NAKONEC JENOM BRONZ

MŽ  (ročník 2005 + 2006) - 26.11.2016 - FOTTUR Jaroměř - hala ASVAJ.

V sobotu 26.11.2016 jsme se zúčastnili prvního halového turnaje v této sezoně.Hrál se systémém každý s každým na 1 x 13 minut, zúčastnilo se ho celkem šest mužstev.

FK Jaroměř  - FKM Javorka  2 : 2

Soupeřova rychlá kombinační hra nám dělala od začátku velké problémy, u všeho jsme byli pozdě a nic se nedařilo.Postupem hrací doby se nám podařilo hru vyrovnat a dosáhli jsme remízy.

Branky: Kočica, Škodová

FK Jaroměř - SK Studenec  6 : 1

Náš tým se v tomto utkání s lehčím soupeřem snažil o kombinace a rychlé narážečky a spolu s dobrým výkonem všech hráčů dosáhl vítězství.

Branky: Karel 3, Kašpar, Rezek, Škodová

FK Jaroměř - Chlumec n/Cidlinou  3 : 3

Velmi těžké utkání s pozdějším vítězem celého turnaje ,kvalitní rychle a kombinačně hrající soupeř.Naši hráči však také zrychlili a zpřesnili hru a důsledným obsazováním, nenecháním volného prostoru byli více než rovnocenným soupeřem.O vítězství jsme se však připravili sami třemi hrubými chybami kdy jsme obdrželi branky bez velké zásluhy soupeře.Takový je někdy fotbal.Musíme ale v tomto utkání pochválit všechny za nasazení a vůli soupeře porazit.

Branky: Karel, Libich, Škodová

FK Jaroměř - TJ Slovan Broumov 2 : 0 

Silný soupeř s výborným brankářem nás po výborném výkonu v předešlém utkání nemohl zastavit a trpělivou a důslednou hrou jsme dosáhli vítězství.Zranil se nám však Míša.

Branky: Libich, Škodová

FK Jaroměř - Sokol Martinice  0 : 2

Před tímto utkáním nám stačil bod a byli by jsme druzí.Mysleli jsme že náš tým bude bojovat a hrát tak aby na druhé místo dosáhl.Soupeř nás však totálně zaskočil důsledným , rychlým a tvrdým napadáním rychlou hrou.Vycházelo mu vše ale nám nic.Nemohli jsme trefit bránu, přihrávky nenacházeli adresáta.Chyběla nám citelně i zraněná Aneta.Prohráli jsme a skončili tedy třetí.

Dosáhli jsme jednoho individuálního ocenění: 

Aneta Škodová byla trenéry vyhlášena jako   Nejlepší hráč turnaje 

Blahopřejeme

Závěrem musíme pochválit všechny naše hráče za velice dobré výkony, bojovnost  a nasazení ,poděkovat kamarádům z ročníku  2006  kteří nám vydatně pomohli a určitě se neztratili.Pokud ještě potrénujeme rychlost, střelbu a proměňování šancí bude to příště ještě lepší.

Sestava: Škodová, Rezek, Kočica, Radil, Malý, Skalický, Libich, Karel, Kašpar

Děkujeme rodičům za fandění a servis.

 

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.