ban_20240420_Hejtmnkovice_vysl
Jaroměř 20.4.24 - Jaroměřská rezerva zvítězila nad Sokolem Hejtmánkovice 6:0

Novinky

Opatření na stadionu v Růžovce pro víkend 10. - 11.10.20

Kategorie: Novinky

Fotbalový klub Jaroměř realizuje krizová opatření, přijatá usnesením vlády pro období od 5. do 11.10.2020. Fotbalové akce pod hlavičkou FAČR proběhnou o víkendu 10. - 11.10. bez přítomnosti diváků na stadiónu. Omezení se týká i rodičů a rodinných příslušníků, zajišťujících dopravu nebo doprovod. Sportovních akcí se mohou zúčastňovat pouze sportovci, realizační tým, rozhodčí, organizátoři a technické zabezpečení; tedy osoby, které musí být v zápise o utkání.


Od pondělí 5.10.2020 je uzavřen areál v Růžové ulici pro diváky a veřejnost tak, aby tréninky a utkání splnily stanovená pravidla. Prosíme, pokud jste součástí doprovodu hráče na trénink nebo zápas, po dobu jeho konání se v areálu nezdržujte a na svoje svěřence počkejte po skončení akce před areálem.


Velmi nás to mrzí, ale musíme trvat na respektování tohoto omezení. Z nedělního odpoledne připravujeme živý stream, abychom alespoň virtuálně zprostředkovali fotbalový zážitek všem příznivcům klubu. Těšíme se, až se znovu potkáme přímo na stadionu!

Saturday the 27th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.