Mladší žáci sehráli velmi dobrý turnaj na Novém Hradci

6. kolo ČP KP MLŽ - finálová sk. - 6.5.2018 - hřiště Nový HK.

neděli 6.5.2018 se přehoupla finálové skupina mladších žáků do své druhé poloviny. K dalšímu turnaji jsme cestovali do Hradce Králové na Nový HK, kde jsme se utkali nejprve s Třebechovicemi, a poté s domácími. I přes ,,pouze" 50% bodový zisk jsme s výkonem našich hráčů navýsost spokojeni.

SK Třebechovice - FK Jaroměř 0:2 (0:1)

Branky: Rezek 2x

Do zápasu s líderem naší finálovky vstupujeme velmi aktivně a s chutí. Přežili jsme hned v úvodu velikou šanci soupeře, ale od té doby se hrálo pouze na jednu branku. Karlos doslova ,,vymazal" nejlepšího hráče a střelce této soutěže v týmu soupeře. To byl základ  našeho úspěchu, neboť soupeř se prezentoval hrou, kdy pouze nakopával míče na tohoto rychlého hráče. My jsme se naopak snažili hrát trpělivě a kombinačně, což se nám bezezbytku podařilo. Velmi dobrý výkon všech hráčů.

FC Nový HK - FK Jaroměř 3:0 (1:0)

Branky: :(

Do zápasu s kvalitním soupeřem vstupujeme pouze po 10ti minutové přestávce, a opět se potvrdilo, jak je to náročné, hrát v těchto turnajích 2 zápasy po sobě. Domácí byli od začátku lepším týmem a několikrát jsme přežili doslova s vypětím všech sil. Gól jsme si nakonec dali defakto sami po zbytečné chybě v naší rozehrávce. Soupeř se prezentoval úplně jiným fotbalem, než Třebechovice, což jsme věděli. Hrál dobře kombinačně a do rychlosti. Druhý poločas se obraz hry změnil. Domácí jsme zatlačili a snažili se o vyrovnání, ale brankář domácích byl proti, když nás několikrát doslova vychytal. Trochu jsme si pokazili dojem závěrem zápasu, kdy jsme dostali druhý gól minutu před koncem po brejku. No a po jeho rozehrávce jsme udělali nesmyslnou hrubku při rozehře a se závěrečným hvizdem rozhodčího jsme inkasovali potřetí. I přesto se dá říci, že vítězství týmu domácích je vzhledem k průběhu zápasu asi zasloužené.

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek, trenéři FK Jaroměř: Dnešní turnaj hodnotíme jen pozitivně. S Třebechovicemi jsme předvedli výborný výkon a vedoucí tým finálovky jsme s přehledem porazili. Druhý zápas se nám nepovedl první poločas, kdy jsme si zvykali na jiný styl hry soupeře. Ve druhém poločase jsme se herně zvedli, měli několik šancí, ale domácího brankáře jsme nedokázali překonat. Je jen trochu škoda, že jsme inkasovali v závěr dva naprosto zbytečné góly, které trochu kazí dojem a výsledek tak určitě neodpovídá poměru sil na hřišti. Dnes jsme s výkonem našich hráčů velmi spokojeni a takhle bychom si to představovali.

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Škodová, Karel, Kňourek, Skalický, Hemelík, Kašpar, Potoček, Malý, Libich, Rezek, Vojtíšek

Rozhodčí: Miškář

Diváků: 35

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.