První domácí zápas starších žáků dopadl vítězně

SŽ - 2. kolo DAHASL 1. Krajská liga žáků U 15 - skupina A - neděle, 30.8. 2020 14:30, hřiště Jaroměř - růžovka

FK Jaroměř - SK Miletín/FKM Javorka 4:0 (0:0) 

Branky: 62. Baudyš, 64. Lebedinský, 68. Vojtíšek, 73. Libich

 

FK Jaroměř: Dufek - Mrkos, Libich (C), Hofman, Bělohlávek - Vojtíšek, Hemelík, Lebedinský, Dítě - Kadlec, Olexa. Průběžně střídali: Baudyš,Dohnal


Ve 2. kole, a to v neděli 30.8.2020 ve 14:30, jsme se poprvé v nové sezoně představili na domácím hřišti v Růžové ulici. Zajížděl k nám spojený celek SK Miletín/FKM Javorka. Našim cílem bylo toto utkání zvládnout výsledkově, ale také pomalu posouvat výš herní činnosti, které chceme zlepšovat.

SZ FK Jaroměř - SK Miletín/FKM Javorka 30.8.2020, foto: Víclav Mlejnek Miloš Baudyš (uprostřed) se raduje z premiérové branky Matěje Baudyše na velkém hřišti v 62. minutě.

Úvod zápasu byl na dobře připraveném, avšak dešťem promáčeném trávníku z obou stran nervozní. Po minutách oťukávání se nám podařilo zabydlet se na polovině soupeře, v rozmezí 15ti minut, jsme trefili třikrát brankovou konstrukci, kopali spoustu rohů, které jsme však naším nedůrazem ve vápně nedokázali zakončit. Z tohoto nedůrazu poté plynuly protiútoky soupeře a nutno říci, že okének v naší záloze a obraně bylo dost a my mohli děkovat nemohoucnosti soupeřových útočníků a dobrých zákroků Míši Dufka v bráně. Nakonec skončil poločas bezbrankově, ale skore mohlo být klidně 6:5. Ve druhém poločase jsme od začátku o něco zlepšili rychlejší přistupování k rychlém hráčům soupeře, kteří tak neměli na nic moc času a tím jsme ještě více převzali otěže zápasu do svých rukou. Dlouho jsme se však zastřelovali a nedokázali naší územní převahu zužitkovat. Až si v 62. minutě našel ve vápně odražený míč Matěj Baudyš a z hranice malého vápna ho poslal přesně pod břevno, 1:0. Poté přišla 10ti minutovka, ve které nám do brány začalo padat naopak skoro vše, přidali jsme další branky, hru celkem kontrolovali a o výsledku zápasu bylo rozhodnuto.

Martin Čenovský, trenér FK Jaroměř: Dnešní zápas a jeho výsledek je pro kluky z hlediska psychiky hodně důležitý. Bylo od začátku vidět, že každý chce a maká. Ve hře je spousta a spousta chyb a nedostatků, na kterých průběžně pracujeme, avšak to samozřejmě nepůjde hned. Každý, byť i malý posun ve hře každého hráče je velmi důležitý. Vše vede přes poctivé trénování, jen tak se lze posouvat. Zapracovat musíme na důrazu v obou vápnech a celkově na osobních soubojích, kterých prohráváme na můj vkus až moc, dále pak na organizaci hry všech řad a lepší součinnost celého týmu. Děkuji všem za dnešní výkon.

Díky patří také rodičům a příbuzným za vaši podporu! Další zápas nás čeká hned v úterý, 1.9., opět doma od 17:00 proti týmu TJ Lánov/TJ Tatran Hostinné.

Rozhodčí: Kiezler Vlastislav

ŽK: 0:0

Diváků: 70


SZ FK Jaroměř - SK Miletín/FKM Javorka 30.8.2020, foto: Víclav Mlejnek SZ FK Jaroměř - SK Miletín/FKM Javorka 30.8.2020, foto: Víclav Mlejnek SZ FK Jaroměř - SK Miletín/FKM Javorka 30.8.2020, foto: Víclav Mlejnek SZ FK Jaroměř - SK Miletín/FKM Javorka 30.8.2020, foto: Víclav Mlejnek
   Foto 5x: Václav Mlejnek
Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.