještě druhý pojišťovací, tak před závěrem Déňa třetím stvrzuje naše první vítězství. V závěrečném zápase jsme nastoupily proti silnému Rychnovu, který se do nás pustil hned od začátku. Před poločasem ještě stačíme korigovat gólem Milouše (balon se od něj odrazil do soupeřovy branky), ale druhý poločas je nejhorší, který jsme sehráli od začátku letošní sezóny. Kluci zmateně přebíhají tam, kde by vůbec neměly být, shlukují se do jednoho místa a uvolňují prostor soupeři, který nám dává jeden gól za druhým a přichystá nám doposud nejvyšší porážku. Určitě máme na čem pracovat a poctivě se chystat na další zápasy.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.