TJ Jiskra JAROMĚŘ

Menu

Tabulka střelců podzim-jaro 2010/11

Realizační tým

Tréninky - PODZIM 2010 - Fotbalový areál Růžovka


SOUPISKA HRÁČŮ MLADŠÍ DOROST


Sezóna 2008/09 Sezóna 2010/11

jaromer
8.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Další nakládačka Smiřickému dorostu!

Smiřice - Jiskra Jaroměř 0:15 (0:8)
Branky: Velc 3x, Holeček 3x, Čenovský 2x (1 z p.k.), Rosuschan 2x, Vokál, Sodomka M., Nosek, Sodomka T.(r. 95)!!!, vlastní

Sestava:Kořen - Vokál, Koval (45. Sodomka T.), Rosuschan, Brožek - Sodomka M., Nosek, Holeček, Velc - Jirka, Čenovský (41. Peša)

Lebedinský, Čekal: Na derby do Smiřice jsme odjížděly v pozici jasného favorita. Tuto roli jsme zvládli na výbornou, neboť jsme domácí jednoznačně přehráli a nakonec i vysoko zvítězily. Skóre zápasu mohlo být však daleko vyšší, neboť jsme řadu dalších vyložených šancí neproměnily. Dalším faktem naší ,,nízké výhry" je i brzské vystřídání Čenovského s Kovalem, které jsme chtěli pošetřit pro Starší dorost, ten však svůj zápas nepochopitelně neodehrál kvůlli nezpůsobilému terénu???????? - kluci mrzí nás to.... Nesmíme rovněž zapomenout i na to, že jsme z 2.poločasu odehráli pouze 32.minut, neboť rozhodčí se rozhodli tento zápas bez jakékoliv dohody ukončit o 8.minut řádné hrací doby dříve!. Více než výše skóre nás však těší předvedená hra, nasazení, bojovnost a vůle hrát neustále náš fotbal. Kluci tímto dokázali že jsou již schopni zvládat i takovéto zápasy a že psychicky dozrávají. Tímto bychom jim všem chtěli nesmírně poděkovat za skvělý podzim, neboť jsme jako nováček v KP zkončily na 2-3.místě po podzimní části. Věříme, že přes zimu kvalitně potrénujeme a připravíme se na jarní odvety. Kluci ještě jednou děkujeme. PS: O formě prémií za 15.gól budete informování na pátečním tréninku od 17:00 - přijďte všichni o:).

jaromer
2.11.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Mladší dorost porazil vedoucí tým tabulky!!

Jiskra Jaroměř : Rychnov n. K. 3:2 (2:2)
Branky: Čenovský, Nosek, Holeček A. z p.k

Sestava: Kořen - Vokál, Koval, Rosuschan, Brožek - Sodomka (78. Souček), Čenovský, Nosek (46. Peša), Holeček A., Velc - Jirka

Lebedinský, Čekal (Trenéři Jaroměře): V Růžové ulici v Jaroměři byl k vidění od začátku zápasu fotbal výborné úrovně o který se svým výkonem a nasazením zasloužily oba týmy. Úvod zápasu nám vyšel výborně a již v 9. minutě se trefuje krásnou střelou z přímého kopu Martin Čenovský - 1:0. Ve 13.minutě si na rohový kop naběhl Nosek a hlavou zvýšil naše vedení na 2:0. Hosté se však nevzdali a ve 21.minutě po chybě naší obrany snižují na 1:2. Po tomto gólu jsme měli ještě další 3 gólové šance(Holeček, Rosuschan, Jirka), ovšem ani jednu jsme bohužel neproměnily. Hosté toho využily a po krásné kombinační akci vyrovnali na 2:2. Ve druhém poločase výborný fotbal pokračoval a bojovalo se doslova o každý metr trávníku. V 62.minutě byl ve vápně hostí stažen Jirka a následnou penaltu proměnil Holeček A. - 3:2. Hosté se snažily alespoň o vyrovnání, zatlačily náš tým do defenzívy, ovšem do žádné vyložené šance se naštěstí nedostali. Vítězství jsme mohli pojistit v předposlední minutě zápasu, kdy postupoval sám na brankáře Čenovský, svoji šanci však neproměnil. Zápas výborné úrovně tak končí naším vítězstvím, kterého si nesmírně vážíme, neboť hosté se předvedli v Jaroměři jako velmi silný soupeř a právem vedou tabulku KP. Děkujeme všem našim hráčům za předvedený výkon a nasazení v tomto zápase.

jaromer
26.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Špatný výkon a další porážka!

