Hodnocení mladší přípravky na jaře 2023

Na prvním místě musíme poděkovat vedení klubu za rozumné přeřazení chlapců z krajského přeboru do okresu. Šestnáct podzimních proher, v jednom případě o více než padesát branek, se rázem otočilo do vítězné série a klukům se vrátila radost ze hry.

V zimní přestávce jsme nastoupili trend sehrání série turnajů a přátelských zápasů s vyrovnanými soupeři i z jiných okresů (celkem šest halových turnajů a šest přáteláků v rámci tréninkových hodin). Kluci konečně poznávali také výhry. Lví podíl na tom má jistě i největší trenérský štáb v klubu, trenéři Podolník, Rada, a nově bývalí fotbalisté Zapadlo a Kotek, které trénování baví, kluky toho dost v krátké době naučili a vzájemně za sebe zaskočí, když je někdo pracovně zaneprázdněn. S kluky přišli i velice ochotní rodiče, bez jejich podpory by to nešlo! Novým vedoucím týmu je Vladimír Doubek, díky němuž se na web rychle dostávají zápasové referáty této kategorie, doplněné pečlivě vedenou statistikou.


mladší přípravka, 23.4.2023, foto: Václav Mlejnek Tobiáš Podolník se raduje z branky v zápase proti Vekému Poříčí/Hronovu, ve kterém Jaroměř doma vyhrála 15:1. Foto: Václav Mlejnek

V kategorii U9 se oficiální tabulky nevedou. Neoficiálně skončili naši hráči v okresním přeboru Náchod na druhém místě ze dvanácti účastníků (13 výher, 1 remíza a 2 prohry, celkové skóre 163:84). Zápas od zápasu jsme pozorovali zlepšení, a když jsme porazili Náchod U8 (mimochodem Planeo CUP 2023 - 5.místo) v kompletní sestavě - nebylo co řešit. Dále jsme pokračovali v přátelácích (Hořice, Dobruška, Vítězná, atd.). ať už u nás, nebo na výletech po okolí okresu. Čtyři turnaje, z toho jeden u nás doma, zkrátka, borci si osvojili zápasovou praxi, což se hlavně v závěru okresního přeboru projevilo v mistrákách. Účast na trénincích byla velmi dobrá.

Jaké máme vyhlídky na podzim? O kategorii výš odejdou tři kvalitnější kluci, ale přijde více borců z minipřípravky, takže nebude problém přihlásit do OP Náchod dvě družstva, a pokračovat v trendu přáteláků a turnajů i v sousedním Polsku. Z našeho pohledu jsme velmi spokojeni s první polovinou kalendářního roku, a doufáme, že tento trend vydrží i po prázdninách.

Referáty z jara 2023 si můžete přečíst zde. Starší statistiky kategorie mladší přípravky za podzim 2022 najdete zde.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.