V poslepované sestavě předvedli starší žáci statečný výkon

SŽ - 8. kolo DAHASL KP - skupina B - sobota, 18.9.21 13:00 - stadion v Kunčicích

FK Chlumec n.C./RMSK Cidlina "B" - FK Jaroměř/TJ Velichovky 4:1 (1:0) 

Branky: 21. Jiránek, 26. Nebeský, 35. Nun (P.K.), 50. Jiránek - 70. Hemelík V.

FK Jaroměř: Olexa - Dohnal, Mrkos(C), Hanák, Nguen - Pospíšil, Hrobský, Baudyš, Tannhauser  - Hušek, Polák

Průběžně střídali: Hemelík V., Hemelík L., Hochsteiger, Libich Š.

Po úspěšném posledním zápase jsme v sobotu, 18.9.2021, zajížděli do Kunčic, kde hraje své domácí zápasy tým FK Chlumec n.C./RMSK Cidlina "B". Ani tentokrát se nám nevyhnuly problémy se sestavou. Z různých důvodů nám vypadlo hned pět stabilních hráčů a do zápasu jsme šli bez střídání a v sestavě se třemi hráči bez jediné zkušenosti s velkým hřištěm. V průběhu první půle nám přijeli pomoci další mladší žáci, kteří hráli dopoledne své zápasy ve Vrchlabí, za což jim patří velké poděkování!

Od začátku zápasu jsme se chtěli držet jasné taktiky, a to být vysoce zodpovědní směrem dozadu a zkušenějšímu soupeři to co nejvíce znepříjemnit. Již po pár minutách byla vidět fyzická převaha soupeře, se kterou jsme měli velké problémy. I přes tlak domácích se nám dařilo držet nerozhodný stav dvacet minut. Velká škoda je, že jsme poté inkasovali dvě branky, které jsme si prakticky dali sami. Nejdříve špatná komunikace stopera s brankářem a laciný gól, poté skvěle chycená střela naším brankářem, která se však odrazila smolně od tyče zpátky do bezmocného Olexi, 2:0. Následný sporný střet Hanáka s domácím útočníkem ve vápně znamenal ve 35.minutě pokutový kop, který proměnil kapitán Nun a stanovil tak poločasový výsledek na 3:0.

Ve druhém poločase pokračoval náš statečný výkon, kdy jsme se snažili se soupeřem rvát v každém souboji a výhru mu nenechat zadarmo. Šance měli však domácí, kteří ovšem využili pouze jedinou a to hned v 50.minutě, kdy se ve vápně prosadil podruhé v zápase Jiránek. Také my jsme měli několik hezkých kombinací, které však dokázala domácí obrana vždy uhasit svým důrazem. Přesto se nám podařilo vstřelil v 70. minutě zaslouženě branku, když dalekonosná rána Baudyše skončila na břevně a nejpozornějším hráčem ve vápně byl Vítek Hemelík, který míč dorazil za záda chlumeckého brankáře, 4:1. Poté se již zápas jen dohrával a skóre zůstalo nezměněno.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnes chci hráčům velice poděkovat za obrovskou bojovnost. Zápas odehráli a odmakali jak to jen bylo možné. Současná situace s počtem hráčů mě mrzí hlavně a pouze kvůli klukům samotným, kteří na tréninku odvádějí dobrou práci a v zápasech zlepšené výkony, které však s takto mladou sestavou prakticky v každém zápase  nemohou vést také k bodovému úspěchu, který by se věřím dostavil. Nesmí nás toto srazit a musíme makat dál.

Rozhodčí: Vízek Stanislav 

ŽK: 1:0

Diváků: 30

 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.