Nové Město : Jiskra Jaroměř 4:0 (2:0)
Branky: :(

Sestava: Kořen - Velc (50. Souček), Koval (60. Horák A.), Vokál, Rosuschan - Kašpárek (41. Sodomka), Holeček A., Peša (25. Houžvička), Brožek - Čenovský, Jirka

Lebedinský, Čekal(Trenéři Jaroměře): Úvodních 20. minut jsme měli hru naprosto pod kontrolou, hráli jsme pěkný kombinační fotbal a dostali jsme se i do 2 gólových šancí, které jsme ovšem bohužel nedokázali proměnit (Čenovský, Jirka). Nakopávané balóny domácích jsme odvraceli daleko od naší branky a tak bylo jen otázkou času, kdy vstřelíme vedoucí branku, která by nás uklidnila. To se však bohužel nestalo a domácí nás krutě trestají ve 25.minutě, kdy se dostali poprvé do našeho vápna a po nedůrazu naší obrany střílí vedoucí gól - 1:0. Po tomto gólu se snažíme hrát dále aktivně, ale již se nám tolik nedaří a ve 30. minutě vyrobí fatální hrubku Patrik Velc a útočník domácích měl při samostatném nájezdu na naší branku lehkou práci - 2:0. Do druhého poločasu nastupujeme s odhodláním s výsledkem něco udělat, ale domácí nás do žádné šance nepustili a byly to naopak oni kdo diktovali tempo hry. Další 2 nepochopitelné hrubky naší obrany pak znamenaly definitivní pojistku zaslouženého vítězství domácího celku. Neproměnění našich gólových šancí z úvodu zápasu, podprůměrný výkon všech hráčů od 25.minuty utkání a hrubé individuální chyby v naší obraně tak znamenají naší druhou porážku v řadě.

jaromer
19.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Mladší dorost nestačil na Jičín!

Jiskra Jaroměř - Jičín 2:4 (1:2)
Branky:Čenovský /z pk./, Holeček A.

Sestava:Sodomka - Velc, Koval (80. Nosek), Vokál, Rosuschan - Kašpárek M., Peša (65. Houžvička), Holeček A. (70. Souček), Brožek - Jirka, Čenovský (70. Huňák)

Lebedinský, Čekal(Trenéři Jaroměře):
1min. PK - branku netrefuje Kašpárek
4min. Rohový kop hostů - 0:1
8min. hrubá chyba domácí obrany - 0:2
10min. PK - proměňuje Čenovský - 1:2
12min. Holeček střílí těsně nad branku hostí
17min. PK - branku netrefuje Čenovský
43min. Holeček po individuální akci - 2:2
61min. Brožek trefuje tyč hostující branky
63min. první šance hostí ve 2.poločase po rychlém brejku - 2:3
73min. hrubá chyba gólmana Sodomky - 2:4
Bláznivý zápas s velmi kvalitním a fyzicky vyspělejším soupeřem jsme bohužel výsledkově nezvládli a na vlastním hřišti jsme tak poprvé v letošní sezóně ztratili body. Když neproměníme 2 penalty a další vyložené šance nemůžeme bohužel myslet na vítězství v zápase proti takto silnému soupeři jakým Jičín je. Hostům k vítězství gratulujeme, neboť si ho za svou bojovnost a výkon zasloužili. Hodně nás však zklamalo arogantní a namyšlené chování hostujícího realizačního týmu, který kritizoval vše a všechno.

jaromer
11.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Mladší dorost nezaváhal ani v Hořicích!!

Hořice : Jiskra Jaroměř 1:3 (0:2)
Branky:2x vlastní, Holeček A.

Sestava:Kořen (40. Sodomka) - Velc, Koval, Vokál, Rosuschan - Kašpárek M., Holeček A., Peša (50. Nosek) , Brožek - Jirka (60. Souček), Čenovský (65. Horák A.)

Lebedinský, Čekal(trenéři Jaroměře): V Hořicích jsme nastupovali s cílem zvítězit, ale věděli jsme, že nás čeká velmi houževnatý tým domácích. Začátek zápasu začíná opatrně bez šancí na obou stranách. Vyjímkou je chyba v obraně ze začátku velmi nejistého Rosuschana po které pálí útočník domácích nebezpečně nad. Od této šance jsme měli územní převahu my a vypracovali jsme si 2 velice dobré příležitosti, ale ani samostatný nájezd Aleše Holečka a později ,,Kabáta" (Tyč) nezkončil bohužel v síti domácích. Gól se nám tak podařilo vstřelit až ve 35.minutě, kdy si s obranou domácích pohrál Martin Čenovský a jeho střelu si srážejí stopeři domácích do vlastní sítě 0:1. Domácí tento gól zaskočil a tak je Martin dorazil hned dvě minuty nato, kdy opět prošel mezi 4 obránci z nichž dvoum dal ,,jesle" !!!! a opět si jeho střelu sráží stopeři do vlastní sítě 0:2. Do druhého poločasu nastupujeme s cílem hrát na jistotu vzadu, ovšem Patrik Velc (hlavou asi ještě v kabině???) vyrobil neuvěřitelnou hrubku, kterou poté musel řešit penaltovým zákrokem. Nabídnutou šanci domácí nepohrdli a snížili na 1:2. Po tomto gólu jsme 5. minut zaskočeni a domácí jsou lepším týmem. Hned po tomto gólu trefuje ještě šikovný a rychlý útočník domácích tyč naší branky!. Po tomto katastrofálním úvodu 2.poločasu jsme se oklepali a po zbytek zápasu jsme měli utkání již ve své moci a domácí jsme již do žádné vyložené šance nepustili. Ve 47.zahrával Martin Čenovský TK a Pavel Koval trefuje hlavou tyč domácí branky. v 60.minutě rozvine naší další útočnou akci hráč zápasu Martin Čenovský a Aleš Holeček dal našemu vítězství definitivní pojistku - 1:3. Zápas se poté již jen dohrával a díky zodpovědnému výkonu jsme si vítězství již pohlídali. Naše vítězství bylo zasloužené, kluci zápas odmakali a za to jim děkujeme. V příštím zápase nás čeká v Růžovce další tým z popředí tabulky - Jičín.

