Vydařený domácí turnaj mladších žáků !

3. kolo ČP KP mladších žáků, skupina A - hřiště Jaroměř - 17.9.2017.

Ve 3. kole KP MLŽ nás čekal v domácím prostředí těžký dvojzápas, ve kterém jsme chtěli naplno bodovat. Sešli jsme se relativně kompletní, a tak jsme byli zvědaví, jak si kluci s tímto turnajem poradí.

FK Jaroměř - TJ Dvůr Králové n.L. 2:0 (1:0)

Branky: Skalický, Rezek

Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání s velmi kvalitním protivníkem, a to se od začátku potvrdilo. Kluci se však do soupeře zakousli a byli lepším týmem Dvůr jsme do žádné vyložené šance za celý zápas nepustili a dvěma góly jsme si připsali zasloužené vítězství po velmi dobrém výkonu.

FK Jaroměř - SK Rozkoš 5:0 (3:0)

Branky: Škodová, Karel, Rezek, Skalický, Kočica

Od začátku zápasu naše jasná herní převaha. Tu jsme však nedokázali vyjádřit brankově. Chvályhodný je zodpovědný výkon obrany. Byli jsme trpěliví i v kombinace. Co je však zarážející, je řešení našich 100% šancí. Kdybychom proměnili alespoň polovinu z nich, tak by bylo skóre dvouciferné. Je to škoda, neboť v těžších zápasech se nám toto může vymstít.

Sestava FK Jaroměř: Dufek - Libich, Škodová, Potoček - Skalický, Hemelík, Bělohlávek - Karel, Kočica, Kašpar, Malý - Rezek, Vágner

Jiří Lebedinský, Jiří Rezek - trenéři FK Jaroměř: V obou zápasech jsme dnes podali velmi dobrý herní výkon. Především obrana hrála zodpovědně. Dařila se nám i kombinace, ale koncovka naše je žalostná, na tom musíme zapracovat. Všem klukům patří veliké poděkování za dnešní přístup a výkon, makáme ale dál.

Rozhodčí: Pálka

Diváků:  35

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.