Zasloužené dva body starších žáků po domácím bezbrankovém boji

SŽ - 12. kolo DAHASL 1. Krajská liga žáků U 15 - skupina A - úterý, 15.9.20 17:30, hřiště Jaroměř - růžovka

FK Jaroměř - TJ Jiskra Hořice 0:0 (0:0) 5:4 pp.

Branky:

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Libich (C), Korityák, Bělohlávek - Dítě, Mrkos, Lebedinský, Bedlek, Vojtíšek - Kadlec. Průběžně střídali: Baudyš, Bano

Další domácí zápas nás čekal v úterý, 15.9.2020, proti týmu TJ Jiskra Hořice. S tímto soupeřem jsme se z důvodu spousty předehrávaných a dohrávaných kol utkali podruhé v průběhu deseti dnů. V prvním zápase v Hořicích jsme dotáhli dvou brankovou ztrátu a dovedli zápas do penalt. Dnes jsme chtěli navázat na stále se zlepšujicí výkony a doma uspět.

Od začátku zápasu hrály oba týmy fyzicky velmi náročný fotbal. První půle byla v celku vyrovnaná, oba soupeři se snažili kombinovat, využívat hru s brankářem a čekat na svou šanci. Jaroměři se však dařilo i přes dobře bránící hosty prosazovat hrou jeden na jednoho ve finální fázi, avšak čtyři stoprocentní šance jsme nedokázali proměnit. Nebezpečný byl především Vojtíšek, bohužel v zakončení mu chybělo trochu více klidu.

SŽ FK Jaroměř - Jiskra Hořice, 15.9.2020, foto: Václav Mlejnek Gólovou šanci Tomáše Vojtíška (červená pětka) zlikvidoval v osmé minutě hostující brankář Kryštof Kubín. Foto: Václav Mlejnek

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Pokračoval velmi kvalitní duel plný nasazení, soubojů, ale i pěkných fotbalových akcí. Tempo zápasu ještě více gradovalo, většína útoků obou týmů však často končila na velmi organizované hře soupeře. I nadále nejvíce zlobil domácí Vojtíšek, který z křídla několikrát pronikl přes několik obránců až do zakončení, v němž mu však dnes nebylo přáno a bohužel ani jednu ze svých dalších velkých šancí neproměnil. Za domácí ještě ke konci trefil břevno Lebedinský. Hosté však také domácí obraně zatápěli a v posledních dvaceti minutách i oni měli pár nebezpečných náznaků šancí. Ani jim se brankáře překonat nepodařilo a tak se šlo do penalt, které jsme tentokrát zvládli lépe, byli v nich neomylní a připsali si důležité 2 body do tabulky.

Martin Čenovský, Dušan Petráček - trenéři FK Jaroměř: Dnešní zápas snesl z celkového pohledu přísnější měřítko. Oba týmy hráli velmi organizovaně a s velkým nasazením. Hrálo se nahoru dolu, ke konci mohly rozhodnout oba týmy o svém vítězství. Více 100% šancí jsme měli my, avšak na bídné koncovce, která nás dnes stála tři body, musíme zapracovat. Dva body pro nás, jeden pro soupeře = spravedlivá dělba z hlediska dnešního dění na hřišti. Makáme dál, stále je...a vždy bude na čem.


Další zápas odehrajeme v sobotu, 19.9.2020, od 10:00 v Předměřicích.

 

Rozhodčí: Janeček Štěpán

ŽK: 0:0 ČK: 0:0

Diváků: 60


Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.