Dva naprosto rozdílné poločasy SŽ v Týništi !

Starší žáci. KP KHK - 14. kolo - Týniště nad Orlicí

SK Týniště nad Orlicí – FK Jaroměř  4:3 (1:2)

Sestava: Škvrna –  Valášek, Emlar, Balcirák, Kunc – Častvaj, Exnar, Bano, Chalupa- Petráček, Bělka

Střídali: O.Toman, P.Toman, L.Toman, Mertlík, Joneš

ŽK: -

Branky: Častvaj 2, Petráček

Úvodní půli jsme odehráli velmi kvalitně, byť jsme po 5-ti minutách prohrávali, když malou domů Valdy vystihl domácí útočník a Míra Škvrna byl na brankové čáře místo ve hřišti. Bylo ovšem jen otázkou času, kdy se prosadíme i my. Ondra Bělka ještě trefil tyč, Ondra Častvaj a následně Matěj Petráček se však už nemýlili. První poločas byl plně v naší režii.

Druhá půle však byla jako zlý sen. Soupeř zcela změnil taktiku, začal míče pouze nakopávat a prát se o ně. Na tuto změnu jsme neuměli zareagovat a ve vzdušných soubojích jsme začali propadat. Výsledkem byl vyrovnávající gól, na který jsme ještě dokázali odpovědět, ale pak to byl již jen zmar. Vše vyústilo v poslední minutě, kdy Petr Kunc ztratil před vápnem míč a domácí rozhodli o svém vítězství.

Dva naprosto rozdílné poločasy, dvě naprosto rozdílné jedenáctky- tak by se dal charakterizovat dnešní duel, ve kterém šlo  hlavně o fotbal, poněvadž náš sen o vítězství v KS se rozplynul před 14 dny v Rudníku, kde jsme prohráli 1:3. Kluci dostali v kabině o přestávce velkou pochvalu za předvedenou kombinační hru, na kterou se opravdu dalo koukat. Pak však přišla nepochopitelná změna, kterou nechápeme ještě teď…  

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.