Skalp lídra tabulky a výborný výkon starších žáků na domácí půdě

SŽ - 4. kolo DAHASL 1. Krajská liga žáků U 15 - skupina A - neděle, 13.9.20 14:00, hřiště Jaroměř - růžovka

FK Jaroměř - FC Vrchlabí/MFK Trutnov "B" 3:0 (2:0)

Branky: 13. a 18. Vojtíšek, 60. Dítě

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Libich (C), Korityák, Bělohlávek - Dítě, Mrkos, Lebedinský, Pospíšil, Vojtíšek - Hrobský. Průběžně střídali: Bedlek, Bano, Chejnovský

V náročném programu tří zápasů v jednom týdnu nás dnes, 13.9.2020, čekal na domácím hřiští dosavadní suverén tabulky, tým FC Vrchlabí/MFK Trutnov "B". K dobrému výsledku dnes mohl vést pouze výkon na hranici možností, zodpovědnost, dodržování taktických pokynů a velká bojovnost.

Začátek zápasu byl velmi důležitý, chtěli jsme ho zvládnout stejně dobře, jako v posledním vítězném zápase. To se nám podařilo, soupeře jsme zcela zaskočili naší organizovanou hrou, přistupováním a osobními souboji. Dařilo se nám dobře dostávat za soupeřovu obranu a toho jsme využili hned ve 13. minutě, kdy se ze strany v rychlosti ocitl sám ve vápně Vojtíšek a podařilo se mu propálit soupeřova brankáře, 1:0. Hned pět minut poté jsme byli dostatečně důrazní ve vápně po rohovém kopu Lebedinského a po několik odrazech se míč "došoural" do brány, střelcem byl opět Vojtíšek, 2:0. I nadále jsme byli aktivní, soupeře prakticky k ničemu nepustili a další naše velké šance ( Vojtíšek, Dítě, Hrobský ..) byly někdy až trestuhodně nevyužity. Soupeř měl jedinou velkou šanci po jedné z našich mála chyb na konci poločasu, kterou naštěstí nevyužil, a tak se stav do poločasu již neměnil.

Nechtěli jsme usnout na vavřínech a dobře vstoupit i do druhé půle. I to se nám podařilo, obrázek hry se moc nezměnil, všichni hráči hráli velmi zodpovědně a sebevědomě. Soupeř si s naší obranou nevěděl rady a více se hrálo na jeho polovině. Kopali jsme spoustu rohů a po jednom z nich se sám před bránou zjevil v 60. minutě Adam Dítě a do prázdné brány zvýšil již na 3:0. Na druhé strany kryl obrovskou šanci Míša Dufek. Utkání se poté i přes další naše šance dohrávalo a skore zůstalo stejné.

Martin Čenovský, Dušan Petráček - trenéři FK Jaroměř: Kluci dnes do puntíku plnili vše, co jsme si před zápasem řekli. I přes problémy se sestavu, kdy nám na poslední chvíli vypadli tři hráči a další dva (Lebedinský, Mrkos) nebyli zdravotně úplně stoprocentní, jsme dnes sehráli výborný zápas, soupeře zcela vymazali a připsali si tak velice důležité a cenné vítězství proti soupeři, který měl před dnešním zápasem plný počet bodů a skore 47:2. Vyplácí se nám zlepšená docházka na tréninky a přístup kluků v nich. Snažíme se být nároční a to se odrazilo v dnešním utkání. Klukům velká pochvala a pracujeme dál.

Děkujeme Pétovi Libichovi v dvojroli vedoucího týmu a pomezního rozhodčího a příbuzným za skvělou podporu.

Hrajeme opět pozítří, 15.9.2020, doma od 17:30 proti týmu TJ Jiskra Hořice.

Rozhodčí: Škoda Martin

ŽK: 1:1 ČK: 0:0

Diváků: 70


SŽ FK Jaroměř - FC Vrchlabí/MFK Trutnov B, 13.9.2020, foto: Václav Mlejnek Trenér starších žáků Martin Čenovský na lavičce během zápasu. Foto: Václav Mlejnek

Galerie k zápasu zde.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.