Zlepšený výkon MLD znamenal první výhru

7. kolo EKO DELTA KP mladšího dorostu U-17 - o umístění, jaro 24 - sobota 20.4.2024 od 13:30 - Velichovky.

FK Jaroměř/TJ Velichovky - Spartak Police nad Metují 3:0 (1:0) 

Branky: 43. Bém, 55. Kukal, 75. Baudyš

FK Jaroměř/TJ Velichovky: Chejnovský (C) ( 46. Hušek - Nitsa, Hanák, Stradiot, Křen - Nguyen, Baudyš ( 46. C ), Kunc, Felcman D. - Bém, Kukal  

Průběžně střídali: Hampl, Pitor, Felcman O., Holemář

Spartak Police nad Metují: Lavička - Tauc ( C ), Friml S., Macháček A., Osoba, Flok, Andrýs, Macháček M., Kollert, Kolesár, Friml Š

Průběžně střídali: Peška, Krtička, Brusnický, Vaněk

Komentář převzat z webu TJ Velichovky: Dnes jsme nastoupili ve Velichovkách proti Spartaku Police nad Metují, s kterým jsme se utkali již v úvodu podzimu, kdy jsme v Polici dokázali zvítězit. Stejný scénář jsme chtěli zopakovat a konečně naplno bodovat. Jenže soupeř má svojí kvalitu a věděli jsme, že to nebude nic lehkého, stejně jako každý jiný zápas.

Hned z kraje zápasu jsme se mohli jít do vedení, ale Bém svůj nadějný únik nedokázal bohužel zakončit. Vytrvalý déšť trápil oba týmy, ale ty se s tím vypořádaly poměrně dobře a byl vidět kvalitní fotbal vedený především taktikou s disciplinovaností. Velmi dobrý výkon podával hostující brankář, ač postavou nevysoký, dobře četl hru a i ve vzduchu byl bezchybný. V poli se jednalo o vyrovnaný zápas. První branku jsme dokázali vstřelit my, po pěkném pasu O. Felcmana obstřelil brankáře hostí Bém a otevřel skóre. Hosté měli také pár nebezpečných momentů, ale i Chejnovský v brance působil jistě stejně jako naše defenziva.

Zajímavý fotbal pokračoval i po změně stran. Podařilo se nám navíc zvýšit skóre, když se ve vápně prosadil Kukal. Hosté mohli brzy snížit, ale důležitým zákrokem se blýskl Hušek. Náš zodpovědný výkon, který nám dával naději na první jarní vítězství, gradoval v další slibné možnosti, které jsme však nedotáhli do finále. To se povedlo až Baudyšovi, když z trestného kopu z hranice velkého vápna trefil přesně k tyči. Hosté mohli snížit, ale z dálky trefili jen tyč. Náš tým tak uhájil vítězství podpořené čistým kontem vzadu. Výhra by mohla být povzbuzující do dalších zápasů.

Trenéři FK Jaroměř/TJ Velichovky:  Do dnešního utkání jsme vstoupili s velkou motivací končně zvítězit. Po celý zápas jsme byli aktivní a obranná fáze nám také vycházela. Kluci bojovali a to mělo za následek naše první vítězství v jarní časti, jen nesmíme polevit a makat dál.

ŽK: 

Rozhodčí: Buchta Petr 

Diváků: 46

KP U17 FK Jaroměř/TJ Velichovky - Spartak Police nad Metují, 20.4.2024, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek.


Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.