,,Šestky" šesté na turnaji v Chrudimi

4. halový turnaj MLŽ ročník 2006 a mladší Chrudim - 6.1.2018.

V sobotu 6.11.2018 jsme zajížděli tradičně na kvalitní turnaj do Chrudimi. Bohužel jsme nemohli odjet kompletní, neboť se ve stejný den hrály výběry OFS Náchod, které jeli reprezentovat Jirka Karel a Matyáš Libich.

Výsledky v základní skupině:

FK Jaroměř - MFK Chrudim ,,černí" 2:3

Branky: Hemelík, Kašpar

První zápas je pro nás vždy těžký a ne jinak tomu bylo i dnes. Po třech stejných, po sobě jdoucích chybách v rozehrávce, jsme rychle prohrávali. Kluci se však od druhé poloviny zápasu ohromně zlepšili a závěr jsme hodně zdramatizovali a poslední 4. minuty patřily jednoznačně nám. Špatný začátek, vynikající konec.

FK Jaroměř – TJ Sokol Pravonín 2:0

Branky: Hemelík, Rehák

Byli jsme namlsání po výborném konci zápasu s Chrudímí, ale přišlo trápení se slabším soupeřem. I tak jsme ho však zaslouženě porazili.

FK Jaroměř – FK Náchod 4:2

Branky: Hemelík 2x, Kašpar, Holub

Utkání jsme měli po celý jeho průběh pod kontrolu, ale nechali jsme si dát zbytečnou branku a soupeř ho trochu zdramatizoval. I přesto zasloužené vítězství našeho týmu.

FK Jaroměř – FŠ Třebíč II.   1:7

Branky: Kašpar

Kdybychom toto utkání vyhráli, šli bychom do semifinále, jenže to bylo kdyby....Marně pátrám v paměti, kdy nás soupeř takto doslova ,,přejel" a nedal nám absolutně ,,čuchnout". Kluci byli jako na kolotoči a již ve 2. minutě bylo o osudu zápasu jasně rozhodnuto. Výborný soupeř využíval vynikajícího gólmana, který hrál defakto jako pátý hráč a totálně nás přehrál. Za zmínku stojí branka Romči Kašpara 10. sekund před koncem, kdy doběhl neskutečným sprintem zdánlivě ztracený míč a z těžkého úhlu do prázdné branky skóroval. Takto by se mělo bojovat o každý míč do posledních sekund...

Zápas o 5-6. místo:

FK Jaroměř – MFK Chrudím ,,červení" 1:4

Branky: Hemelík

Samozřejmě jsme tento zápas chtěli vyhrát, ale nevstoupili jsme do něho vůbec dobře a již v 10. sekundě jsme po chybě v rozehrávce inkasovali. Další chyba přišla ve 2. minutě a bylo hotovo. Kluci pak již neměli na zvrat proti kvalitnímu soupeři síly.

Jiří Lebedinský, trenér FK Jaroměř: Dnešní umístění asi odpovídá našemu dnešnímu rozpoložení. Dnes jsme neměli tolik odvahy a individuální kvality, abychom se umístily lépe. Bylo to hodně nevyrovnané a střídali jsme lepší pasáže s horšími, bohužel těch horších bylo určitě více, než těch lepších. Kluci aspoň viděli, že mají neustále na čem pracovat...

Sestava FK Jaroměř: Lebedinský - Kašpar, Bělohlávek, Holub - Hemelík, Hofman, Rehák, Dufek

Celkové pořadí turnaje: 1. FS Třebíč II., 2. FS Třebíč I., 3. MFK Chrudim ,,černí", 4. TJ Lanškroun, 5. MFK Chrudim ,,červení", 6. FK Jaroměř, 7. TJ Žamberk, 8. FK Náchod, 9. Sokol Pravonín, 10. TJ Pátek

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.