Mladší žáci odehráli kvalitně obsazený a fyzicky náročný turnaj v HK

Přípravný turnaj MLŽ - ročník 2006 - 23.3.2019 - UMT Slavia HK.

V sobotu 23.3.2019 jsme zajížděli s mladšími žáky na kvalitně obsazený turnaj na umělku do areálu hradecké Slavie. Turnaje s zúčastnilo 8 kvalitních týmů a hrálo se nejspravedlivějším možným systémem každý s každým 1x18 minut. Opět nám chyběl Jirka Karel, a tak jsme museli v útoku trochu improvizovat. I přesto, že jsme měli před turnajem na lavičku 4 náhradníky, dohrávali jsme poslední 3 zápasy defakto bez střídání, neboť turnaj byl fyzicky velmi náročný a připsali jsme si hned několik zranění...

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - TJ Sokol Hoříněves  0:0

Branky: :(

V zahajovacím utkání, která nám tradičně moc nejdou nás čekal účastník finálové skupiny jarní části sezóny. Začátek zápasu jsme nechytili a soupeř nás přehrával především důrazem a nasazením. Po počátečním rozkoukávání jsme přidali a do konce zápasu jsme již byli lepším týmem, ale branku se nám bohužel vstřelit nepodařilo.

FK Jaroměř - FK Kostelec n.O.  1:0

Branky: Poděbradský

Utkání jsme měli od začátku pod kontrolou, ale nedokázali jsme přidal další branky a dohrát tak zápas v pohodě do konce.

FK Jaroměř - Česká Třebová  1:2

Branky: Dítě

Hned na začátku zápasu jsme se ujali vedení, které nám ale paradoxně spíš ublížilo. Kluci trochu polevili a soupeř dokázal otočit skóre. Je to škoda, neboť tento zápas jsme měli určitě vyhrát.

FK Jaroměř - FC Nový HK "rudá"  1:2

Branky: vlastní

V tomto utkání jsme chtěli napravit dojem s předešlého nepříliš povedeného zápasu. Kluci hráli o 100% lépe a i přes začínající absence jsme byli vyrovnaným soupeřem pro tým domácích. Takováto prohra nás nemrzí, neboť byla se ctí a po velmi dobrém výkonu.

FK Jaroměř - MFK Trutnov  0:4

Branky: 0:4

Zápas s Trutnovem nám nevyšel a od začátku zápasu byl soupeř jednoznačně lepší. Na nás se již začala projevovat veliká únava a zranění některých hráčů. Zasloužená výhra soupeře.

FK Jaroměř - FK Černilov  2:3

Branky: Poděbradský (p.k.), Lebedinský

V tomto zápase již byla na obou týmech vidět opravdu enormní únava, a tak se hrálo velmi vlažné a pomalé utkání. I přesto, že jsme do tohoto zápasu nastupovali defakto s jediným náhradníkem, tak jsme dokonce 2x vedli, ale vedení jsme bohužel nedokázali udržet, což nás mrzí, neboť se to určitě dalo...

FK Jaroměř - FC Nový HK "bílá"  0:1

Branky: :(

V posledním utkání nás čekal celkový vítěz turnaje, lepší tým domácích. V utkání jsme statečně vzdorovali, našli poslední zbytky sil, ale gól jsme bohužel i přes některé šance vstřelit nedokázali.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Hofman, Bělohlávek, Mrkos - Hemelík, Lebedinský, Pospíšil, Poděbradský, Dítě, Kadlec - Libich, Pitor

Jiří Lebedinský, Martin Čenovský - trenéři FK Jaroměř: Na turnaj jsme odjížděli plni očekávání z našich výkonů. Střídali jsme lepší zápasy s horšími, ale v důsledku jsme i přes výsledky s výkony kluků spokojeni. Dnes si sáhli opravdu až na dno svých sil, neboť odehráli 126 minut a pauzy mezi zápasy byly vždy pouze jenom 18. minut a jednou jsme hráli dokonce 2 zápasy za sebou. Navíc vedro na místní umělce bylo opravdu veliké a nezvyklé. Kluci viděli, že i přesto, že jsou extrémně unavení, dokáží v sobě najít vždy zbytek sil a zabojovat, a to je myslím dnes to nejlepší zjištění. Za 14 dní nás čeká start finálové skupiny, na který se chceme co nejlépe připravit.

Děkuji rodičům za dopravu a podporu během celého turnaje.

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.