Hráč utkání: Čenovský Martin

jaromer
6.10.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Mladší dorost rozhodl ve druhém poločase!!

Jiskra Jaroměř : Červený Kostelec 5:1 (1:1)
Branky:Čenovský 3x, Holeček A. 2x /1 z pk./

Sestava:Kořen - Velc, Koval (45. Nosek), Vokál, Rosuschan - Kašpárek M., Peša, Holeček A., Brožek (70. Sodomka) - Jirka, Čenovský

Lebedinský, Čekal (trenéři Jaroměře): První poločas jsme předváděli velice dobrý kombinační fotbal plný narážeček a pohledných rychlých akcí. S jejich využíváním jsme však již delší dobu bohužel na štíru, a když jsme neproměnily 3 čisté gólové šance z úrovně malého vápna tak nás hosté potrestali ze standardní situace z hranice vápna po ojedinělém brejku a našem následném faulu. Hned po rozehrání však vyrovnal rovněž z TK nádhernou střelou do šibenice hostující branky Martin Čenovský. Druhý poločas byl z naší strany spíše upracovaný a ne tolik pohledný na oko diváka. Hosté byli zalezlí před svým vápnem v 8 lidech a bránili pro ně do této doby příznivý výsledek. I přes tento fakt jsme především díky střelecké pohotovosti Martina Čenovského a v samotném závěru i Aleše Holečka dokráčeli bez problému za vysokým vítězstvím. Stínem zápasu pro nás bylo úmyslné a zákeřné zranění Pavla Kovala hostujícím hráčem na konci 1.poločasu. Chválíme všechny naše hráče bez vyjímky za výkon v dnešním zápase a hlavně za předvedenou kombinační hru, převážně pak v 1.poločase.

jaromer
21.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Mladší dorost se drží v nejvyšších patrech tabulky!

Broumov : TJ Jiskra Jaroměř 2:3 (0:2)
Branky: 2x Holeček A., Vokál

Sestava:Kořen - Velc, Koval, Vokál, Rosuschan - Kašpárek, Peša, Holeček A., Čenovský - Sodomka (55. Mirga), Brožek

Lebedinský, Čekal: Na zápas do Broumova jsme odjížděli pouze s 11ti hráči a jedním starším žákem r. 95 na lavičce! (z různých důvodů chybí: Nosek, Ryba, Jirka, Dyrc, Kaválek, Kroka, Dax) a s vědomím, že nás na jeho půdě čeká přímý souboj o 3.místo, neboť jsme stejně jako Broumov měli před zápase 16 bodů. Oproti jiným zápasům jsme byly nuceni vzhledem ke kvalitě soupeře a jejich způsobu hry změnit rozestavení a postavení některých našich hráčů. Do zápasu vstupujeme s cílem neinkasovat v jeho úvodu což se nám s vypětím všech sil podařilo. Byly jsme to naopak my kdo mohl jít do vedení, neboť po odraženém balónu po rohu se dostal ke své životní tvrdé ráně Dominik Peša, trefil však pouze spojnici domácí branky a ani odražený míč nezkončil v bráně, neboť Martin Sodomka netrefil hlavou prázdnou branku domácích. První gól tak střílíme po trestném kopu, kdy se dostal míč k Petru Vokálovi a ten ho doklepl do sítě - 0:1!. Opaření domácí jsou tímto vývojem zápasu zaskočeni a ve 26.minutě se další trestný kop Aleše Holečka dostává po obrovské chybě domácího gólmana za jeho záda - 0:2. Tento fakt gólman domácích neunesl a k překvapení všech opustil za nadávek svých spoluhráčů svou branku. Domácí se do konce poločasu pokusí o jakýsi nápor, naše obrana však pracuje spolehlivě. I druhý poločas se nám podařilo zachytit nástup domácích, ovšem i tak inkasujeme v 50.minutě, kdy jsme zaspali při rozehrání domácího rohu nakrátko a domácí hlavičkou snižují na 1:2. Ani tento vývoj zápasu nás nerozhodil a aktivní hrou jsme Broumovu nedovolili dostat se do gólové šance. Jsme to naopak my kdo zvyšuje své vedení, kdy se po krásné fotbalové akci Čenovský - Holeček trefuje druhý jmenovaný a pojišťuje naše vedení na 1:3. Domácím se podařilo ještě v hektickém závěru snížit z přísně nařízené penalty v 75.minutě na 2-3. Více jsme domácím již nedovolili a taktickou hrou jsme dotáhli zápas do zdárného konce. Našim hráčům nezbývá než poděkovat za bojovný, obětavý výkon a perfektní plnění všech našich pokynů.

jaromer
21.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Vydřené vítězství v závěru!

