Starší žáci stále na vítězné vlně!!!

Starší žáci - 24. kolo KS finále - 18.5.2013 - sobota - 15:00

FK Jaroměř - Baník Vamberk 2:0 (1:0)

Branky: Častvaj 2

Žluté karty: Emlar, Vencl

Sestava Jaroměře: Mertlík - Valášek, Jánský, Emlar, Vencl - Bělka, Častvaj, Bano, O.Toman - Petráček, P.Toman

Střídající hráči: Exnar, Chalupa, L.Toman, Kunc, Chalupa, Škvrna

V souboji prvního s druhým se od úvodních minut hrál kvalitní fotbal s množstvím osobních soubojů, v kterých ale v prvních deseti minutách dominoval soupeř, který disponoval fyzicky velmi dobře připravenými hráči. Postupem času se hra vyrovnala a přišly naše první šance. První stoprocentní měl po 15-ti minutách hry Bady, po skvělé kombince ale mířil z malého vápna nad. Za dalších 5 minut jsme sehráli nacvičený signál z rohu, Patrik Vencl ale z malého vápna opět minul. V minutě 25. už ale udeřilo. Mido načechral centr do vápna a váhajícímu gólmanovi nedal Ondra Častvaj šanci a hlavou mazácky zavěsil!

Do druhé půli jsme šli s odhodláním uhájit tři body a hlavně hrát náš kombinační fotbal. Přeskupením v obranných řadách se naše defenziva zkvalitnila a za druhý pločas zaslouží pochvalu celá obanná čveřice - Patrik Vencl, Jarda Jánský, Matěj Petráček a Valda. Rozhodující moment utkání přišel v 50. minutě. Ondra Častvaj vyhrál na polovině hřiště jeden z mnoha osobních soubojů, ustál sprinterský souboj s hostujícím obráncem a podél vybíhajícího brankáře dal výsledku konečnou podobu- 2:0! Poté jsme již kontrolovali hru a dovedli zápas ke zdárnému konci.

Dnes chválíme celý tým za výborný přístup k zápasu, kdy se každý z hráčů vydal na maximum. Důležitý byl první gól, který hodně napověděl o dalším vývoji.

Fotogalerie k zápasu zde.

Vamberk

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.