Baníkovci vykutali do jaroměřské brány štolu

5. kolo EKO DELTA KP mladšího dorostu U-17 - o umístění, jaro 24 - sobota 6.4.2024 od 14:00 - Jaroměř, Růžovka.

FK Jaroměř/TJ Velichovky - TJ Baník Žacléř 2:5 (0:3) 

Branky: 52. Dohnal, 78. Kunc - 14. a 30. Kovalik, 44. Businský, 50. Ondráško, 52. Mikolajczyk

FK Jaroměř/TJ Velichovky: Chejnovský (C) - Bartoníček, Dohnal, Hanák, Nitsa - Tran Manh Linh, Kukal, Kunc, Felcman O., Baudyš M. - Stradiot,
průběžně střídali: Hušek, Hampl, Havlík, Pitor, Felcman D.

TJ Baník Žacléř: Lebeda - Kluh, Herman (C), Chlebo, Černý, Ondráško, Švadlák, Kovalik J., Těžký, Mikolajczyk, Strauch,
průběžně střídali: Řezníček, Kovalik V., SUchánek, Businský Jakub, Businský Jan, Mirga, Bakoč

Převzato z webu TJ Velichovky: Mladší dorost nastoupil po týdenní pauze v Jaroměři proti Žacléři, se kterým jsme se utkali již na podzim. Nastoupili jsme do zápasu s cílem poprvé na jaře naplno bodovat.

Samotný zápas se nám vůbec nepovedl. Zaostávali jsme v nasazení, přesnosti i touze po vítězství. Hosté disponovali rychlým útočníkem, který i díky své fyzické vyspělosti přetlačil našeho beka, a tváří v tvář otevřel skóre. Poté jsme měli asi pětiminutovou pasáž, kdy jsme hráli kolem vápna soupeře, ale neúspěšně. Jenže místo pokusu o vyrovnání inkasujeme podruhé z přímého kopu. Krátce před půlí inkasujeme potřetí a zdá se být rozhodnuto. Kontrujeme sice ranou do břevna, ale poločasový výsledek vypovídá o aktuálním rozložení sil.

Do druhého poločasu nastupujeme se změnami v sestavě s cílem vrátit se do zápasu brzkým gólem, ke kterému krátce po návratu z kabin nechybělo tolik, ale svoji šanci neproměňujeme, a tak trestá znovu soupeř do otevřené obrany. Až za stavu 0:5 se dostaneme ke korekci skóre, ale herní a výsledkové trápení pokračuje dále. Soupeři můžeme gratulovat k zaslouženému vítězství.

Trenéři FK Jaroměř/TJ Velichovky:  Do dnešního utkání jsme chtěli vstoupit tak jako v prvním poločase v minulém zápase. Bohužel až na pár pasáží se nám opět nic nedařilo a hosté zaslouženě vyhráli. Dlouhodobě se teď ukazuje jaká byla zimní příprava, kde se více jak polovina tréninků zrušila. Chybí nám kondice, chuť ke hře a respekt. Tento týden si musíme spolu sednout a probrat co a jak dál.

ŽK: 30. Stradiot - 77. Suchánek, 90. Kovalik J.

Rozhodčí: Martínek Pavel

Diváků: 50

KP U17 FK Jaroměř/TJ Velichovky - TJ Baník Žackéř, 6.4.2024, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek. Fotogalerie k zápasu zde.

Friday the 3rd.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.