TJ Jiskra Jaroměř - FC Vrchlabí 3:1 (1:0)
Branky: vlastní, Koval, Vokál - Panýr z p.k.

Sestava:Kořen - Velc, Koval, Vokál, Rosuschan - Peša, Holeček A., Čenovský, Brožek (55. Dax) - Jirka, Dyrc (35. Sodomka)

Lebedinský, Čekal(trenéři Jaroměře): Po celou dobu prvního poločasu jsme měli velkou převahu, ale bohužel bez gólového efektu. Naši hráči si vytvářeli gólové šance jak na běžícím pásu, ovšem nedokázali jsme proměnit ani ty nejvyloženější. Když k tomu přičteme 3 nastřelená břevna a 1 tyč signalizovala tato naše dnešní střelecká nemohoucnost veliké trápení. Ještě, že si hosté před koncem poločasu sami srazili dobře kopnutý roh Holečkem do své branky - 1:0. Po poločasové domluvě v kabině jsme byli v úvodu 2 poločasu aktivnější, náš tlak však trval pouze 10 minut. Naši hráči se od této doby ze hřiště nepochopitelně vytratili a hosté nás mnohokrát notně pozlobili. Vyrovnání se hosté dočkali v 50.minutě, kdy se po ojedinělém brejku a našem faulu ve vápně trefili z penalty - 1:1. Hra poté upadla do průměru a sympatický tým z Vrchlabí byl daleko aktivnější. Vysvobození pro nás přišlo až v posledních minutách zápasu. V 76.minutě vstřelil vítěznou branku Pavel Koval - 2:1 a hned minutu po něm zvýšil Petr Vokál - 3:1. Spokojeni jsme dnes pouze se 3 body, neboť s podobným výkonem a přístupem všech našich hráčů bychom proti silnějšímu soupeři zcela určitě neobstáli a do příštího zápasu v Broumově se musíme zlepšit o 100% . Velmi dobrý výkon v zápase podala trojice sudích.

fotky z utkání zde

jaromer
13.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Mladší dorost stoupá tabulkou vzhůru!

Nový Bydžov B : Jiskra Jaroměř 0:1 (0:1)
Branky: Kašpárek M.

Sestava:Kořen - Velc, Koval, Vokál, Rosuschan - Kašpárek, Holeček, Čenovský (75. Nosek), Ryba (30. Brožek) - Dyrc (60. Sodomka), Jirka

Lebedinský, Čekal: Do zápasu v Bydžově jsme nastupovali s respektem k domácímu týmu, neboť jsme s tímto týmem(ročníkem) sehráli již řadu ne úplně výsledkově povedených zápasů.... Začátek zápasu jsme však aktivnějším týmem a dostáváme se celkem snadno za obranu domácích. V 9.minutě rozehraje Martin Čenovský rychle TK a Martin Kašpárek svým typickým důrazným způsobem vletí mezi domácí obránce a střílí náš vedoucí gól. Zhruba do 20.minuty jsme aktivnějším týmem a chceme hrát. Od poloviny poločasu však přebírají otěže zápasu domácí, kteří se snaží o zkorigování výsledku. Zřejmě největší šanci zápasu mají ve 26.minutě kdy se zjevil na hranici penalty úplně sám před gólmanem Kořenem útočník domácích, ale ,,Karel" vytáhl ligový zákrok a náš tým zachránil od vyrovnání. Celý druhý poločas jsme horším týmem a naší hře chybí lehkost a kombinace. Tento fakt byl hodně ovlivněn situací z prvního poločasu kdy si na faul okolo 20.minuty zbytečně naběhl Martin Čenovský a zbytek zápasu dohrával s velikým sebezapřením a ,,koňarem". Domácí mají do konce zápasu ještě 2 slibné šance na vyrovnání, ale opět nás podržel brankář Kořen. My se snažíme již jen o rychlé brejky, ovšem ani jeden z nich nedotáhneme do úspěšného konce. Dnešní vítězství je určitě z kategorie šťastných, neboť jsme tu 3. body spíše ,,ukopali". Na tento fakt se však historie neptá a 3. body z Bydžova se určitě počítají...

jaromer
7.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Trutnovské dorosty na kolenou!

Jiskra Jaroměř : MFK Úpa 3:2 (1:1)
Branky: Kašpárek M. (z pk), Koval, Sodomka

Sestava:Kořen - Velc, Koval, Brožek, Rosuschan - Kašpárek M., Holeček A., Kroka, Ryba (70. Peša) - Dyrc (60. Sodomka), Čenovský

