Bengo na body v Předměřicích nedosáhlo

4. kolo ,,1.B" třída skupina C - 30.8.2014 od 17:00 - hřiště Předměřice n.L.

TJ Slavoj Předměřice n. L. - FK Jaroměř ,,B" 4:2 (2:2)

Branky: 8. Bareš E., 33. Šmarda, 67. Šmarda z p.k., 88. Bareš J. – 15. Ulrych, 18. Ameti

TJ Slavoj Předměřice n.L.:  Pavliš, Hronek, Ponikelský, Hlavatý, Bareš E., Paizker, Ponikelský T., Pekáč, Vyleťal, Voborník, Šmarda

FK Jaroměř ,,B“:  Schejbal – Křivský (40. Matějíček R.), Kučera, Emlar (74. Németh), Špaček – Ulrych (72. Častvaj), Jirka, Holeček, Hekele – Vít, Ameti (90. Sodomka)

Už ve 4 minutě jsme mohli jít do vedení,  ale Ameti svůj samostatný nájezd neproměnil .  V 8 min.  šli domácí do vedení,  kdy  Schejbal nebyl u míče z vápna dříve a domácí i se štěstím šli do vedení - 1:0.  V 15 min.  pláchl po levé straně Ameti , předložil přihrávku do vápna, kde se Ulrych nemýlil - 1:1. O tři minuty jsme šli do vedení, kdy Ameti zpoza vápna volejem přeloboval obranu i brankáře - 1:2.
Ve 20 min. byl Pekáč sám před Schejbalem, ale hlavičkoval nad. Ve 33 min domácí vyrovnali, kdy se po důrazu ve vápně nejlépe zorientoval Šmarda – 2:2.

Ve druhé půli šel nejprve v 50 min z pravé strany na brankáře Ulrych, ale nedal. V 57 minutě po rohu  na zadním malém vápně zůstal Ameti, ale jeho střela neměla razanci a brankář si bez problému poradil. V 67 minutě se kopala penalta po střetu Shejbala s domácím hráčem ve vápně. Michal Šmarda ji s přehledem proměnil - 3:2. Od té doby byli domácí lepší, kdy dokázali podržet míč a nás nechali jen běhat . V 81 minutě se ukázal Schejbal, který vytáhl velmi dobře kopnutý trestný kop z 18 metrů Šmardou k pravé tyči. V 88 minutě domácí dali na 4:2, kdy neúnavný  Šmarda po levé straně utekl naší obraně, předložil centrem na penaltu a bylo dokonáno.

Tomáš Paleček, trenér FK Jaroměř: Ve vyrovnaném utkání jsme opět doplatili na chyby, které domácí po zásluze trestali a ukázali nám efektivitu ze zakončení.

ŽK:  0 - 8. Schejbal, 46. Matějíček R., 73. Jirka

Rozhodčí: Kudláček, Mucha, Jehlička

Diváků: 

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.