Bengo prošlo podzimem bez ztráty bodu.

1. kolo OP Náchod - 7.11.2015 od 14:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř B - Sokol Hejtmánkovice 6:0 (1:0)

Branky: 5. Hekele, 49. Beneš, 53. Kašajík, 62. Hekele, 64. Seifert, 70. Munzar - 0

FK Jaroměř B: Šebesta - Klíž, Ruprich, Beneš, Špaček - Ameti, Kašajík (75. Křivský), Hekele (67. Koller) - Seifert, Vít (K), Munzar

Sokol Hejtmánkovice: Bouška - Franc, Harasevič M., Harasevič V., Gago (K) (64. Nýč), Lorenc, Martin, Jirman (21. Klouda), Dyrovátko, Čihák, Hušek (54. Janoušek)

Domácí postrádali v utkání se třetím týmem tabulky OP Kořena, Rejcherta, Böhma, Vladeku a Železova. Do utkání však vstoupili aktivně a odměnou jim byla branka již v 5. min., kdy si na dlouhý pas Rupricha naběhl Hekele a nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci - 1:0. Za další tři minuty pálil slabě ve výhodné pozici Ahmeti. Ve 25. min postupoval na gólmana Boušku Seifert, ale branku netrefil. Poté se osmělili i hosté a ve 25. min. si připsal úspěšný zákrok Šebesta po hlavičce Huška. Ve 38. minutě Kašajíkovu povedenou střelu vyrazil Bouška na rohový kop.

1. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Sokol Hejtmánkovice, 7.11.2015, foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas začali domácí stejně aktivně a hned ve 49. min. fauloval Haraševič při zpracování míče Kašajíka a z penalty zvýšil Beneš se štěstím na 2:0. V 53. min. střílel na druhé straně nejprve nepřesně opět Hušek a staré otřepané pořekadlo "nedáš - dostaneš" platilo i tentokrát. Kašajík zvýšil vedení povedenou technickou střelou ze šestnácti metrů na 3:0. V 60 min. se připomenul i hostující ostrostřelec M. Haraševič. Jeho přímý volný kop ze 40 metrů vytlačil konečky prstů na břevno Šebesta. Domácí nepolevovali a v 62. min. vstřelil svou druhou branku v utkání Hekele střelou pod břevno, když zužitkoval spolupráci Víta se Seifertem. Za další dvě minuty přihrál Beneš Seifertovi a ten zvýšil na 5:0. V 70 min. Seifert přihrál hlavou Munzarovi, ten nejprve hlavičkoval do tyče a poté poslal míč opět hlavou do branky - 6:0.

Bengo tak v posledním utkání podzimu svého soupeře jasně přehrálo a zakončilo úspěšnou podzimní část sezony, kdy ve 13 zápasech neztratilo ani bod a přezimuje na čele tabulky s jedenáctibodovým náskokem. Děkujeme všem hráčům za předváděné výkony a těšíme se na jaro. Všichni společně pak děkujeme i našemu věrnému fanouškovi, panu Martinovskému.

Rozhodčí: Fišer, Tomášů, Tůma

DS:

ŽK: 28. Munzar, 43. Beneš - 43. Franc, 52. Harasevič V., 82. Janoušek

Diváků: 40

1. kolo okresní přebor, FK Jaroměř B - TJ Sokol Hejtmánkovice, 7.11.2015, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.

 

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.