Sehraná Nová Paka nenechala mladšímu dorostu ani bod.

14. kolo AT Consult KP MD U17 - skupina A - neděle 6.11.2022 od 10:00 - hřiště N.Paka UMT.

1. FK Nová Paka - FK Jaroměř 4:2 (1:0)

Branky: 27. a 60. Horáček, 74. Selvek, 85. Čeřovský - 46. vlastní, 70. Felcman O.

1. FK Nová Paka: Švorc - Selvek, Horáček (C), Čeřovský, Čermák, Mentus (12. Opravil), Buchar (70. Vágenknecht), Medlík, Kříž (70. Hudec), Řezníček, Krejčí (60. Prejs).

FK Jaroměř:  Dufek (C) - Hanák, Bartoníček, Burian, Korityák, Hemelík F., Libich, Lebedinský, Felcman D. (70. Nitsa), Felcman O., Prokš (46. Hemelík V.).

1. FK Nová Paka - FK Jaroměř, 6.11.2022, foto: Václav Mlejnek Branka Ondřeje Felcmana (zcela vpravo) v 70. minutě. Foto: Václav Mlejnek.

1. FK Nová Paka, hodnocení Facebook: V posledním domácím utkání mladší dorost přivítal soupeře z Jaroměře. Utkání jsme nakonec výsledkově zvládli, ale hra se tolik nedařila. Sice jsme si vypracovali více šancí než soupeř, ten ovšem ve druhém poločase hrál velmi dobře a při nás stálo i štěstí. Začátek utkání nebyl z naší strany dobrý, ale postupem času jsme vyrovnali hru a nakonec jsem se ve 27. minutě dostali do vedení po střele Jindry Horáčka 1:0. Poté měli jedné velké šanci Selvek a Kříž, žádný ji však úspěšně nezakončil. Do druhého poločasu jsme opět vstoupili vlažně a hosté srovnali stav utkání, když si střelu za brankaře srazil Kříž. To běžela 46. minuta. Hosté v této fázi byli lepším týmem, našim hráčům vázla kombinace, ale bojovnost mužstvu nechyběla. V 60. minutě se ke střele odhodlal Horáček, a poslal domácí znovu do vedení 2:1. Ovšem po deseti minutách bylo opět srovnáno, když domácí obrana nezachytila rychlý útok hostí. Naštěstí pro domácí za další čtyři minuty se přes obránce prosadil Čermák a jeho přihrávku nasměroval za brankaře hostí Selvek. Hosté se snažili o vyrovnání, měli i šance, ale nakonec poslední branku utkání vstřelil pět minut před koncem Čeřovský a stanovil konečný výsledek.

Petr Koller, trenér FK Jaroměř: V dnešním utkání bylo znát, že sestava byla opět slepená z hráčů, kteří hrají za starší dorost a starší žáky. Je na tom hodně vidět, že jsou kluci nesehrani. Mladší ročníky spoléhají na to, že to starší ročníky uhrají samy, což bylo patrné zejména v prvním poločase. Poděkování dvoum posilám ze starších žáků, a také starším klukům, kteří včera sehráli náročný zápas se starším dorostem.

ŽK:  Čeřovský - 0

Rozhodčí: Pavel Soukup

Diváků: 20


Pozápasové rozhovory:



Friday the 26th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.