Vysoká domácí výhra starších žáků

SŽ - 14. kolo DAHASL 1. Krajská liga žáků U 15 - skupina A - úterý, 8.9.20 17:00, hřiště Jaroměř - růžovka

FK Jaroměř - TJ Slavoj Předměřice/TJ Sokol Hořiněves 6:2 (4:0)

Branky: 5. Lebedinský, 10. a 15. Baudyš, 25. Bedlek, 59. Kadlec, 61. Pospíšil - 62. a 68. Michalička

FK Jaroměř: Dufek - Olexa, Libich (C), Bělohlávek -  Hemelík, Lebedinský, Baudyš, Dítě, Hrobský - Kadlec, Bano. Průběžně střídali: Bedlek, Pospíšil

Po dni volna nás čekal další zápas, tentokrát předehrávané 14. kolo, doma 8.9.2020 od 17:00, proti týmu TJ Slavoj Předměřice/TJ Sokol Hořiněves. Z podledu tabulky bylo utkání důležité. Potřebovali jsme ho zvládnout, abychom se "docvakli" do horní poloviny tabulky a měli lepší pozici v boji o jarní finálovou skupinu, která je našim cílem.

Na úvod utkání jsme se po špatných vstupech v minulých zápasech připravovali a naštěstí se nám tentokrát povedl. Soupeře jsme zatlačili, byli lepším a fotbalovějším týmem a v úvodních 15ti minutách vstítili tři branky, které výsledek zápasu defacto rozhodly. Postupně se trefil Matěj Lebedinský a 2x Matěj Baudyš. Poté jsme však začali dělat zbytečné chyby v rozehrávce a některé situace jsme řěšili špatně, prohrávali dost soubojů a hra nebyla příliš urovnaná a také okének směrem dozadu bylo až přiliš. Podařilo se nám do poločasu vsítit ještě jednu branku na 4:0 po chytře rozehrané standartní situaci Matyášem Libich, kdy následně David Bedlek postupoval z boku sám na bránu a míč uklidil s přehledem kolem hostujícího golmana.

Druhý poločas jsme chtěli více držet míč a lépe kombinovat. To se nám chvíli dařilo, chvíli zase ne. Byla vidět velká snaha kluků, hodně jsme se tlačili dopředu, avšak zbytečných nepřesností bylo na našich kopačkách někdy až moc. Díky nabranému seběvedomí jsme si však dost věcí směrem dopředu dovolili, z čehož plynuly další dvě branky z našeho přečíslení : 5:0 Eda Kadlec, 6:0 Matěj Pospíšil. Soupeř se však i přes nepřiznivý stav dále snažil bojovat a odměnou mu za to byly dvě branky vstřelené ke konci utkání. Z naší strany malý důraz a nedůslednost. Konečný výsledek tedy 6:2.

Martin Čenovský, Dušan Petráček - trenéři FK Jaroměř: Dnes se nám povedl úvod zápasu, což bylo důležité pro další průběh hry. Na náš vkus bylo až moc nepřesností ve více pasážích, zápas jsme měli více kontrolovat a lépe kombinovat. Na druhou stranu si kluci hlavně díky vývoji utkání spoustu věcí dovolili, chtěli hrát a to nás těší. Doufejme, že nám takový ten chtíč a chuť hrát vydrží i do zápasů, které budou těžší a náročnější. Děkujeme klukům za jejich výkon.

Další zápas nás čeká v neděli, 13.9.2020, doma od 14:00 proti lídrovi tabulky, FC Vrchlabí/MFK Trutnov "B".

Rozhodčí: Lukáš Nožka

ŽK: 0:1 ČK: 0:0

Diváků: 50

SŽ FK Jaroměř - TJ Slavoj Předměřice/TJ Sokol Hořiněves, 8.9.2020, foto: Vaclav Mlejnek David Bedlek (dres 12) dává čtvrtý gól Jaroměře. Foto: Václav Mlejnek

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.