Zimní halová liga U-12 v Jaroměři

V jaroměřské hale ASVAJ proběhl v neděli 1. února 2015 turnaj Zimní halové ligy výběrů OFS U12. Z FK Jaroměř byli do výběru OFS Náchod nominováni:

Šimon Rind, Jiří Kudrnáč, Radim Smetana, Denis Kuna

Výsledky OFS Náchod:

OFS Náchod - OFS Jičín 4:2Smetana 2x, Hrubý, Hofman
OFS Náchod - OFS Rychnov nad Kněžnou 2:4Hypšman 2x
OFS Hradec Králové - OFS Náchod 2:3Ponikelský 2x, Kuna
OFS Náchod - OFS Trutnov 0:5

 

Trenér Robert Frydrych: Ve velmi vyrovnaném turnaji jsme sice nakonec obsadili až čtvrté místo, ale i tak jsem s výkony týmu (kromě nepovedeného závěrečného zápasu proti Trutnovu) spokojen. Turnaj se hrál na přelomu pololetních a jarních prázdnin, a tak nám někteří hráči odjeli na zimní dovolenou, a někteří byli nemocní. I tak se nám podařilo sestavit dobrý tým.

Do prvního zápasu turnaje se nám podařil vstup. Proti Jičínu jsme v páté minutě, po dvou brankách Radima Smetany a jedné Denise Hrubého, vedli už 3:0. Potom jsme sice nechali soupeře snížit na 3:2, ale v závěru vstřelil pojišťovací branku Dan Hofman. Škoda, že se nám nepodařilo proměnit více vytvořených šancí, které nám nakonec chyběli v konečném hodnocení.

Proti Rychnovu byl vývoj zápasu úplně opačný. Postupně jsme prohrávali už 0:3. Jiskřičku naděje vykřesal dvěma góly během jedné minuty Dan Hypšman. Vše jsme vrhli do útoku, ale soupeř nám těsně před koncem utekl a vstřelil branku na konečných 2:4.

Utkání proti Hradci Králové bylo asi nejpovedenější. Po půl minutě jsme sice prohrávali 0:1. Postupně jsme ale přebírali otěže zápasu a dvěma góly Matěje Ponikelského a jednou Denise Kuny jsme otočili skóre ve svůj prospěch. V závěru se ještě hostům podařilo snížit na konečných 3:2.

Poslední zápas proti Trutnovu se nám vůbec nepovedl, soupeř nám vstřelil první gól už v 10 vteřině. Po obědové pauze jsme se nemohli dostat do tempa a tak jsme nakonec prohráli 0:5. Přes výpadek v posledním zápase musím všechny nominované hráče pochválit, všichni podávali kvalitní výkony. Největší pochvalu zasluhuje výborně chytající Jarda Rubeš.


Konečné pořadí týmů U-12:

1. OFS Trutnov
2. OFS Jičín
3. OFS Rychnov nad Kněžnou
4. OFS Náchod
5. OFS Hradec Králové

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.