Prohra starších žáků v Nové Pace

SŽ - 6. kolo DAHASL 1. Krajská liga žáků U 15 - skupina A - neděle, 27.9.20 12:30, hřiště Nová Paka

1.FK Nová Paka/SK Jičín - FK Jaroměř 6:4 (5:3) 

Branky: 16., 19., 37. a 50. Horáček, 26. Buchar, 28. Čermák - 20. Libich, 22 Hemelík, 39. Vojtíšek, 73.(p.k.) Lebedinský

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Libich (C), Mrkos, Bělohlávek - Dítě,  Lebedinský, Hemelík, Vojtíšek - Kadlec, Hrobský. Průběžně střídali: Baudyš, Bano, Bedlek, Pospíšil

Dnes, 27.9.2020, jsme odcestovali na další venkovní zápas, tentokrát do Nové Paky, kde nás čekali domácí 1.FK Nová Paka/SK Jičín.


Od začátku utkání jsme se snažili být hodně na míči a byli fotbalovějším týmem. Bohužel jsme nebyli důrazní v zakončení a soupeř nás dvakrát potrestat, nejprve po brejku a ztrátě na středu hřiště a podruhé  naši hrubou chybou v rozehrávce - 2:0. Branky nás nesložily a po dvou střelách, nejprve Libich, chvili po něm Hemelik, jsme rychle srovnali - 2:2. I přes tom, že jsme soupeře stále přehrávali přišla nepochopitelná pasáž, kdy soupeř za pár minut vstřelil tři branky po našem pomalém přistupování k soupeřovým nebezpečným útočníkům a opět hrubým chybám v rozehrávce - tzn. 26. - 37. minuta - 3:2, 4:2, 5:2. V předposlední minutě poločasu pronikl ze strany do vápna Vojtíšek a tváří v tvář golamnovi se nemýlil - 5:3.

Po duráznější domluvě v kabině jsme do druhé poloviny vstoupili důrazněji a chtěli se zápasem ještě něco udělat. Během prvních deseti minut druhé půle jsme měli čtyři obrovské šance, zahrávali hromadu standartních situací, které výborně čechral Lebedinský, ale bohužel se neujal žádný pokus. Jednou s přičiněním brankáře, jednou dřevna, poté naším nedůrazem, ale také nám chybělo trochu štěstí. Po našem velikém tlaku využil soupeř jediný nakopnutý balon za obranu, kde jsme si dnes již po několikáté nevěděli rady s domácím kapitánem Horáčkem - 6:3. Naše převaha i nadále viditelná, ale v zakončení jsme byli stále nedůrazní, šancí bylo pořád dostatek. Korigovali jsme až na konci proměněným pokutovým kopem Lebedinského, 6:4. Vojtíšek chvíli poté bránu minul o pár centimentrů a tak se závěrečný tlak již nekonal.

Martin Čenovský, Dušan Petráček - trenéři FK Jaroměř: Dnešní utkání rozhodla špatně odehraná první půle co se týče obranné fáze. Tam jsme byli málo důrazní, dělali hrubé chyby, pomalu přistupovali k útočníkům, při čemž hlavní problém nám dělat domácí, nadstandardně kvalitní kapitán Horáček. Druhá půle byla z tohoto pohledu mnohem lepší. Dnes nám naše herní převaha a větší fotbalovost po většinu zápasu nebyla nic platná, spoustu šancí jsme neproměnili a soupeře nechali lacině odskočit v již zmíněné první půli. 

Rozhodčí: Kučera Jan

ŽK: 0:0 ČK: 0:0

Diváků: 40

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.