Prohra mladšího dorostu na penalty s Novou Pakou

5. kolo AT Consult KP MD U17- skupina A - čtvtek 4.9.2022 od 14:14 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - 1. FK Nová Paka 0:1P (0:0)

Branky: :(

FK Jaroměř: Dufek (C) - Dohnal, Hanák, Mrkos - Felcman O., Burian, Kadlec, Dítě, Felcman D. - Olexa, Novotný (65. Nguyen)

Radek Kratochvíl - trenér FK Jaroměř: V sobotu odpoledne krásné počasí a čekal nás mistrovský zápas s Novou Pakou. Věděli jsme, že soupeř v minulém kole porazil našeho přemožitele SK Jíčín. Ještě před zápasem jsem dostal několik omluvenek, tak sestava byla poněkud kombinovaná. Před zápasem jsme si řekli s klukama hodně věcí a podle toho, jak kluci makali, tak si vzali něco k srdci. Prvních 20.minut jsme byli zase skoro na lopatě, kde nás podržel výbornými výkony brankář Dufek. Pak se hra zase srovnala a do poločasu bylo hodně šancí na obou stranách, ale obranné formace a hlavně brankáři nic nepustili.

KP MD FK Jaroměř - 1. FK Nová Paka, 4.9.2022, foto: Václav Mlejnek Michal Dufek exceloval v bráně.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako ten první, ale Nová Paka pomalu ztrácela recept na naši obranu a začala nakopávat jen dlouhé balóny, ale naši začali hrát kombinačně a začali Novou Paku přehrávat. Odměna měl být gól, ale bohužel branka pro nás byla opět zakletá a to, že těch šancí bylo několik. Po 90.minutách nepadl žádný gól a šlo se do penaltového rozstřelu, kde hosté byli úspěšnější a gratuluji jim k dalšímu bodu. Chtěl bych poděkovat všem hráčům za předvedený výkon. Byla to jízda. Kluci hráli parádní fotbal, který se musel líbit i našim příznivcům. Mile mě překvapil Patrik Olexa, který zatím odehrál jedno z nejlepších utkání. A v neposlední řadě děkuji rodičům za účast na domácím utkání. Určitě choďte častěji. Kluky to povzbudí.

ŽK: 0-0

Rozhodčí: Janota Josef

Diváků: 40

KP MD FK Jaroměř - 1. FK Nová Paka, 4.9.2022, foto: Václav Mlejnek Foto 2x: Václav Mlejnek.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.