Lebedinský, Čekal (Trenéři Jaroměře): Do zápasu vstoupila lépe Úpa a hned ze začátku zápasu šla do vedení po hrubé chybě naší obrany - 0:1. Hosté jsou po tomto gólu lepším týmem a naše obrana má plné ruce práce zastavovat jejich nájezdy. Další gól již však hosté nepřidali a otěže zápasu začal přebírat pomalu náš tým. V 37.minutě byla nařízena penalta po faulu na Martina Čenovského, kterou proměnil se štěstím Martin Kašpárek - 1:1. Druhý poločas se hraje oboustranně kvalitní a bojovné utkání, ve kterém ani jeden z týmu nechtěl prohrát. Jako rána z čistého nebe je pak gól v naší síti, a to když se v 61.minutě opřel do míče hráč hostí a dalekonosnou střelou z 35metrů překvapil chybujicího Kořena v naší brance - 1:2. Naši hráči se však nevzdali a po prostřídání a přeskupení řad jsme se v 72.minutě dočkali vyrovnání, když se prosadil Pavel Koval - 2:2. Hosty tento gól víceméně položil a hned v 74.minutě jim vstřelil vítězný gól jinak brakář Martin Sodomka - 3:2!. Hráčům nezbývá než poděkovat za výborný a bojovný výkon, kterým šli za vítězstvím do poslední minuty nad velmi kvalitním soupeřem.

jaromer
1.9.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Puze jedna branka = pouze jeden bod!

Týniště n. O. : Jiskra Jaroměř 1:1(0:0)
Branky: Čenovský

Sestava: Sodomka – Jirka, Koval, Brožek (60. Nosek), Velc – Rosuschan, Čenovský, Kroka – Kašpárek, Dyrc (50. Peša), Holeček

Lebedinský, Čekal:Tento zápas se nám hodnotí velice těžce, neboť jsme jeli do Týniště s jasným cílem, vyhrát! Po celý zápas jsme měli hru pod kontrolou a hrálo se pouze na jednu branku - a to domácích! Nástup do utkání nám vyšel skvěle a hned v prvních 20ti minutách jsme zatlačili domácí k jejich vápnu a vytvořili si 3 brankové příležitosti, které jsme však díky liknavosti našich útočníků nedokázali přetavit ve vedoucí gól. Hra se poté odvíjela stále ve stejném scénáři. Marné dobývání domácí obrany a pouze rychlé brejky domácích, které však naše obrana stačila zažehnat v uctivé vzdálenosti od naší branky. Po domluvě v kabině začínáme 2.poločas daleko aktivněji a důrazněji před vápnem domácích. To se nám vyplatilo v 50.minutě, kdy se po sérii přihrávek prosadil ve skluzu Martin Čenovský – 0:1! Po tomto gólu jsme mírně polevili a dostali tak domácí do hry. Zřejmě zlomový moment přišel v 60.minutě, kdy jsme byly nucení střídat pro zranění velmi dobře hrajícího Brožka. Domácí tím získávaly daleko více míčů ve středu hřiště a byly stále nebezpečnější. Jejich největší šance vznikali střelami z dálky, kdy nás zastavila 2x tyč naší branky! V 65.minutě se domácí dostali snad poprvé za zápas přímo do našeho vápna a po chaosu naší obrany v čele s brankářem střílí vyrovnávací gól 1:1 . Po tomto gólu se snažíme ještě o jakýsi tlak, který je však velmi bezzubý a naši hráči jakoby ani nechtěli vyhrát a dát do závěru zápasu vše. Zápas tak končí a my získáváme na půdě velmi slabého Týniště, pouze bod. Hráči by si měli uvědomit, že nám v této soutěži nedá nikdo nic zadarmo a měli by na sobě daleko více pracovat a makat naplno. Příležitost napravit tento slabý výkon budou mít již tuto neděli, kdy k nám přijede ambiciózní FKM Úpa!

jaromer
24.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Mladší dorost si připsal tři body!

Jiskra Jaroměř : Slavia HK 5:2(1:1)
Branky: 2x Kašpárek /1x z pen/, 2x Velc, vlastní

Sestava: Kořen - Velc, Koval, Nosek (19. Peša), Brožek - Kašpárek, Čenovský, Holeček, Kroka - Dyrc, Ryba (50. Sodomka)

Lebedinský, Čekal: Úvod zápasu jsme trestuhodně prospali a hned ve 3.minutě jsme si nechali dát velmi laciný gól. Teprve tento gól nás však probral a po zbytek poločasu jsme byly lepším týmem, ovšem to co jsme nebyly schopni proměnit bylo až trestuhodné. Ujal se až rohový kop ve 39.minutě, kdy se trefil hlavou Velc. Do druhého poločasu nastupujeme s cílem dotáhnout utkání do vítězného konce, ale mizérie v koncovce pokračuje. Ve 45.minutě neproměnil Čenovský pokutový kop a hned minutu po něm Holeček z malého vápna minul branku hostí. Vedoucího gólu jsme se tak dočkali v 54.minutě kdy se opět hlavou prosadil Velc. Od této doby máme utkání již pevně ve své moci a s vyjímkou rychlé odpověďi hostů na náš 3.gól se hra odehráva převážně již jen na polovině Slavie. Hráče chválíme za přístup k zápasu a za to, že i přes značné absence v našem kádru se s tímto faktem dokázali vyrovnat a otočili zápas ve svůj prospěch.

jaromer
16.8.08 TJ JISKRA JAROMĚŘ

Nečekaná porážka mladšího dorostu

Sokol Třebeš : Jiskra Jaroměř 3:2 (2:1)
Branky: Čenovský /z pen./, Kašpárek

Sestava: Kořen - Jirka, Koval, Brožek, Rosuschan - Ryba (73. Špaček), Čenovský, Kašpárek - Dyrc (55. Souček), Holeček, Huňák (44. Sodomka)

