Starší dorost to dokázal! I přes prohru na Novém Hradci vyhrál titul přeborníka Krajského přeboru!

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

10. kolo Premier Steel KP SD U19 - finálová skupina - sobota 18.6.2023 od 13:30 - hřiště Nový Hradec Králové.

FC Nový HK - FK Jaroměř 3:2 (3:1)

Branky: 14. Horyna, 40. Karmín, 43. Horyna - 26. Hemelík, 84. Lebedinský (p.k.)

Sestava FC Nový HK: Špina - Málek, Karmín, Moravčík, Pultar (62. Vavřička), Sedláček, Horyna (C), Kolín, Burda, Mádle (72. Tláskal), Novotný

Sestava FK Jaroměř: Maurits - Bělohlávek (67. Burian), Lebedinský, Sekyra (K), Hrobský - Hepnar, Hemelík, Rezek, Korityák - Libich, Kašpar A. (90. Bartoníček)

Od začátku se hrálo svižné utkání, kde byla na obou týmech vidět značná nervozita ze zápasu, neboť oba týmy byly ve hře o vítězství v KP. Lepší začátek měla Jaroměř, která byla aktivní a v 10. minutě trefila břevno domácí branky. Poté udeřilo z ničeho nic na druhé straně. Jaroměř nesložila zbraně a po kličkované ve vápně vyrovnal Hemelík. Od tohoto gólu domácí přidali, naopak hostům se tolik nedařilo. Výsledkem toho byly 2 rychlé góly za sebou, které domácí vstřelili a šli tak do kabin s dvoubrankovým vedením.

Bylo jasné, že pokud chce Jaroměř vyhrát titul přeborníka kraje, musí vstřelit alespoň branku, nebo prohrát ,,pouze" o gól. Druhý poločas se již nehrálo tak pohledné utkání, ale bylo to spíše o bojovnosti. Domácí byli herně mírně lepším týmem, ale hosté vyráželi do rychlých brejků. Když už se zdálo, že si domácí důležité vítězství pohlídají, podnikla Jaroměř brejk na jejímž konci byl faulován Jirka Rezek a kopala se penalta. K té se nakonec postavil Matěj Lebedinský a v důležité chvíli proměnil!. Domácí tento gól opařil a nezmohli se již víceméně na nic. Jaroměřští hráči dohráli konec zápasu velmi zkušeně a na výsledku se tak již nic nezměnilo. Hned po zápase tak mohla vypuknout veliká radost celého týmu a fanoušků. Pohár za vítěze Krajského přeboru předal hráčům sekretář Královéhradeckého KFS p. Ladislav Brož.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř:   Zajíci se počítají po honu a my ještě jednoho důležitého trefili za pět dvanáct. Konec jsme pohlídali a další letošní pohár (víc jich získat už nešlo) dovezli do Jaroměře! Děkujeme našim úžasným fanouškům za podporu.

ŽK: 19. Moravčík, 76. Kolín, 77. Horyna - 23. Hemelík, 84. Lebedinský

Rozhodčí: Trejbal

Diváků: 90

KP U19 FC Nový HK - FK Jaroměř, 17.6.2023, foto: Václav Mlejnek Ladislav Brož předává pohár pro vítěze krajského přeboru U-19 do rukou kapitána týmu Martina Sekyry. Foto: Václav Mlejnek.

Fotogalerie Zdeňka Hrobského k zápasu zde.

KP U19 FC Nový HK - FK Jaroměř, 17.6.2023, foto: Zdeněk Hrobský Foto: Zdeněk Hrobský.

TVcom

Záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Gólový sestřih:



Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.