Starší žáci si vezou z Broumova vysokou výhru

SŽ - 3. kolo AGRO CS POHÁR KFS - skupina C - sobota, 12.6.21 14:00, hřiště Broumov

TJ Slovan Broumov - FK Jaroměř 1:8 (0:4) 

Branky: 71. Hašek - 1. Baudyš, 22. Hemelík, 29., 48., 70. Lebedinský, 36. Kadlec, 62., 77. Pleskač

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Hofman, Bělohlávek, Bedlek - Hrobský, Lebedinský, Hemelík, Baudyš, Nguyen - Kadlec. Průběžně střídali: Pleskač

V pořadí již ke třetímu utkání v rámci Agro cupu jsme v sobotu, 12.6.2021, zavítali poprvé na venkovní půdu, a to do dalekého Broumova. Museli jsme se tentokrát vyrovnat s větší hráčskou absencí ( Libich, Mrkos, Vojtíšek, Dohnal, Dítě, Pospíšil, Bano), ale i tak jsme chtěli v zápase dominovat.


Na soupeře jsme od začátku zápasu vletěli a hned z prvního tlaku a útoku udeřili. Míč se dostal na pravou stranu, odkud poslal prudký míč pod sebe na vápno Nguyen a Baudyš se přesnou střelou z první nemýlil - 0:1. Soupeře jsme dalších několik minut tlačili, pak však přišla naše nejslabší pasáž v zápase, která trvala asi 20 minut, ve kterých jsme nebyli schopni podržet míč a soupeřovi sice vzrůstem menší, avšak velmi pohyblivý hráči, nám dělali svým napadáním problémy. Nakopl nás až 2. gol z kopačky velmi aktivního kapitána Hemelika - 0:2. Poté se naše hra zlepšila a soupeři jsme odskočili po rychlých akcích, kdy jsme po kombinaci ve středu hřišti dostávali míče dovnitř vápna, odkud přicházely dobré zpětné nahrávky na zakončujicí hráče ... Kadlec na Lebedinského - 0:3 ... Hemelik na Kadlece - 0:4.

Také druhý poločas jsme začali dobře. Soupeře jsme přehrávali slušnou kombinací a chutí přidat další branky. Jedna z nich přišla ve 48. minutě, kdy znovu zafungovala spolupráce Hemelik - Lebedinský a druhý jmenovaný zvýšil na 0:5. Dvě branky si v posledních 20ti minutách zaslouženě připsal také novic Vašek Pleskač, který svou bojovností vepředu nedával soupeřovým stoperům chvilku oddychu. Ještě jednou se trefil také Lebedinský, čímž dovršil hattrick. Soupeř si připsal čestný úspěch v 71. minutě, kdy za vápnem vypálil nechytatelně Hašek. Spoustu šancí jsme ještě ve 2. poločase zahodili. Konečný výsledek, 1:8.

Martin Čenovský - trenér FK Jaroměř: Dnešní utkání se nám výsledkově a celkem i herně povedlo. Soupeř měl ve svém středu vícero hráčů mladšího ročníku, avšak tyto zápasy bývají ošidné a né vždy je lehké je zvládnout. Nám se to povedlo, předváděli jsme po většinu zápasu slušnou a hlavně zlepšenou kombinaci oproti minulým zápasům. Těší mě dobré řešení brankových situací. Za zmínku stojí výkony stopera Bělohlávka, střed hřiště opanoval Fanda Hemelik a hattrick si připsal Matěj Lebedinský. Svou urputnost a fyzickou koncici předvedl ve své premiéře Vašek Pleskač, za což mu byly odměnou dvě sice štastné, ale zasloužené branky. Musíme makat dál a posouvat se každým zápasem.

Rozhodčí: Prušinovský Štěpán

ŽK: 0:0 ČK: 0:0

Diváků: 45

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.