Trenéři Lebedinský, Čekal: Do zápasu s Třebší jsme vstoupili velmi špatně a hned v úvodu si naše obrana počínala hodně chaoticky a umožnila domácím vstřelit laciný gól z brejku - 1:0. Hru jsme vyrovnali až v polovině poločasu, a to tak, že jsme domácí zatlačily na delší dobu k jejich pokutovému území, ovšem ne a ne se dostat do koncovky. Ve 30. minutě zahrál domácí obránce ve vápně rukou a penaltu s přehledem proměnil Martin Čenovský - 1:1. Hned vzápětí šli však domácí znovu do vedení, kdy se po rohovém kopu v mlýnici nejlépe orientoval hráč domácích a zcela sám doklepl v malém vápně!!! hlavou míč do naší sítě - 2:1. Do poločasu se pak již nic závratného nestalo, a tak jdeme do kabin za stavu 2:1 pro domácí. Do druhého poločasu jsme nastoupili s touhou zvrátit utkání na naší stranu, ovšem proti byl výborný soupeř, který se opíral o pevnou obranu a výborně fyzicky vybavené útočníky, kteří naši obranu stále zaměstnávali. v 65.minutě se dostal po jedné z hezkých akcí do vápna domácích Martin Kašpárek a s přehledem vyrovnává na 2:2. Běží 2. minuta nastavení, kdy Aleš Holeček trefuje skluzem nejprve míč a až poté hráče. Velmi nepřesný sudí však za tento zákrok k údivu všech nařídí přímý volný kop od hranice naší střídačky (40metrů). Nádherně trefený míč letí na naší zadní tyč, kde nabíhají snad všichni hráči domácích a jeden z nich z voleje prostřeluje ranou vše co mu stojí v cestě 3:2. Zklamání ve tvářích hráčů i trenérů je po tomto gólu obrovské, neboť jsme si za svou aktivní hru a výkon bod určitě zasloužily. Na druhou stranu je však nutno uznat fotbalové i fyzické kvality domácího týmu (téměř všichni hráči ročníku 92), který předváděl velmi pěkný fotbal a vzhledem ke gólovým šancím vyhrál asi zaslouženě.

jaromer
10.8.08 Dorost

Jako kočka a myš!!

Jiskra Jaroměř : Smiřice 9:1 (5:0)
Branky: Holeček A. 2x, Čenovský 2x, Kašpárek M. 2x, Ulrych, Rosuschan, Ryba
Sestava: Kořen - Vokál, Koval (40. Nosek), Velc, Rosuschan - Ryba, Čenovský (30. Špaček), Kroka - Holeček A. (20. Kašpárek M.), Jirka, Dyrc (51.Ulrych)

Trenéři - Lebedinský, Čekal: Zápas byl naší jasnou záležitostí od první do poslední minuty. Hosté nekladli po celý zápas žádný odpor a jen neproměňování našich vyložených šancí a naše brzská střídání je zachránilo od většího debaklu.

jaromer
2.8.08 Příprava

Vyrovnané utkání, soupeř zahodil všechny své šance!!

Jiskra Jaroměř : Sokol Třebeš 2:0 (0:0)
Branky: Čenovský, Jirka
Sestava: 2x Kořen - Vokál, Koval, Velc, Rosuschan - Ryba, Čenovský, Špaček, Kroka - Jirka, Holeček A.
Průběžně střídali: Ulrych, Souček

Lebedinský, Čekal: Poslední přípravný zápas před sezónou se nám výsledkově a částečně i herně povedl. V prvním poločase jsme však působili velice ospalým a unaveným dojmem, hráli jsme hodně nepřesně a ustrašeně. Soupeř měl po celý první poločas více ze hry a měl i více gólových možností, které naštěstí neproměnil. Do druhého poločasu jsme vstoupili daleko aktivněji a výsledkem toho byly 2 góly v síti soupeře, který již nenašel sílu na zvrat. Výborný brankář Kořen, zlepšení ve 2.poločase a neproměnování šancí hostů tak znamenali naše cenné vítězství.

jaromer
20.7.08 14:30 DENMARK SOCCER FESTIVAL

Jiskra ubytována v dějišti turnaje

1. den
Výprava 46 účastníků zájezdu na Dánský fotbalový festival během cesty rychle dohnala mírné zpoždění, které jsme nabrali při odjezdu.
Cesta probíhala hladce, jenom Tomáše Čekala st. polil šílený občan Pšoncka a majitel kiosku u dálnice močkou. Bambuča si teda bude navždy pamatovat, že na záhony se nečůrá!!
Velkým zážitkem pro všechny byla cesta na trajektu, kterým jsme v 6:00 ráno vyrazili z Německa směr Dánsko /nejzelenějším námořníkem byl Franta Valčík/. Do dějiště turnaje jsme dorazili jako jedna z prvních výprav v 10:30. Nedělní večer vyplnilo karaoke.

