Starší dorost nakonec udolal houževnatý a kvalitní tým Rychnova

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

3. kolo Premier Steel KP SD U19 - finálová skupina - neděle 30.4.2023 od 17:00 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - Rychnov nad Kněžnou 4:2 (2:0)

Branky: 15. Hemelík, 18. Lebedinský, 61. Sekyra, 89. Rezek - 85. Šťovíček, 87. Šťovíček

Sestava FK Jaroměř: Maurits - Kordina (34. Bělohlávek), Lebedinský, Sekyra, Hrobský - Hepnar, Hemelík, Skalický (K), Korityák (72. Bedlek) - Rezek, Libich (46. Kašpar A.)

Sestava Spartak Rychnov n. Kn.: Koníček - Paleček, Koráb, Široký, Krejčí, Petruščák, Brož, Hůlka, (76. Wójs), Lukášek (C), Šťovíček, Ulrich

Jaroměř vstoupila do zápasu velmi dobře a aktivně. Po brzském vyloučení hostujícího brankáře navíc vstřelila dva rychlé góly a o osudu utkání se zdálo být rozhodnuto. Hosté však nesložili zbraně a do konce poločasu několikrát pozlibili domácí hráče a fanoušky.

Druhý poločas se obraz hry příliš nezměnil. Hosté hráli velmi aktivně a dobře, domácí naopak nedokázali udržet míč a dostat se do většího tlaku. Po gólu na 3:0 se zdálo být již rozhodnuto, ale nebylo tomu tak. Hosté v závěru dvěma góly nakonec zdramatizovali utkání a sahali po bodu. Definitivní pojistka vítězství domácích pak přišla v předposlední minutě utkání.

Dušan Petráček, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: Měli jsme výborný vstup do zápasu, ale potom nám hra v přesile spíše ublížila a byli jsme nervózní a ukvapení. I proto došlo málem na infarktový konec, který jsme lépe zvládli. Děkujeme fanouškům za podporu.

ŽK: 0-0

ČK: 4. Koníček

Rozhodčí: Lukáš Nožka

Diváků: 80

SD FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov nad Kněžnou, 30.4.2023, foto: Zdenek Hrobský František Hemelík (u míče) byl autorem prvního gólu Jaroměře. Foto: Zdenek Hrobský.

Fotogalerie k zápasu zde.

Gólový sestřih:



Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.