I přes zlepšený výkon MLD nestačil na Dohalice

6. kolo Krajský přebor mladšího dorostu  U 17 - skupina o umístění, jaro - neděle 14.4.2024 od 14:00 - hřiště Dohalice.

TJ Sokol Dohalice - FK Jaroměř/TJ Velichovky 3:2 (0:0) 

Branky: 49. Chejnovský ( vlastní), 51. Baudyš, 57. Veselý, 71. Bičiště, 81. Baudyš

FK Jaroměř/TJ Velichovky: Chejnovský  - Felcman D., Hanák, Stradiot, Nitsa - Hampl, Kunc, Baudyš, Nguyen - Dohnal ( C ), Kadlec

Průběžně střídali: Hušek, Havlík, Dostál, Felcman O.

TJ Sokol Dohalice: Hájek ( C ) - Vyčítal, Vu Xuan Phat, Zvoníček, Bártl, Rybáček, Veselý, Kulhánek, Plašil, Amare, Bičiště

Průběžně střídali: Jedlička, Drábek, Kotek, Rygl, Furman, Honegr, Merta

Referát převzatý z webu TJ Velichovky: Dnes jsme zajížděli do Dohalic, se kterými jsme se utkali již na podzim, a kde nám zápas vůbec nevyšel. To jsme chtěli odčinit a napravit i nepovedený vstup do jara. Jenže Dohalice prozatím všechny zápasy na jaře vyhrály, a tak bylo jasné, že nás nečeká nic jednoduchého. Hru ovlivnil i trvalý vítr. V první půli jsme hráli s větrem v zádech, ale jakoby nám to bylo spíše na škodu, neboť jsme tuto výhodu nevyužili. Hra byla bojovná, šancí minimum, čekalo se spíše na chybu. Nejblíže gólu v první půli byl přeci jen náš tým, ale důsledný Dohnal, který se po pravé straně prodral k zakončení, trefil jen tyč.

Ve druhé půli nám Dohalice ukázaly, jak naložit, když máte vítr v zádech. Krátce po návratu z kabin po rohovém kopu, když nadělal vítr paseku v našem vápně, se domácí prosazují. Tento nepříjemný moment nás však nepoložil a brzy jsme dokázali srovnat. Dotěrný Nguyen vybojoval míč pro Baudyše a ten z vápna mířil přesně. Ač na jeho střelu brankář domácích stačil zareagovat, přesto skončila v síti. Bohužel, domácí si brzy vzali vedení zpět, kdy se snesla do sítě hlavička z vápna po standardní situaci. Když poté Dohalice přidaly třetí gól po rychlém brejku do naší otevřené obrany, zdálo se být rozhodnuto. V závěru jsme posílili útočné řady pro závěrečný tlak, a rezultovala z toho šance snížit pro Dohnala, ale toho vychytal brankář. V poslední minutě ještě jsme dokázali vykřesat naději, když Baudyš přehodil vyběhnuvšího brankáře, ale poslední možnost na vyrovnání v podobě rohového kopu už se neujala, a tak z Dohalic po statečném boji odjíždíme s prázdnou.

Trenéři FK Jaroměř/TJ Velichovky: Do tohoto utkání jsme vstoupili s pár změnami jak v sestavě tak i v rozestavení. Po celou dobu foukalsilný vitr a oba týmy to měli velmi těžké, bohůžel toho domácí dokázali využít při vstřelení dvou pro ně šťastných branek. Jsme rádi že se kluci až do konce nevzdali a bylo vidět že se naše bojovnost zvýšila. 

ŽK: 

Rozhodčí: David Lounek, Michal Sobotka, Petr Javůrek

Diváků: 20

Thursday the 2nd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.