2. den
V pondělí jsme vstali v 7 hodin ráno a plni očekávání vyrazili do cetra fotbalového svátku. Po snídani jsme za deštivého a větrného počasí odehráli první zápasy. Po kratším volnu všichni členové výpvy fandili staršímu týmu proti "optickému" favoritovi turnaje - Skied (NOR). Závěr dne vyplnil trenérský večírek (žranice a zápas místní ligy, který rozhodl Libor Sionko ná nádherném Národním stadionu) a hráčská diskotéka (přímo v centru turnaje - kupovidu se naše děti neztratili a i přes neznalost cizých jazyků se se švédkama domluvili).

3. den
Časné vstávání ještě před šestou hodinou nesli všichni velice těžce, ale přežili jsme to. Každý tým odehrál jedno soutěžní utkání a žáci navíc jeden přátelák. Odpoledne vyrazilo 25 dobrodruhů do zábavního parku Bakken, ze kterého jsme si přivezli nezapomenutelné zážitky.
POZOR POZOR POZOR! Zápas žáků s Brazilci byl kontumován!! Zítra hrají o 2. místo ve skupině!!

4. den
Po dopoledních zápasech jsme nalazeni na vítězné vlně očekávali přímý souboj o finále s Přerovem, který bohužel pro naše barvy nedopadl dobře. Žáci se stihli vykoupat v 19-ti stupňovém moři. Večerního zájezdu na zápas Brondby IF : Juventus Turín se zúčastnilo 39 zájezdníků, kteří si úžasnou fotbalovou atmosféru a Pavla Nedvěda na hřišti dokonale vychutnali.

5. den
Dorostu nakonec scházel jediný gól do finále! A žáci si zajistili skvělé 7. místo! Úspěšnou reprezentaci Jaroměře jsme zakončili koupáním ve 21-stupňovém moři na prosluněné pláži. Do Růžovky jsme dorazili v pátek, krátce po 9. hodině.

TURNAJOVÁ TELEVIZE NA INTERNETU

STRÁNKY TURNAJE

AKTUÁLNÍ PŘEDPOVĚD POČASÍ

VÝSLEDKY ONLINE

TJ Jiskra Jaroměř na turnaji v Kodani:

Dorost (Under 16, Kategorie: B - Boys born 1992)


21.7. 11:00 TJ Jiskra Jaroměř : BK 1908 (DEN) 5:1 (2:1)
Branky: Ruprich 2x, Holeček A., Velc, Čenovský
Sestava: Sodomka - Vokál, Koval, Velc, Rosuschan – Kašpárek, Čenovský, Holeček A., Ruprich – Dyrc, Holeček T.; Průběžně střídali: Desenský, Hlubůček, Lustig, Valčík, Kořen

Lebedinský, Čekal: Do našeho prvního zápasu s Dánským týmem jsme nastoupili s velkým odhodláním a chutí. Celý zápas jsme měli místy až drtivou převahu a na domácí tým se valil jeden útok za druhým. V zakončení jsme se však velmi trápili, a tak jsme o jednoznačném osudu zápasu definitivně rozhodli až ve druhém poločase. Výborný zápas odehráli Vilda Ruprich a Pavel Koval.

21.7. 16:00 TJ Jiskra Jaromer : Skeid (NOR) 3:1 (2:1)
Branky: Ruprich 2x, Holeček T.
Sestava: Kořen – Vokál, Koval, Velc, Rosushcan – Kašpárek, Čenovský, Holeček A., Ruprich – Dyrc, Holeček T.; Průběžné střídali: Desenský, Sodomka, Huňák, Ulrych, Kubín

Lebedinský, Čekal: Do zápasu s nejlépe oblečeným, nagelovaným a seběvedomým týmem turnaje z Norska jsme nastoupili s velikým respektem a v prvních minutách zápasu to bylo na naší hře znát. Postupně jsme se však stále více dostávali do hry a začali soupeře přehrávat. Druhý poločas již nabídl ,,bezstarostný“ a nezáživný fotbal, kdy jsme lehce kontrolovali průběh zápasu. Extrémní pochvalu za výkon v zápase zaslouží Aleš Holeček, Michal Rosuschan a opět v dobré pohodě hrajicí Vilda Ruprich.

22.7. 09:00 TJ Jiskra Jaromer : Colegial Sao Paulo (BRA) 1:1 (0:1)
Branky: Holeček T.
Sestava: Sodomka – Vokál, Koval, Velc, Rosuschan – Kašpárek, Čenovský, Holeček A., Ruprich – Holeček T., Dyrc; Průběžně střídali: Desenský, Kořen, Čekal,

Lebedinský, Čekal: Poslední zápas s týmem z Brazílie jsme si chtěli určitě hlavně užít a jakýmkoliv bodovým ziskem si zajistit lepší výchozí postavení z 1.místa do semifinálové skupiny turnaje. Určitě se jednalo o náš dosavadní nejtěžší zápas na turnaji, neboť Brazilci dokazovali jak těžkým jsou soupeřem a že si s míčem opravdu rozumí. V zápase měli herně mírně navrch, ovšem na vyložené šance to bylo vyrovnané. Vyrovnání v tomto zápase jsme se dočkali až v předposlední minutě zápas, kdy všem ,,frnkl“ rychlonohý Tomáš Holeček a svůj typický únik zakončil kličkou a střelou pravou nohou!!!!! Do prázdné branky. Pochvalu za výkon v zápase zaslouží pouze Martin Sodomka v brance, neboť všichni ostatní podali velmi špatný a bezkrevný výkon. Nyní nás čekají již jen Ty nejlepší týmy. V semifinálové skupině sehrajeme znovu 3 zápasy a vítěz této skupiny putuje rovnou do finále turnaje!Sledujte naše i oficiální stránky turnaje, kde se dozvíte konkrétní výsledky.


