Béčko porazilo Velké Poříčí tenisovým výsledkem

5. kolo OP Náchod - 5.8.2015 od 17:00 - hřiště Jaroměř. 

FK Jaroměř ,,B" - TJ Velké Poříčí ,,B" 6:1 (2:1)

Branky: 8. Seifert, 25. Böhm, 49. Železov, 71. Vít, 73. Valášek, 75. Böhm - 44. Lanta

FK Jaroměř ,,B": Kořen(K) - Klíž (46. Bano), Beneš, Rejchrt, Křivský, Valášek - Ameti (46. Častvaj), Böhm, Seifert (70. Koller) - Munzar (46. Vít), Železov (81. Valčík)

Tomáš Paleček, Evžen Zvolánek - FK Jaroměř: Utkání začalo úvodní gólovou šancí ve 33. sekundě. Hostující hráč naštěstí s přehozením Kořena přehodil i domácí branku. Na první branku se čekalo do osmé minuty, kdy si zády k brance zpracoval přihrávku Železova Míra Seifert a z otočky prostřelil hostujícího brankáře - 1:0. V 15. minutě v rozmezí půl minutky zvonila dvakrát konstrukce branky po střelách Železova a následně i Beneše. Ve 24. min. byl v blízkosti pokutového území faulován Seifert. Míč si postavil Böhm a brankář Máslo lovil míč z branky podruhé - 2:0. Ve 30. min. sklidil potlesk přítomných opět Böhm a to za gesto fair play. Poté, co hlavní rozhodčí mylně odpískal ruku obránce Svatoše, odevzdal míč  z přímého kopu soupeři. Těsně před odchodem do kabin ve 44. min., neodhadl Kořen dlouhý výkop Másla a Lanta mě snadnou úlohu - 2:1. V tu chvíli bylo jasné, že plnovous na tváři "Karlose" poroste i v příštím  týdnu!  

muži B FK Jaroměř B - TJ Velké Poříčí B 5.9.2015 foto Václav Mlejnek

Do druhé půle nastoupili tři čerství hráči a na hře se to záhy projevilo. Po přihrávce Víta ve 49. min. do křídla na Častvaje a následném centru protrhl střeleckou smůlu Železov a bylo to  3:1. Poté zahodili velké šance Seifert se Železovem. Dalšího gólu se Jaroměřští dočkali v 71. min., kdy po krásné fotbalové akci Seiferta se Železovem měl před poloprázdnou brankou snadnou úlohu Vít - 4:1. O dvě minuty později se prosadil "angličanem" Valášek po pěkném pasu Bana - 5:1. Gólový účet uzavřel v 76. min. svou druhou brankou v zápase Böhm, který po rohu prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 6:1. Po slabší první půli, předvedli domácí fotbalisté v  té druhé množství povedených fotbalových  akci, hosty pouštěli na vlastní polovinu jen sporadicky a jen neklid v koncovce a výkon Másla zabránily dvoucifernému výsledku. Utkání s přehledem odřídila mladá trojice rozhodčích v čele s J. Vítkem.

Rozhodčí: Vítek, Tomášů, Tůma

ŽK: 35. Klíž - 7. Lanta, 24. Hurdálek

Diváků: 25

muži B FK Jaroměř B - TJ Velké Poříčí B 5.9.2015 foto Václav Mlejnek

Foto: Václav Mlejnek 

 

Ohlasy v tisku:

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.