Vysoká domácí výhra starších žáků

SŽ - 3. kolo DAHASL KP - skupina B - čtvrtek, 23.9.21 17:00 - stadion v Růžové ulici - Jaroměř

FK Jaroměř/TJ Velichovky - TJ Rasošky 15:2 (8:1) 

Branky: 3., 15., 32., 48. Pleskač, 6., 13., 65., 74. Dítě, 67., 72. Hrobský, 25., 76. Libich, 23. Škoda, 29. Dohnal, 62. Hušek - 34., 43. Husar David

FK Jaroměř: Olexa - Nguen, Mrkos(C), Hanák, Dohnal - Bedlek, Kunc, Baudyš, Hrobský, Dítě  - Pleskač

Průběžně střídali: Wache, Škoda, Hušek, Libich Š.

Netradičně ve čtvrtek, 23.9.2021, jsme v dohrávce 3. kola KP hostili tým TJ Rasošky. Stále neúplnou sestavu se nám dnes podařilo doplnit dvěma hráči z Velichovek a dvěma z mladších žáků. Dnešním cíle bylo nezranit se, přistoupit k zápasu zodpovědně, zastřílet si a užít si ho.

Pro vývoj celého utkání byl důležitý začátek. Ten se nám podařilo zachytit a v 15. minutě svítilo na ukazateli score 4:0. Skoro celý poločas se odehrával na soupeřově polovině. Dostávali jsme se po slušných kombinacích do spousty vyložených šancí, které jsme však ne vždy řešili správně a s klidem. Soupeř hrozil pouze z ojedinělých brejků. Jeden z nich využil ve 34. minutě extrémně šikovný Husar a korigoval tím poločasový výsledek na 8:1. Tento hráč přidělával naší obraně spoustu vrásek na čele.

Ve druhé půli jsme chtěli ještě více kombinovat a držet míč a hlavně vylepšit finální fázi a samotnou koncovku. Úvod se nám však vůbec nepovedl, hráli jsme laxně a profesorsky. Za to nám také hned ve 43. minutě potrestal znovu Husar po velké chybě v rozehrávce. Naše hra se následně trochu zvedla, avšak ta koncovka. V rozmezí 20ti minut se nám podařilo neproměnit snad 10 šancí, které byly častokrát až 120ti %. Z této naší dnešní bolesti jsme se alespoň trochu vyléčili v poslední čtvrt hodině hry, kde se nám podařilo vstřelit 5 branek a stanovit tak konečný výsledek na 15:2.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnešní utkání toho našim hráčům moc dát nemohlo. Alespoň jsme si mohli s chutí zastřílet. Nutno však říci, že konečný výsledek měl být možná až dvojnásobný. Absolutně zbytečně se nám dostalo do hlavy pár neproměněných "tutovek", které s některými hráči zamávaly. Chyběl větší přehled a hlavně klid v zakončení. Na této činnosti musíme jednoznačně zapracovat, neproměnili jsme toho opravdu příliš mnoho.

Rozhodčí: Janota Josef

ŽK: 0:3

Diváků: 30

SŽ FK Jaroměř/TJ Velichovky - TJ Rasošky, 23.9.2021, foto: Václav Mlejnek Vlevo autor dvou gólů domácích Šimon Hrobský, v černém u míče David Husar, který vstřelil obě branky za Rasošky. Foto: Václav Mlejnek

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.