Starší žáci – jednou ranou dvě vítězství

22. kolo NADLER KP SŽ U15 + osmifinále DATALIFE poháru SŽ U15 23.4.2016 13:15 - hřiště Rychnov n/K. 

FC Spartak Rychnov n/K - FK Jaroměř 1:2 (0:0)

Branky: 60. Lihařík - 40. Orct, 62. Filip p.k.
 
Sestava FK Jaroměř: Červenka - Filip (K), Beran R., Kudrnáč, Vach - Orct, Čekal, Puška, Matuška - Čapek, Báno
 
Střídali: Kňourková, Souček, Chroust
 
Hned na začátek je potřeba upozornit, že tento duel svedl soupeře k utkání, jak o mistrovské body, tak o postup v pohárové soutěži.
Domácí vstoupili do zápasu aktivněji, měli míč více na svých kopačkách, ale kromě jednoho nastřeleného břevna, se nedostali, přes pozorně bránící obranu, k vážnějšímu ohrožení soupeřovi branky. Hosté se zbytečně připravovali o možnost vytvoření tlaku zbrklostí, nepřesnými přihrávkami a následnými ztráty míče.
Druhý poločas se úplně otočil v projevu i hře obou soupeřů. Rychnov se stáhl do obrany a po obdržené brance hrozil pouze nakopávanými míči z brejkových průniků. A to naopak jaroměřští ovládli hřiště a z vytvořeného tlaku si vypracovali několik brankových příležitostí, kde vlastně dvě využili, a tak si odváží "dvojité" zasloužené vítězství.
 
Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: Vůbec žádné jednoduché vítězství..... čtyři marodi ze základní sestavy, sakra dobrý soupeř a tlak dvojitého zápasu!!! Když se vám toto sejde, před zápasem nespíte, vymýšlíte… a nakonec si to odehraje-odmaká parta, která si jde za svým cílem a touží něčeho dokázat. Takže hoši, děkuji za super dárek ke svátku.
 
Rozhodčí: Mucha Tomáš
 
ŽK: 0 - 0
 
Diváků: 20
Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.