Mladší žáci zvítězili na kvalitně obsazeném turnaji v HK

sobotu 24.3.2018 jsme zajížděli na umělou trávu Slavie Hradec Králové, kde jsme odehráli turnaj v rozestavení 7+1. Hrálo se systémem každý s každým, takže nás čekalo 7 kvalitních zápasů v rychlém časovém sledu po sobě.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř - FK Náchod 2:0

Od začátku zápasu jsme měli utkání pod kontrolou a soupeře přehrávali. Škoda jen neproměnění dalších našich šancí - vítězství mohlo být vyšší.

Branky: Rezek, Karel

FK Jaroměř - TJ Sokol Třebeš 0:1

Dobrý zápas s kvalitním soupeřem. Herně jsme byli určitě lepším týmem, ale nedokázali jsme se gólově prosadit, Soupeř tak z jedné své velké šance skóroval a rozhodl o svém vítězství. I přes prohru pochvala pro všechny hráče za výkon.

Branky: :(

FK Jaroměř - FC Nový HK 3:1

Ze soupeře jsme měli trochu strach, ale nakonec jsme si s ním poradili víceméně bez problémů.

Branky: Rezek 2x, Karel

FK Jaroměř - OFS HK 3:0

Dobrý výkon celého týmu a zasloužené vítězství nad snaživým soupeřem.

Branky: Rezek 2x, Karel

FK Jaroměř - Slavia HK/Malšovice 4:1

Do utkání jsme vstupovali trochu s obavami, neboť soupeř dokázal potrápit i všechny ostatní týmy. Nakonec však kluci nepřipustili žádnou komplikaci a zápas jsme relativně v pohodě vyhráli.

Branky: Rezek 3x, Karel

FK Jaroměř - Červený Kostelec 3:0

Tradiční utkání s Ćerveným Kostelcem. Soupeř hraje úmyslně důrazně (surově) a dohrává všechny souboje. Kluci se však rozhodit nenechali a s přehledem zvítězili. Soupeř neměl za celý zápas jedinou vážnou šanci.

Branky: Karel, Škodová, Skalický (p.k.)

FK Jaroměř - MFK Trutnov 2:3

V tomto zápase jsme měli již jisté 1. místo v turnaji. Kluci však makali a rychle jsme vedli 2:0, když se 2x trefila Anetka. Pak jsme však nepochopitelně přestali hrát a soupeř, který ještě bojoval o umístění ,,na bedně" nám dal 2 branky a vyrovnal. V poslední sekundě zápasu pak strhl po rohovém kopu vítězství na svou stranu. Škoda, zbytečná kaňka na povedeném turnaji...

Branky: Škodová 2x

 

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Od našeho posledního zápasu na venkovním hřišti v rozestavení 7+1 v Trutnově uběhl víceméně měsíc. Od té doby nás kosily nemoce, zlobilo počasí a pořádně jsme tak netrénovali. A hlavně proto jsme byli zvědaví, jak si s tím kluci poradí. Hrálo se v rychlém sledu po sobě, když jsme měli mezi zápasy vždy pouze 18 minut volna. Kluci si však s tím vším poradili náramně a nutno říci, že ve všech zápasech hráli velmi dobře žádný z kvalitních soupeřů nás herně nepřehrál. I přesto by se našla spousta chyb v naší hře na kterých musíme zapracovat, abychom byli příště ještě lepší. Je potřeba, aby se gólově prosazovali více i ostatní hráči, neboť nemůžeme spoléhat pouze na 2 střelce. Skóre 17:7 je však i přesto velmi solidní. Všem hráčům děkuji za dnešní výkony.

Nejlepším střelcem celého turnaje byl vyhlášen se 7 brankami náš Jirka Rezek - Gratulujeme

Sestava FK Jaroměř: Dufek, Lebedinský, Škodová, Kňourek, Holub, Hofman, Skalický, Bělohlávek, Hemelík, Karel, Kašpar, Vojtíšek, Rezek

Konečné pořadí turnaje: 1.FK Jaroměř, 2. TJ Sokol Třebeš, 3. MFK Trutnov, 4. OFS HK, 5. FC Nový HK, 6. Slavia HK/Malšovice, 7. Červený Kostelec, 8. FK Náchod

FK Jaroměř  IMG 20180324 134955

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.