První letošní FOTTUR ovládl Hradec Králové

V jaroměřské hale ASVAJ se 27.2.2022 uskutečnil první halový turnaj FOTTUR po dlouhé odmlce způsobenou epidemiologickou situací v naší zemi.

FK Jaroměř do turnaje postavila rovnou dva týmy. FK Jaroměř červená si v turnaji nepočínala příliš šťastně. Tým byl však z větší části doplněn o hráče ročníku 2013, a tak tito hráči v těžkých zápasech nabrali potřebné zkušenosti, které určitě prodají na dalších turnajích. FK Jaroměř bílá si počínala skvěle, výsledkem je konečné čtvrté místo!

Mezi ostatními účastníky byly týmy: MFK Chrudim, TJ Sokol Bílá Třemešná, TJ Sokol Stěžery, TJ Velichovky, SK Bystřian Kunčice a již zmíněný FC Hradec Králové.

Nejlepším hráčem turnaje byl zvolen Tomáš Hovorka z MFK Chrudim. Nejlepší střelec byl s neuvěřitelnými 20(!!!) nastřílenými góly Albert Řehůřek z FC Hradec Králové. Trofej pro nejlepšího brankaře zůstala doma. Cenu si totiž vychytal Adam Tomek z FK Jaroměř bílá.

Turnaj doprovázela hlasitá divácká atmosféra hlavně díky bubnům rodičů z Chrudimi a hlasitým fanděním ze strany ostatních účastníků turnaje.

Kompletní výsledkový servis naleznete ZDE:

FOTTUR - 27.2.2022-1

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.