Triumf a povedené vystoupení 2007ček na domácím halovém turnaji

HT MLŽ - ročník 2007 - 23.2.2019 - hala Asvaj

V sobotu, 23.2.2019, odehráli mladší žáci ročníku 2007 další z mnoha halových turnajů. V domácí Asvaji jsme chtěli odčinit naše poslední vystoupení z Náchoda, kde jsme nepředvedli to, co je v našich možnostech a navíc se nám na těchto domácích turnají doposud velmi dařilo.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - TJ Rasošky  7:0

Branky: Poděbradský 3x, Olexa 2x, Mrkos, Dítě

Slabší soupeř na rozehrání, což nám vyhovovalo vzhledem k našim častým špatným prvním zápasům. Kluci hráli naplno a jednoznačně jsme soupeře přehráli a nasázeli potřebné branky.

FK Jaroměř - A.P. Orlik Lagiewniki  4:3

Branky: Poděbradský 2x, Olexa, Mrkos

Neskutečný zápas proti nejfotbalovějšímu týmu ze všech soupeřů. Odehrané tři minuty a skore bylo 0:3 v náš neprospěch. Kluci se však úžasně semkli, soupeře nenechali hrát, zatlačili ho a zápas dokonale otočili. Divákům se tento zápas plný zvratů musel opravdu líbit!

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec  3:0

Branky: Poděbradský, Olexa, Dítě

Proti kvalitnímu soupeři kluci pokračovali ve výborném nasazení a zaujetí a tím jsme soupeře zcela přehráli. Zasloužený výsledek, který jsme nečekali, ale nedali jsme soupeři šanci.

FK Jaroměř - MFK Trutnov  0:1

Branky: :(

Další kvalitní soupeř. Od začátku zápasu jsme měli daleko více ze hry, akce střídala akci a několikrát jsme byli jen pár centimetrů od golu. Náš tlak sílil a věřili jsme, že nám to tam nakonec spadne. To se bohužel nestalo a soupeř využil jednoho svého brejku v poslední minutě a vyhrál tak 1:0. To je občas fotbal a klukům není co vytknout.

FK Jaroměř - TJ Přelovice  3:1

Branky: Poděbradský, Mrkos, Dítě

Soupeř, který od začátku turnaje překvapoval, byl velmi bojovný a nepříjemný a prohrál doposud jediné utkání, takže to byl veledůležitý zápas vzhledem k tomu, že se ostatní soupeři poráželi mezi sebou. My k utkání přistoupili zodpovědně a hned v úvodu jsme vstřelili dva rychlé goly, které nás uklidnili v dalším průběhu zápasu a výsledek jsme si v poklidu pohlídali. 

FK Jaroměř - MFK Nové Město n./M. 3:0

Branky: Poděbradský 2x, Mrkos

Poslední zápas proti outsiderovi, k celkovému vítězství nám stačila jakákoliv výhra. Avšak polovinu utkání jsme nebyli schopni zúročit náš velký tlak, nehráli jsme úplně na doraz a to se projevilo. Naštěstí nás zvedl gol výborného Tomika a zápas si nakonec v klidu pohlídali

Sestava FK Jaroměř: Pospíšil - Poděbradský, Mrkos - Dítě, Olexa, Kadlec, Pitor, Bano

Celkové pořadí turnaje: 1. FK Jaroměř, 2. A.P. Orlik Lagiewniki, 3. TJ Přelovice, 4. MFK Trutnov, 5. TJ Červený Kostelec, 6. MFK Nové Město, 7. TJ Rasošky

Nejlepší hráč turnaje : MICHAL MRKOS (FK JAROMĚŘ) - zaslouženě Mrky - gratulace!!!

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnes jsme předvedli výkon, za který jsem moc rád, na klukách byla vidět velká chuť a zaujetí, což je hlavní a vrátili jsme se tím na vítěznou vlnu, která byla přerušena na posledním turnaji v Náchodě. Dnes jsme do brány postavili Pospu a chtěli tím maximálně využít hru s brankářem a víc držet míč, což se nám docela dařilo. Tahouny dnes opět byli Tomik s Mrkym, ale solidní výkon předvedli i ostatní. Chci klukům moc poděkovat a makáme dálm, ať se stále zlepšujeme!

Děkuji klukům za účast a rodičům za dopravu a velikou podporu!

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.