Semifinálová skupina - skupina
23.7. 11:00 TJ Jiskra Jaroměř : Lindö FF (SWE) 1:0 (1:0)
Branky: Dyrc
Sestava: Kořen – Vokál, Koval, Velc, Rosuschan – Kašpárek, Čenovský, Holeček A., Ruprich – Holeček T., Dyrc; Průběžně střídali: Desenský, Sodomka

Zápas rozdílných poločasů. V prvním poločase jsme měli jasnou převahu s mnoha šancemi ovšem využita byla jen jediná. Do druhého poločasu jsme nastoupili velice pasivně a celý druhý poločas jsme si koledovali o vyrovnání, což se švédskému týmu bohudík nepodařilo. Za výkon si zaslouží pochvalu Holeček Tomáš.

23.7. 15:00 TJ Jiskra Jaromer : 1. FC Přerov 4:1 (1:1)
Branky: Velc
Sestava: Sodomka – Vokál, Koval, Velc, Rosuschan – Kašpárek, Čenovský, Holeček A., Ruprich – Holeček T., Dyrc; Průběžně střídali: Desenský, Kořen

Proti týmu z čela moravskoslezké divize jsme nastoupili s velkým odhodláním přiblížit se vysněnému finále. Soupeř byl však nad naše síly a rozdíl mezi týmy byl viditelný. Pochvalu zaslouží Čenovský, Dyrc.

24.7. 11:00 TJ Jiskra Jaromer : Björndammens BK (SWE) 6:0 (?:?)
Branky: Holeček T. 3x, Dyrc, Čenovský, Ruprich
Sestava: Kořen – Vokál, Koval, Velc, Desenský – Kašpárek, Čenovský, Holeček A., Ruprich – Holeček T., Dyrc; Průběžně střídali: Sodomka, Horák Jan, Rosuschan

Lebedinský, Čekal: K poslednímu zápasu se Švédským soupeřem jsme nastoupili s odhodláním porvat se o vysněné finále. K tomu však bylo zapotřebí naše vysoké vítězství (min. 6:0) a prohra Přerova se Švédy o 2 góly...Do zápasu jsme však nastoupili vlažně a výsledkem toho bylo pouze jednogólové vedení do poločasu. Po zprávě z vedlejšího hřiště o vedení švédů nad Přerovem začali kluci konečně hrát a jako pokropeni živou vodou začali střílet soupeři jeden gól za druhým. Naše konečné skóre se však zastavilo ,,pouze" na stavu 6:0 v náš prospěch. Po ukončení zápasu jsme s nadějí shlédli poslední 2.minuty na vedlejším hřišti, kde Přerov držel postupový výsledek - prohru 1:2. I přes závěrečný nápor švédů se jim pro nás kýžený gól vstřelit nepodařilo, a tak zápas zkončil prohrou Přerova pouze 1:2 což nám při rovnosti bodů(oba 6), skore (oba 8:4) na postup nestačilo. I tak si ale myslíme, že jsme na turnaji předvedli super výsledek, který bychom před turnajem brali všemi 10ti...Celkové hodnocení k turnaji zde bude uvedeno později...

jaromer
17.7.08 Mladší dorost - příprava

Vítězná premiéra mladšího dorostu!!


TJ Jiskra Jaroměř : TJ Dvůr Králové nad Labem 5:0 (2:0)
Branky: Kroka, Kašpárek, Čenovský, Dyrc, Holeček A.

Sestava: Kořen - Vokál, Koval, Brožek, Rosuschan - Kašpárek M., Čenovský, Velc, Kroka - Holeček A., Dyrc; Střídali: Peša, Sodomka

Lebedinský, Čekal: Proti již diviznímu týmu jsme nastoupili po dvou "seznamovacích" trénincích a na hráčích byla vidět chuť se porvat o základaní sestavu, neboť jsme zdaleka nebyly kompletní (Kaválek, Jirka, Ryba, Tlustý). Od začátku zápasu jsme soupeře zmáčkly na jeho polovině, ale dlouho jsme se nemohli prosadit. Ujali se až akce Martina Kašpárka a Martina Čenovského, a tak jsme odcházeli do kabin za stavu 2:0. Do druhého poločasu jsme vystřídali Martina Čenovského, který šel vypomoci staršímu dorostu. Na naší hře to však nebylo skoro znát a výsledkem toho byly další 3 góly v síti Dvora, které tak stanovily konečné skóre 5:0 v náš prospěch. Hráčům děkujeme za přístup k utkání a za solidní výkon v prvním zápase po letní pauze. Není ovšem důvod létat v oblacích, neboť těžší zápasy nás teprve čekají.....