Hodnocení mladšího dorostu - jaro 2023

Jarní fotbalovou cestu mladšího dorostu shrnuli trenéři Petr Koller a Radek Kratochvíl.

Do nové sezóny jsme vstupovali s ročníkem 2007, který jsme doplnili hráči ze starších žáků. Přechod ze starších žáků do dorostu je vždy velmi znát, ale kluci se s tím poprali statečně.

První půlrok byla utkání nahoru dolů, kde byla znát zápasová praxe u některých soupeřů, kteří měli většinu hráčů ročníku 2006. Ale určitě jsme dehráli skvělá utkání, která se musela líbit nejen nám trenérům, ale také našim fanouškům.

mladší dorost, 30.6.2023, foto: archiv MD Předávání pamětních triček odcházejícím hráčům.

Druhý půlrok jsme zahájili v únoru soustředěním v Jičíně. Kluci odváděli skvělou práci a celé soustředění odmakali. Začátek jarní části sezóny byl jak z pohádky, protože jsme sbírali body. Ale jak je u nás zvykem, tak s nekvalitním soupeřem si necháme vnutit jeho hru.

Sezónu jsme ukončili na krásném třetím místě. Určitě nezapomeneme na parádní obrat v Jičíně. Vznikla tu skvělá parta kluků, kteří odmakali poctivě sezónu, a když chtějí, tak odehrají skvělé fotbalové utkání.

V neposlední řadě chceme poděkovat klukům ze starších žáků, kteří odehráli celou sezónu s námi a skvěle se začlenili do mužstva. Děkujeme Petrovi Libichovi za mentální pomoc. Uvidíme se v další sezóně.

 

 

mladší dorost, 30.6.2023, foto: archiv MD Foto: Archiv MD

Saturday the 4th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.