7. místo ročníku 2009 na turnaji v Heřmanově Městci

MLP - ročník 2009 - 12.3.2017 - HT Heřmanův Městec.

Poslední halový turnaj mladší přípravky ročníku 2009 se uskutečnil v neděli 12.3.2017 v Heřmanově Městci. Bohužel jsme měli k dispozici pouze 3 kluky tohoto ročníku a tak jsme povolali borce z minipřípravky ročníku 2010, kteří měli za sebou navíc  sobotní turnaj. Turnaje se zúčastnilo osm družstev rozdělených do dvou skupin. Nás čekala ve skupině utkání s Havlíčkovým Brodem, Svitavy a Chotěboří.

Výsledky našeho týmu:

FK Jaroměř – Havlíčkův Brod 0:8

Branky: :(

Krutá a zasloužená prohra na úvod turnaje. Propadali jsme ve všech herních činnostech, hlavně v osobních soubojích.

FK Jaroměř – TJ Svitavy 1:3

Branky: vlastní

Zlepšený výkon oproti prvnímu utkání. V tomto utkání padla první branka po ruce soupeře, kterou neviděl pouze rozhodčí. Potom jsme si bojovností vytvořili i několik šancí. Bohužel v brance skončila pouze střela Libicha sražená hráčem soupeře do vlastní sítě.

FK Jaroměř – TJ Chotěboř 1:3

Branky: Slezák

Pokračování ve zlepšených výkonech, kluci zabrali a vytvořili si i několik nadějných šancí, kdy se otřásala horní tyč soupeřovi branky. Bohužel nás sráží zbytečné branky, když soupeř na půlce rozehrává a my se plně nesoustředíme na hru.

FK Jaroměř – FK Náchod 1:2

Branky: Dohnal

V souboji o 5.- 8. místo jsme se utkali s Náchodem. Nejlepší a nejhezčí zápas z naší strany. Pokud bychom takto bojovali ve všech zápasech. Vyrovnaný boj do posledních vteřin se šťastnějším koncem pro soupeře z Náchoda. V brance měl premiéru Vítek Hemelík, který úspěšně vychytal penaltu soupeře.

FK Jaroměř – TJ Lanškroun 1:0

Branky: Slezák

V souboji o konečné 7. – 8. místo nás čekal Lanškroun. Bojovné utkání s naší mírnou převahou. Z několika šancí zůstala využita pouze jedna.

Sestava FK Jaroměř: Schovánek, Slezák, Libich, Kuna, Dohnal, Runštuk, Hemelík V., Hemelík L.

Nejlepší hráč Jaroměře: Šimon Libich - gratulujeme

Děkujeme rodičům za dopravu a podporu v hledišti.

HT Městec 12.3.2017 - aa  HT Městec 12.3.2017 - NEW

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.