Starší žáci – po perfektním výkonu odcházíme s prohrou

14. kolo NADLER KP SŽ – 7.11.2015 9:15 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - SK Jičín 0:1 (0:0)

Branky: 48. Bureš

Sestava FK Jaroměř: Červenka - Filip (K), Beran R., Petr, Škalda - Orct, Čekal, Hykš, Matuška - Souček, Vach

střídali: Kňourková, Báno, Čapek

Sestava SK Jičín: Čeřovský - Špůr, Florian, Matoušek, Louda M. - Drbohlav (Zítka), Matějka, Kedroň, Schlesinger (Bodlák) - Bureš, Ouředníček (Štěpánek) + Svorník

Opatrný začátek z obou stran, který jsme ukončili několika šancemi a začali na lídra soutěže, který ještě neprohrál, vyvíjet tlak před jeho brankou, který vyústil ve 20. minutě v pokutový kop, který jsme bohužel neproměnili. Do konce poločasu soupeře nepouštíme přes půlící čaru.

Druhý poločas pokračujeme v nátlakové hře a na hřišti je pouze jedno družsvo - jsou to domácí!!! Bohužel po jediné chybě v rozehře brankáře Lukáše Červenky inkasujeme ofsajdový gól. I přes enormní snahu, kdy meleme soupeře před jeho brankou, nejsme prostě schopni dát gól, a tak nakonec jsme odsouzeni k nešťastné prohře.
 
Jiří Červenka, trenér FKJ: Když to shrnu, takřka celý zápas nepustíte soupeře do hry, pak nedáte pokutový kop, uděláte jednu chybu a... to je fotbal!! Každopádně dnes si kluci za "neskutečný fotbal," který předváděli, zaslouží ohromnou pochvalu a poděkování, ale bohužel gratulace za více jak šťastné vítězství putuje do Jičína.

 

Beneš + Matějka - trenéři SK Jičín:  Domácí v sestavě tvořené z 99% hráči ročníku 2001 v zápase dominovali, fyzicky vyspělejší borci byli silnější na míči i v osobních soubojích, ale my jsme dnes zřejmě byli "klikoprdi" a tak vezeme domů 3 bodíky. Výborný výkon podali rozhodčí v čele s hlavním.

 

Rozhodčí: Fišer Pavel

ŽK: 0-0

Diváků: 20

14. kolo MD, FK Jaroměř - SK Jičín, 7.11.2015, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.