Áčko šlágr kola nezvládlo a s Náchodem odešlo vysoko poraženo

9. kolo VOTROK KP - hřiště Růžovka - 8.10.2017 od 16:00.

FK Jaroměř - FK Náchod 0:4 (0:1)

Branky: 27. vlastní, 65. Moravec, 84. Simon, 88. Malý (p.k.)

FK Jaroměř: Ondráček - Horák, Holub, Michálek, Ponikelský - Knap, Heidler, Válášek (46. Vondrouš), Čenovský (77. Bano), Kilevník (77. Častvaj) - Škoda (77. Jirásek)

FK Náchod: Hladík - Moravec, Hable, Nejman, Brich - Simon, Szabo, Hlava, Vejprava (67. Pípek) - Malý, Vaněček

Úvod zápasu přinesl svižný fotbal z obou stran. V 6. minutě střílel v dobré pozici na zadní tyči Vaněček, ale mířil vedle. V 8. minutě střílel opět Vaněček hlavou, ale opět vedle Ondráčkovy branky. V 10. minutě měl vyloženou šanci domácí Knap, který se uvolnil ve vápně hostů, ale střílel bohužel nad. Ve 20. minutě zacentroval z pravé strany Simon a Malý ve skluzu jen těsně minul domácí branku. Ve 27. minutě zahrávali hosté standardní situaci. Domácí obrana nedokázala důrazně odkopnout míč, a ten se dostal na levou stranu k Simonovi, který nacentroval zpět do vápna, kde si jeho centr nešťastně srazil do vlastní sítě Michálek - 0:1. Jaroměř paradoxně tento gól probral a začala hrát Ve 30. minutě prošel po pravě straně hřiště Horák a nacentroval, ale jeho idální centr nedokázali domácí hráči přetavit v gól. Ve 42. minutě se ve vápně hostí uvolnil krásně Knap, ale byl těsnš před střelou faulovan. Píšťalka rozhodčího však zůstala němá. V závěru poločasu pak byl zcela zbytečně vyloučen za surovou hru po druhé žluté kartě hostující Vaněček.

KP FK Jaroměř - FK Náchod, 8.10.2017, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas začala Jaroměř velmi dobře a tlačila se před hostujcí branku, ale z velkého tlaku si nedokázala připravit žádnou vyloženou šanci. Postupem času se na kopačky domácích na těžkém terénu vkrádaly nepřenosti a jedna z nich stála u zrodu druhého gólu hostů. V 65.. minutě vystihl nepřesnou přihrávku domácích Szabo, vyslal do brejku ideálně Moravce, a ten se k tyči nemýlil - 0:2. V 70. minutě střilel po přiklepnutí Holuba jen těsně růžku hostující branky Kilevník. Jaroměř se dál snažila, ale byla velmi nepřesná. Hosté naopak dobře bránili a čekali na svou šanci, která přišla. V 84. minutě přihrál Szabo krásně do běhu Simonovi, a ten svůj brejk zakončil přelobováním Ondráčka - 0:3. V 88. minutě byl pak faulovan ve vápně domácích agilní Malý a kopala se penalta. Tu sám postižený proměnil - 0:4.

KP FK Jaroměř - FK Náchod, 8.10.2017, foto: Václav Mlejnek

Jaroměř dnes nesehrála povedený zápas. Byla velmi nepřesná a její hra postrádala jiskru. Hosté hráli naopak velmi chytře a byli nebezpeční v brejkových situacích, ze kterých nakonec i zápas rozhodli.

Miloš Exnar, trenér FK Jaroměř: V úvodu utkání byl Náchod nebezpečnějším týmem a po zásluze vstřelil úvodní gól. Zápasu ublížilo vyloučení hostujícího hráče. Druhou půli nám chyběla trpělivost a soupeři paradoxně hra v deseti vyhovovala.

Michal Malý, vedoucí FK Náchod: Důležité utkání na těžkém terénu jsme odehráli velmi zodpovědně. Hlavně 2. poločas kdy jsme hráli o 10. Hra domácích byla nepřesná a my z toho vytěžili maximum. Pochvalu zasllouží celý tým. Dobrý výkon odvedli všichni rozhodčí.

Rozhodčí: Bačo, Trejbal, Žerovnický

DS: Šotek

ŽK: 53. Škoda, 73. Michálek, 74. Kilevník, 85. Bano, 87. Častvaj, 88. Ondráček - 45. Vaněček, 50. Vejprava, 73. Malý

ČK: 45+1 Vaněček (po 2 ŽK)

Diváků: 397

 

TVcom

Opravený záznam můžete shlédnout na webu TVcom.cz.



Zkrácený sestřih zápasu:



Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.