Ztráta neporazitelnosti starších žáků

Starší žáci - 25. kolo KS finále - 25.5.2013 - sobota - 14:30

AVON Rudník - FK Jaroměř 3:1 (2:0)

Branky: Častvaj

Sestava Jaroměře: Mertlík –  Valášek, Častvaj, Emlar, Vencl – O.Toman, Exnar, Bano, Bělka - Balcirák, P.Toman

Střídající hráči: 

Do souboje o čelo tabulky jsme vstoupili katastrofálně a už v úvodní minutě jsme prohrávali 0:1. Domácí praktikovali jednoduchý fotbal, když využívali své rychlostně disponované útočníky, které zásobovali dlouhými nakopávanými balóny. My jsme se snažili kombinovat, bohužel nám vůbec nevycházela finální fáze, a tak jsme si za celý první poločas prakticky nevytvořili gólovou šanci s výjimkou rohového kopu Honzy Bana, který našel Ondru Častvaje na malém vápně, avšak gólman domácích předvedl reflexivní zákrok a gólu zabránil.  To domácí byli úspěšnější, když z brejkové situace těsně před odchodem do kabin navýšili své vedení.

Do druhé půle jsme udělali dílčí změny v rozestavení, chtěli jsme být nebezpečnější ve hře dopředu. Po jednom z mnoha rohů, které jsme zahrávali, obstřelil Honza Bano gólmana, ale trefil pouze tyč. Rudník vzápětí kontroloval vyloženými šancemi a břevnem. V minutě 50.pak přišel rozhodující okamžik, když domácí vstřelili se štěstím třetí gól a zápas tím rozhodli. My jsme pouze v závěru zápasu korigovali výsledek Ondrou Častvajem.

V klíčovém jarním zápase jsme ztratili svou neporazitelnost. Zápas nám nevyšel, vinou marodky jsme odjížděli do Rudníka pouze v jedenácti hráčích a už tento fakt nevěstil nic dobrého. Po celých 70 minut jsme se nedokázali vyrovnat s fotbalem, který praktikoval soupeř a po zásluze jsme odešli poraženi. Lék na prohru je ve fotbale vždy jediný - poctivý trénink. 

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.